سلام خدمت دوستان . چهار صبح زمان خوبی برای اوار شدن لشکر من روی سر رقباست. نکنه خوابتون ببره:o
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت دوستان . چهار صبح زمان خوبی برای اوار شدن لشکر من روی سر رقباست. نکنه خوابتون ببره:o
سلام
فقط اعلان آمادگی بود ما در خدمتیم:)
سلام عزیزم
دقیقا کجا من اسم بردم که شما اسم میبرید؟
من جسارت نکردم خدمت هیچ کدوم از عزیزان و فقط 2تا عکس کنار هم گذاشتم ولی اینکه شما به خودتون گرفتید جالب بود:)
درضمن من کاملا بچه ها حباب و قبول دارم و یه سرور فارمشون بودیم
راجع به قفس هم به نظر من با همون قفس هایی که تو ماجراجوییه اکانت میده برای خالی کردن واحه ها و ساخت تروپ کافیه و بعد تموم شدن قفس هم به راحتی میشه با همون تروپ واحه های آهن که جونوراش ضعیفتر هستند و خالی کرد و البته اونایی که دارند میتونند قفس تهیه کنند و راحت و بی دردسر واحه هارو خالی کنند و یه باغ وحش هم بعد تایم حمایت تو بیس دارند
اقا دوال هر کی میخاد بگه بازی میکنم
داداش دوال مخوام هستی yenafar ؟؟؟
- - - Updated - - -
واقعا حرفی که اقا Aref زدند درسته اگه شما به تازه وارد ها یاد بدید سرور ها جذاب تر میشن ولی بیشتر کسایی که وارد هستن در این بازی فقط خودشون بازی میکنن و به فکر بقیه نیستن اگه شما به تازه وار ها یاد بدید که خودم یکیشونم سرور های جذابی خواهیم داشت حتی با هیجانی بیشتر از الان در سرور های که الان برگزار میشه فقظ 30 نفر یا کمتر بازیکن حرفه ای هستن بقیه فقط برا یادگیری اومدن این سرورا دیگه هیجان نداره از اول سرور معلومه کی قرار برنده شه ولی اگه همین بازیکنان حرفه بیان به کسای دیگه یاد بدن اون موقعه که سرور هیجان پیدا میکنه و نمیدونی کی برندس
سلام خدمت تمامی اساتید غارت پاک و تمیز :دی
اگه به آبادی خالی با 1 نیرو حمله بزنیم ، لاست میدیم ؟
از قدیما اینجوری بوده یا جدیدا اینجوری شده ؟
فایل پیوست 1861
البته باز هم به مقدار مورال پوینت بستگی داره که نمیدونم تو این سایت امتیاز مورال روی آبادی اعمال میشه یا نه
ممنون علی جان
البته احتمالا از اون موقع ها عوض شده، ولی یادمه مقدار حداقل اتک پوینت نیرو برای اینکه تنها جایی بره نمیره، 83.2 بود. ولی حتما عوض شده اینجوری که شما میگی. ممنون بابت آپدیت کردن دیتا بیس من http://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif
- - - Updated - - -
به نظر میاد اعمال میشه. چندتا تست با شبیه ساز گرفتم مقادیر متفاوتی با تغییر جمعیت بدست اومد.