الان دارم گزارشات نگاه میکنم همشون زرد هستن
آبادی ها مرتب پر میشن
اینجوری ادامه پیدا کنه باید بای بای دژکوب بدیم
نمایش نسخه قابل چاپ
الان دارم گزارشات نگاه میکنم همشون زرد هستن
آبادی ها مرتب پر میشن
اینجوری ادامه پیدا کنه باید بای بای دژکوب بدیم
والا من دیشب سر همین قضیه کلی لاست دارم. به شخصه دیگه پلی نمیدم تا تکلیف مشخص بشه. پول که علف خرس نیست. این همه گلد خریدیم اما سرور واقعا مزخرفه. گلدمون رو میفروشیم بقیشو نهایتا یا نگه میداریم هر وقت سرور درست شد استفاده میکنیم.
اینم گند جدید سرور
آبادی یه کپ توی یه ساید دیگه رو زدیم این همه منابع آورده. واقعا چرا؟
فایل پیوست 2625
باسلام خدمت دوستان
واقعا من مشکلی توی آبادی ها نمیبینم!اگر نحوه درست غارت رو بدونیم هیچگونه لاستی نمیدین!تقریبا لاستتون خیلی روزی 20الی 30تا نیرو میشه!
بعد این که والا من نه کپ میزنم نه هیچی!به چندتا از دوستان هم گفتم چطور بزنید فکر نکنم لاستی بدن و مشکلی داشته باشند!
ولی واقعا این که جلوی غارت آبادی کپ و مولتی بازی رو گرفتن خودش جای شکر داره!
مانی عزیز حرف خوبی زد که هرکس چندتا کپ میکشه و ریدش میده و 4تا همر باهم میکشه برای دفاع اون باید 10میلیون دفاع داشت که برای این سرور ها با این تعداد پلیر خیلی کار دشواری است!نکته بعدی این که فقط ناتار های سرور خیلی کم هستند!باید یه فکری به حال تعداد ناتار بکنند!واقعا ناتار جوابگو نیست!
وگرنه از لحاظ غارت نکردن آبادی پایتخت واقعا راضی هستم به شخصه!
امیدوارم سرور خوبی در پیش داشته باشبم!
موفق و پیروز باشید
علی رضا جان چرا شما سفسته میکنید؟ من اکانت ساید دیگه رو هم زدم منابع نداده بعد کاشف به عمل اومده برا اونا اون اکانت مولتی اکانت شناخته شده اما چرا منی که از ساید دیگه میزنم نمیتونم غارتش کنم؟ این که آبادی کپ نمیشه زد واقعا مسخره هست. اگر این کار میشه باید حداقل ناتار زیاد و تولیدش خوب باشه. دوما معنی بازی گروهی چی میشه؟ شما جنگ آموز بیاد رو اکانتت با رید خودت فقط میتونی شارژ کنی؟ نیاز به پوش منابع نیست؟ پس لطفا قبل از اینکه اظهار رضایت بکنید ببینید چه مشکلاتی برا اکانتا به وجود میاد. ما هم موافق مولتی بازی نیستیم اما بازی گروهی یکی از اصول این بازی هست که با این اتفاقات این نوع بازی بی معنی شده. چرا اکانتی که تو ساید شما هست رو میزنم نیاید غارتش کنم؟ مگه پلیر ساید شما نیست؟ مگه آی پی جدا نداره؟ پس دلیل چیه؟ الان شما برو یکی رو که اکانت ساخته ول کرده رفته رو بزن ببین بیشتر از یک بار میتونی بزنی یا نه. به قول معروف اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمشو هم کور کردن
سلام مجتبی
دیگه شورشو در اوردن واقعا!!!آقا به من معنی پوش دادن رو بگین این مولتی هانتر تو سرور 50 بیاد توضیح بده ببینم اصلا میدونه معنی پوش چیه؟؟؟
اکانتی که پلیر داره پلی میده و شب نبوده من ابادیهاشو غارت کردم چون نزدیکم بوده.بعدش بن کردش به عنوان مولتی اکانت!!
نامه دادم بهش میگم معنی پوش دادن رو به من توضیح بده میگه به شما توضیحی داده نمیشود!!!!!!!
معلوم نیس چه کسی رو گذاشتن جواب نامه بده.
امید جان یه شخصی رو بزار جواب نامه بده که فرق پوش رو با غارت بدونه!!!
