آقا این مشکل من هنوز پاربجاست سرور c3 بیگ همر باز نمیشه
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا این مشکل من هنوز پاربجاست سرور c3 بیگ همر باز نمیشه
با فایرفاکس؟ یا با کروم؟
آقا من یه مشکل دارم خواهشا یکی کمکم کنه
تو یه سرور کراپ های من 16 و 17 هستن تولید گندمم 695280 هستش انبارغذا هم اینقدر جا داره 2790252 جا داره بعد تو قسمت انبار که نگاه می کنم میزنه 7 ساعت طول میکشه انبارم پر بشه یه دفعه اعتماد کردم زود تر پر شد حالا که خودم حساب میکنم 4 ساعته پر میشه چجوری حساب کردن 7 ساعت خواهشا برامنم اثبات کنین
سلام
مرد مومن این سوال نداره که
از پسورد هم استفاده کنید
http://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=287
این بخش رو مطالعه کنید
در مورد این بحث زیاد صحبت شده
این سیستم کلا مورد داشت رو سرور w1
از اونجایی فهمیدم که دوالم میگفت صبح انبار پر بود
من میگفتم نگا کردم 6-7 ساعت جا داشت
بعد فرداش دستی حساب کردم دیدم 3-4 ساعت جا داشت
نه فقط این سیستم تمام سیستم هایی که رو تایم و منابع وابسته هستن مثلا زمان اینکه منابع به حد ارتقاع برسه رو بد پیش بینی میکنه
گندم منفی باشه تایم صفر شدن گندم رو نمیده
اگه گندم منفی باشه کلا نشون نمیده که منابع لازم برای ارتقاع کی تهیه میشه
و...
من یه پست اینجا گذاشتم راجع به مشکلی که برای من پیش اومده بود تو بازی حلش که نکردن پست منم پاک کردن
یه مثل هست میگه
بهترین راه حل مساله پاک کردن صورت مساله هست
اینجا دقیقا همین کارو انجام میدن
نه داداش وقتی مولتی دوساعت دیر جواب میده حالا اومدیم من در داشتم تلفات میدادم باید چیکار کنم این که درست نیست اینجا پاک کنن صورت مساله رو اونجام بیاد بگه از کروم استفاده کن این که نشد قبلا گفتم من به خاطر یه سری مسائل نمیتونم از کروم استفاده کنم یکی دو دفعه هم استفاده کردم کلی به مشکل بر خوردم باید چیکار کنم خب دلیلش هرچی هست از مرورگر من نیست مشکل از طرف شماست
اگه مشکل از سمت ما بود باید یه نفر دیگه هم این مشکل رو میداشت. یا وقتی مولتی هانتر ما تست کرد باز هم خطا میداد. پس مشکل از مرورگر شماست. عرض شد که از کروم استفاده کنید. اصلا شاید مشکل از مرورگر هم نباشه و از بی دقتی شما باشه.
در مورد ساعت پاسخگویی هم به نظر دو ساعت زمان معقولی برای پاسخگوییه. ما که تو دات کام نامه میزنیم 24 ساعت بعد جواب میدن!
سلام مجدد.
میبخشین سینه خیز وارد بحث گذشته میشم. اما بد نیست یک موضوع رو اشاره کنم. این مورد بنا به دلایل مختلف پیش میاد که 95درصد اون بخاطر خود پلیر هستش و کمتر از 5 در بخاطر نت و داستان مزخرفش. که به این کاری نداریم.
پس این مشکل اکثرا بخاطر خود پلیر هستش و بنظر بنده و با تجربه ناچیزم عرض کنم که تا اونجا که من میدونم بهیچ عنوان مشترک شدن ای پی نمیتونه بخاطر مشکل سرور و یا اسکریپ و برنامه دژکوب باشه. این برنامه و هاستینگ و افزونه های مربوطه شون اشتباه ندارن اصلااااا (یا من اطلاع ندارم جدیدا دارن. دی) !
اما تنظیمات مدیریتی و ویرایشات مختلف برنامه نویسی چرا !!!
یعنی وقتی میگه ای پی مشترکه شک نکن مشترکه:o. حالا چجو مشترک شده بنا بدلایل زیادی میتونه باشه(از جمله نت و شبکه و ...) که بازم دلیل مهمش اینه که اگر سرور شما رو مولتی اعلام کرد حتما با رمز وارد اکانت دیگه هم شدی و یا رمز دادی به یکی که اون وارد اکانت شما شده و همچنین وارد اک دیگه ای هم شده.
و جالب اینجاست اون طرفی که با رمز وارد اک شما میشه و امکان داره به اکهای دیگه ای هم بره با رمز، که خود شما شاید اصلا به اونها وارد نشدی و نمیشناسی.
اما اونا هم با شما هم ای پی میشن.:D
اگر اشتبه میکنم و جدیدا تغییر کرده ممنون میشم بفرمایین.
اضافه کنم مشکل از مرورگر هم نمیتونه باشه. خواستین مطمئن شین تنظیمات مرورگر رو به حالت پیشفرض برگردونید و دیگه خیلی خواستین جدیتر عمل کنین افزونه های مرتبط با نت و مرورگرتون رو دیسیبل کنین. حالا امتحان کنین.
فکر کنم مسئله خوبی بود ازچند جهت
این که ما عادت بدمون در مورد دست داشتن مولتی هانتر ها در جریان بازی رو کنار بزاریم باید قبول کنیم مولتی هانتر ها نقشی در روند بازی ندارن
و این مثال امروز دوستان باعث شد نگرش ما نسبت به مولتی هانتر ها و ادمین ها تغییر کنه
دیدم کسی جوابتو نداد خودم باز برات میگم
ببین اگر از یه pcرفته باشین که نه ولی اگر از یه مودم وصل شده باشید تا مدتی پا بر جاست این مسئله و حل میشه اما به شرطی که دیگه از یک مدم استفاده نکنین شما و این که شما که این کار رو کردید و ه دوستتون گفتید بهتر بود متن رو خوب میخوندید که نوشته در سوابق خود یعنی سابقه داشتی که رو اون اکانتا با یه ای پی رفتی ولی نگفته شما از یه نت و یه pc اگر استفاده کنید درست میشه
اگر با یه pcنرفتید مودم رو از چند تا استفاده کنید یه مدت بعدش درست میشه
اونطور که بنده میدونم فکر کنم همزمان با رسیت تاپ تن ها آیپی ها هم رسیت میشن
نمیدونم این سرور ها هم اینجوره یا نه
یعنی این دوستمون که مشکل آیپی داره یه هفته دژکوبی اون دلیل رو که باعث میشه این خطا رو بده کنار بزاره حل میشه
ادمین های عزیز لطفا بگید این سرور ها هم اینجوره یا نه :) ممنون