سلامی دوباره خدمت دوستان
شانس که میگن اینه که ما نداریم :))) دیگه خدا نخواست ساید se هم ویلچر سوار بشن :))))
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامی دوباره خدمت دوستان
شانس که میگن اینه که ما نداریم :))) دیگه خدا نخواست ساید se هم ویلچر سوار بشن :))))
درود به رفقای گل ؛
آقا ما دیروز یه پلن زدیم هیچی دیوار شدیم رفت :D ، علکی 24 ساعت بیدار موندم سر تایم لانچ کردم عمر رو به فنا دادم :|
سعید هم که تارگت شد صفر میشه فردا صبح :D (دیوار چین ساخته بعد میاد اینجا میگه تارگت شدیم تارگت شدیم خخخخ)
فایل پیوست 2295
فایل پیوست 2296
امروز روز بد شانسیه کلا، این هیرو نمیشد نمیره :| ، ممد اینسومنیا اول داشتم میخندیدم چقدر بد شانسی بعد یه ساعت دیدم بدشانسی به ما هم منتقل شد خدا ازت نگذره که امروز روز بد شانسی نام گذاشتی کردی =)))
اینم عکس تاپ، فقط اون یه همر از ج.ش رو کی لانچ کرد هر کی بود دمش گرم :rolleyes:
فایل پیوست 2294
به علیرضا گل برای دیوار زیباش تبریک میگم؛
بیا این پرچم رو بگیر من دارم میرم پی زندگیم خودت هدایت کن اینور رو ... :D :D :D
دیوار شدیم ولی این بنده خدا چرا کپش اینجوری شد، تند تند داره گلد میزنه میاره بالا رو 250 تا بود شد 370 :D
یه لحظه صبر کنید، بچه ها اشاره میکنن کراپ لاک شده انگار، آقا کراپ لاک شد رفت ... به دنبالش فکر کنم دفاع ش.غ هم کلا پرید :)
الان مصطفی میاد میگه ما دفاع داریم، دادا من هر جایی که اسکات زدم دفاع نبود تنها جایی که بود رو ده این بنده خدا بود:|
فایل پیوست 2297
فایل پیوست 2298
اون همر قشنگه رو بردار برو مرتاضشو بیار (خودش میدونه کیو میگم) :rolleyes:
خبر آمد خبری دیگر در راه است :p
در مورد لینک های بالا یه توضیحی بدم که این دفاع رو بچه ها تو سه الی چهار ساعت اماده کردن یه تشکر ویژه میکنم از محمد صاحب اکانت که زحمتات بی دریغش قابل تحسینه و از یه محمد دیگه به نام محمد پیشاور که نصف کار ساید دستش هست و از اتکر و لانچر هر کی بوده دمش گرم همیشه هم ان دبلیو نمیخوره من که خوردم چون نوبی بیش نیستم ولی بقیه بچه ها هستن به هم کمک کنن
پی نوشت : میلاد دستت درد نکنه باعث زیبا شدن بازی شدی .
یه نکته تستی : بابا ساید 4 تا قسمته یکیش متا هستید یکی دیگه هم هست هر کی تونست بره اون ور - رو یکی کلید کردین . حالا ارش میاد .... میده .
با تشکر
آقا هي مي خوام پست نذارم نميذاره اين مصطفي كه!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما 2 روز پيش از اكثر بچه هاي شمال غرب اسكات كشيديم هيشكي دف نداشت به جز مستر چاوز و همين مصطفي (البته يه سري دف كو چولو هم بود كه ديگه حساب نكرديم) خلاصه اينكه اين دف هم كه پرونديم از 2 روز پيش همونجا بود بگي نه ميگم ميلاد بياد عكس بذاره
القصه ما از اين اتكها 2 چيز دنبال كرديم اول:زدن كتيبه دوم: پروندن دف شمال غرب
گزينه اول حيف شد ديگه شانس نداشتيم اما خدارو شكر كل دفشون پريد راضي شديم
حالا شچم اقا مصطفي به هر 4 قسمت نقشه سر مي زنيم خدا رو چه ديدي شايد خوشمون اومد چند تيكه زمين خريديم اونجام كشاورزي شروع كرديم البته اگه صفر نشدم
- - - Updated - - -
اي بابا باز كه يه ده Man.j رو بردن آقا بيايد بذاريد سر جاش من نگران مصطفي م ديگه نكنيد اين كارو الان باز مياد فكر مي كنه من برداشتم
- - - Updated - - -
اي بابا باز كه يه ده Man.j رو بردن آقا بيايد بذاريد سر جاش من نگران مصطفي م ديگه نكنيد اين كارو الان باز مياد فكر مي كنه من برداشتم
سلام دوستان اینم یه خفت کوچیک شرمنده سالار جان
فایل پیوست 2304
[QUOTE=shoshor;28861]در مورد لینک های بالا یه توضیحی بدم که این دفاع رو بچه ها تو سه الی چهار ساعت اماده کردن یه تشکر ویژه میکنم از محمد صاحب اکانت که زحمتات بی دریغش قابل تحسینه و از یه محمد دیگه به نام محمد پیشاور که نصف کار ساید دستش هست و از اتکر و لانچر هر کی بوده دمش گرم همیشه هم ان دبلیو نمیخوره من که خوردم چون نوبی بیش نیستم ولی بقیه بچه ها هستن به هم کمک کنن
پی نوشت : میلاد دستت درد نکنه باعث زیبا شدن بازی شدی .
