سلام مبین یا کامی هر کدومتون هسید
اکت فعلا دست منه یه پلیر اجاره کردم گذاشتم روش
هفته ایی 500تا گلد میدم پلیرش به عنوان دست مزد 500تا دیگم واسه اکت میزنم
در کل هر جا ببینمت کتکو میخوری عزیزم
موفق باشی:p
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مبین یا کامی هر کدومتون هسید
اکت فعلا دست منه یه پلیر اجاره کردم گذاشتم روش
هفته ایی 500تا گلد میدم پلیرش به عنوان دست مزد 500تا دیگم واسه اکت میزنم
در کل هر جا ببینمت کتکو میخوری عزیزم
موفق باشی:p
خبری نبوده یه سری گرزی و شمشیری الاف بودند زدیم دیوار
میخاسیم ببینیم جنس دیوارشون خوبه یا ن
که خدا رو شکر از اون دیوار خوبا بود
فایل پیوست 2375
فایل پیوست 2376
http://www.pic4ever.com/images/treeswing.gif
- - - Updated - - -
این نانکپتون رو نمیخواید پس بگیرید ؟ :)
سلام
از اتاق فرمان اشاره میکنن برای ویزای شمال 6 ماه باید بمونی بعد برگردی :دی ایشالا سرور بعدی با تیم همیشگی میان و وسطش میرن ش.غ !
زیر چادریا صداشون در نمیاد خوبن :دی آقا بازیه ، بیاین اعلام وجود کنین ، مییخوایم دور هم بگیم بخندیم ، نیایم از رو رنک ایمیل پیداتون کنیم :دی سوپر پلنرها ، بیگ همر کشا ، اساطیر دفاعی ، علی آقا کریمی :)))) بیاین دیگه :| لااقل دیسلایک کنین :| بیاین دیگه :| c1 e1 k1 s14 s2 s10 s6 s6r2 s1 سرور قبل تست ، age of empires , generals , diablo , red alert اینجاها که فارممون کرده بودین :| لااقل تو کی L1 دست از سرمون بردارین :)))))))
برادر ده 1 رو خواستم 100% در صحنه باشی بعد بزنیم ، اومدی لانچ کنم :)))) !؟ فقط یه چک کن قبلش ، نت باشه برق باشه آب باشه ، مولتی اکانتا بن نباشن ، اکانت بن IP نباشه ، شمال نباشی ، کلا ببین ایرادی نباشه بزنم :دی
خیارا رو میزنیم به خودمون ولی نمیخوریم :| میدیم این سعید شیرازیه میفروشه :| تازه 6ماهه قراره این هفته دستگا بسته بندیشم بیاد ، همین فرمون بریم جلو سلطان خیارشور خاور میانه میکنیم این سعید رو :دی حالا ما با نمکیم تو چرا ناراحت میشی :| خب توام با نمک شو :دی
باازگشت با شکوه با از دست دادن چشمان :)))) خدا لعنتتون کنه :| چشمشو زدین الان صاف میاد چشم منو میزنه و درمیاره :| آبرو ما رو چرا به باد میدین :|
پ.ن : از آقای افشین منتال تقاضا دارم صداش در بیاد :دی
پ.ن : دوستمون که 170کی دف داره ، گویا یه سایشی به دیوار داشته ، کتیبه جابجا نشده ولی پوینت دف اومده ، اتک لند نشده لینکارو میذاری :| حالا یه بار این طوری شده اونم بذار دیگه :| 100بار زدی گذاشتی ، یه بار نشدم بذار دیگه :| جدی لینک بذارین ما هم ببینیم :|
پ.ن :| : آقای شانگفی :| کجایی ، دقیقا کجایی :|
پ.ن :|*2 : عمو عارف بس کن دیگه ایرانگردی رو :| جواب تل بده لااقل :|
با تشکر
سلام ملت :)
فایل پیوست 2378
آرش چیکارم داری خو ؟
نمیشه فروم اینجا منو صدا نکنین ؟! :))
دوستام دارن ساید متای ما رو میزنن ! بیام چی بگم آخه ؟
هرچی بگم یکی ناراحت میشه خو . نزن آقا نزن . توام مسافرت میری ها . این سرور طولانیه !
