چقدر جالب!!! ۶۵ ک چسب یا نوار زخم !!!!!!!!!!
دنیا اینقد چسب زخم داشت مریضی ابولا در نطفه خفه میشد خخخخخخ
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر جالب!!! ۶۵ ک چسب یا نوار زخم !!!!!!!!!!
دنیا اینقد چسب زخم داشت مریضی ابولا در نطفه خفه میشد خخخخخخ
سلام و دروووووووود
یه ادم با شخیصت هم دیدیم تو بچه های بالا مخصوصا وحید خان(صرفا برای ادبیات زیباشون)
ما هم میدونیم واندر باید قابل باشه زد واس همین من نمیبرم بالا که نزنن من شخصا شمارو شخصا دووست دارم دعا کن بره بالا پزیرای همرای قشنگ شما هم هستیم و صفر شدنش رو هم دسته جمعی جشن میگیریم
دنباله دار باشید
- - - Updated - - -
سلام و دروووووووووود بر مرد صحنه های دژکوب خدا قوت
داداشی اصن هیچ کی دف نداره خب که چی مثلا؟؟؟؟؟
زشت والا این همرتون هم که به .... دادین بدون رم کی همر رو واندر لانچ میکنه جیگررر من آها لابد یه سیاستی پشتش بود ...
یه جلو زنی راه پاک کنی 4تا بسیجی تخریب چی .....بازم از زیبایی کارتون چیزی کم نکرد
اما یه نکته طرف هیچ پخی نیست میگه داداش بزرگم لاته.... اینم باز هادی براتون ارثیه ای گذاشت بازم دمش گرم
دنباله دار باشین
- - - Updated - - -
سلام ووو دروووووووووووود
داداش کجاشو دیدی این عزیزای من با همه آشنان مدیرای سایت دست اند در کاران حلال احمر کارخونه چسب رازی همهجا واس این بازی دستشون جلوست
ولی خیلی باحالن
دنباله ار باشین
خدایی از تو لپ لپ هم نمیشد دلقکی به با نمکی تو در آورد
هدف ما زدن واندرت بود که زدیم ،هدف رد شدن از دفاعت نبود
یه نکته بهتون یاد میدم یادتون نره
چرا رمر رو قبل همر میزنند؟
چون دیوار رو تخریب میکنه که همر با تاثیر +50% واندر رو تخریب کنه
اما اگه واندر مقابل با حمله ی همر تخریب بشه ،دیگه نیازی به رمر نیست
هرچند شک دارم فهمیده باشی
شما فقط شنیدین قبل همر رمر میزنن،انتظار دارین همه قبل همر رمر بزنن
تو صفر بودی صفر تر شدی
در ضمن بهت قول میدم از اکانت هادی بازم میایم رو واندرت بازم 0 میشی
خوشحال نباش
:p
سلام
تشکر میکنم از دوستان عزیز
تو 109 صفحه این بخش فروم کلا 109 تا گزارش داده نشده شاید 50 تا هم نشده
ولی تشکر میکنم چون فضای بازی تغییر کرد
هدف از بازی حداقلش برا من اون چیزایی نیست که بعضی از دوستان میخوان هست
و خوشبختانه تو این سرور به اهداف خود رسیدم
یکی از اهداف من این وبد که چند تا رفیق فابریک پیدا کنم و واقعا تونستم اینو اجرایی کنم و در کنارش دل خوشی کنم
مثل زدن کتیبه مثل واندر زدن و کمک به رفقا و در کنار ساید بودن هست که مهمترینش همون پیدا کردن رفیق هست
و خوشبختانه تو ساید های مخالف هم چندی از دوستان واقعا جدایی از بازی معرفت نشون دادن مثل محمد امین و رضا و چند تا دیگه از دوستان
تو ساید خودمون هم واقعا وحید عزیز به خصوص امیر عزیز و فرهاد عزیز و مجتبی و کسری و سامان که رفتو منصور عزیز و کیهان و امین و امیر مجددا و خیلی از دوستان که نشون دادن جز بازی میشه به جاهای فراتر از بازی هم رسید
و تنها آرزوی قلبی بنده موفقیت همه عزیزان که تو این قسمت اسمشون رو نوشتم و بقیه بازیکنان سرور موفق بشن در کنار خانواده محترمون تو زندگی شخصیشون
از ادمین های محترم مولتی هانتر سرور هم تشکر میکنم واقعا میشه گفت این دوستان تو سرور و اینجا تونستن با رفتارشون باعث بشن کمتر کسی بن بشه کمتر کسی بهش توهین بشه و الا آخر و نشون دادن همه چی رو نمیشه با خشونت و کار های دیگه نشون داد
امیدوارم اون دوستان هم تو زندگی شخصیشون به مشکل بر نخورن و موفق باشن
ممنون از همه عزیزان مجید No Game