یه نکته تستی : بابا ساید 4 تا قسمته یکیش متا هستید یکی دیگه هم هست هر کی تونست بره اون ور - رو یکی کلید کردین . حالا ارش میاد .... میده .
با تشکر[
سلام سعید جان خوبی عزیز شما که اسکات میزنی فقط از اون طرف میبینن یا ما هم می تونیم ببینیم شما که اسکات کشیدی دف خود محمد بود با یه خورده حدود 2 کیلو پیاده گول بقیه رو که گفتم بچه ها جور کردن حالا بگو چرا اخه اول فکر میکرد فیکه محمد گفتم نه لا به لای اتک ها ریل زدن رفت ببینه گفتش پی سی هنگ مکینه گفتم چرا گفت وقتی میزنم اردوگاه 1000 تا اتک بیشتره هنگ میکنه گفتم 10 تا 10 تا یا 50 تا 50 تا چک کن که دیگه من رفتم این صحبت های شب قبل بود صبح که اومدم دیدم نامه زده دف بفرستید که ریل زدن اگه دفم نمیرسه هیروها رو بفرستید که ما در حد توان تونستیم دف برسونیم .
پی نوشت : دفاع سریع تر از همر ریکاوری میشه سعید جان
- - - Updated - - -
عکس اتک york نمی دونم از کجا اومده 6 بار بیشتر رفرش کردم
یک چیز عجیب که توجه منو جلب کرده اینه که ده نفر اول غنیمت گیران هفته هیچکدوم در بین مهاجمین هفته نیستن اینها قاعدتا ابادی و ناتار غارت میکنن و در هردو نیرو وجود داره پس چرا جزو مهاجمین نیستن نتیجه اخلاقی اینه که مولتی غارت میکنن
سلام
یه دفاع خوب از بچه های شمال شرق
http://8pic.ir/images/dr7j1jj2ahcedzkfwncx.jpg
تنتون سلامت/دلتون شاد/هفته پیش رو پر از خیرو برکت
یاحق
سلام عزیز
الان تایم اول سرور نیست که هر کس توی تاپ غارت بود باید توی تاپ مهاجمین هم باشه الان تک تک مهاجمین تاپ تن هرکدوم همرشون رو زدن به یک تارگت و پوینت بالایی گرفتن به همین دلیل از غارت گرا که همرشون تو ریده کسی داخل تاپ مهاجمین نیست
پ ن - یکم فکر کنیم بعد نتیجه اخلاقی بگیریم :دی
سلام حقیقتا من خسته شدم همون اول از جو سرور های دژکوب وایمیستن همه نگاه میکنند و وقتی 2نفر موندن توی یک ساید و 20تا اکانتو میچرخونن تازه شروع میکنند به زد و خورد!
خواستیم این سرور جإابیت رو بالا ببریم!و دوستانی که در جریانن رنک یک آی آر رو برای اینجا حذف کردم که کنار دوستان لذت ببریم!
پ.ن:تبریک به کل شمال شرق بابت دفاع های خوبمون :)))
پ.ن2:نزارید دفاع رو از پارکینگ ها در بیاریم:))
پ.ن3:از بیمارستان برگشتم:|
درود
آخرین آمار نیرو های اون ده طبق جاسوسی ؛
فایل پیوست 2310
دهش چیف شد ...
فایل پیوست 2311
لینک یا عکس چیف شدن مستقیم رو دسترسی ندارم ولی ایتالیانو گرفته دهکده رو،
یه مقدار در محاسبات چیف اون چیزی که میخواستیم نشد یه 4ک گرزی خودی خفت شد :(
خلاصه چیف شد پلن مشترک متای شرق بود به همه تبریک میگم،
شب همگی خوش
Milad/WolFlanD
اقا اومدم بگم دنبال دهکدتون نگردید این سری من برداشتم خوشم اومده بود دیدم نمی فروشین مصطفی مجبور شدم چیف کنم دیگه !!!!
راستی یه ۴۰کی شمشیری با ۳۰ کی شوالیه حدود ۳ کی کاتا اومده بودن می گفتن این ده واس ماس نمی دونستن بنده خداها که واس ماس، نه واس اونا.
خلاصه تو نگو اینا عاشق دهکدشون بودن به خاطر همین دسته جمعی خودکوشی کردن واقعا ناراحت شدم فکرشم نمی کردم اینقدر ناسیونالیسم باشن والا چیف نمی کردم افسوس
به به بازم سعید بابا اینور دیگه چیزی نمونده که دارین میزنید چیف میکنید اون 20 کیلو شوالم باید میزدیم که یه کارایی داشته باشه چیف میشد که فایده نداشت حالا 50 کیلو دف رو پروند ولی فقط این رو بگم که ساید ان دبلیو تا همین جا هم که وایساده خیلی بیشتر از توانش انجام داده ولی ما رفتیم تو لاک دفاعی نه از پلن های شما دفاع کنیم دفاع میسازیم فعلا کم کم تا ببینیم چی میشه اخرش اگه مثل سرور اچ وان باشه خودت شما هم بودی سعید جان یا میلاد نمی دونم کدومتون بودین ولی اچ وان یه خورده فکر کنی میفهمی در مورد چی صحبت میکنم اونجا هم ان دبلیو همین موضع رو داشت ولی اخرش به هم زدین . بگذریم بحث سرورهای دیگه اینجا نیست . ولی کار قشنگی بود مبارکتون باشه
پی نوشت : علیرضا خوش اومدی ان شاالله 100 سال زنده باشی داداش
اقا این جنوب غرب رو هم یک خورده بزنین همش گیر دادین به شمال غرب :دی
یه اشتباه کوچیک کردین منتال چیف کرد!دیگه نیاز نبود ایتالیانو بیاد بعدش بزنه!