خودم آمار سفرت رو میدم به اینا اگه بری :))
عارف مگه قرار نبود تورو کلا منهدم کنه ؟ چرا هستی هنو ؟ :)
پ ن 1 : سعید خیارشور برا مشهد بفرست واست بازاریابی میکنم درصد میگیرم :)
پ ن 2 : عکس هیچ ارزشی ندارد و صرفا برای رفع اسپم میباشد :)
پ ن 3 :آقایون و خانم های هر 4 ساید . وقتی میزنین و ریپورت میزارین سعی کنین وقتی میخورین هم ریپورت کنین . کلا ناتار هم که میزنین ریپورت کنین . این ریپورت کردن از اصول اولیه اسپمر شدن و کف خوابی فرومه :))
دیگه منو صدا نکنین . مرسی اه !!! :))))))))))))
تارگت شدیم رفت فایل پیوست 2379
حواستون باشه کجا رو میزنید این شکلی نشید فایل پیوست 2380
با سلام و خسته نباشید چند روزی نبودم چون سرم شلوغ شده واسه اینکه مدرسه ها باز شده ولی یه دیوار داشتیم که کسی فروم چیزی در موردش نگفته ولی بد نبود دست بچه ها درد نکنه ممنون از دفاعی که انجام دادن .فایل پیوست 2381فایل پیوست 2382
با تشکر
سلام به همه دوستان حاضر در سرور و البته کف خوابای فروم
مام اومدیم دیره ولی یه دف کوچیک میکشیم براتون
آنتی چیز میز1:چه جوریه همه یونیکا تو اس دبلیو جمع شده؟ :دی
آنتی چیز میز 2:چه جوریه چشمان بزرگارو کسی ور نمیداره؟
با عرض سلام و خسته نباشید
باز دوستان هوس ویلچر های مجهز کردن آیا ؟ :)))
یعنی عاشق طرز فیک زدنتونم :))))
رو ده چکمه یه فیک میذارید 29 ساعت فاصله هست :| بعد 15 مین بعدش از همون دهکده ریل میزنید رو همون چکمه با چکمه هیرو یه 3 ساعت زود تر میخوره ؟ :| این بود آرمان های ما ؟ :| چرا این کارارو میکنید آخه ؟ :| این بود آموخته های شما از سوپر پلنر ؟ :|
چندی قبل سره لانچ جنگ یونیک داشتم با آرش تلفنی صحبت میکردم ( دقیقا ساعت 12 شب شروع کردیم تا 3 یا 4 صبح داشتیم صحبت میکردیم ) لپه مطلب آرش این بود که تو زدن نباید ترسید تو دفاع کردن باید ترسید :|
آرش هنوزم همین نظرو داری ؟ :)))) اتک هایی که اینا ریل میزنن نباید ترسید فقط باید خندید :)))))))))))
آقا 4.5 رم چه خبره مگه واندره؟ :)
فک کنم پلیرش وقت نداشته بازی کنه
مدرسه ها باز شدن زده گندمخور ازاد کنه رفت تو دیوار فایل پیوست 2383
این چی بوددددد؟ 4.5 ک رم خورد کجا؟ چی شده باز با کله خوردن تو دیوار؟ پلنرشون گشنش بوده :دی
فایل پیوست 2384
درود به همه
خیلی تلاش کردم این چند وقت پستی نذارم ودخالتی نکنم و فقط نظاره گر سروری باشم که از اولش توش نبودم و حضور الانم هم خیلی کمرنگه و میتونم بگم اگه غنیمت گیری خودکار نبود شاید اصلا بازی نمیکردم.
