دوستان اینم ببینید شایدتسکینی باشه بر مرهم درد دلهاتون
:cool::cool::cool:
فایل پیوست 232
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان اینم ببینید شایدتسکینی باشه بر مرهم درد دلهاتون
:cool::cool::cool:
فایل پیوست 232
loveboy!
ما مرهم نمی خوام چون هیچ چیزی از دست ندادیم نه کتیبه نه همر نه دفاع اما شماها چیزی برای ازدست دادن ندارین باید مرهم پیدا کنین
فایل پیوست 233
در مورد پیام خصوصی هم میام جواب میدم اینم رنگ 2 سرورمون دیییییییییی
boooooooooooooooooooooom
وبازهم دیواری دیگر
فایل پیوست 234
فایل پیوست 235
در مورد رنک یا رنـــــــــــگ
booooooooooooooooooooom
دوستان کلا دارن حال میکنن و به فکره درمانه درد دله ما هستن :)
اما این دل درد از خندست ;)
فایل پیوست 236
5X بای بای
درود
شما تو نامه . پروفایل . فروم .گارنا و ...... کلی از مدله بازی کردنه ما بهانه گرفتین
حالا بیا ویه انتقاد صحیح از خودتون بکن
اخه اینجوری که شما میحرفین انگار تمام مشکل از ما بوده وشما هیچ ایرادی نداشتین!!!
ممنون
سلام دلیل حذف ما داداش از دست دادن 2 تا کتیبه جنک اموز کوچیک نیست
ذلیل ما رفاقت هایی هست که باعث میشه تو ساید ما همه چی بهم بریزه
میگیم بزن طرف رو میگه رفیقمه به غیر از اون هر کی رو بگی میزنم
میگم فلانی رو بزن میگه 48 مهلت بده من شارژ کنم خودمو بعد در خدمتتونم نه اتفاقا ساید شما داداش عالی بازی کرد هماهنگیتون فوق العاده بود
ولی وقتی تو ساید ما چند نفر هستن و بقیه تماشاچی نگاه میکنن نمیشه بازی کرد این بازی تیمی هستش هر چه چقدر که رفیق باشین
اینجا تو ساید خودتون متعهد هستین که طبق پلن بازی کنی بهر حال ما میریم تا شاید تو رفاقت ها خللی ایجاد نشه
اکانت های اصلی ساید ما رو حذف هستن کتیبه ها ازاده میتونین برشون دارین دفاع نمیکنیم نگین کتیبه گرفتن گذاشتن رو حذف بعضی دوستان بازی رو به کام ما تلخ کردن ولی ما از این اخلاق ها نداریم
راستی اینم یادبود بازم دارم براتون از اینا فایل پیوست 237
این عکس ها رو هم گرفتم که بدونین ما تو این تایم از سرور به خاطر خاله بازی حذف میکنیم
رفقا برین خاله بازی کنین به جای دژکوب بازی کردن
فایل پیوست 238
فایل پیوست 239
نگین نیرو نداشتن کم اوردن بچه بازی بسه
http://8pic.ir/images/ofa0tx7q85htldz5ekh3.png
http://8pic.ir/images/k71fp0pvrm86tisxnip2.png
سلام و درود.
قصد نداشتم نامه های خصوصی درون بازی رو اینجا قرار بدم ولی متاسفم که بازی به این زودی داره جمع میشه و هیچ لذتی برای ما نداره و وقتی هم از سر ناراحتی به کسی نامه میزنی و می پرسی می بینی با ادبیات عجیبی جوابت داده میشه و توجیحات خنده داری می شنوی:
فایل پیوست 240
ادامه نامه
فایل پیوست 241
اینم مدالی که در هفته 3 گرفته شده و با این حرفی که شما میگید من هفته 10 وارد بازی شدم هم خوانی نداره ؛ king spart عزیز مهم هفته ورود به بازی نیست مهم عملکرد مناسب هست حقیر هم از اول سرور افتخار ورود به سرور رو نداشتم ولی دفسازی ساید رو میکنم و افتخار میکنیم که بتونیم در حد خودمون مفید واقع بشیم.
