این حجم از تولید ناتار بی سابقه اس :|
چرا اینجوریه آخه ؟
مسئولین رسیدگی کنن !!!!
فایل پیوست 2138
ســـجاد
نمایش نسخه قابل چاپ
این حجم از تولید ناتار بی سابقه اس :|
چرا اینجوریه آخه ؟
مسئولین رسیدگی کنن !!!!
فایل پیوست 2138
ســـجاد
یه سوال فنی این علی چیفر :D کیه ؟؟؟
والا یه بار جهت فان رفتم اسپید اونجا دیدمش ؟؟؟؟ مگه اسپید و اینچیزا هم لیدری میخواد ؟؟؟
در ضمن حداقل تو این سایت فک میکنم بیشتر از خیلی از شماها تو ne بودم فک نکنین ne ارث باباتونه مونده تا ادعای ne داشته باشید
البته من مخلص ابولفضل dirty mind هستم یا مثلا اکانت boldooozer اما هرکسی نمیتونه در مورد ne حرف بزنه!!!
کلی گفتم و جواب کسی نیست
توی 1 ایکس هم فک کنم h1 فقط ne 100 کرد ( مطمن نیستم w1 ??? ) که اونم اکانت ما بود درسته روزای آخر نبودم ولی اکانت ماله گروه ما بود منم یه زحمت
کوچیکی هم کشیدم
moriVIP
نیرو سازی ناتار در دوساعت :d
فایل پیوست 2139فایل پیوست 2140
دیگه چه خبر؟
با سلام اکانتمون تغییر اسم پیدا کرد یک دوست عزیزی هم فکر کردند حذف شده
توضیحش رو هم دوستان دادند
کل کل هم نه الان موضوعیتی داره و نه فایده ای
سرور 2 ایکس هست وقت هم برای کل کل زیاد
خوش باشید
سلام دوست عزیز...
شما نباید هم علیو بشناسی
اولا سنتون قد نمیده ! دوما اون موقع سایت اصلی بود فقط و شما احتمالا داشتی با منچ و وسایل سرگرم کننده دیگه بازی میکردی
اگه یه سرچ تو .ws بزنی البته اگه بدونی چیه!!! لینک نمیتونم بزارم مممنوعه !!! اونجا رفتی سرچ کن
public enemy
ENEMY
همین دوتا کافیه سرورشم بزار رو 3x بعد یه محاسبه کن تعداد دهکده هاشو و همرهایی که ازش بیرون اومد
بعد خودتو بزار زیر رادیکال نتیجه میشه نسبت شما به علی
آنتی اسپم:سرعت ساخت نیرو در ناتار - برای سرورهای فینال انگار 2-3 برابر در نظر گرفته میشه تا سطح سرور بالا تر بله ( البته از دید ادمین )
یکی محاسبه کنه که روز کتیبه ها چند میلیون دف تو ناتاره !!!
یه ساید باید جمع شه یه جنگ کوچیک بزنه فکر کنم...
A_A
سلام امیرجون شما فدایی داری عزیزی:X
بگذار خوش باشند ان شاالله مید گیم باهاشون حرف می زنیم خخخخخخخ
رفع اسپم : http://final1.x.dejkoob.ir/position_...hp?x=144&y=129
بابا پیرمرد ریاضی دان خفـــــــــــــــــــــــ ـن رادیـــــــــــــــــــــ ــکـــــــــــــــــــال اســـپـــید باز شاید سنم قد نده :D جالب اینه که کلاسیک هم بودم .
بدون اینو که همه چی به سن نیست خیلی ها پیرشدن و مردن اما تو هیچ جا ازشون اسمی نمونده :D
این سرور تن به بازی نداده بودم خستم حال ندارم :D اما مثل اینکه نیاز به یه تک همر هست . ولی هنوزم میگم کسی اینو میشناسه ؟؟؟ :D والله
بازم میگم با اینکه se هستم اما کوچیک سینه چاکای واقعی Ne هستم چون سروری که به جز 2 سرور همیشه اونجا بودم همه ی سایتا .
moriVIP _ TroOoLL_29
- - - Updated - - -
اینم دهم هستش :
http://final1.x.dejkoob.ir/position_...php?x=43&y=-84
سلام
نمیخواستم تو بحث تون دخالت کنم ولی اینکه دوباره به چالش کشیدین که آیا کسی علی چیفر رو میشناسه یا نه توجه منو جلب کرد و مجبور به پاسخ شدم.