ولی گاهی نمیشه حرف نــزد؛ نمیدونم پلنری که این پلن رو طراحی و اجرا کرده کی بوده ؛ خیلی دلم میخواد بیاد پلنش رو شرح بده و بگه چرا رفته برای کتیبه چکمه کوچک که قطعا روش حداقل 150 کی دفاع خواهد بود اصلا چکمه میخواست چیکار؟
شما که زحمت این همه فیک رو کشیدی
چرا این تارگت رو انتخاب کردی؟ آیا صرفا کل انداختن برای زدن چکمه که بیایم بگیم ویلچر سوار شدین؟؟؟؟
چرا جاسوسی میگیریم قبل از اجرای پلن؟؟ آیا غیر از اینه که تارگت مناسب با دفاع کم پیدا کنیم؟ غیــر از اینه که وقت بذاریم ببینیم تارگت های مورد نظر تا چه فاصله ای ازشون اکانت دفاع ساز هست؟ غیر از این هست که دفاع شناور رو برای اون ده تخمین بزنیم و مناسب با اون همر بچینیم؟
شما از دو تا ده این اکانت جاسوسی گرفتی که یکیش رو اصلا متوجه نشده و یکی دیگه هم دفاع نداشته
بعدش
این ده جاسوس های شما دیوار شدن! شما صاف همر بلند کردی همینجا که هیچ اطلاعاتی ازش نداری؟؟؟؟
من واقعا نمیدونم چه اتفاقی برای این بازی میخواد در آینده بیافته.
به نظر شما بهتر نبود ده شوش 00 رو چیف میکردی؟
سربلــند؛پیــروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت: آرش بد گیر افتادم شرمندتم اصلا یادم رفت باهات هماهنگ شم شرمندم
به چه نکته ظریفی اشاره کردی شایان جان
گویا نان کپ اسطوره رید چیف شده طی چند روزه اخیر و ایشون از رنک 2 رید نقل مکان کردن رنک 9 و همچنین چکمه بزرگ هم انتقالی گرفته رفته ne :|
فکر کنم قصدشون این بود با آوردن چکمه رنک 2 رید بشن دوباره :| فقط یادشون رفت چکمه هیرو رو از پای هیرو در بیارن که درو دیواری نشن اینجوری :)))))
فایل پیوست 2385
آقا انبار بزرگم رو چرا میزنی اخه :rolleyes:
شایان جان همه جا رو که نیاز نیست جاسوس بریزی یه جاهایی هم باید خالی باشه :)
فک کنم برا این اومد رو چکمه که گزارشی دستش نیومد
پیش خودش گفته خوبه اونجا جاسوسام دیوار شد بزار بزنم شک نمیکنه :)
یه اشتباه خیلی ریز ولی بزرگ کرد که با چکمه جنگجو لانچ کرد یا خیلی باهوشه یا فکر کرده ما گوشامون درازه :D
سلام :دی
آقا تورو خدا نکنین ایتن کارارو :| لااقل خودتون میخواین متواری شین مردم رو از بازی کردن نندازین :| نکنه اینجا هم قراره برن ساید دیگه ای دوستمون !؟ لطفا کسی نگه سر خود زده که کلامون میره تو هم ! دقیقا بعد اسکاتا فیک ها لانچ شد ! مطئنا هم کار خود پلیر نبوده بنا به هزاران دلیل ! اکانتی که کپش 4.5 رم داره یعنی کپ رو میخواسته جلوزن کنه ! حالا مشکل کجاست دقیقا خود لانچر فقط و فقط میتونه توضیح بده ! برادر شما که بازیت معلومه واسه ما ! لااقل بازی بقیه رو خراب نکن ! اینجا اون 4تا نوبتر از خودت نشستن که بازی رو خراب کنی باز بشینن تعریف تمجید و تجدید خاطرات کنن باهات ! حقیقتا یکی مثه شایان میاد این وسط پست میذاره من ناراحت میشم ! واسه شماها که مهم نیس ! این سرور خوردین میرین سرور بعد ! بعدی رو خوردین میرین یه اسپید بالاتر ، اونم نشد میرین یه جا دیگه یه کار دیگه میکنین ! با شایان هم تلفن حرف میزدم گفتم ! ما حاضر بودیم نان کپمون چیف شه ، حتی هفته آخرم چنج کپ ندیم ! یه سری چیزا افت داش واسمون ! دوس نداشتیم سرور بعد بریم همه بگن این همونه ... ! مطمئن باشین از همه پلیرایی که تو این سایت بازی میکنن ، یه سرور به بدترین شکل ممکن از هر لحاظ خوردم ! یه جور 3 به تک زدنم که نگو و نپرس :)))) ولی وسط اینکه سایدم میخورد ول نکردم ! همه میدونن پلیر میدگیمم ! خودمم ترسی از گفتنش ندارم ! تایم واندر اصن جذابیتی نداره واسم بازی ! همه اونایی که باهام بودن میدونن جلوم حریف نباشه ول میکنم بازی رو ! مطمئن باش اینو ! ولی اگه جایی رو سایدم فشار باشه میام اون فشار رو جمع میکنم ! فشار رو میندازم رو دوش خودم ! حالا هر جور شده ! خودمو تارگت میکنم ! یا تو فروم یا با فیک یا با کتیبه یا با لانچای رو مخ یا با کارایی که اعصاب حریفمو بهم بریزم ! من نباید یادت بدم چون شما خودتون اومدین سایدو دستتون گرفتین و قطعا بلد بودین و بچه هاتون یه اعتماد نصفه نیمه دارن که چشم بسته میدن این طوری لانچ کنین ! ختم کلام ! وقتی نمیتونی بیا مثه مرد سایدو بده دست یکی دیگه ول کن ! نه اینکه بیای همه رو مسخره کنی ، سایدتم مسخره دست خودت کنی ! الان شایان با این چند سال سابقه قرار نیس که بشه کسی که به خاطر شماها اومده بعد یه کار کنین بقیه بخوان ببرنش زیر سوال ! خود شایان و بچه های همین سرور یادشونه ، یه بحث خیلی بد تو فروم داشتیم ، به خودشم گفتم تو بازی و فروم هر چی بشه بیرون بازی واسم همه چیش فرق داره ! یاد بگیرین وقتی کسی واستون ارزش و احترام قائل میشه ، اگه کاری براش انجام نمیدین لااقل سنگش نکنین ! واسه کل کل سن من و خیلیای دیگه گذشته ، واسه خنده ش میایم فروم ، واسه آزاد کردن فکر ! حرف زیاده واسه گفتن منم که میام پا کیبورد دیگه ول نمیکنم :))))) ولی این ادعاهایی که دارین خدا رو شکر همه تون ، که هیچ احدیم قبول ندارین ، وقتی میخورینم که میگین ما نبودیم ، زشته یه نفر دیگه رو خراب کنین ! الان دقیقا وضع شایان رو من میدونم ! باور کن چون یه سری داستان ایجاد میشه واسش ول نمیکنه ! مردم اعصابشون رو که از سر راه نیاوردن بشه بازیچه شما !
الان دقیقا 26تا کتیبه تو SW هس ! بعد پلن شما این بوده ! فهمیدن فیک رو ریلی که شما میزنی خیلی کار سختی نیس ! کسی که سرور اولشم باشه میفهمه ! 12 ساعت قبل لند میان میگن تو اینجا ! حالا بحث اینه ! واسه چی هی میکوبی تو دیوار ! همیشه گفتم ، خیلیا هستن حتی اگه رنک 1 سرور باشن ، حتی اگه گنده همر سرور باشن ، حتی اگه بهترین اکانت سرور باشن ، ممکنه اگه کلا نباشن ، خیلی بیشتر به کار سایدشون بیان ! ختم کلام ، این راهی که میری اشتباهه !!!