ایتالیانو در اصل فقط اومد 4kگرزی 1k tkخودمون رو خفت کرد!
بازم پلن خوبی بود اما لانچر نمیدونم کی بود باید دقیق حساب کنه !!بعد بزنه!
لانچر اشتباهات زیادی داشت هرکس بود!
بازم پلن خوبی بود موفق باشید دوستان شمال غرب!!
درود به همگی ؛
یه دیوار کوچیک دیگه، البته یه نکته جالب هست که دو موج کاتا زودتر از همر رسیدن :confused:
فایل پیوست 2313
بعدی
فایل پیوست 2314
اینم همر
فایل پیوست 2315
تا جایی که ما اسکات دو تا همر داشت یکی چیف شد یک هم دیوار شد،
پلن مشکلی نداشت، فقط دو نکته کوچیک باعث شدن محاسبات چیف درست نیاد؛
اولی اینکه ما در نظر داشتیم وفاداری دهکده رو 125% باشه ولی رو 100% بود، که جای تعجب هم داره چرا مدافع وفاداری دهکده رو 125% نکرده بود :|
دومی اینکه اکانت SaCKeR مقداری قبل رسیدن حمله گویا جشن تو قهوه خونه اش تموم شده بود و چیفر ها فرا تر از حد انتظار وفاداری پایین آوردن؛ از اونجایی هم که قهوه خونه تخریب شده بود و بجاش سنگ تراشی برای تاثیر در دفاع همر mr.chavez و stalker ساخته شده بود نمیشد نگاه کرد که آیا جشن فعال هست یا نه،
دیگه حالا چون سر یه محاسبات کوچیک 4ک گرزی خفت شد دلیل نمیشه ارز پلن پایین بیاد ;)
اوت شدن جفت همر های اکانت Mr.Mechanic هم به بچه های NE و متای شرقی تبریک میگم.
از همه دوستانی هم که دفاع فرستادن تشکر میکنم
بدرود
با سلام خدمت تمامی عزیزان سرور امیدوارم حالتون خوب باشه
یه کتیبه زدیم گفتیم عکس بزاریم جنگ کوچیک - یعنی واسه خودمون بود برده بودنش مهمونی حالا برگشته
فایل پیوست 2316
علیرضا داداش بهتری ؟ هنوز نگفتی بهم بعد عمل چه کردی نامه بزن رو اک واسم
با تشکر
به به به سلامتی مبارکتون باشه حاج مصطفی این میلادم الکی جو میده هیچ خبری در راه نیست کلا خالی می بنده حالا هی بیا بگو ما بدیم دیدی چه قشنگ کتیبه رو بهتون دادیم؟ نه دف نه ...... یه همچین ادمایی هستیم ما اره داداش
درود بر شما دوستان،
یه روزی روزگاری این بنده خدا همر خوبی داشت، البته مرتاض کوچیک هم داشت(خدا بیامرزه)
فایل پیوست 2328
اسکات ما که اینقدر نشون داد؛ حالا دقیق نمیدونم چقدر نیرو داشت
تو دو عکس سرنوشت این همر خلاصه میشه؛
فایل پیوست 2329
فایل پیوست 2330
بدرود
خوب بعد 50 ساعت سفر با ویلچر جنگ یونیک به sw اومد :)))
موج اول چهارم هشتم
درود
امید جان من یکی از کسانی هستم که به شدت با مولتی اکانتی مخالف هستم و تا حالا توی هیچ سروری بیش از 1 اکانت نداشتم.
حالا اگه ممکنه به این عکس توجه کنیــد
این وضعیت اکانت من توی 10 روز گذشته هست؛ عملا منابعی نیست توی اکانت با غارت معمولی . تا 3روز پیش اکانت قفل بود یعنی فقط میشد با منابع غارت تعدیل زد که لاست نداد ولی از 3روز پیش اکانت رو لاست رفته یعنی حتی نمیشه گندم منفی اکانت رو تامین کرد.
