اینم یه یادگاری در راستای بلن دیشب
http://dejkoob.ir/ir/report...19,17384410ea5
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم یه یادگاری در راستای بلن دیشب
http://dejkoob.ir/ir/report...19,17384410ea5
ممنون از بچهای هر دوساید چه جنوب شرق چه غرب واقعا بازی هیجان انگیز کردن واسمون
پلن خیلی خوبی بود تبریک میگم بهتون:o
فکر کنم الان باید منتظر پلن جنوب غرب باشیم ببینیم اونا چه میکنن همرا واندر کوبشون در میارن انتقام بگیرن یا منتظر میمونن چیف و صفر بشن.
اکانت استاکلر تو مدافعینه و اکانتهای 2پک و اسکور در مهاجمین کسی لینکی داره؟
بله که لینک هست!!!! اکانت اسکور از بازی حذف شد دیگه فکر کنم. درود به پلیراش. همرهای خوبی داشتند.فایل پیوست 1823
سلام دوست عزیز کسی که خواب باشه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده باشه نمیشه شما الان خودت رو به خواب زدی
چون با اکانت کایروس ما یه ده چیف کردیم و مار بروووو با همون ده همرشو زد و بعد 20 موج زد تا دهکده صفر بشه و جنگ اموز 3مرتبه توی اون ده رفته شما
شما یه فوق حرفه ای هستید جنگ اموز رو تو فیدرتون نگه میدارید
: دی
سلام خدمت سروران گرامی
یه فعل و انفعالاتی رخ داد امروز که خالی از لطف نیست دوستان هم در جریان باشند .
این فعل و انفعالات بین دوستان جنوب شرق همیشه پیروز و جنوب غرب و یه کوچول شمال غرب رد و بدل شد که فک کنم به کام جنوب شرق ورق چرخید .
دوستان جنوب غرب برایه جلوگیری از رنده شدن واندر تحت حمایتشون حباب که واقع در اندبلیو هست و نمیدونم اینا چرا سنگشو به سینه میزنن توسط اکانت هل بوی پلنی رو اجرا کردن رو ایشون سراسر اشتباه و عجولانه انقدر اتک ها تابلو بود که هر کس دیگه ای هم بود صفر یا چیف نمیشد و اصلا گزینه دیگه ای بما ندادن که فکرمونو مشغول کنه . بماند که پست استثنایی برادران شانگفی کمک کرد بما . دقیقا همون چیفرایه لانچ شده رو شانگفی توسط پجی اومد اینور و اصلا نیازی هم به ریختن دف نبود چنج کپ همه مشکلات رو مرتفع میکرد . بین 30 موج اتکشون هم میشد تریلی اینسرت کرد که اینکار رو هم کردیم گفتیم شاید واقعا نتشون یاری نکرده باشه و ما از این رهگذر حداقل 4 5 کی کاتا صید کنیم . خوشبختانه پلنشون شکست خورد و نتونستن هم از آبکش شدن واندر تحت حمایتشون جلوگیری کنن. این هم پلن اجرا شده توسط این دوستان . تو پست بعدی لینک صفر شدن واندر حباب رو خدمتتون میدم .
فایل پیوست 1836
فایل پیوست 1837
فایل پیوست 1838
فایل پیوست 1839
فایل پیوست 1840
و این هم جارو شدنه واندر تحت حمایته دوستان اس دبلیو
فایل پیوست 1841
فایل پیوست 1842
فایل پیوست 1843
فایل پیوست 1844
مسئله جالب توجه اینه که واندر توسط یه لنگه دمپایی کلین شد و با یه لنگه دمپایی تیکه پاره صفر شد و از اون بدتر اینه که واندر اصلا چرا گرفته شده توسط حباب و اگر هم نمیخواسته پلی بده چرا کشیده واندر رو بالا که حالا وسطش به هر دلیل گیر کنه و از اون بدتر پناه بردن ایشون به یه ساید دیگه نمیدونم قدیما که این چیزا باب نبود که واندر بگیری تو یه خاک دیگه و بری زیر پرچم یه ساید دیگه . و برام خیلی جالبتر شدش که اس دبلیو چه خودشو به آب و آتیش زدن برایه جلوگیری از صفر شدنه واندر توسط اس ای . اگر همین یکدلی و یکرنگی رو نسبت به پلن اجرا شده چند روز پیش داشتن شاید اسکور و یورک همرشون صفر نمیشد نبادین و رضا لازم نبود جنج کپ کنن . و از اون طرف اسکور که دید همه چیزشو تقریبا باخته همر دیگه اش رو به همین راحتی نمیزد به استالکر که دیوار شه . تا بوده همین بوده همیشه توجه هر پلیری باید به ساید خودش معطوف باشه و همه هم و غمش حراست و پاسداری از خاکش باشه نه اینکه .....