پ.ن خیلی خیلی مهم : یه چکمه کوچیک با یه چکمه بزرگ مال من بوده ! میخواستمش ! اشتباه سر از یه جای دیگه درآورده ، بازگردانده میشود یا خودم بیام سراغش ! قرار نیس اگه با سایدی درگیر نشدیم ، بشه سپر بلای یه ساید دیگه ! افشین جون پسش بده =)))))
پ.ن محمدی پسند :))) : آقای محمد Insomnia ، در دستور زباد فارسی ، زمانی که پسوند (( گان )) میاد در انتهای کلمه ای که شامل حرف (( ه )) میباشد ، پس از ادغام حرف (( ه )) حذف میشود و کلمه متصل به مابقی حروف میشود !!! بی عرضه + گان -------> بی عرضگان
اینجا گفتم پستم یه محتوا داشته باشه عشقم ، واسه خنده نگفتم ، عشق منی ، ناراحت نشیا !
پ.ن : عمو شایان این ممده حسودیش میشه اگه بیام ببینمت ، میگه طلاق میگیره اگه با شایان حرف بزنی :)))))
با تشکر
آقا این سایت مشکل داره ها، من بیشتر از 4 تا عکس آپلود میکنم تو یه پست، عکس پنجم آپلود نمیشه :|
این دیگه چه مسخره بازیه :|
من الان ناچارم دو سه تا پست پشت سر هم بزارم تا بخوام چند تا موضوع رو بگم :| یا باید چند تا عکس رو حذف کن و عنوان نکنم ؛
ادمین عزیز سایت و سایر دست اندر کار ها رسیدگی کنید :|
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
درود به همه دوستان حاضر در فروم
یه دو تا خفت کوچیک بود گفتم خالی از لطف نیست دیدنش ؛
فایل پیوست 2399
گفتیم این 7ک هم بزنیم با خیال راحت بدون گندم منفی شبا بخوابه حال کنه برا خودش
.
فایل پیوست 2400
این کاتا ها مال کی بود :confused:
آقا این اک shutter island یه ده 9 گندمی نانکپ داشت، خب یادتونه ؟ خب خدا بیامرزه
فایل پیوست 2401
کپ این اکانت هم دریاب؛
فایل پیوست 2402
ای بابا اون ده کتیبه داشت ؟! خخخخ عجب سوتی ای یادم نبود :|
ولش کن به قول سعید اینجوری قشنگ تره درس عبرت میشه خخخخخ
ای که به سوی دیوار میروی ... ، خب این چه کاری میگفتی خودم می اومدم خفتت میکردم دیگه داش :(
فایل پیوست 2403
2ک کاتا چی میگه :confused:
حیف دیگه یه سری دیگه عکس بود نمیشه آپلود کرد سایت جلو آپلودش میگیره،
بریم سراغ پی نوشت ها؛
پ.ن 1 ؛ آقا طومار نویسی مد شده ؟ بابا ما طومار هامونو قبلا نوشتیم اون موقع که طومار نویسی و شرح حال مد نبود ما کتاب چاپ کردیم دادیم دست بچه ها بخونن الفبا یاد بگیرن ;)
پ.ن 2 ؛ ما نفهمیدیم اینجا فرومه یا دکه خیار شور فروشی lol
پ.ن 3 ؛ افشین منتال ، دوست عزیز تو که هوای هم اتحادی ها تو داری ، خب مردک چرا تو فینال هوای منو نداری خزانه بیست قرار بود از من باشه کتیبه از تو چرا زیرش میزنی، بگذریم، تو فروم خوب فعالیت داری میگم بیا تو سرور هم بهت یه اک بدم بعد فردا حرف در نیاد تو سروری که نبودی چرا تو فرومش پست میزاشتی :D
پ.ن 4 ؛ حاجیشون بازی بلده (فقط یه سری افراد خاص معنی اینو میدونن خخخخخخخ)
بدرود
سلام و عرض ادب
اقا ده اسطوره دف کی برداشت :-( بذارین سرجاش :-((
سلام
اه این چرا چیف شد :)
فایل پیوست 2406
فایل پیوست 2407
یه انبار هم اشانتیون گرفتیم :)
فایل پیوست 2408
این چرا خودش مالید به دیوار :(
فایل پیوست 2409
این داستان ادامه دارد ...