دوست عزیز بنده اسم شما رو دیدم تو بعضی از سرور ها اما با علی چیفر همبازی بودیم . اینکه شما بیای بگی کسی ایشون رو میشناسنه یا نه بیاد بگه حرکت جالبی نیست .
نمیخوام حرکت شخصیتی بزنم ولی دوست عزیز علی چیفر از قدیمی ها هستن و اونای که میشناسن ایشون رو بازم از قدیمی ها هستن و این قدیمی ها خیلی هاشون رفتن دنبال زندگیشون مثل من و شما بیکار و حوصله بازی رو ندارن ! بازم خیلی ها هستن که ایشون رو میشناسن و مطمئنم برای شما هم تو سرور با گذشت زمان شناخته خواهد شد.
پ.ن: من تو این سرور نیستم .
پ.ن: ما نوب شما شاخ :دی
رفع اسپم:
لطفا یکی از تاپ تن سرور عکس بزاره بشه تحلیل انجام داد .
بدرود
دوست عزیز سوالتون رو به این شکل تغییر بدین
کسی هست علی چیفر رو نشناسه ؟
زمانی که بچه بودم و اولین بار بازی کردم بود . الان که پیر مردی شدم هم باز هست !
آنتی :فایل پیوست 2141
هادی جان دست شما درد نکنه .
بنده حافظم در حد جلبکه خدایی به زور اسم یکی از اکانت هام رو یادم میاد ( ماله گذشته ها )
پیش داوری کردم چون ایشونو تو اسپید دیده بودم :D
انشالله میبینیم :D قضیه چی میشه ؟!؟ همون طور که گفتم ne رو هنوز خونم میدونم :D پس ناراحت نمیشم قوی باشه علاوه بر اون کی از حریف قوی بدش میاد
امید دارم همونطور باشه که شما میگید
راستی کسی خبر داره این fajim قصد داره این سرور جدی بازی کنه ؟؟؟ کلی سرور اومد ول کرد رفت
دوستان بمونن تا یه بازی با کیفیت داشته باشیم
MoriVIP
قدیمیا کسی علیرضا ترکس ( s8 ) رو میشناسه ؟؟؟
اسم درست نوشتی عزیز جان؟!فکرکنم ترکش درست باشه؟!
پ.ن:ممنون از همه ی دوستان این قدر ها هم دیگه پیرنشدم خدایش الان دیگه دارم کم کم جام می دم نوه ام هان؟:D
پ.ن:ان شاالله سرور جذابی باشه :-*
پ.ن:همه ی این ها زیرسرسهیله :| نمی گذاره به زندگیمون برسیم که:|
فدای همه ی عزیزان
Ali Chiefer
نه والله در واقع علیرضا تیرکس بود فک کنم ؟!؟ ne هم بود
سلام
مرتضی جان علی چیفر یکی از بازیکن های قدمی هستش درسته بنده زیاد باهاشون اشنایی ندارم ولی سالا که میشناسمشون:)
آنتی اسپم:http://final1.x.dejkoob.ir/spieler.php?uid=698
علی گیرین ما خاک زیر پا شما هستیم :D
هرکی علی گیرین میگه قدیمیه لابد هست انشالله سعادت آشنایی با علی چیفر هم این سرور بدست میاد :) اما خداوکیل باید میثم رو بیارم از nw درت بیاره :D
moriVIP
آنتی اسپم ؟؟؟ http://l1.x.dejkoob.ir/position_details.php?x=107&y=-69
پ ن : ناتار ها رفتن دوا درمون ؟؟؟؟ زاد و ولد بالاست
فدایی داری
میثم کیه کدوم میثم بازیکنه اصلا :D فکرکنم زندانه
مری هوا خیلی گرمه میخاستم شهرتون برگشتم :mad:
http://final1.x.dejkoob.ir/spieler.php?uid=528
ويززز ويزززز ويززززز
داستان چيه ؟ مگه چت رومه ؟ حالا كل كل بخشي از بازيه ولي يه سري فكر كردن چنل شخصيه ،
اين خوبه شما طرف دوستتون رو بگيري ،ولي زشته خودتون رو بچسبونيد به بعضي به قول خودتون شاخا ،
ماشالا همه هم رقيبن هم دوست ،دييي ،معلوم نيست سرور كي به كيه ،
از شماها گنده تَر رفتن پي زندگيشون ،حالا اومدين اينجا ميون ١٠ نَفَر شاخو شونه ميكشين مثلا قديمي هستين ؟
