باسلام
همونطوری که دوستان گفت میشه کتیبه گرفت
ولی باید هم دف داشته باشی هم همر درست و حسابی
داشتن دو کتیبه بزرگ بصرفه نیست فقط همر که داری تلف میشه
بدرد نمی خوره بخوای دو تا بزرگ بگیری
نمایش نسخه قابل چاپ
کمتر پیش میاد کسی برای کتیبه ناتار چیف کنه اصلا به صرفه نیست خودم کلا باچیف ناتار حال نمیکنم چون پاپش پایین هست بعد چیف هم که یه لول از تمامی ساختمون ها کم میشه چیزیش نمیمونه
معمولا استفاده از چیفر برای بدست اوردن کتیبه تو موارد خاص استفاده میشه که وابسته به مهارت پلنر هست
(دیده شده برای رو کم کنی از این روش استفاده میکنن) :d
این چراغی که واسه حملات میشه فعالش کرد چیه؟رنگاش چه معنی داره
سلام
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید تا دوستمون هم که سوال کردن بهتر راهنمایی بشن
مثلا این موردی که عنوان کردید فقط زمان ازاد سازی کتیبه ها کاربرد داره ویا اینکه بخوایم کتیبه انبار ساید خودمونو بزنیم
وهمچنین پلیری که این کار رو انجام میده باید با ساید خودش هماهنگ باشه که بقیه رو کتیبه اتک نذارن چرا که بعد از چیف دهکده متوجه میشیم تا 5 ثانیه دیگه یه اتک میخوره به دهکده و همر ما که به عنوان پشتیبان تو دهکده جدید مستقر شده دیگه وجود نداره و ما با تلفات بیشتر از حالت عادی زدن کتیبه با قهرمان و همچنین از دست دادن منابع بیشتری نسبت به اپ کردن خزانه تا سطح 20 حتی کتیبه هم نداریم و با اون همه لاست یه ده داریم با پاپ پائین
(البته میدونم شما که روش بالا رو پیشنهاد دادید قطعا پلیر با تجربه ای هستید توضیح من برای راهنمایی به دوستمون بود )
اینجا کامل دوستان گفتن
http://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=403
اون چراغها برای زمانی هست که روی شما اتک گذاشتن به اصطلاح میگن ریل زدن یا ویو چیدن (حملات منجنیقی که از 20 موج یا بیشتر تشکیل میشه )
در این زمان نسبت به فاصله کلی بین حملات یعنی فاصله بین موج اول تا اخر با توجه به تجربه حملات رو تفکیک میکنیم
رنگ سبز برای حملاتی هست که احتمال میدیم فیک باشن رنگ زرد حملاتی که احتمال خطر رو دارن و رنگ قرمز حملات خطرناک که لازم به دفاع دارن
با این رنگ بندیها اگر حمله جدیدی اضافه شد با رنگ سفید مشخص میشه
یه حالت دیگه هم هست برای استفاده :چون به تعداد حملات در هر مرحله اضافه میشه و اگر ما از زمان شروع حمله ها رو اکانت باشیم با رنگهای بالا و توضیحی که دادم میتونیم بهتر حمله رو انالیز کنیم و حتی اینسرت شکن ها رو شناسایی کنیم و برای دفاع اینسرت بریم (اینسرت نوعی روش دفاع هست مثل حمله های چریکی :d تو این روش با چند کیلو نیروی سواره یا پیاده در چند نوبت به دهکده نیروی پشتیبان ارسال میکنیم که البته این ارسال نیرو ها باید بین موج حملات باشه تا بتونه کاتای مهاجم رو فلج کنه
دوستان باز هم موردی رو جا انداختم شرمنده ;)
لزوم استفاده از کتیبه انبار یزرگ برای بعضی اکانتها
مورد اول معمولا اکانتهایی که بیشتر از یک همر دارن و مخصوصا اونایی که همر نان کپ دارن و میخوان تا آخر بازی مخفی نگهش دارن, برای لو نرفتن همر نان کپشون به کتیبه انبار بزرگ احتیاج پیدا میکنن
مورد دوم هم از لحاظ اقتصادی و زمانه
اونایی که بیشتر از یک همر دارن باید یک کتیبه انبار کوچیک را تو چندتا دهکده جابجا کنن
یه موقعی پیش میاد که شما یک کتیبه کوچیک مهم تو دهکده همرتون دارید و دیگه نمیتونید انبار کوچیک را اونجا ببرید و مجبور میشید جابجاش کنید
از اینجور اکانتها تو هر سایدی حداقل دو سه تا پیدا میشه
میتونن با هم هماهنگ کنن و یکی بره انبار بزرگ را چیف کنه و وقتی کارش تموم شد نفر دوم بیاد چیف کنه و همینجور الی آخر
اینجوری تو یک ساید حداقل سه چهار تا خزانه 20 کمتر مصرف میشه
در مورد امکان حمله تصادفی دو اکانت با هم
معمولا تو هر سایدی یکنفر مسئول تقسیم کتیبه ها میشه تا از این مشکلات پیش نیاد
توضیحت واقعا کامل دوست من و این روشی هست که معمولا خودمون رو اکانت انجام میدیم همه چیز اوکی هست اما:
نمیتونم با این چیف دهکده دارای کتیبه ارتباط برقرار کنم شاید تو یه سرور نرمال منابع لازم برای اپ کردن خزانه سطح 20 خیلی زیاد باشه اما اکانتی که نیاز به کتیبه انبار بزرگ پیدا میکنه قطعا باید غارت بالایی داشته باشه وگرنه نیازی به کتیبه انبار نداره حال در نظر بگیر امتیاز فرهنگی لازم برا یه ده 15 کراپی رو دادیم برای اینکه تو دهکدمون خزانه 20 آپ نکنیم درسته که امتیاز فرهنگی بابرگزاری جشن که خود این برگزاری هم با مصرف زمان و منابع همراه است قابل برگشته اما به هزینه هامون باید زمان و منابع مصرفی برای : دارالفنون سطح 20 قصر یا اقامتگاه سطح 10 تا 20 و منابع مورد نیاز تحقیق و تربیت چیفر هارو هم اضافه کنیم .سراغ جدول مقدار منابع برای هر ساختمان نرفتم چونکه هر بازیکنی روش بازی خودش رو داره به شخصه روی هر اکانتی که پلی میکنم 3 تا کتیبه سطح 20 اپ میکنم تا زمانیکه نتونستم از کتیبه دفاع کنم جا به جاش کنم تا یکی از بچه های خودی بیاد ببردش البته تو سرورهای نرمال این خیلی خیلی سخت هستش .
من کلا در مورد سرور نرمال نظرم را گفتم
بعلاوه اینکه در نظر داشته باشید بعد از اینکه کارتون با کتیبه انبار بزرگ تموم بشه و نفر بعدی بیاد و چیفش کنه
امتیاز فرهنگی شما دوباره برای گرفتن دهکده جدید آزاد میشه
حتی میتونید دوباره چیفر بسازید یا بجای اون مهاجر تربیت کنید
درکل چیزی را از دست نمیدد