این کجا بود یهو.....
فایل پیوست 2410
سلام
آقا اینجا چرا انقد ساکت و سوت و کور شده :| دوس نمیدارم :| حالا پناه بردین فینال اوکیه ولی اینجارو ول نکنین :|
میام اونجا هم فراری میدمتون هااااااااااا !!!! آورین اکتیو باشین اساطیر ، بیگ همرا ، لیدرا :|سوپر پلنرها :|
این چی میگه :|
فایل پیوست 2413
پ.ن :افشین منتظرما ! هیرو رو کی لانچ کنم :|
با تشکر
یکی دوتا اتک روی من بود یهویی غیب شد
چی شد
man.j اتکو کنسل کردی؟
از اتاق فرمان اشاره میکنند که ده مهاجم پریده.....
میلاد داداش ما این همه دف جابجا کردیم واس دیوار...
نکن عزیزم
بزار اتکشو بزنه ;);););););)
درود
آقا تشکر میکنم از اطلاع رسانیتون از دیروز تا حالا به نت دسترسی نداشتم یه اتک از man.j روم بود 89ساعت راه داشت الان تازه رسیدم خونه نگاه کردم اتک روم نیست هی توی گزارشا نگاه کردم دیدم چیزی نیست رفتم اکانت ها رو چک کردم دیدم من جی حذف نکرده داشتم نامه میزدم مولتی هانتر بگم باگ داریم دیدم شما اطلاع رسانی کردید ممنون.
سربلــند،پیــروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت: حالا من چند روز پیش گفتم ده شوش رو چیف میکردم دلیل نمیشه که یهو لانچ کنین روش آخه، بابا این کارا چیه میکنید روانی شدم
آقا بین رنک 2 تا 10 چه اختلاف کمی هست :)
یواش تر رید بزنید چه خبرتونه :cool:
فایل پیوست 2414
پی نوشت: شایان از ریدت راضی هستی؟ حالا تا هفته ای دیگه بیشترم میشه :)
سلام خدمت همه ی گنده های دژکوب
آقا ما یه دهکده فارم کوچولو کنارمون هست که حدود 30 ک منابعش رو گذاشته بازار و ما هم چون انسان قانعی هسیم دنبال این 30 ک افتادیم که هر جور شده از بازار درش بیاریم و بکنیمش تو شکم گرزیامون
در همین راستا از هیچ اقدامی هم دریغ نکردیم
کاتا کردن بازار طرف
نامه نگاری به خود طرف که جون مادرت منابع رو از بازار بکش بیرون
نامه به مولتی
هر کاری کردیم این 30 ک منابع هنوز تو بازاره
پیشنهاد بدید این 30 ک رو چطوری بزنیم بر بدن
درسته که این مقدار منابع اصلا به حساب نمیاد الان ولی آخه چرا نمیشه زدش
راهنمایی کنید
پ ن : گنده لات دژکوب همه هستند به جز افشین
پ ن 2: منابع رو تبادل نمیخام بکنما غارت میخام بکنم
سلام خدمت دوستان عزیز
تبریک میگم به جنوب شرق برا دف خوبشون :دی
بیا دیوار هم میشیم ما عکس میزاریم :)
فایل پیوست 2422
20 کی گرزی مبارک باشه :)
فایل پیوست 2423
این عکس چی میگه :d
فایل پیوست 2424
این هم یه چنج کپ دیگه هفته پیش نانکپ گانس چیف شد چنج داد این :)
آقا بیایید بزنید حوصلمون سر رفت چقدر ما بزنیم دیگه همری برامون نموند :(
اینجا اس دبلیو هوا چقد خوبه من چه خوشحالم :)
یه جا پکید
یه جنگ کوچیکم اومده
به زودی لینکاش میاد......
هر بیشه گمان مبر که خالیست
شاید که شیـــر ( پلنگ) خفتـه باشد.