یا حق
سلام خدمت دوستان
ناصر جون داشی این اتک ها فقط مارو یکی دو ساعت از خواب انداخت اما بازم دمتون گرم بچه ها sw که واسه اینکه ww دوست گرامیتون رنده نشه یه پلن زدین . از طرف من به مسعود قمقمه سلام برسونین
مصطفی
دوستان nw لطفا بینک اتکه ها به ne رو بزارید حیف نبینیم چه کردید
اوه اوه چی شد استالکر ؟ لوسیفر لینک و تشریح پلن لطفا و ایا به نتیجه رسیدن یا نه؟
ش.غ فعلا لین جذاب نداره
خوب دیشب برای دومین شب متوالی پلن sw به موفقیت نرسید و اک اسکور و اک اهی به دیوار پیوستند. انشالاه که موفق باشند این دوستان. بهرحال 0 کردن یک اکانت کار سختیه که دوستان به سادگی میخوان انجامش بدن. یکم باید تو پلن ریزی دقت بیشتری کنند تا حداقل یه موجشون رد شه نه اینکه کلا" دیوارشن
دیگه نمیشه همش ما لینک بدیم دوتا لینکم شما بزارین!!!
آقا سر لینک دعوا نکنید اینبار اینا بیان لینک های 5 ماه پیش که هیچی سرور های قبلیشونم هم میزارن:))
اینم واندر ها
فایل پیوست 1863
چه خبر شده از اکانت دارکوب!!!! پلن ne کلا دیوار شده؟؟
داداش من خبر خاصی نبوده یه خورده چی بگم لنگ دمپایی نمیشه گفت یه خورده بند کفش حاجی نوروز داشتن که راهی دهکده دارکوب کردن !!! که من موندم؟؟؟ این پلن رو کی طراحی کرده ؟؟؟ با این اوضاع یه خورده غارت یه خورده حمله عادی شاید میخواستن ما رو سردرگم کنن :confused:
فایل پیوست 1866فایل پیوست 1867فایل پیوست 1868فایل پیوست 1869فایل پیوست 1870
باشد که رستگار شوید
MosTafa
اتک سورنا کجا خورده پس!!!! عجب پلنه سنگینی هم بوده فکر کنم لانچش ساعتها طول کشیده!
سورنا جایی نخورده در پلن دارکوب دیوار شده
فایل پیوست 1873
و چند موج کاتا هم باهاش بوده
MosTafa
سلام دوستان و سروران خودم
یه اطلاع رسانی میکنم و یه ایراد از سرور میگیریم البته سرور که نه پلیرهایه سرور .
باو ما فکر کردیم سوپر پلن رفتن رو اندبلیو منتظر دیدن نادیده هامون تو دژکوب از ابر پلن بودیم که بد جور خورد تو ذوقمون .
اس دبلیو مثل اینکه بد جور گیر داده به اکانت استالکر و یه بار هم نه دو بار هم نه 3 بار هم نه 10 باری زدنکه هر بار یا دیوار شدن یا چیفراشون خوردن به کپ .