معلوم نيست دوال كي بودين تو گذشته كه كل افتخارتون همون يكي دوتا سروره ،گذشته رو بيخيال از من قديمي تَر نيستين ،اينجا داستان فرق داره ،والا من تو اين دجكوب مثل يه دوالم ، شماها دوالاي ديروز شدين پلير امروز با كلي افتخارو ،،،، دييييي من نميدونم تو اين همه سرور كه افتخار كسب كردين ما كجا بوديم ؟؟؟؟؟
در كل كل خوبه تو عمل هم نشون بدين ،ولي چت روم نكنيد اينجارو ،
كلا مخاطب خاصي نبود ،با همه دوستان تو همه سايدها بودم ،
خوب تو ج غ كه كسي نيست ،فكر كنم تنها باشم ، عيب نداره بازي سختش حال ميده ،
علي هد شات ،
علی جان شاید تو ساید های مقابل باشیم ولی !!! دژکوبه و رفاقتش :D بقیه رو نمیدونم اما من یکی شخصا دوالم
در ضمن ماها که در حد و حدود مرلین نیستیم :D
moriVIP
قیمه چرا میریزی تو ماست ؟؟
تو هر موقع تونستی جواب منو بدی :)))
آقا مرتضی یکم کمتر کل کل کن با رفیق رفقا وگرنه مجبورم یه تاکسی بگیرم بیام در خونتون اعمال قانونت کنم http://www.pic4ever.com/images/129fs3867689.gif
ســـجاد
ديييييي حاجي من فكر كردم اكانت منو تو سرور ٨ ميگه .merlin. رنك ١ سرور ٤٠ هفته ،
مثل اينكه با تو بود سجاد ،خيانت كار ،
قبل توجه اون دوستمون كه امضاء ش سرورهاي پر افتخارشو نوشته ،كلا اسم اكانتاتو يادم نمياد ، كجا بودي ؟ كشاورزي ميكردي ؟
يكي بگه كدون سايدها با هم مشگل دارن ،كي به كيه ،ما هم موضع خودمون رو انتخاب كنيم دييييييي،
یه تبریک و خسته نباشید به مهرگان و الیسا که با داشتن رومن تونستن نفرات اول تاپ باشن که این نشون دهنده ی تواناییشونه
گل کاشتید مثل همیشه
در اينده معلوم ميشه كجا بيابونه ، ما با كمترين تعداد هم تا آخر در خدمت دوستان هستيم ،اميدوارم شما هم باشيد تا سايدتون بيابون نشه ،
تا میرم رنک 1 یهو تو مدت زمانی 20 دقیقه , 200k راید میزنه بدونه اینکه پوینت حجوم بره بالا! آبادی های اونور خیلی خوبه مثل اینکه =)))))
پ.ن: از تاپ عکس بگیرید خندتون میگیره چجوری راید ها میره بالا :)))))
پ.ن: مولتیاتونو راید نرید بعد اتک میاد روتون دف ندارید به مشکل بر میخورید :))))))))
مهری سفسطه نکن , پوش کنم میام میگم پوشرم!
فایل پیوست 2145
پ.ن:آبادی سیری چند؟ جاست ناتار!(البته آبادی های اینورم چون از مرکز کمی فاصلمون زیاده اتک خورش کمه)
احسان خان قبول دارم رومن نژاد راحتیه به شرط اینکه بلد باشی طرف رفته رومن زده بیست روز از بازی گذشته هنوز داره لژیون میسازه
مهرگان جان اگر کسی مولتی میزنه که بیاد تاپ به نظر من بیشتر از همه داره خودشو گول میزنه
چون این مدل بازی هیچ ارزشی نداره
منکه اعتقاد دارم مهم اینه خودت از بازیت راضی باشی اینکه دیگران با چه روشی و چکار میکنن اصلا مهم نیست
امیدوارم که سرور خوبی باشه و همگی از بازی لذت ببرید
دیگه الان همه بلد شدن که با رومن شوالیه بسازن و با گول رعد! یه عده اگه هنوزم لژیون میسازن نمیشه بهشون پلیر گفت! لژیون تقریبا نیروی منسوخ شده دژکوبه(چون منابع این سرورا زیاده واسه دفاع هم زیاد کاربردی نداره)
فعلا که سرور خوبیه . تعداد پوشر ها هم کم هستن که به جایی نمیرسن این سرور!
