برا پس دادن اکانت که مولتی هانتر اصلا نمیتونه کاری کنه تا ایمیل نباشه.
فقط میتونه بازداشتش کنه که هکر ازش استفاده نکنه تا صاحب اصلی(کسی که ایمیل داره) بیاد اوکی کنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
برا پس دادن اکانت که مولتی هانتر اصلا نمیتونه کاری کنه تا ایمیل نباشه.
فقط میتونه بازداشتش کنه که هکر ازش استفاده نکنه تا صاحب اصلی(کسی که ایمیل داره) بیاد اوکی کنه.
مافیا فایر وال و آنتی ویروس ک سیستمت داره؟؟؟
ب روزه؟؟؟
اصن یه تاپیک اموزش مفهوم هک باید راه اندازی کرد:))))))))))))))))))))))))))))
والا به خدا طرف 2-3سال برنامه نویسی و هزارتا چیز دیگه کار میکنه میره یه سایت با امنیت بالا هک میکنه میشه هکر یکی دیگه هم پسورد طرف رو عوض میکنه میشه هکر :دی
ما با مولتی هانتر همه داستان داشتیم دیگه حفظیم این چیزا رو :دی
اکانتی که هک بشه معلوم کاملا :دی
البته اکانت بچه های مارو کوبیدن به ناتار خخخخخخ دیگه خیلی معلوم بود چه بلایی سر اکانت اومده.
ایمیل نبود دیگه اکانت رنک 1با 50-60تا دهکده رو بازداشت کرد بقیه چیف کردن :دی هنوز رنک 1 هجومیه کسی تا اخر سرور هم نمیرسه بهش ممکن خودمون بتونیم بگیریمش فقط :دی
آرتی ی حرفی بزن ک بشه....اگه بکوبن ب ناتار و شما بتونین ثابت کنین نیرو ها رو بک میدن;)
دوستان انتی ویروس و ifre wall دارا هستم و 3 روزه فایلی دانلود نکردم
در ضمن طرف باگ زده ! مطمئن هستم
در جواب اون کسی که میگه خودتون باید مسئول اکانتتون باشید میشه یک سوال بپرسم
عجیب نیست دو تا پسوورد رو تو فاصله 2 مین کشف کرد ! اونم 34035 که ربطی به هیچ چیزی نداره
دوستان اشنا تو سرور همه میتونن گواهی بدن اکانت واسه من بوده و تقصیره من نبوده . در ضمن ایمیل دوستم که باهاش ثبت نام کردم به خاطره این بود که خودم اکانت ساختم و حذف شد توسط مولتی هانتر
ایمیل سازنده اکانتم میدونم
اقا بحث چی میکنید.2 روز از سرور گذشته.یه اکانت دیگه بسازی 4 ساعت دیگه هم حمایت ازاد میشه وقت بذاری اکانت سری میکشی بالا با غارت
اون تاپیک گفتم اینجا هم میگم
اگه کسی قرار بوده باگ بزنه اکانت مولتی هانتر رو باگ میزد و هک میکرد !!!!!!
سیستم شما توسط کیلاگر آلوده شده و اگه هزار جور پسورد بزاری بازم لو میره
شما سه روزه فایل دانلود نکردی ممکنه سیستمت یک ماهه آلوده شده ولی کسی که آلوده کرده تا الان صداشو در نیاورده بود !! به همین راحتی !!
در ضمن برا این اشخاصی که با کیلاگر و تروجان کار کثیفشونو میکنن اسم هکر رو نزارید اینا یه مشت پست عوضی هستن که با خرید کیلاگر این کار رو میکنن
اینا هکر نیستن دزد هستن کلمه هکر رو برا هر کسی بکار نبرید فکر میکنن کار سختی انجام دادن
اقا 4 ساعت چیه :|
شما ببین
من 2500 گرزی داشتم
50 جاسوس داشتم
نقشه واسه فارم کردن بقلیا کشیده بودم
فارم لیست با 300 ده ناتار داشتم
ده 2 داشتم
کلوب فعال بود
پلاس 27 روز
گریز فعال بود
فارم یاب فعال بود
در ضمن در جواب ان اقا باید بگم شما به بهترین ویروس 2013 شک دارید ؟ که 80 تومن 2 ساله خریدم!
ادمین ها باید جواب پس بدهند
در ضمن هکر اگه میخواست این کارو کنه از بانکم پول برمیداشت نه از دژکوبم
کار به قمه کشیدن هم رسید :دی
جواب نداد
خلاصه میگم که همه جور داستان داشتیم :دی
آدرس خونه ادمین رو بدم میای بریم گروگان گیری؟؟؟;)
نه حالشو ندارم دیشب تا صبح داشتم لانچ میکردم(400-500تا اتک حدودا) الان دیگه دارم تلف میشم بزار برا بعدا :دی
میترسم لانچ بشی اون دنیا;)
حسابش کن اون دنیا هر چی حق ب گردنته مال دژکوب باشه
خخخخخخخخخخخ
اره به خدا :دی
اون دنیا باید بریم توضیح بدیم چرا کاتا کردیم :دی
تغییرات رو ببین:
aks aval:ساعت6:30صبح
http://8pic.ir/images/o4wqmodmoimaq6t2ajy2.png
aks dovom:ساعت8:30صبح
http://8pic.ir/images/a5iinrtilskpyhsixagx.png
بچه های مال حال ندارین پاپ بازی کنن دیگه اینا رو جابه جا میکنیم رنکشون خوب بشه بچه ها :دی
اینجا 10b هست نه چت روم بقیه سرور ها موفق باشید
داش این خوبه...طرف رنک 12 سرور بود شب خوابید صبح ک بیدار شد تا ی ده داره ک اونم پاپی واسش نمونده!!!
اما ما ای پاپ گیرمون اومد;)
ادمین رسیدگی آرتی فروم رو ریخته ب هم;)
دارم دیوونه میشم
72 ساعت پشت کامپیوتر بودم یک سره
داشتم دیوونه میشدم
تورو خدا رمزو بگین
Salam Mohsen Khubi ?
Khosh Umadi Dash :X
Bacheha Hastan Tako Tuk Inja
Mamad Insomnia