اونم هست ولی حتی اگه ایشون بازیم خیلی نکنه باید 150 تارو داشته باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت همه دوستان ماشالاه همه بالای 1 ک گرزی تو روز سوم چهارم حرف میزنن . ما فقیر بیچاره ها بعد هفته 5 به بعد به یه کی گرزی میرسیم . مگه داریم مگه میشه 1 ک .
خدایا ما را با 100000 گرزی در زمان کتیبه ها محشور کن .
بازار کاسبی هم که ماشالله خوبه
سلام
واقعا من هنوز سرباز خونه 3 نشده اینا این همه گرزی دارن :confused::confused:
ااااااااای خوشبحالت مگه سربازخونه ساختی دست راستت رو سر ما :rolleyes:نقل قول:
سلام
واقعا من هنوز سرباز خونه 3 نشده اینا این همه گرزی دارن
اینجا هم مدال میدن خوشبحالت به من مدال بدن واسه خودم شامپاین (تازه شنیدم نمیدونم چیه)باز میکنم .نقل قول:
خداییش منم هیچی ندارم تا الان فقظ 110 لژ با 50 شمشیری و 8 تا سزار{قه اورد} دارم
پ.ن:خداییش اینقد اینجا پست گذاشتم از سرباز پیاده شدم گرزدار اون درجه زیرشم نقره ای شد
هیرو ملت سزار میاره ماله ما هم میره انتالیا و جزایر قناری برای 5 یعلاوه 5
توگوگل سرچ کردم پیام اومد شما به سن مورد نظر نرسیدین . در ضمن هیروم رفته فیجی دختر ادم خوار خواستی بگو بیاره .نقل قول:
فهمیدی شامپاین چیه به منم بگو
خخخخ چه قهی داری واس خودش عشق میکنه
- - - Updated - - -
بازیکن نداره سرور اطراف من که خالیه کیو میخوام بزنم که منابعش از ابادی بیشتر باشهنقل قول:
ی چیزو نمیدونم بعد حمایت حملات رو ده بازیکنا شروع میشه یا دو سه روز بعد؟
با سلام و درود به این منطقه چت !!!
ما هم داریم جگر می شویم بیاییم انگار
کسی دوال نمیخاد؟
یعنی عاشق مولتی هانترم خیلی زیبا محدودیت نوشتن پیام گذاشت
مولتی ممنون
این sali کیه رنک 1 مهاجمینه چطوری اینقد سریع همر کشیده
کی همر کشیده پشت اون رنک 1 مهاجمین کلی گرزی سقط شدن :نقل قول:
یعنی عاشق مولتی هانترم خیلی زیبا محدودیت نوشتن پیام گذاشت
مولتی ممنون
این sali کیه رنک 1 مهاجمینه چطوری اینقد سریع همر کشیده
چرا اخه نمیزارین این ادم قفسو ببریم حتما باید اینقد چکش بخوره
70 تا گلد زدم تا گرفتمش
فایل پیوست 2791
دوست گلم اینقد واجب بود که 70 تا گلد دادی پاش این گلدارو رو اکانت مصرف کنی نتیجه بهتری میدهنقل قول:
چرا اخه نمیزارین این ادم قفسو ببریم حتما باید اینقد چکش خوره 70 تا گلد زدم تا گرفتمش
نام: dsfsdfsdfs.PNG نمایش: 0 اندازه: 8.3 کیلو بایت
واجب که بود ولی نه دیگه اینقد گرون
قفس اولای سرور چهل کیلو هم چکش خورد:d
بیا مثبت فکر کنیم;););)محدودیت داره درست ولی بچه ها با هم کل کل میکنن میخوان روی همو کم کنن چکش میزنن
سلام خدمت همه دوستان داداش گلم فکر نکنم پوش باشه اونم تو این ابعاد بعضی از دوستان پول براشون مهم نیست دارن کلان خرج بازی میکنن اینم به نفه ما فقیر بیچاره هاست گلدمون تامیین میشه بعد دو هفته همه چی نرمال میشه نمیشه هم به کسی ایراد گرفت داره خرج میکنه سرور 3 ایکس سال گذشته اثر هنری رو من هفته اول 160 ک سیلور فروختم خدا خیرشون بده کلی کارم را افتاد:dنقل قول:
احتمالا پوش نقره میکنن دوباره نقره بیاد اکه خودشون
در کل چیز بدی نیست تو بازیم زیاد اثر نداره بعد یه مدت نه حیوون ها به درد میخورن نه هیرو لول بالا امتیاز فرهنگیم که تالار هست:oنقل قول:
اینم قبول دارم بعضیا واقعا برای بازی خرج میکنن نمیگم که همه اینجورین میگم پوش نقره هم تو بازی هست !!
دمشون گرم ما هم به امید گلد کردن نقره داریم بازی میکنیم ایشالله اولین اثر هنری رو به من بده بفروشمش
همه چی به کنار,تو شمال غرب بیابونه منابعی وجود ندارهd:
داداش درسته بعدا بدرد نمیخوره ولی الان خیلی بدرد میخوره من الان به یکی جاس زدم خواستم بزنم دیدم بزنم بیشتر خودم ضرر میکنم تا اون
فایل پیوست 2795
من هم از ساید خودم چه ساید های دیگه دارم جاسوسی میزنم
داداش گلم این بازیکن بخت برگشته که داره بازی میکنه در ضمن به قول دوستمون نیاز نیست کسیو بزنی سرور منابع زیاد دارهنقل قول:
داداش درسته بعدا بدرد نمیخوره ولی الان خیلی بدرد میخوره من الان به یکی جاس زدم خواستم بزنم دیدم بزنم بیشتر خودم ضرر میکنم تا اون
65165165.jpg
اگه غارتتو پوششی بزنی با تایم یکسان و نصبت به تروپت فارم ادد کنی اون موقع منابع اطرافتو خودت غارت میکنینقل قول:
کجاش زیاد داره من اخر لیست فارمم معلوم نیست هیچی نمیاد هرچی زور میزنی غارت میکنی یا زود تر زدن یا نیست
خخخخخ شمال کلا ترافیکه جنوب بهتره کسی نیست خلوتره بخصوص swنقل قول:
تو شمال غرب نیستی ببینی من چی میکشم
باس قهرمانو بزارم رو منابع:/از غارت بهتره