فایل پیوست 242
کاش بجای اینهمه ناهماهنگی افسار گریخته و لانچ همرهای بی هدف همرها رو روی پایتخت های بازیکن های رده متوسط شمال غرب لانچ میکردید نه اینکه از روی احساسات هی روی _LEO_ یا OoooOoooOps یا BitShooter همر لانچ کنید و بعد هم حذف کنید برید!کما اینکه تیم دف کوردینیتور ساید ( هرچند سطح سرور اونقدر حرفه ای نیست که بشه گفت تیم دف کوردینیتور) هرجا رو لازم باشه از دفاع پر میکنه و همینطور که می بینید بیش از 1 میلیون و چهارصد گندمخور رو دفاع کرده فقط در دو شاخه از اتحادهای شمال غرب.
اگر به جای ما در سرورهای ایران در جنوب غرب بازی میکردید که گاهی 2 اتحاد درست و حسابی نداشت چیکار میکردید ما تا آخر موندیم آبرومندانه بازی کردیم به شما هم توصیه میکنیم حذف نکنید هنوز که فقط کتیبه از دست دادید پایتختی 0 نشده یا کراپ لاک نشدید.
در هر صورت برای همه توفیق آرزوی روزافزون دارم در این ایام ماه مبارک رمضان.
من الله توفیق
اقا مجتبی منظورش اینه که از هفته 10یاد گرفته پوش بکنه :)
مجتبی جان بنده چندین نامه ازایشون با همچین ادبیاتی دیدم
کلا خیلی زود جوگیرمیشن:p یه نامه رو باسلام عزیزم شروع میکنه وبامیزنم کپت و تمام:D
کلا هر سرور یه صمد لازم داره
:D:D:D:D:D:o
کمی فکر کنید که اگر به همین دوخط عمل میکردین چه تفاوتی با حالتان داشتید
فایل پیوست 243
اگه درست جواب نامه میدادین شایدهمین نصیحت دوستانه به کارتان میامد
انشالله سرور بعد لیدر بهتری داشته باشد
داداشای گلم حداقل بگین درست فیک بدن لذت ببریم من نمیدونم چی بگم تصمیم گیری با خودتون
خودتون غضاوت کنید اگر ما همچین اتکی میدادیم کلی فروم رو سر ماتخریب میکردین :)
فایل پیوست 244
درود.
همانطور که انتظار می رفت پازل کتیبه های جنگ آموز کوچک بسته شد و با اتک Man.j تنها جنگ آموز خارج از شمال غرب هم وارد ساید شمال غرب شد.
فایل پیوست 245
http://axgig.com/images/51297381632827271293.png
بوی یه حذف دیگه میرسه ! ( Doom)
این روزها همه دبه میکنند شما چه طور؟
loveboyعزیز ازاین لینکهای فیک تخیلی مازیاد دیدیم و میبینیم و میخندیم( سلطان فیک حاج سبحان):D
درعکس زیر شمافکرمیکنم رویه صحبت مولتی هانتر با کی بوده؟؟ واقعا قدرت این دو کتیبه رو نمیدونستین و این همه ادعا ؟؟؟
فایل پیوست 248
دوستی با900 تا جاسوس زده به چشمان منحصر:rolleyes: بنده دیگه حرفی ندارم
نوب بودن اینه دوسته من که هم کتیبه بدی هم دفت کلین بشه هم خفت بشی
تبریک به man.j
سه ساید باهم شدن.باهم بهونه میگیرن .باهم دیوار میشن باهم ادعا میکنن .باهم حــــــــــــــــــــذف;)
تو رو خدا لیدرا رو ببینید :p
فایل پیوست 247
ali.arهم داره میره دیگه
بقیه بازی میشه چت
داداش در مورد کتیبه ما ادعایی نکردیم
در مورد فیک دادن هم دیدم خدای فیک چیکار کرد عکسش هست
در ضمن ما نوب شما حرفه ای دادش ما صفر شما بی انتها
عروسک ها کجان خاله بازی کنیم
http://dejkoob.ir/ir/report/10575785d3f
ته مونده های miras هم دیوار شد اینم رفت رو حذف :)
درمورد کتیبه نمیتونین ادعایی داشته باشین
یه توضیح درمورد عملکرد خدای فیک هم بدین ممنون میشم
درمورد حرفه ای بودنه ما همین بس که تو پروفایل هامون ادعایی نکردم مثل شما وتو بازی ثابت کردیم
