بسیار خوابمان می آید
یه غارت زدم 50 دقیقه تو راه هست بریم 2 ساغت بخوابیم لول
نمایش نسخه قابل چاپ
بسیار خوابمان می آید
یه غارت زدم 50 دقیقه تو راه هست بریم 2 ساغت بخوابیم لول
فکر نکنم هیچکدومتوم مثل من بوده باشین حالا منابع رو نمیگم لینک رد ببینین
http://d3.dejkoob.ir/spieler.php?uid=643
به نظر شما چقدر باید تو این سرور بازی کزد بشه انقد نیرو داد بیرون
http://dejkoob.ir/ir/report/1050776b3db
http://dejkoob.ir/ir/report/1053606a1f8
دلم تنگ شده بزنم کپ ناتارو 0 کنم .
همه که دارن توی sw همر میکشن بیرون اونوقت کی دف بسازه :confused:
اها من برم شروع کنم دف سازی خخخخخخخخخخخخخخخ
قبول نیست همه دارن میرن اس دبلیو ک:)
با بقیه ساید ها کارن دارم
ساید ne از الانش بی حاشیه نشون میده
بازیکن های درست حسابی فراووون هم داره :D
تعداد 15 کراپی ها با واحه بالا تو این سرور کمتر شده نسیت به c3?!
توی سرور c3
امتياز فرهنگی در هر 8:00:0 ساعت
توی سرور d3
امتياز فرهنگی در هر 9:53:24 ساعت
عجب:confused::confused::confused:
آه
اینجا 15 گندمی ها جبفت گیری میکنن آنجا چطور ؟
تحلیل ابتدای بازی نسبت به راند قبل
به نظرم NE ساید بسیار قوی داره با وجود بازیکنانی که میشناسمشون مثل مانی و علی و اما به دلیل تنوع گروه هایی که اومدن باید دید ساید یک دسته میشه یا نه ...
تیم NE که سرور پیش از NE اومدن باید دید با تیمی که از ساید SE اومدن و کسایی که جدید اومدن Match میشن یا نه ... نگرانی هم بابت اینه که ران قبل تو خود NE بین خودی ها درگیری بود ...
ساید NW بسیار ساید با تجربه ای هست این سرور و همشون رفیقایی هستن که من اکانتمم براشون میدم و امیدوارم ساید خوب بسته شه :)) خودم میبندم :))))
SE فکر میکنم پلیر های خوبی داره اما کمبود پلیر داره مثل NW سرور پیش .
SW هم سایدی هست با پلیر های بسیار قوی ... اما باید دید این پلیر های بسیار قوی از نفع اکانت خودشون به نفع ساید خواهند کار کرد یا نه ...
امیدوارم که اینطور باشه ...
در کل در نظر من اگر قرار باشه متایی شکل بگیره متای شرق و غرب هست ... این فرضیه هست و ازونجا میگم که شمال غرب 50 % اکانت هاشون حتی من اکانتمم براشون میدم ... باید دید تصمیم ساید ها چی هست ...
چون توی جنوب غرب من فقط 1 پلیرم ...
کوچیک همه .
سهیل
سرور جذابی خواهد شد ...
با وجود علی اشرفی .. مهدی مورچه اولفظل اتکر. ... علی اجاقی ... ارش Dk Forever ... علی چیفر ... علی The Heroes ... عارف ناروتو و خیلیای دیگه ...
علی اشرفی بازم شمال شرقه؟
سلام خدمت دوستان عزیز
ایشالله که خوب باشید
سهیل جان فکر کنم الان کمی زود باشه برای این تصمیمات
چون همه اون قدیمی هایی که اومدن هم شما میشناسی هم من
البته نا گفته نماند که بچه های جنوب شرق خوباشون اومدن تو شمال شرق که این خودش قدرتی هستش برای منطقه
هر چی بازیکن با سابقه بیشتر باشه طبیعتا قدرت منطقه بیشتر خواهد شد .
ولی خوب همانطوری که از قبل گفتم این سرور من هیچ کاره ام و مثل یه بازیکن ساده میخوام بازی کنم
و هر چی لیدر اتحادی که انتخاب کردم بگه میگم چشم حتی اگر قرار باشه صفر بشم تا به خیلی از دوستان پرمدعا نشون بدم که اگر آدم کسی به عنوان لیدر انتخاب میکنه اگرم تصمیماتش اشتباه باشه باید بگه چشم اگرم فکر بکنه که میتونه از اون سر تر باشه تو بازی . یا باید قبول نمیکرد یا اگرم قبول کرده باید تا آخرش باشه . خلاصه که این سرور اگر دوستان کمکی بخوان در حد توان هستیم در خدمتشون . بزنن فارممون هم کنن باز هم میگیم چشم .
دیگه دوره ما گذشته نوبتی هم باشه نوبت رفقای امروزی هستش که با پتانسیل و انرژی بالایی که دارن برای قدرت بیشتر منطقه استفاده کنن .
امیدوارم که شمال شرق این سرور با وجود دوستانی که تازه اومدن و امور جاری رو گردن گرفتن خوب پیش بره باعث پیروزی منطقه بشه .
شاد باشید
علی
ThE HeRoES
جنوب غرب چه زود از هم پاشید
فکر کنم عین شمال شرق عقده ای فراوون داره
به هر حال هشدار جدی به عقده ای ها
چنان میزنن شما عقده ای ها رو که آب که هیچ هوا هم بهتون نفوذ نکنه :دی
به هر حال حیف که دوست ندارم از الان تو حاشه باشم
;)
توضیحاتی در مورد شمال شرق
زمانی که یه ساید منسجم و پویا باشه و همکاری تیمی هم توش بالا باشه پلیر هم میتونه توانایی هاش رو نشون بده
برخورد خوب و استقبال تاپ لیذر شمال شرق سرور قبل از تیم جدیدی که وارد شمال شرق شده نوید روزهای خوب و قدرتمندانه ای رو برای شمال شرق میده
الحمدالله پلیرهایی که تو شمال شرق ثبت نام کردن همه با تجربه هستن و معنی همکاری و کار تیمی رو هم میدونند مطمئنا بزرگای شمال شرق جلسه میذارند و بهترین تصمیمات رو برای ساید میگیرند حرفشون هم سنده
در مورد علی اشرفی عزیز که بحث شد با خواهش شخص من و اینکه واقعان آخرین سرور من میتونه باشه چه به دلیل مشغله کاری و زندگی لطف کرد و دوباره افتخار داد این سرور با هم بازی کنیم در بزرگی و پلنر بودنش هم کسی نیست که شک داشته باشه و لازم به توضیح باشه
خیلی از دوستان سرور های نرمال تری دات شمال شرق هم افتخار دادن به من منت گذاشتن تشریف آوردن دستشون هم درد نکنه
مورد بعدی این سرور هم من ، هم علی اشرفی صرفا یک پلیر و یه سرباز برای اتحادهامون هستیم
سخن بعدی با دوست خوبم اکانت no game اوایل بازی هست و همیشه شکایت و شکوه ها داخل یه خانواده بمونه بهتره تا به فروم کشیده بشه اونجوری که به ما یاد دادن شاید تو ساید گوشت هم رو بجوییم ولی استخون هم رو دور نمیریزیم
در توانایی و لیدری علی د هیروز هم شکی نیست امیدوارم این اجاره رو بده ساید از توانایی هاش نه به عتوان یک پلیر بلکه به عنوان یه لیدر و بزرگتر استفاده کنه
پ.ن. دوستان حراجی رو با میدون جنگ اشتباه نگیرین !! مخاطب خاص داره
شاد زی مانی