طبق گندمی که من دارم 50 دقیقه دیگه گندم تموم میشه منابع دیگه ای هم نیست؛ از امروز مجبورم بگردم ببینم کی اکانت داره ، نمیخواد؛ ازش بگیرم غارتش کنم یا این که همرمو بکوبم با سر تو دیوار خلاص شم بگم یکی بیاد کپ منو غارت کنه حال کنه
این هم جواب مولتی هانتر
طبیعتا باید 180 ک در ساعت غارت گندم داشته باشید که لاست ندید
اما خودتون گزارشات غارت دهکده 02 رو مشاهده کنید
یک حساب سرانگشتی غارت دهکده رو توی 5 دقیقه انجام بدید تامیمش بدید به یک ساعت
مشخص هست میزان منابعی که از غارت دهکده بدست میاد از میزانی که گندم شما منفی هست کمتره و باید راه حل دیگری برای تامین گندم خور نیروهای دهکده در نظر گرفت و با غارت تنها نمیشه روی تامین گندم حساب کرد
ج) پول بدم خودشون برن هر چی میخوان بخرن؛بخورن
د) خدا روزی رسونه ؛ گشنه نمیمونن
هر نیم ساعت یکبار تعدیل
http://8pic.ir/images/qkknqhhi7ecw4n690ump.jpg
http://8pic.ir/images/j3vj387u2xklrzx7qhrb.jpg
http://8pic.ir/images/ys1xayp3exf3mctdtdmr.jpg
دوستانی که توی این سرور هستند میشه بگن اونا چطوری غارت میکنن؟ با این شرایط بعید میدونم بازی رو ادامه بدم میزنیم به یه جایی و شروع میکنم به ساخت دفاع
سربلنــد،پیــروز ودنباله دار باشیــــد
سلام خدمت شایان عزیز
والا دوستان رو نمیدونم ولی من الان خدمتت عرض میکنم منتها شما یه لطفی کن قبلش به لینک زیر برو بی زحمت :
http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...ll=1#post27917
و اما مختصات شما :
فایل پیوست 2335
دوست عزیز ، آخرین پست اون تاپیک دقیقا تشکر از کسی هست که اون هم فقط تئوری بلد بود همه چیو ، البته قبول دارم جز 4 5 تا پلیر اول ایران بود ولی در کل ایشالا هر جا هستن موفق و سلامت باشن :) ولی مهم عمل هستش تو بازی عزیز دلم !!! الان اگه بگم خب چرا اونجا کپ زدی میای من رو متقاعد میکنی که اکانت مال شما نبوده و شما اومدی کمک پلیرش دید شما چقدر خوب و خفنی اکانت رو داد به شما ونعره زنان در افق محو شد ( اون داستان شیخ و مریدان بود :دی )
حالا پایین کپ منه :
فایل پیوست 2336
چیزی که پر واضحه ، من 4تا سایدو رید میدم ، اونم با چکمه :)
و نکته جالبتر دیگه اینه که من فک نکنم شما همرت کپ باشه ، 180 کی منفی نمیدونم واسه چیه :دی خب میریختین رو جنگ یونیک اون دف رو که یه لنگه دمپایی اونم گول نیاد اینجور بزنه =))))) ولی در کل یه تاپیک خدمتت معرفی میکنم ، اونجا آموزش کامل بیابانگردی گذاشته !!!
http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...ll=1#post27917
پ.ن : عمو شایان چون ارادت دارم خدمتت باهات شوخی میکنم ، دلگیر نشو !!!
پ.ن سوال برانگیز : پلیرهای بانمک ج.ش که یهو پلن مشترک میزنن رو ش.غ ! دقیقا هدفتون چیه !؟ یاد کاسکوی خودم افتادم ، من اذیتش میکنم منو نوک نمیزنه میره سراغ نفر بعدی که تو خونه س ! جناب توتال لیدر میشه پاسخگو باشین چجوری جنگ یونیکت با این وضع خورد کراپاتم خورد یه دونه ش موند !؟ واسم سوال بر انگیزه ! جناب لیدر بیگ همر دار شما چطور !؟ کجایی !؟ دقیقا کجایی !؟ فینال اومدم دیدم لایک میکنین همه همدیگه رو ، نیام اونجا سراغتون =)))))
پ.ن بی نمک :| : به یک احمق یونیک جهت جوری بار نیازمندیم !!!
پ.ن بی نمک تر :|:|:| : این تحلیلگرایی هستن که میان از صفحه اول آمار پست میذارن میگن ساید ما چون 1000نفر تو صفحه اول دار پس ما خیلی خوبیم :دی الان منم میخوام بگم از این حرفا :| ج.غ صفحه اول و 20تا اکانت اول 2تا اکانت داشت که به لطف یزدان و بچه ها شده 3 تا :( پس ما ضعیفترین سایدیم =))))))
پ.ن : چه خوب گفت عمو شایان شانگفی کبیر ، (( زکات علم نشر اوست )) !!! از آقای علی 2113 که امروز جنگ یونیک رو به باد دادن تقاضا دارم توضیح بدن به اعضای سایدشون که چگونه رید بزنن تا به مشکل گندم که سهله ، عدم ریسورس برنخورن =))))))
با تشکر
درود
آرش جان من متوجه نشدم بالاخره چیکار کنم.
در مورد کپ ته مپ زدن که عرض کنم خدمتت همونطور که خودت گفتی این اکانت برا من نیست زمانی که من تحویل گرفتمش همینجوری بود7تا ده داشت هر کدوم یه گوشه مپ توی هر کدومش هم 10-15 کی فقط گرزی داشت نه چیز دیگه ای و فقط ساخته شده بود برای مدال هجوم و مدال غارت. کسانی که با من بازی کردن تا حالا کپ دور تر از 75و-70 از من ندیدند
توی همون لینکی که گذاشتی جمله اولش برائت جستم از کسانی که میرن ته مپ
هنوز تحلیلگر سایت سابق فعاله توی امضای محسن ما ؛هم سرورهایی که بازی کردیم هست برین توی تحلیلگر اسم سرور رو وارد میکنید و اسم اکانت؛ هنوز آمار هست
من خیلی صادقانه الان پست گذاشتم یکی راهنماییم کنه اگر بلدی بسم ا...
اگر هم بلد نیستی که هیچ چون شما من همیشه میبینم توی تاپ رید هستی ولی توی تاپ مهاجمین نیستی چه الان که هممه درگیرن و تاپ 10 به خاطر درگیریهاس ، چه اون موقع که امن و امان بود شما توی تاپ مهاجمین نبودی ولی همیشه تاپ غارت بودی ولی بر عکس من از وقتی تحویل گرفتم اکانت رو توی تاپ مهاجمین هستم به خاطر پراکنده بودن دهکد هام ولی توی تاپ غارت نیستم.