GooGoolli
سلام و درووووود مخصوص به داش مجید یا همون googooli خودمون
داش مجید من تایمی کمی اومدم اینجا یعنی قرار نبود بیام بازی کنم اما خووب شد حالا برد و باختش اصلا مهم نیست خلاصه هر بازی یه برنده داره یه بازنده
که هر باختی سر آغاز یه برد شیرینه اما مطلبی رو باید عرض کنم خدمت همه اونایی میان فرووم
والا تا جایی ما یاد میدیم فرووم جایی بود که دوستان می اومدن کل کل میکردن و لینکی و سوالی ووووووو
در بعضی مواقع هم تخریب روحیه حریف و الا آخر... اما یه سری از دوستان مث اینکه جبهه گرفتن و شاکی شدن که تا جایی که مدیران محترم پیامشون رو به دلیل لحن نا مناسب حذف کردن من شخصا سعی میکنم لا به لای صحبتام توهین بی حرمتی بی ادبی نشه به هیچ عنوان
بازم اگه کسی از حرفای من ناراحت یا بهش بر خووزد همینجا عذر میخوام مخصوصا دوست عزیزمون منصور manj
امیدوارم همگی همه بچه های ترا مثل همینجا تو زندگیشون هم سخت کووش و پر کار باشن
چاکرتونیم ان شالله این سرور هم زود تموم شه بریم پی کار و زندگیمون
پایدار و دل شاد باشین ایمان شمس a3pik
pedar bozorg
ممنون بر عزیز دل برادر
ما اینجا کاری pedar bozorg رو دیدیم و واقعیتش تو سرور های دیگه وقتی این اسم رو میبینیم خوشحال می شیم هم از نظر بازیگریش هم اخلاقا
حالا پشت سرتون نباشه تو سرور های دیگه هر کی بهمون درخواست عضویت تو اتحاد میدادن از جنوب شرق مخصوصا این اسم رو میدادیم که برن :دی
و جالبه هیچ کدومشون دست خالی بر نمیگشتن :)
تیم googoolli ک بنده هم یکم توش بازی کردم روز های پر منبعی رو در همه سرور ها برای شما ارزو میکنه
چرا واندر نمیارین بالا؟
منبع ندارین. یا باخت رو قبول کردین؟
:|
سلام
آغا اینا فوکوس کردن رو من:)
باز من نبودم
اومدم خونه میبینم زدن بهم
اینبار خرمدین زده
بازم ماشالله به چسب زخم:)
فایل پیوست 572
فایل پیوست 573
هه هه هه الان باز میان میگن این همر نبود فلان بود اینجور شد نبود رو اکانت ما نخواستیم اووووووووووووووووووووو
حرف زیاد دارن ولی خدایی اینا قبل از لانچ همر یه اتتک میرن کارخونه چسب راضی بعد همر بلند میکنن ...نیست اصن اینقد چسب یا نوار زخم تو سرور
نکنه از سرورای اسپید میگیرن با مدیران که هم پیاله ان .......
حالا منم همچین بیکار نبودم :)
http://dejkoob.ir/ir/report...96,106836769d1
با دروووود فراوان به همه سروران بزرگوار عزیییییز
یه سوال برام پیش اومد البته چند وقت بهش توجه نکردم امروز زیر بم همه بزرگان رو رفتیم دیدی نه درساه؟؟؟
این لینکی که جدیدا اضاف شده به نام افتخارات کاربر....... اونایی ادعای بزرگی و سابقه میکردن به جز دوست عزیزم داش مجتبی(gosfande shoja) که سرورq500.s اتحادشون قهرمان شده کسه دیگه ای جایی افتخاری ازش نیست ....؟؟؟؟؟ من رفتم یه اکانت بزنم با ایمیل خودم اما ثبت نام تموم شده حیف شد ایشالله جای دیگه سرور دیگه .......اينجاست كه دست اونايي خالي ميبندن روو ميشه داداش تو كه از افتخاراتت دم ميزدي كوووو سندس مدركي ،،،،
الان بعضیا میان این زیر مینویسن ایمیل اصلیمون پسشو نداشتیم ایمیلمون قفل شده فلان شده وووووو هزار تا ادعای پوچ دیگه راحت باشین خالی بندی نه فیش داره نه مالیات نه عوارض فقط رسوایی داره وو بس
بدرووووووود و دنباله دار باشین
a3pik
با شما نبووودم عزيزم شما حرفت واسه ما سنده
- - - Updated - - -
مثلا این یه ادعا از manj
ای بابا
من موقعی که سرباز بودم بزرگترین همر ts8.com رو کشیدم
این قوانین در مورد من صدق نمیکنه
.............
ایشون هم از چریکای manj هستن نمیشناسمشون.....
منصورمی دونی این بنده خدا من یاد کی می اندازه؟اگه گفتی توی سرور7هم بودش)))
عزیزجان بزن ببنیم چند چندی باخودت؟من حتی شک دارم تو بتونی برسی به واندر 70اگه ناتار0نکرد بیا اینجا یک صحبتی باهم می کنیم خوب؟افرین عزیزم
.............
اینم باز manj عزییییز...
خدا لعنتت کنه هادی نذاشتی 3 ماه پیش اینا رو با خاک یکسان کنیم، الان دم در آوردن، برا من ادعای سابقه بازیشون میشه.
............
و باااااز هم ادعایی دیگر از manj
اولا که تو قدیمی نیستی
اگه بودی حتما من یا هادی یا امیر رو دقیقا با سوابق کامل میشناختی
دوما از خاطرات دژکوب برا من نگو که خندم میگیره.دژکوب خودش چیه که خاطرش چی باشه
...........
ووو اما این ادعای پووووووچ که سندیتش جایی نیست اونم واس شایان شانگفی از طرف لئو
.......بچه جون هنوزم وقتی اسم اکانت لئو میاد 4 ستون سرور 2 میرزه اکانتی که بالای 2 میلون هجمی خفت کرد خفت کردن کل همر ادین لیدر کل se و خیلی کارهای دیگه مثل صفر کردن کپ میثم مرغی.. به نظرت کپی که از من صفر شد در زمانی که 12 ساعت به 100 شدن واندر مانده بود ارزش داشت ... دیوار شدن همرها هم تو بابا شاه به من هیچ دبطی نداشت ومن به خاطر اینکه اون زمان شمال غرب به یک دستگی رسیده بود بخاطر اینکه باز این یک دستگی از بین نره من مسولیت رو به عهده گرفتم تو از این چیزها چیزی نمیفهمی
...........
.............
این اعاها شد که لینک افتخارات باز شد و هم پوووچ دیده شدن برین سرور q500 اونجا افتخارات ببینین حالا بماند اکانت ما اونجا چیه هه هه
این نقطه چینارو اول سطر خودم نوشتم و گذاشتم سو تفاهم نشه داداش
- - - Updated - - -
داداشی تو این بازی یه بچه 16 الی 17 ساله هم که میاد و خووب بازی میکنه مهم شخصیت و برخوورد ماست که به قول خودت استارت دوستی زده میشه
بچه های باحالی دیدم اینجا lord majid....lord hamid...toma..mahan dooom....babak..katriina ..hero1 ;که همه و همه واس خودشون یه دنیا عشقن
خود شما وووو حتی manj همه اما یه بازی ارزش خاطره بد ساختن رو نداره
سلام به همه عزیزان
شما درست میفرمایید شرط ان این است که با همان ایمیل ساخته باشید اگر ایمیل فرق کند نمیایید
مثلا من همیشه با ایمیل میساختم اما در این سرور با جیمیل ساختم پس افتخارات من هم نشان داده نمیشود اما در اخرین سرور 3.6همر من -760 کی بوده که به واندر زده شده که شامل تبری شوالیه و بالای 20 کی کاتا بود اگر دوست داشتید میتوانم لینک ان را پیدا کنم و شاید بعضی از عزیزان داشته باشند
سلام و درود
آغا باز زدن به ما:)
فایل پیوست 579
سلام خدمت کلیه پلیرای این سرور.
یه آمار از واندر ها میزارید؟
آه
انگار دوستان میخوان عکس یادگاریهاشون رو با ما بگیرن :دی
آقا بگیرین ما که بخیل نیستیم
:d
بعد الان فقط میزنید به انبار هام کاری نداشته باشید وجدانا ً
خخخخخخ داش رضا یکیش خودتی که میزنی :دی
یکیش هم Babak777 و مولتی هاش :دی
البته فیکن طبق معمول
والا منم راضی نیستم انبار هام پر باشه :دی
فقط گندم لازممه
حالا وجدانا از همه ده هام جاسوسی زدید ؟
آه
ولی از اکانت های موجود که دستمه هیچ اطلاعی ندارید ها :دی
ولی کل ده هام پر منابع هستن اونجور که دیدید
تنها چیزی که الان خیوام 100 شدن واندر بلوبوی هست و گرفتن 600 تا گلد :دی
وسلام
سلام ودروووووووووووووووووووووو وود فراوان
واندر لئو چی شد؟؟؟؟
ناتارا صفرش کردن یا خودتووون؟
ااااااااااااااا
واندرتون چی شد؟؟؟
چرا اینجوری شد؟؟؟
یکی بود آمار واندرارو میخواست
بیا داداش
فایل پیوست 590
البته این بلوبوی رو که میبینی این تفلکم بیشتر از همین حدود نمیتونه بالا بره:)
اینو گذاشتن واسه قشنگی:دی
http://dejkoob.ir/ir/report/1068510408d
واندر شما هم با یه هچین چیزی 0 شد و نیرو هاشم بگرشتن!