یه فروم هم واسه بکس 50 بزار بتونیم اونجا حرفامون رو بزنیم پیام بازرگانی واسه سرورای دیگه نشیم!!!
اینطوری پیش بره همین چن تا پلیر هم که دارید رو از دست میدید
واسه این کار مسخره ای که انجام میدید
اندکی تفکر
خدا رو شکر یک نفر توی دژکوب پیدا شد نحوه غارت زدن رو بلد باشه
زحمتت یک کلاس توجیهی و فوق العاده برای ما بزار شاید استعداد داشتیم و یاد گرفتیم بدون تلفات رید زدیم استاد
عزیز دل برادر شما نباید مشکلی هم داشته باشی وقتی کل سایدت دو تا پلیر بیشتر نداره
هر واحه ای که میزنی دست خالی بر نمیگرده
اما شمال شرق و غرب با تعداد بالای پلیر و همر چه مدل ریدی بایست بزنه تا بتونه فقط گندم منفی خودش رو تامین کنه؟؟؟
مجتبی عزیز صد در صد برای کتیبه ها نیاز به پوش هست!د زمان کتیبه ها معمولا همین مشکل حل میشه و راحت تر میشه پوش کرد!
منم خودم گفتم از تعداد ناتار به دلیل پلیر کم راضی نیستم!
اما اونقدر هم ناراضی از غارت نیستم!و به نظرم بهتر شده با مولتی بازی برخورد شده.
- - - Updated - - -
دوست عزیز نحوه صحیح غارت اینه که شما لایت ندی!
یکم آدم یاد بگیره چجور حساب کتاب کنه و دنبال مدال طلای غارت نباشه و لاستشو برای مدال بالا نبره صد در صد به جواب میرسه!
دومین موضوع که گفتی به همون نسبت پلیر کم که میگی کلا ما فقط مولتی نداره سایدمون عین بقیه ساید ها واسه این تعداد پلیر کمه!
نفری یه مولتی بسازیم بشه دف ساز میشه ne!
دوست من تمام کسانیم که توی جنوب غرب هستند بیش از اندازه غارت میکنند و دوستان شمال غرب دهکده هاشون رو بعضیا مرز جنوب غرب زدن!
و باعث میشه این موضوع غارت جنوب غرب کمتر بشه!شما منطقه اکانت منو ببینید از لحاظ استراتژیکی بازی دوتا اکانت غارتگر جنوب شرق فاصله 40خونه ای من هستند!و یکی از اکانت های خوب جنوب غرب فاصله دو خونه ای من دارند غارت میکنند!
مطمعن باش اگر دنبال مدال غارت بودم دهکده رو میکشیدم وسط ساید و غارت برای خودم میکردم!اما یه سری چیز ها نیازه با برنامه پیش بره!
من اصلا بازیکن جنوب غرب نیستم و تمام این دوستان میدونند من بازیکن شمال شرقم!این سرور همینجوری جنوب غرب اومدم.
سما هم سعی کن یکم حساب کتاب رو به بازیت اضافه کنی!مشکل حل میشه!
موفق باشید
اینجوری که داره پیش میره باید کلاس فشرده ریاضی هم برای ما بزاری تا حساب و کتاب هم یاد بگیریم
سلام دوست عزیز
سرور قبل واسه ما هم این مشکل پیش امد بعد بن شدن اکانت ادمین انبارای اون اکانت صفر کرد دگه غارت نمیشد کرد شاید واسه شما هم اینجوری شده
یه چیزی که می تونم بگم الان هر دو طرف راست می گن یه طرف به دوستش گفته واسش اکانت زده این داره غارت می کنه از اون طرف ادمین میگه این اکانت به جز غارت شدن کاری نمی کنه :دی مثلا خودمو مثال می زنم سرور 25x قبلی کاپ من به چز همر من 3 تا همر از 3 تا اکانت جدارو پوش می کرد تا آخر سرور ادمین با من کاری نداشت ولی اکانت دگه هم داشتیم با شرایط بالا که هیچ آی پی نخورده بود خود طرف هر 1 روز یکبار می امد رو اکانت ولی بن شد بازم میگم الان هر دو طرف راست می گن :دی
از یه طرف میاییم می گیم امید چرا با مولتی بازی برخورد نمی کنی بعد که برخورد می شه اینجوری میشه :دی
پ.ن1: اگه حافظه یاری کنه تعدادی از این جمع وقتی تو فروم اون سرور گفتیم چرا اینا اومدن گفتن مولتی کشیدین بنم میشین :دی الان ....(همیشه از دور راحته کار:دی)
پ.ن2: این اتفاق تو سرور final1x و g1 هم شد اکانت ها بن شدن ولی با توجه به مقاومت بازیکنا و تهدید به حذف همه سایدا ادمین فکر کنم عقب نشینی کرد :دی
ّبا سلام خدمت شما دوست عزیز شما اگه قت کنی دژکوب کلا بازی ریاضی هستش یه حساب دو تا چهارتاست بتونی نحوه غارت و منابع دادن ابادی و ناتار رو باید حساب کتاب کنی عزیز من وگرنه منابع که هیچ لاستتم صدرصده .
- - - Updated - - -
[QUOTE=Knig}{T;31623]سلام دوست عزیز
سرور قبل واسه ما هم این مشکل پیش امد بعد بن شدن اکانت ادمین انبارای اون اکانت صفر کرد دگه غارت نمیشد کرد شاید واسه شما هم اینجوری شده
یه چیزی که می تونم بگم الان هر دو طرف راست می گن یه طرف به دوستش گفته واسش اکانت زده این داره غارت می کنه از اون طرف ادمین میگه این اکانت به جز غارت شدن کاری نمی کنه :دی مثلا خودمو مثال می زنم سرور 25x قبلی کاپ من به چز همر من 3 تا همر از 3 تا اکانت جدارو پوش می کرد تا آخر سرور ادمین با من کاری نداشت ولی اکانت دگه هم داشتیم با شرایط بالا که هیچ آی پی نخورده بود خود طرف هر 1 روز یکبار می امد رو اکانت ولی بن شد بازم میگم الان هر دو طرف راست می گن :دی
از یه طرف میاییم می گیم امید چرا با مولتی بازی برخورد نمی کنی بعد که برخورد می شه اینجوری میشه :دی
پ.ن1: اگه حافظه یاری کنه تعدادی از این جمع وقتی تو فروم اون سرور گفتیم چرا اینا اومدن گفتن مولتی کشیدین بنم میشین :دی الان ....(همیشه از دور راحته کار:دی)
پ.ن2: این اتفاق تو سرور final1x و g1 هم شد اکانت ها بن شدن ولی با توجه به مقاومت بازیکنا و تهدید به حذف همه سایدا ادمین فکر کنم عقب نشینی کرد :دی[/QUOT
حرف شما دوست عزیز درست منم با مولتی بازی موافق نیستم ولی مثلا خود من چند روز پیش میام جاسوسی میزنم ، با کیلورد محاسبه میکنم چقد تلفات میدم میبینم که صرف داره ولی وقتی اتک میخوره در ضمن اکانتی که کلا 4 روز قرمز بوده از اتحاد اخراج شده نیرو فرستاده میشه میبینی که هیچی که نیاورده بلکه تلفاتم دادی این موضوع رو نمیشه تحمل کرد ؟ نامه میزنی به مولتی میگه میدونم این مشکل هستش جبران میشه چه جبرانی ؟ کی جوابگو هستش ؟
واقعا تاسف باره مولتی هانتر های سرور ها بجای پاسخ گو بودن هر وقت کم میارن بن میکنن بازی کنارو
واقعا تاسف داره پلیر خوبی مثل matrix IIIاز فروم بجای پاسخ گو بودن به سوالاتش بنش میکنن دیگه واقعا شورشو در اوردید
سلام به همه
آقا ماتریکس حق داره شاکی باشه.اینجور که داره پیش میره روز ب روز پلیر کمتر و کمتر میشه.اون از بات خودکار سرور که همه دارن رید میزنن وبازکن و ناشی معلوم نیست توش اینم از آی پی خوردنای بی مورد.
- - - Updated - - -
مولتی عزیز ب نظر من بجای بن کردن کاربرایی که همیشه چند تا پلیر دنبال خودشون میارن برا بازی ب فکر بالا بردن کیفیت بازی باشین.همیشه حق با مشتری نیست مگه؟؟بجای جوابگو بودن نمیشه که خفه کرد
بن کردن مولتی اکانت ها درسته و خوب اما این راهش نیست . این قانون ضعف داره . به عنوان مثال من یه اکانت دارم . کشیدم بالا . طرف بازیش بهتر از من بوده . همر کشیده . زده نصف شب منو فارم کرده .دفعه اول با لاست بالا من فارم شدم . بار دوم میزنه و من به عنوان مولتی اکانت شناخته شدم در نتیجه منابعی از من نمیبره . در نتیجه من 2 هفته فرصت دارم دوباره دف بکشم . سیستم گریز هم که واسه همه دهکده ها فعاله پس دفم خفت نمیشه . توی این 10 روز با این سرعت سرور من دوباره 20 کی دف میکشم . طرف نمیتونه بزنه منو . واسش صرف اقتصادی نداره . لاست میده این وسط فقط .