نمیخوام بگم مولتی میزنی ولی خوب میزنی، چون همیشه غارتت بالاس تلفاتم نمیدی
میشه به همه دوستان یاد بدی چه جوری میزنی که همیشه تاپی؟
سربلنـد؛پیــروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت: این پست کل کل نبود صرفا در خواست آموزش عملی زدن هستکه از شما درخواست دارم جهت بالا رفتن سطح فنی من و دیگران آموزش بدید.
پی نوشت2: احتمالا هفته دیگه بیام شهسوار اگه هنوز اونورایی بیام پیشت
یکی دو تا از بازیکنان اتحاد ما از جمله اقای لیدر خیلی وقتا چراغش خاموش بود اما میدیدی توی تاپ غارته ومن مات و متحیر که اینا لابد شعبده بازی بلدند چون از من کمتر انلاین بودن اما ده برابر من غارت میکردن ومن هنوز جوابی برای این سئوال پیدا نکردم
والا دروغ نباید گفت ، اگه بخوای جانشینت میکنم که ببینی لیستامو ، حقیقتا الان بیشتر تو تاپ بودنم به خاطر چکمه یونیک هس ، تاپ مهاجمین خب همیشه واسم سوال بود اکانت Kodeen چی کار میکنه ، ولی حقیقتا یه بخش عظیمیش که شما تو تاپ هجومی برمیگرده به اینکه به خاطر مختصاتت قاعدتا داری واحه هم میزنی ، من خب ناتار میزنم ، الان یه ناتار اینجا رفیقمون چیف کرد 72 تا اتک روش بود ، حقیقتا ما اصن همر هم نداریم که تایم درگیری به کسی بزنیم :))) ولی خب به نظر خودت وقتی با 40 کی شمشیر گول و 20 کی رعد میشه کتیبه یونیک زد آیا صحیحه بیام یه همر درشت رو ناقص کنم !؟ خب اینو میزنم تموم که شد میفتم به جون همرا خودم ، ولی بی انصاف نباش ، رنک اتکم معلومه که اکانت رو کلا پارک نکردم ، ولی یه حقیقت دیگه هم هست ، 3 یا 4 هفته اکانت من ول بود ، درست زمانی که از تاپ غارت افتاد بیرون ، کلا هم قرار بود ول باشه و دیگه نیام ، پست که گذاشتی داری بازی میکنی دوباره اومدم ، درست زمانی که گفتی اومدی رو master واسه همین زیادم توقع نداشته باش ازمون ، ولی در کل واقعیت اینه من کلا تاپ این سرور رو خیلی واقعی نمیبینم ، البته رومن بازا با شوالیه دارن رید میدن ، کلا مثه اینکه سبک بازی با رومن هم جور دیگه ای شده ، البته خوبه من میبینم چند تا همر در میاد ، ولی یادمون نره رومن رو به خاطر کاتا و سزارش میگفتن سرنوشت بازی رو تعی میکنه ، در کل راه حل گندم دادنت به نظرم فقط فیدر زدنه و راهی نداره ، چون آبادی از قدیم الایام هم جوابگو نبوده ، حتی بر فرض اینکه فقط خودت بزنی واحه ها رو ، کلا به نظرم فقط پرکردن لیست الکیه ، سرور به خاطر غارت خودکار ، ریدش اومده پایین چون یه اکانتی ول هس ولی اکتیوه ، داره غارتشو میزنه ، اینو به وضوح زمانی میبینی که یه واحه میگیری 4 روز گذشته هنوز اتک میاد !!! فیدر بزن مولتی بکش ، کی به کیه ، مگه رنک 1 نشده دوستتون با مولتیاش ! اون که 350 350 هستش 100% کارش سخت تر از شماس ! قدیم تا حدودی میشد این کار رو با خرید اثر هنری حل کرد ، منتها اون موقع ها سیلور فروش بود ، ایتما رو که میذاشتن واسه فروش 12 13 صفحه کامل فقط اثر داشت حراجی ! اینجا مثلا 4 تا اثر میاد تو 24 ساعت ! ناتام که جی بی جی اسش روشنه =))))
در کل شرمنده که نتونستم کمکی کنم ! یکی 2 سرور مختصات بالا بیشتر بازی نکردم که یکیش همون سرور هس که رفقای قدیمیتون لطف کردن تو 3.6 2تا رومن اول سرور رو تو هم کوبیدن ، یکی هم C1 بود که اومدیم ببینیم اینجا چجوریه و فقط یه همر کپ کشیدم و قطعا همر کپ هم کم نمیاره گندم :)))) ولی خب تو تعداد پایین پلیر ها آدم حوصله ش خیلی سر میره تو مختصات بالا ، بیا یه نان کپ پایین بزن با جنگ شارژش کن ، مردونه نفر اول من پوش میدم :)
پاسخ پ.ن : تهرانم این چند روز مشتی ، همین جا اوکی کن ببینیم همو ، اگه دوس داشتی تو پی وی بگو تل بدم ، البته شماره ما هم ... هستش همه دارن دیگه :دی میگن پلن و از انلاینی تلگرام میزنن رومون :))))
با تشکر
اگر کسی بخاطر چکمه یونیک توی تاپ رفته کسی که چکمه نداره و میخواد بره توی تاپ بگه من همه رو راحت کنم
فردا یه سر میزنم اگر کسی که میدونه دوست نداره دیگران بدونن من مشکلی ندارم یاد بدم
محمد
- - - Updated - - -
آقا شایان اگر سرور خوبه که همه خوش بگذرونن.