قبلا هم گفتم اولین باری نیست که تیمهای مقابل ما حذف میکنن:cool:
مهم اینه که بعدازچند ماه زحمت بعد ازفرار شما بشینیم باخیال راحت واندر100 کنیم
یک نصیحت دوستانه : هرجا اسم این بازیکنا رو دیدی ثبتنام نکند
اسم کدوم بازیکن من هنوز اسمی نمیبینم
بهرحال باشه ما گفتیم ادعایی نداریم ما 0 شما بی نهایت ما نوب شما حرفه ای
ما درخت خشکیده شمار پربار بسه یا بازم بگم شما سرور ما نوکر
اگه کمه بگو بیشتر بگم حال بیای
شما تنهایی واندر صد کن خیلی حال میده دییییییییییییییییییی
7 ماه دیگه مونده میتونین هم دیگرو بزنین سایدتون رو تقسیم بر چهار کنین خخخخ
عزیزیم ww leo خان پر پر شد نه سهراب خان جمعیتشو از 650 رسوندم 200 . آره عزیز شما حتی نمیتونین از ww دفاع کنین بعد اومدین ادعای بازیتون میشه ؟فایل پیوست 249
همون سهراب خانی که گفتی پر الان لیو عمارتشو پرپر کرد
قابل توجه اونایی که ادعاشون میشه دف ساز هستن بعد جلو کتیبشون اینجوری دفاع میکنن . یعنی یه قهرمان همراه فیکم بود کتیبرو گرفته بودم .عجب دنیایی شده . ادعا در سطح المپیک
فایل پیوست 250
فایل پیوست 251
خخخخخ
عمارتش که سطح نداشت پر پر بشه همون 0 میمونه
واندر بالا کشیدن و دفاع کردنش یه بحث جدا هست
یه ایراد این بین تو سرور موجود هست
گرفتن واندر اون موقع از بازی خیلی بد بود یه جورایی کل کل بود واسه گرفتنش
کسی الان گردنش نگرفته دفاع اینا رو یعنی نمیگیریم تا آزاد دشن نقشه ها
نه درخواستی میدن که دف بدن نه کسی حاظر میشه بده
تا آزاد شدن نقشه ها 3 ماهی وقت هست الان چیزی که داخل واندر هست جز انبار بزرگ و انبر غذای بزرگ نیست
و تا آزاد شدن نقشه ها 10 بار هم تخریب بشن دوباره میشه ساخت
واندر کلا تخریب نمیشه هیچ وقت
یادمه یکی از بچه های جنوب غرب یه زمانی یه حرف خنده دار بهم زد هنوز هم دارم میخندم البته یکی از شورا های فرماندهی اون زمانمون بود
که قرار بود واندر رو انتقال بدن یه جای دور کسی نزنه عین کتیبه خخخخخخخ
نه واندر نابود میشه نه میشه انتقال داد به یه مختصات دیگه
اونی که میگی زده صفر شده عین این میمونه میزنی یه گندم زار رو صفر میکنی ولی گندم زار همیشه هست
هیچ وقت نابود نمیشه
دهکده رو کلاً کاتا کنن دوباره یکی به اسم ناتار ایجاد میشه با شرایط اولیش
عزیز ببین قهرمان چند تا کفش داره اگه کفش دیگه بدون کفش افزایش سرعت لشگریان پاش کنه سرعت لشگر هم چه قهرمان همراش باشه چه نباشه فرقی نمیکنه . اتفاقا این خودش یه جور گول زدن طرف هست . والا ما خودمون کتیبه داریم بلدیم چه جوری کتیبه بگیریم نیازی نیست یادمون بدی آقای معلم . اینم باور کردم که عکسارو ندیدی خخخخخخخخخخخخخ
سلام و درود.
دوست عزیزم بهتره بدونید وقتی شما به چشمان عقاب اتک میدید زمانی که قهرمان همراهش نباشه نیازی به دفاع نیست!
خصوصا که اردوگاه ما بعلت وجود کتیبه چشمان و همر جاسوسی اونقدری سطحش بالا هست که از هر نیرو یک دونه بزنید ؛ ما متوجه بشیم.
دیگه سطح افتخارات شما اینقدر تنزل پیدا کرده که وقتی به چشمان اتک میدید بدون قهرمان و از هر نیرو یک دونه ( حتی فیک دادن هم یاد ندارید ) ما براتون 200کیلو دفاع بزاریم؟!