پ.ن : الیسا اوضاع خوبه؟ خوش میگذره؟ مولتیات بن نشدن هنوز؟ :)
با سلام خدمت دوستان
بنابر حرف یک فرد عزیز (مهتابی,عینک,...اینا) مولتی بازی یه هنر هست.
سلام حداقل اسمش رو هنر نزارین
به نظر شما آی پی عوض کردن و رفتن روی چند اکانت هنره؟؟ کار سختی انجام دادی؟؟
هنر اونه که بدون مولتی توی بیابون بتونی گندم منفی بیگ همر رو بدی
هنر اونه که شبی یکی دو تا تارگت با همر لب مرز صفر کنی
تو این بازی مولتی کشیدن به نظر من هنر که هیچ تخلف هم نیست کسی که اونقد وقت میزاره کپ مولتی بیاره بالا که غارت کنه از نظر من هنرمند نیست فقط زیادی بیکاره
پ.ن:هر کس یه سبکی داره فقط نظرم رو گفتم امیدوارم ناراحت نشین
موفق باشین
سلام به همه ی دوستان عزیز
دقیقا من باشما موافقم وفکرکنم اگه فقط یکم یکم به مختصات اکانت مادقیقا متوجه بشی می بینید تموم این ها که گفتید را دارد وبه شخصه ادعا می کنم تااین لحظه حتی یک عدد غارت بالاتر 30کیلو منبع نزدیم اونم دوتا اکانت بودند که مجبور شدم بزنمشون
موفق پیروز باشید
Ali Chiefer
با سلام
از بازیکنای محترم خواهشمندم از گذاشتن پست های بی ارتباط با موضوع انجمن خوددارای کنن
و سعی داشته باشن بیشتر در خصوص مباحث تکنیکی بازی صحبت کنن و اجرای قوانین رو به عهده مولتی هانترها بذارن واگه اعتراضی دارن تو بازی از طریق مولتی هانترها پیگیر باشن
مطمئنن اگه کسی خارج از قوانین بازی عمل کنه طبق قوانین با فرد متخلف برخورد خواهد شد
یکی بگه من کی ام
یکی اومده منو بازرسی کرده و میگه من تازه کارم
درسته 18ماه بازی نکردم اما میدونم چی به چیه
اخه چرا به ما پیرها احترام نمیزارید چرا؟؟؟؟ ما آینده شما جوانانینم
ادمی که از سرور 2 اسپید تر++ا++وین.ای ار بازی کرده یعنی نوووبه و چیزی نمیفهمه؟؟؟
سهیل کجایی احسان کجایی علی کجایی منو شهید کردن :cool:;)
هرچی بت بگن حقته :d
جای اینکه به اون کوچولو برسی اومدی دژکوب بازی میکنی؟ خجالت نمیکشی؟ :d
- - - Updated - - -
احتمالا چند سرور بازی نکردین که این حرفو میزنین! سرور j3 به کل وضعیت نظارت بر مولتی کشیدن تغییر کرده و بسیار سخت تر از اون چیزی که فکرشو بکننین شده . ماهم دیگه اعصابشو نداریم حتی یدونه مولتی بکشیم! و صد در صد کسایی رو هم که مولتی میکشن نمیزاریم به این راحتیا به بازیشون ادامه بدن :)
سلام
حق با شماست ،تو فروم جاي اين مدل بحث ها نيست ،ولي شما در نظر بگيريد ديگه جايي مثل گذشته نيست تا بازيكن ها بتونن راجب اين مدل بحث ها صحبت.كنن ،
كل كل يكي از لذت هاي اين بازي هستش ،
يكي پا قدم شه يك چنل تلگرام بسازه تا همه سايد ها يه دوره همي داشته باشن ،تا مثل فروم پست ها حذف نشه ،
بله واقعا دمشون گرم
فایل پیوست 2153
میثمو سامان 3 2 1 بگیــــــــــــــــــــــ د سیبّ
لول:دی