شب اول که زدن نصفه نمیمه دیوار شدن رفتن رو اون یکی دهکده واسه چیف چنج کپ شد . سری بعد زدن که نصفه نیمه دیوار شدن و اینسرت شدن . سری سوم زدن ترکیدن . بچه هایه لوسیفر و رضا خان شب اول گل کاشتن و نذاشتن چیزی بپره نگه داشتن دهکده ها رو تا دف برسه دستشون هم درد نکنه 3 بار چنج کپ کردن که دو بارش درست بود . فرداش ذف رو رسوندیم و همه اشون بوسه بر دیوار زدند . اکانت اسکور که کاملا مشخصه که میزد که دیوار شه آخر سر هم به هدفش رسید . اکانت آهی هم پشتش زده بود که همه دیوار شدن . لینک زیاد هست خداییش دیگه حالش نیست بذارم .
یه ایراد به پلیر سرورها اعم از خودم و خودت آره خود تو به بغلیت اشاره نکن و به خودت بگیر حرفامو .
چرا ما یه حرفی میزنیم پاش نیستیم توجه کنید از اول سرور ساید هایه متا 30 بار عوض شده آخه مرد نا حسابی حرف میزنیم پاش واسیم حتی به قیمت ضررمون وفاداری تعهد و عمل به قولی که دادیم از سرور دبلیو وان که این سایت ران شد من ندیدم تا الان تو رو خدا بیاید به یه چیزی اعتقاد داشته باشیم و نا نوشته هایه دژکوب رو عوض نکنیم اون روز بلک هند بود نمیدونم کی بود اومده دهکد ه ای که یه دونه یه دونه تروپ هم ندارم چیف کنه خداییش چیف کردنه فیدر به چه دردی میخوره که بگی ماربرو رو چیف کردم بخندی به ریشش . ساپورتر واندر زدن نکنیم اینکارا رو مولتی بازی که باب شده جهنم ولی دیگه از این خرابترش نکنیم . الان ساید متایه اس ای رو میگم که به سایدایه دیگه بر نخوره اول انی ای بوده بعد اس دبلیو اضافه شده بعد اس دبلیو کم شده بعد ان ای کم شده بعد اندبلیو اضافه شده حالا به هر دلیل مهم نیست دلیلش . کتیبه ما به زعم خودمون به کسی بر نخوره رفته اس دبلیو یا دزدی یا رفاقتی کتیبه ان ای اومده اس ای یا دزدی یا رفاقتی . که همه از هم شاکین . باو به یه چیز بیاید پایبند باشیم و حرف میزنیم روش وایسیم این سرور که به فنا دادیم خودمونو بیاید از سرور هایه بعد اینجور نباشیم .
پ ن: به اطلاع رفقا میرسانم سرور فینال 1 ایکس بنده با تیم استورم و مارلبرو و استالکر یکی میشیم و با نام black storm حضور خواهیم داشت این قطعا آخرین سرورمون خواهد بود و مثل همیشه تو خاک مقدس اس ای رجستر خواهم کرد .
مخلص همه شما
ناصر
پ ن: به اطلاع رفقا میرسانم سرور فینال 1 ایکس بنده با تیم استورم و مارلبرو و استالکر یکی میشیم و با نام black storm حضور خواهیم داشت این قطعا آخرین سرورمون خواهد بود و مثل همیشه تو خاک مقدس اس ای رجستر خواهم کرد .
ناصر جان حیف این همه پلیر رو یه اکانت. اینا همه همر کشن. رو یه اکانت بازی کردن برا این تیم حکم قفس رو داره براشون
تجدید نظر کنید لطفاً
چه کرده ماربورو!!! دورد بر شرافتشون! خفت 90 کی گرزی رو بهشون تبریک میگم. عالی بود. انشالاه خودشون میان لینک رو میزارن
- - - Updated - - -
با توجه به مختصات میشه حدس زد مال اکانت نبادین بوده این 90 کی. بهرحال دیگه نمیشه بهش گفت این موقع سرور همر
سلام خدمت دوستان و سروران گلم .
والا واقعیت اینه که اصلا من دیشب رو اکانت نبودم و سر کار بودم در حد چک کردن آنلاین بودم . مهدی بلکسورد رو اکانت بوده طی نامه هایی که رد و بدل
شده دوستان همیشه بیدار زحمت کشیدن و تارگت خفت رو دادن به ما دست آقارضا و مهدی خان لوسیفر و مهدی خان بلک درد نکنه
اسما بنام ما شده ولی من به شخص هیچ کاره بودم . و اینم خفت زیبایه بچه هایه اس ای .