باید یک کلاس آموزشی در جهت یادهی نحو فیک زدن به چشمان عقاب براتون بزارم دوست من.:o
کجا داریم بازی میکنیم که با چه بازیکن هایی باید کل کل کنیم ؛ خدایا شکرت. :)
عزیز من به هیچ عنوان به کسایی که چشمان عقاب دارن فیک نمیدم . شما هم چشمان عقاب نداشتی اون موقع اگه یادتم باشه خودت بهم نامه دادی .
حالا از همه اینا بگذریم جا خالی دادن لیو در مقابل اتک فیک با قهرمان علی آر هست که تو یادبود لاوبوی هست با حاله .
شما میخواین آموزش فیک بدین ؟ اینقدر سوتی زیاد دارم ازتون از اون جاست فرند گرفته تا بقیه . یه نمونش اینه یارو فیک داده به ما بعد دست قهرمانش پرچم بوده :d . یعنی تو عمرم اینقدر نخندیده بودم . ای خدا
سلام مجدد.
دوست عزیزم بهتره برید به تاریخ کتیبه ها در خزانه نگاه کنید این کتیبه دست اکانت سزار از شمال شرق بود که توسط k.l.h هم خفت شد نیروهاش و هم کتیبش زده شد اومد دست ما که خدا بیامرز حذف کردن رفتن!،
اتک شما پریروز به چشمان خورد اینطور که مشخص هست شما اصلا نگاه نمیکنید دارید به چه کتیبه ای اتک میدید :)
من اینجا هستم قصد دفاع کورکورانه از بازیکن های ساید شمال غرب رو ندارم و دارم به عنوان یک بازیکن از عملکرد خودم با شما حرف میزنم که شما گفتی قهرمانم تو موج حمله بود کتیبه رو زده بودم!
در ثانی اصلا نیاز به چشمان هم نبود با اون نمونه فیکی که شما زده بودی قابل تشخیص بود اگر دفعه بعد خواستی به اردوگاهی که 20 هست اتک بدی، پسر خوب نیروها رو 21 عدد انتخاب کن.
شما بخند اکانت های بزرگتون رو حذفن عمر خنده ی شما هم کوتاه نشه ، صلوات.;)
فایل پیوست 252
عزیز خود منم رو حذفم . باشم که کنار چند تا خاين بازی کنم ؟ کل ساید ما فقط چند تا آیدی فعال مثل ali.ar . ehsan_farzad . miras. pedar bozorg . love boy . dr.v4ison داشت . بقیه همه تو لاک خودشون بودن . ما هم میزیم شما تنهایی به بازیتون ادامه بدین و خوش باشین . یا علی
به به فروم ! حالا آدرسشو پیدا کردیم ! سلام به همگی دوستان ظاهرا اینجا فقط آقا فرزاد میان و بچه های شمال غرب ! ما چیکار کنیم پس ؟! داش فرزاد اینو خوب نیومدی ها ! شما کی باشی که بگی تو جنوب شرق کی فعاله کی نیست ؟ این لیست بالا منو کشته بخدا حاجی !
مردم از خنده ;)
یعنی شما انتظار داشتین الان ما از واندر دفاع کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی انتظار داشتین اتک بدون قهرمان رویه چشمان عقاب رو دفاع کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مارو باش با کی اومدیم 13 بدر;)
booooooooooooooooooom
فایل پیوست 253
boooooooooooooooooooom
فایل پیوست 254
فیک خنده دار یعنی این;);)
تازه رو چشمان کوچک هم زده بود:p:p
فایل پیوست 255
فایل پیوست 256
به اسم مهاجمها توجه کنید ;);)
درود شهاب جان.
بله دیگه باید وقتی با 1 دونه شمشیرزن و1 دونه شوالیه و 1 دونه کاتا به چشمان زده بودن من باید 100 کیلو دفاع می زاشتم :o خدایا این شادی رو از ما نگیر!
این سامان OoooOooops علاقه خاصی به خفت داره دوستان مواظب باشید:
این جاسوسی ( که دوستان نگن هماهنگی زدید!)
فایل پیوست 257
اینم اتک:
فایل پیوست 258
تو ورژن 4 هم هستن نخبه هایی که خفت میشن! :D
بومش هم با شهاب ؛ دکتر ویژن هم که هی میگید بیگ همر داره دیواری میشه که :eek: