[quote=** nazi **;15981]دیوید __________
نمایش نسخه قابل چاپ
مهشید فر فره :دی
رادمان .
یامان .
نوید
قفل کردی ن ها :دی
نه بابا اصلا حواسم نبود :دی
درسا
سلام....spartacus وارد میشود :دی:o
آدرین..........آ بده:p
آخر ن داره برادر
اقا نمیشه دوبار ثبت نام کنیم .............که یه بار با این اسم و یه بار هم با اون بزاریم......!!!!!!پرچم قمست سرگرمی ها رو با چنگو دندون بالا نگه داشتم:mad:
خوب نیکولاس س بده :دی:)
سمیرا .
آناهیتا......:دی
برای بهتر شدن تاپیک
البته اگر فضولی نباشه :دی
بهتره اسمی که انتخاب میکنید حتما اسم اصیل ایرانی باشه :دی بعد هر کسی اسمی رو که می زاره معنی اسم رو هم زیر پست بزاره
اینجوری هم سرگرمیه و هم اسم ایرانی برای بچه های اینده بیشتر دیده میشه و هم اطلاعات بچه ها روی اسامی بیشتر میشه :دی
- - - Updated - - -
آرش
(اوستایی) 1- درخشنده؛ 2- (اَعلام) 1) نام يكي از تيراندازان زمان منوچهر شاه كه ماجراي پرتاب تير او از داستانهاي حماسي است؛ 2) نام پسر دوم كيقباد و برادر كيكاووس، مشهور به كي*آرش؛ 3) (در شاهنامه) جد اعلاي اشكانيان (= ارشك و اشك).
بابا زررررررروووووووووووzzzzzzzzzzzz zz :p
خیلی سختش کردی داش.........همیت طوری شرکت نمیکنن......چه برسه بخوان فکر کنن
مخ جون داداش تعطیله :دی ........من که تازه خدمتم نموم شده مخم نمیکشه:eek:
شهره.............معنیشو نمیدونم فکر کنم از بانک شهر میاد :دی
یعنی این طوره داش........خوب خودتون خواستید.تا الان سیسنم مغزم خاموش بود......:mad:
اخرین بار که روشن کردم نفر از اطلاعاتی که بهش دادم سوخت .دودنون میدم :دی
کارن:در زبان فارسی به معنی شجاع و دلیر است . کارن نام فرزند کاوه آهن گر و هم چنین اسم سردار سرلشکر مهزداد شاهزاده اشکانی که علیه اشک بیستم ( گودرز) قیام کرد می باشد
تازه باهاش هم پیاله ایم(کارن) داش.........ای یادش بخیر چه لشکر کشی های کردیم باهم.....:دی
بزار یه خورده بیشتر کبابتون کنم....این طوری مزه بهتری داره :دی اینو داشته باش
اسم کارن karen در زبان انگلیسی نام دخترانه است.واین اسم در دهه های 50 و 60 در آمریکا جزو 10 نام مرسوم دخترانه بوده است.و معنی پاک و خالص میدهد.اسم کارن در زبان ارمنی همانند زبان فارسی یک نام پسرانه هست که طبق نظریه ای از اسم شاهزاده ایرانی به همین اسم گرفته شده است.
اسم caren - karen d یک نام بین المللی است که در خیلی از کشور ها مثل انگلستان،آمریکا،استرالیا، دانمارک،ایران و....برای نامگزاری فرزندان استفاده میشود........:دی
پرهام
پرهام به معني فرشته خوبي است و يكي از قديمي ترين نامهاي پارسي باستان و همچنين نام پارسي و
كهن يكي از پيامبران اوللعزم است، قبل از آنكه با نام حضرت ابراهيم و از طريق قرآن به ايرانيان معرفي گردد .
سحر .
تارا اسم دخترانه با تلفظ TA-rah می باشد. که به عنوان اسم دو ریشه دارد. در زبان هندی/سانسکریت به معنی ستاره و در زبان گالی/سلتی به معنی برج و تپه سنگی می باشد.
تارا نام روستایی در شرق ایرلند(شمال غربی دوبلین) است .همچنین مسند شاهان ایرلندی تا قرن ششم تارا نامیده می شد; تپه سنگی بلندی که شاهان بر آن می نشستند. بر گرفته از این کاربردها در زبان ایرلندی تارا به معنی سرزمین نیز بکار می رود و بدلیل ارتباط این اسم با گذشته و اصالت آن در ایرلند و انگلیس بعنوان اسم دخترانه محبوبیت دارد.
در آیین بودا تارا الهه ای است با تمام خصوصیات مثبتی که یک زن می تواند داشته باشد. درافسانه های این قوم تارا نماد ترحم و محبت و گرمی بخش جهان است و تمام موجودات از تارا مهر و محبت مادرانه دریافت می کنند. مادری که محافظ همه برابر سختی ها وناملایمات ها است و محبت و شادی را به دنیا ارزانی می کند. به دلیل تمام معانی مثبتی که به تارا نسبت داشته می شود اسم بسیار محبوبی در هند به شمار می رود.
علاوه بر این کلمه تارا در زبانهای زیر هم بکار می رود:
در نقش اسم:
زبان کردی : توری است که بر سر عروس انداخته می شود; ماه اردیبهشت
زبان ژاپنی: نام نوعی ماهی.
زبان بنگالی : ستاره ; آنها
اسم: هیراد
نوع: پسرانه
ریشه اسم: فارسی
معنی: کسی که چهره ای خوشحال و شاد دارد:)
وارلی: ثروتمند، دارا - نامی ترکی برای پسران
لازم به سرچ نیست داش.........:rolleyes:
سَکاها دسته*ای از مردمان کوچ*نشین بودند که نفوذشون از چین بوده تا یونان.............!هر جا عشق میکردند اتراق میکردند ....دلیل نمیشه که از ایران رد شده باشه ایرانی باشه..........اگه این طوریه مارکو پولو هم یه سر به ایران هم زده پس طرف ایرانی هااااااااااا :دی
آراد -
اسم آراد یک اسم پسرانه پارسی اصیل است.
اسم آراد در آیین زرتشتی نام فرشته موکل بر دین و تدبیر امور و مصالحی که به روز آزاد متعلق است. روز آزاد:روز بیست و پنجم ماه شمسی به نام اوست؛هم چنین در زبان پهلوی آراد معادل آزادی است و معنی آراد میشود آراینده :دی:cool:
دنیا
دوستان لطفا بحث رو منحرف نکنین
مرسی :دی
آبادیس....:o
اسم یکی از پزشک های معروف هخامنشی :cool:
کشتین مارو شما هااا :دی
سحرناز
ای بابا شما لطف کن نمیر.....من به شما احتیاج دارم
زاد
به معنی فرزند پسر-نام یکی از فرمانداران در زمان خسرو پرویز پادشاه ساسانی،به صورت پسوند و پیشوند همراه بعضی نامها می آید و نام جدید می سازد
مانند:زاد علی،زادمهر،مهرزاد
دمنوش یا همون دمجوش خخخخخخخ
همیشه تو صبح بخیر ایران میگنش
- - - Updated - - -
دمنوش یا همون دمجوش خخخخخخخ
همیشه تو صبح بخیر ایران میگنش
شوخی کردم
دانیال