اما اگر هنوز ادامه موارد مربوط به من باعث ایجاد افت شده
لطف کنید بگین من با اینکه نوعی افت محسوب میشم اما دفع افت هم در توان دارم
یه اکانت با یه ریزه مخلفات کافیه
تصمیم با شماست و احتمالا تا فردا پست هارو چک میکنم
روش غارت هم اگر ادعایی وجود داره و احساس غرور(به خاطر روش اختراعی محاسباتیشون!) غلبه کرده به بازیکنی، میتونم راهی رو که به اون شخص گفتم رو اینجا بنویسم تا همه بتونن به خودشون ببالند
موفق باشید
محمد
و احتمالا
سلام
اقای امید این مسخره بازیا چیه در میارید اگه میخایی سایتی رو اداره بکنی حداقل جزئی ترین حقوق پلیراتو رعایت بکن این یعنی چی که میایی ای پی منو بخاطر استفاده از بات بان میکنی 10 ساعت اخه کدوم ادم حسابی میاد با رید اتوماتیکی که سایت گزاشته باز از بات استفاده میکنه ما بچه های اس ای اومدیم هفتگی تمام اکانتامونو میدیم یک نفر بزاره رو بات خوب این جرمه؟ این دیگه کجای قانون نانوشتهاتون هستش که منو بان ای پی میکنید امروز صبح قبل از رفتن به سر کار اومدم دفاع بریزم تو کپیتال اکانتم تو ال1 روی اکانت guns n roses میبینم ای پی من بان شده هیچی دیگه اومدن جنگ منحصر منو بردن حالا کی میخاد جواب بده ؟ شما؟ مولتی هانر؟ خوب بیایید جواب بدید خسارت منو بدید
ااااااه خستگی کل روز کاریمو با دیدن گزارش حمله تو تنم گزاشتید اخه اکانتی که خودش 600ک دف شخصی داره چرا بایذ اینجوری کتیبه بده؟
- - - Updated - - -
سلام بچه ها خسته نباشید میگم به همتون ولی این مسخره بازیو من حتما پیگیرش میشم تا به نتیجه برسم که دوباره تکرار نشه اخه اکانتی که خودش 600ک دف خود اکانتشه و کتیبشو بزنن زوره اون هم از 48 ساعت فاصله
با عرض سلام و خسته نباشید
بهونه ها دوباره شروع شد :|
دقیقا میشه بگید این مقدار دف کجا خوابیده الان ؟ :|
آقا این بار خواستی پلن بری اول یه نامه هماهنگی از شرکت مخابرات، آب و فاضلاب، گاز، برق و هر ارگانی چه دولتی چه غیر دولتی بگیر بعد پلن برو عزیزم:( آخه چرا با احساس یه جوون بازی میکنی:( خوب وقتی آب قطعه چرا میری اتک میزنی برا منحصر :((
خیلی ناراحتم کردی محمد:( عزیزم هماهنگ باش با تارگت:( تو که با ویلچر میری تایم برات مهم نیس خوب سر راهت یه نامه هماهنگی با ارگانهای وابسته بگیر پلن نره زیر سوال :))
خدا روشکر قانون مجازات یک تخلف تغییر داده شد بتونی لاپوشونی کنی:)) تو جه کن مجازات یک تخلف تغییر کرده نه قانون بازی!!!!
محمد جون راضیم ازت :-*
محمد جان پسورد بدم بیایی ببینی؟
در ضمن تبریک گفتم به جنوب غرب پس بهونه نیست میخام حق خودمو از مولتی هانتر و اشتباهات ایشون بگیرم که واقعا همه رو خسته کرده
علی جان بحثی نباید داشته باشی ماشالله سن و سال داری
زن و زندگی و خانواده واسه تفریح هم بازی میکنی
الان این حرکتی که بچه های sw
زدن از امروز صبح جشن و پایکوبی داشتن و تو پوست خودشون نمیگنجیدن
بالاخره از اسطوره ی دف که بارها بارها تو دیوارش غلتیدن کتیبه زدن پس نباید ایراد بگیریم که شادی نکنن بالاخره سر دستشون که متولد 71 اینا هست
ارزو دارن هنوز
مثل تو نیستن که ارزو های بزرگ این دسته از افراد خاطرات شیرنت تو ای ار باشه
دوما اینا اگر خیلی مرد بودن تو e1 , c1 عرض اندام میکردن نه این سرور که دقیقا تو اس ای 2 نفر بازی میکنه و اونم 10 12 روز دیرتر امدیم چون یه سری ها میدون رو خالی دیده بودن داشتن نعره میکشیدن که خیلی گردن کلفتن
بازم دم ما گرم جنم داشتیم 2 نفره بیاییم و وایسیم جلو هر کسی
جنمش هم داریم اگه بخوریم وایسیم بازی کنیم نه مثل سرور های گذشته دوستان که فکر کنم هر چی بودن چند برابر ساید اس ای این سرور قوی تر بودن ولی باز فرار رو بر قرار ترجیح دادن
پ.ن:همر های اس ای هنوز دست نخورده مونده :)))))))))))))))))))))))))) بر حسب شلوغ کاریتون تو فروم دونه دونه میام سراغتون
پ.ن2:نیشا بسته :)))))))))))))))))))
