خخخخ
خیلی با هال بود دمتون گرم
چند روز پیش یکی بهم اتک داد رفتم تو پروفایلش ببینم کیه یا آن اشک تو چشام جمع شد
بنده خدا چکش دلاور داده بود دست قهرمان گول;)
هم بازی چت زده هم بازیکنا :d
نمایش نسخه قابل چاپ
خخخخ
خیلی با هال بود دمتون گرم
چند روز پیش یکی بهم اتک داد رفتم تو پروفایلش ببینم کیه یا آن اشک تو چشام جمع شد
بنده خدا چکش دلاور داده بود دست قهرمان گول;)
هم بازی چت زده هم بازیکنا :d
با تشکر از گزارش. این باگ جز دسته باگ های خسارت زننده به فرد باگ زن هست. یعنی یه سری باگ ها تو سیستم ممکنه وجود داشته باشه که در صورت اطلاع کاربر ازش و استفاده از اون فقط منابع و زمان کاربر استفاده کننده از بین میره. ما این باگ ها رو در انتهای لیست بررسی قرار میدیم چرا؟ چون پارامتر اصلی ما زمان هست و باگی که به دیگران صدمه میزنه خیلی خیلی مهمتر از باگی هست که به خود فرد خاطی صدمه بزنه! به طور مثال شما به کمک باگ می تونید آسیاب/نانوایی/مخفیگاه رو به سطح هایی بالاتر از سطح نهایی خودش برسونید اما اینکار باعث میشه که اون ساختمان از کار بیوفته و در واقع عمل نکنه. بنابراین انشالله وقتی کلیه برنامه های توسعه و رفع اشکال انجام شد این گونه باگ های غیرقابل سواستفاده هم فیکس میشه.
دوباره از کاربران عزیز خواهشمندم تاپیک رو از مسیر اصلی و موضوع اون خارج نکنند و در هر تاپیک فقط در مورد موضوع اون صحبت کنند. برای عنوان مباحث جدید تاپیک با عنوان مناسب در بخش مربوطه ایجاد کنند. تشکر.
ما هم که کلا شانسمون خواب رفته خخخخ
یکی از این باگ های خسارت زننده به تورمون نمیخوره بیایم ادعای خسارت کنیم ;)
دوستان یه سر زدم فروم f1 اوضاع حراجی از اینجا هم بدتره طرف برا 1 کتاب دانش 1000 تا زده حتما برا اثر هنری 100 کی سیلور رو شاخشه
مشاهده می شه که امیر فولوم بوی معروف به سلطان هوک و پاپ باز عظمی گوی سبقت رو از اکانت اگزمن ربوده و رنک 1 پاپ شده
این موفقیت رو به امیر بوچر تبریک می گم
پ. ن : آرش به نظر من باید مپ هک روشن کنی وگرنه این امیر یوزر نوب بوقه اسلارک پیک می کنه
و من الله توفیق
سلام دوستان عزیز
اولین باره تو این انجمن میایم
سجاد هستم چند روزیه به عنوان نامه پاک کن روی اکانت Hunter_Team لاگین میکنم .
امیدوارم سرور خوبی باشه.
سلام سجاد خوش اومدی!!
گویا پا قدمت خیلی بد بود داداش!!!
http://dejkoob.ir/ir/report...38,2408d66554b
دوستان تایم اینسرت هم داشتن!
نمیدونم چرا اینسرت نکردن!!!