سلام
اقا تبریک میگم مبارک باشه
تو این بیشه 2 تا اکانت بیشتر نمونده همه از میدون خارج شدن این 40 کی اگه باز برمیگشت که دیگه تعجب میکردم :)
بهترین استفاده ای که میشد از این لنگ دمپایی کردیم 2 تا نانکپ با 2 تا کتیبه خودم هم احتمال اینکه باز برگرده برام خیلی کم بود
نوید باز که چنج کپ دادی چرا ؟ برا این لنگه دمپایی :) 4 تا فیک دیگه بزنم؟ :دی
چند وقت چیزی نگفتم و ننوشتم یه سری از دوستان خوشحال شدن. عزیزان یه سر به صفحات اول فروم بزنید بد نیست :)
این راهی که شما دارین میرین، ما آسفالتش کردیم :) میگی نه؟ بشین نگاه کن
آنتی چیز میز: (به سمت شمال شرق)
فایل پیوست 2448
من این صفحه رو نگاه میکنم یه جوری میشه دلم. نمیشه دست به مهر بشه کسی منم یکم بازی کنم؟ :)
پ.ن 1: یه نکته خیلی جالب هم داره این عکس. چندتا از اکانت های داخل این عکس مولتی عزیزان هستن و دارن رید میشن مرتب و حالی میدن به دوستان
یعنی این درسته مولتی شما پاپش از اکانت ما بالاتر باشه؟! خداییش درسته؟؟ اختلاف طبقاتی در این حد واقعا؟!
پ.ن 2: الان سر و کله این با نمکه پیدا میشه، اسمش یادم رفت همین که مولتی اکانت فروم هست!! و هیچ برخوردی نمیشه با مولتی اکانتش حتی تو فروم!! یعنی در این حد واقعا :) الان میاد نمک میریزه. معلومم هست کیه حالا به روش نمیاریم که روش بشه بیاد نمک بریزه دلقک بازی کنه بخندیم :)
نکته جالبش میدونی چیه عمو عارف ؟ :)))
قدیما مثلا فیدر که میزدن طرف میومد میگفت ما این کارو کردیم ...
الان این دوستانمون تو ne یه کارایی میکنن صداشم در نمیارن ما هم که قرار نیست بفهمیم :)))
عزیزه دلم خودتون شروع کردین این کارارو... :))) گفتم یه اطلاعی بدم تا یه مدرکی باشه تو فروم که فردا نزنن زیرش دوستانه گلمون :)))
درود بر همه دوستان
عارف عزيز از اين پستها ميذاري ديگه كسي جرات نمي كنه از بچه هاي ما بياد پست بذاره خوووووووووو
مي ترسن نكنه اين طرفي كه ميگي اونا باشن حالا نكنه اون يارو كه مي گي منم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا خوشحال ميشم اگه من باشم و باعث خنديدن دوستان ميشم والا خيليم عالي
حالا خدائيش نامرديه طرف پاپ مولتيش اينقدر زياد باشه يعني دمشون گرم اينجوري مولتي مي كشن ما كه همين اكانتم اگه دوستان كمك نكنن نمي تونيم پلي بديم يعني نميرسيم
تو اون فروم (فينال) گفتم اين كاري كه با عرفان كردن رو نمي پسندم ولي خدائيش عقل ملت به كجاها ميرسه يعني يه وضعيتي دمش گرم تا اين حد آخهههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين پستم مثل فروم فينال جنبه بالا بردن پست داشت اخه مي خوام فرهيخته بشم خيلي كلاس داره
چرا جرات نکنه کسی جرات نکنه داداش :) بچه های شما ماشالله جگر شیر دارن. از حرکاتشون مشخصه. همه کار میکنن جراتشم دارن، پست گذاشتن تو فروم که دیگه جرات نمیخواد نسبت به اون کارا :)
نه داداش شما نیستی، همین یارو که مولتی اکانت فرومه، اسمش یادم نیست :) اسباب خنده و شادیه بچه هاست، اومد بهت میگم