پ.ن3: بازم خدارو شکر بازیکن یورک اکانتشو ول کرد تا اینا با همرش 4 تا حرکت بزنن چون در سرور های قبل دیدیم همراشون دیوار میشد حذف اکانت میکردن
حداقل این سرور با اینکار بیشتر میمونن تو سرور و میخندوننمون
:))))))))))))))))))) لــــــــــــــــــــــــ ــول:دی
فشار رو دوستان زیاده مثل این که :)) اشتباه گفتی این تیکشو متولد 71 نیستم متولده 85 هستم :)))))))))
لطف میکنی شناسنامه عکس دارتو بذاری دوستان سنتو ببینن ؟ :)))
تا جایی که یادمه تو سرور C1 و E1 تا موقعی که تو سرور حضور داشتم ساید شما خورده و حتی یک فیک هم نزدین رو اکانته بنده پس دیگه بحث نکنم در این باره بهتره
همر های اس ای ؟ :)))) والا اکانت Disaster که فکر کنم 2 تا همرش خفت شد همر Guns N Roses هم که یک دونش خفت شد الانم که کپش کراپ لاک شده باید 24 ساعت آن باشه گندم ده همرشو بده :)))) یه دمپایی خودتم سره چکمه دیوار شد و اون یکی همرت هم ( یادم رفت بگم بیگ همر :| ) آسیب دید :)))
اینا که دیگه ماله همین سروره به این زودی یادت رفت ؟ :)))
ما گفتیم اس ای کسی نیاد ؟ ما گفتیم تیمتون نیان این سرور ؟ دیگه اینجا مدرکشم هست میتونید برید صفحه ها اول که ببینید چند صفحه پست گذاشتیم دعوت به عمل آوردیم از پلیر های بزرگ و قدیمی اس ای اینم ما باید جواب بدیم که دوستان مدرسه میرن و به غیر از تابستون نمیتونن دیگه بازی کنن ؟ :|
این 600 کی تکلیفش مشخص نشد کجا خوابیده :|
در آخر که بگم که شایان جان این عزیزمون که الان تحت فشار قرار گرفته و پست های اینجوری میذاره اسطوره ریده ایرانه از ایشون بپرسید میگن بهتون طرز صحیح رید زدن رو :)))))
فروم چقدر جالب شد :))))) ببین کی این جاس !!! استــــــــــــــــــــــ ــــــاد ! مکالمه آخرمون رو یادم نرفته :) یادمه دوباره به این ختم شد که من گند زدم تو این بازی :)))) آقا جدی یه سوال ! یا بازی میکنی کنار ما ! یا افتخار نمیدی ! جدی چه حوصله ای داری فروم جایی که نیستی رو میخونی ! والا طبق فرضیه شما که برمیگرده به ریست شدن 2 دقیقه ای سرور ، این 72تا اتک که کمتر از 3 4 ساعت رو هر ناتار میخوره بازم این سرور جواب نمیده :) تا حدودی هم باگایی که استفاده میشده ، تو این سرور برداشته شده ، حتی گریز همه دها هم برداشته شده :) در مورد رید عمو شایان ، به خاطر مختصات بالاش یه کمی به مشکل خورده ، شما که اکانت رجیستر شده ت هس تو سرور ، کاری نداره که ، یه تست بگیر ببین مثلا راس ساعت 2 منابع میده یا نه :) کی داره از این نحوه رید زدن شما استفاده میکنه ، لطفا اسمش رو بگین چون ندیدم از مریدان شما تو این سرور کسی اعلام حضور کرده باشه ، خبرش رو دارم که خیلی از عزیزان دارن بازی میکنن تو ج.ش بی سر و صدا ولی فک نکنم سعادت همکاری با شما رو داشته باشن :) بعد این همه سال هنوز دنبال ثابت کردن خودتی !؟ یادته دعواهامون !؟ دعوات با عارف !؟ همه ش سر این بود که چرا بازی یاد بقیه میدیم :) چرا باگ ها رو میگیم ! چرا نرم افزارایی رو که مصرف میکنیم به بقیه میدیم :) خوشحالم که الان دوس داری بازی که میکنی با کسی باشه که اندازه شما امکانات داشته باشه ، چیزایی رو که بلدی یاد میدی :دی البته هنوزم فک میکنم اگه بازی کنی چیزی به کسی جز دوستانی که تو تیمتون میاد نمیگی :) بعد 5 6 سال هنوزم میگم ، هر سروری ، هر جا که بگی ، با سرعت نرمال من میام :) یادمون نره به جز مقدماتی ( یادم نیس چه سالی بود ) جلو هم بازی نکردیم ، که خودتم دیگه انقدر پنل و گند کاری رفیقات علنی داشتن استفاده میکردن ول کردی ! ولی من کاملا دوس دارم یه سرور بریم ، به عنوان آخرین سرور بازیم ، با هم دیگه یه کم حال کنیم :) یادته شب آخری که حرف زدیم و منجر به فحش و فحش کاری شد به من گفتی دوس دارم همه چیو نمایش بدم !؟ آیا اینکه بیام تو فروم بنویسم ، هر کی دوس داره بیاد تاپ رید به من بگه ، هر کی احساس میکنه کس با احساس غرور ال کرده به من بگه ، من این طوریم ، من اون طوریم و ... ، جز نمایش حساب نمیشه !؟ از قدیم الایامم خیلیا یه دفعه اومدن وسط یه سرور که بازی نمیکردن گفتن یه اکانت بدین دست من اینو شخم بزنم بدم دستتون ! امانتیجه :))) فرقش اینه یه سری چیزا رو دیگه حوصله شش رو ندارم ، اتکا که بالا 4 5 تا میره دیگه اصن چک نمیکنم ، اینسرتم نمیکنم ، دف میریزم =)))) وقتی به بازی دیگه علاقه ای نداری این مشیه که حتی حال نداری بشینی یه لانچ سیم بزنی :دی آقا ما حقیقتا کار و زندگی داریم ، ترا هم اومدیم واسه خنده ، واسه دور همی ، چی بوده که بهش نرسیدم ! خودت بگو :) تاریخ و گذشته هیچ کسی رو نمیشه عوض کرد :دی با یه 2 2 تا 4تای ساده میشه فهمید که من اصن اکتیو نیستم :دی خودتم میدونی اگه اکتیو باشم هر چقدرم پوش تو سرور زاد باشه تو تاپ ، 2برابر رنک 2 رید میدم ، لیست فارم من اول سرور یه بار ادد شده و تا به امروز فقط یه ویرایش کلی زدم 3 4 بار تعداد رو زیاد کردم :) 1منا ، یه دونه فارم هم دستی ادد نکردم چون نه حوصله دارم نه وقتشو :) یکی از کسیایی که خیلی به مسئولین میگفت و فشار میاورد اینجا هم که رید اتومات بذار خود من بودم :) همین طور عارف ، همه مدارکشم موجوده :)
در هر صورت ، همین 3 4 نفری قبل از علی 2113 که پست گذاشتن ، همه شون همونایین که میومدی تو روم ریدکال و حرف میزدی باهاشون ، همه شون میشناسن شما رو محمد عزیزم ، اگه خواستی نظر اونارم بپرس ، و اینکه از 10 نفر تاپ 5 تاش تو جنوب غربن ! یدون اینکه من یه ثانیه وقت بذارم واسشون ! این یعنی تک تکشون میدونن چی کار کنن :) در هر صورت خوشحال شدم از احوالاتت با خبر شدم ، درسته تو مکالمه زیاد یهو فاز برمیداری ، ولی خودتم میدونی ، با اینکه بازم بحثمون شد و ترجیح میدم دیگه مکالمه ای با هم نداشته باشیم ، ولی همیشه سلامتیت واسم مهم بوده ، ایشالا هر جا هستی تنت سالم و با طراوت باشه !
اما میرسیم به علی عزیز ! آقا شما تو کل ج.ش ، یعنی با دفی که برای نوید از ش.ش اومده حتی ، حساب کن ، به من لینک بده ، اگه کل ج.ش 600کی دف داشت ، من اکانت خودمو به اضافه 5تا کتیبه یونیک میدم بهت :))) مرد حسابی این چه حرفیه میزنی :دی یعنی تو پنجاه و اندی ساعت که شما تایم داشتی دف بریزی ، یهو 2 ساعت آخر که تایمت میرسیده بن شدی :دی چون میگی صب قبل رفتن سرکار بن شدی ، اتک هم که 10 صب لند شده ، من فرض رو بر این گرفتم که شما ساعت7 8 صب رفتی سرکار ! حالا یه سوالدیگه ، 600 کی دف که داشتی ، یه 100کی هم تو سوگل , clock ما فرض میکنیم ، همر هم که قطعا داری :) ، چجوری گندم میدی به اینا !؟ با ریدت همخونی نداره گل من ، مولتی هانتر پاسخگوی چی باشه !؟ کمتر مولتی بازی کن ، کمتر اکانت بساز ، کمتر کپ مولتیا رو رید کن که بن نشی ! چطور ما بن نمیشیم !؟ اتفاقا نسبت به چیزی که میبینم و خیلیا هم دارن اعتراض بی مورد میکنن ، خیلی هم سفت جلو مولتی بازی رو نمیگیرن ! دوستت رو که دیدی ، کپ خودشو مولتیاش خورد ، الان کپش 2 ماهه پاپش 632 مونده :| اقا من 5تا دونه کاتا خالی میخوام بزنم یکی دو لول بیاد پایین یه چیزی این 632 تغییر کنه :| واقعیت همینه دیگه برادر ، شما هم کاری نداره مولتیاتو دراریم ، یه کراپ فایندر رو مختصات کپت بزن ، هر کی تا 100 خونه هست ، بلا استثنا مولتی شماس ! الان مولتی هانتر بیاد چه پاسخگویی باشه !؟ که چرا شما رو به خاطر استفاده از مولتی اکانت بن کرده :| !؟ نگنه جاییزه میخوای یه 4 تا کپ لول 20 150% هم بهت بدن !
پ.ن : من نمیدونم ، داشتم با عمو شایان حرف میزدم چی شد دوباره کل کل شد :|
پ.ن : بهترین جمله فروم این سرور رو که تا به حالا خوندم این جمله بود به نظرم ! هیچ وقت فک نمیکردم سهیل یه همچین چیزی بلد باشه بگه :)))))) :
پ.ن : سر حرفم هستم اگه 600 کی دف نشونم بدی ، یه بار دیگه هم میگم واسه کل ساید ، اصن دفاع ش.ش هم که سرازیر شده پایین قبول دارم :دی
پ.ن تکراری وا اطلاع از قوانین :
§1 رمز اکانت، ثبت نام و مالکیت
هر بازیکنی تنها می*تواند یک اکانت در هر جهان بازی (سرور) داشته باشد.
با تشکر