پ ن : شایان جان شرمنده لقمه شما بود ولی میخواستی زرنگ باشی :cool:. اگه طلبه ای برو همونجا که بهت گفتم فقط بپا که خیلی خطریه . :p
فایل پیوست 1883
خوب میبینم که nw هم افتاده به جون ne و داره میزنش لطفا لینک بزارین ببینیم ما هم!!!
به به عجب همرایی!!!! دیروز ما یه پلن رفتین که حاصل شد بیگ همر های sw که رفت هوا و واندر ما که 0 شد!!! همرهای زیبایی بود دوستان دمتون گرم
دوستان فقط یه سوال داشتم خدایی تو سطح 89 واندر مگه میزنن؟؟؟؟ بزارین یکم با ناتار سرشاخ شیم بعد بابا!!!! بازم ولی تبریک میگم بهتون دمتون گرم همرهای خوبی بود.
سلام به همه عزیزان
http://s6.uplod.ir/i/00767/d3df8yvr7f66.png
ww 89 lv
تبریک به همرای خوب sw و به بچهای خودمون بابت دفاع
شادزی مهر افزون
خییلی دوست دارم بدونم پلنر این پلن کی بود
روحساب تجربه که داشتم بهتر نبود واندرو رو لول بالا 95 میزدین.هم خوده ناتار حملات سنگین تری میکرد.هم از لحاظ زمانی 4 الی5 روزهم عقب مینداخت مدافع
و مورد بعدی کسی که لانچ میکنه قبلش بهتره یه سر بزنه به این سایت مفیده واسش http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/warsim2.php:D
حداقل اینطوری یه رمر الکی از بین نمیرفت
بازم ممنون میشم اگه دوست پلنر بیاد یه توضیح مختصر بده شاید من اشتباه میکنم
وتنها مورد زیبایی که دیدم همر اکانت پژی بود.تبریک میگم به این تیم.
http://s6.uplod.ir/i/00767/n4v4cz8d3pa7.png
متاسفانه بلن عنکبوت جواب داد ولی 4 تا لنگ دمبایی ما هم دیوار شد;)
اطلاعات برگرفته شده از عنکبوت سرگردان
http://janevar-shenasi.blogfa.com/post/16
نوع شکارش گویای این بلن می باشد
لطفا خود مطالعه کنید
شادزی مهرافزون
اینم عاقبت اتک ریل دادن به شمال غرب
http://dejkoob.ir/ir/report/175346dc13d
درود
خیلی سعی کردم توی فروم این سرور پست نزارم
ولیکن واقعا پلنر این حرکت زیبای ساید sw کی بود؟
تو لول 89 ؟
واقعا ؟
ما منتظریم دوستانمون از sw خودشون یه توضیح کوچولو به ما بدن ما هم یاد بگیریم :)
به بچه های اکانت pejii تبریک میگم به خاطر همر زیباشون
ارادتمند
BlackSword
رفع اسپم :
http://dejkoob.ir/ir/report/1753713f13d
تبریک میگم حضور اوا عزیزو مفتخر فرمودین سرور!! جوری حضورت به بچهای se روحیه داده که همه میخوان واندرو بزنن!! والا!!
فقط یه سوال داشتم با پریدن همرای یورک و پژی و با توجه با کاتاها و رمهای خفت شده ایا بازم میتونید واندر بزنید یا نه؟؟؟
سلام خدمت دوستان.... لینک به در خواست خیلی از دوستان گذاشتم
شایعه شده بود همر ما خفت شده یا صفر ..........
همر پژمان عالی بود!! دیدن همر شوالیه این سرور واسه علی 2113 خیلی سخته !!! واقعا اگه بود رقابت جالبی میشد بین همز شوالیه علی با همر شوال پژمان!!! این سرور اخرش بسایر زیبا شده. همه سایدها شانس پیروزی دارند و فقط به شجاعت . تایم و هم دلی یک ساید برمیگرده پیروزی!!!