راه حل مقابله با مولتی باز ها ، وقت گزاشتن بیشتر مولتی هانتر هاست . پلیر های تاپ 10 رو چک کنه . نه اینکه کل قانون بازی رو عوض کرد
سرور ب طور بسیار فجیحی داره مسخره میشه با این قوانین الکی و جدید
هر دم ار این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد
اومدم یک اکانت رو با تلفات زدم بعد رید هم زدم
الان پیام داده شما مولتی اکانت هستید
این یکی دیگه قابل تحمل نیست
از این به بعد تنها کاری که میشه توی دژکوب انجام داد نگاه کردن به یک صفحه است که هیچ تحرکی هم نداره
مولتی با این کاز فقط داره ما رو توبه کار می کنه که ترک دژکوب کنیم
تو این سرور مسخره ما که اکانتمون رو حذف کردیم wow
سلام
الان باز بن میشیم اما اشکال نداره
طبق صحبت خود امید که در لینک زیر
http://forum.dejkoob.ir/showthread.php?t=2067&page=2
گفته :
متاسفانه دوستان متوجه، تعریف تخلف مولتی اکانتی نشدن و اون رو با پوش منابع اشتباه گرفتن.
این مجازات برای اکانتی که به صورت مولتی (با جانشینی یا آیپی خارج از کشور) داره ازش منابع پوش میشه اجرا میشه.
پس ربطی به قضیه ای که کاربر Shaniz یا Zeus فرمودند نداره. هر اکانتی که تخلف نمیکنه می تونه کل منابعشو پوش کنه و مولتی هانتر هم بهش کاری نداره.
پس لطفا دقت کنید این دوتا مسئله باهم اشتباه نشه.
دراین قانون گفته نشده که پوش تخلفه گفته شده جلوی پوش اکانتی که پلیر نداره گرفته میشه. به این معنی که فقط اکانت هایی که پلیر دارند می توانند پوش کنند. پس مسئله به کلی فرق میکنه.
حالا چرا اکانتی که پلیر ثایت داره آی پی ثابت داره بخاطر مولتی اکانتی مسدود میشه؟ الان دقیقا کجاییم؟
سلام
باتوجه به این که محدودیت حمله در سرور وجود داره و کار کسانی که غارت پاک میکنند سخت شده و مولتی بازی رواج پیدا کرده مثلا طرف چهار تا دوست داره هر کدوم میان براش یدونه کپ میکشن بالا این اقا ام بدونه هیچ ای پی خوردن رایدش میره !!!
و این که این محدودیت حمله سرور از بالانس بودن خارج کرده در قدیم همه اکانت هایی که در تاپ بودن توتن بودن ولی الان که مشاهده میکنیم نصف تاپ رومن هستن . نزاد توتن که با گرزی راید میره باید تعداد راید هایی که میزنه زیاد باشه ولی نزاد روم از همون اول میاد شوالیه میکشه کل سرورو با سرعت 2برابر از گرزدار راید میره که این به ضرر نزاد توتن هست از مدیریت میخوام که این مشکلو پیگیری کنه .
دوست عزیز اینکه محدودیت حمله هست و اشتباه هست شکی نیست و باید برداشته بشه . اما در مورد رومن اشتباه برداشت کردین . قدیمااگه رومن نمیومد توی تاپ واسه این بود که ناتار نبود برای غارت و باید همسایه رو فارم میکردی و چون توتن بیشتر نیرو میساخت . همسایه هاش رو بخصوص رومن رو اذیت میکرد و رومن مجبور بود اول محافظ بسازه تا از دست توتن راحت بشه .
الان محدودیت رو بر دارن برای رومن هم برداشته میشه و برای گول هم همچنین . مطمعن باش بدون محدودیت هیچ توتنی در تاپ رید دیده نخواهد شد . چون گول و رومن کل سرور رو میزاشتن زیر رید . کافیه میدون 20 کنن . شما یه شبیه سازی در اینجا انجام بده . میبینی چقدر اختلاف داره نژاد توتن با رومن و گول
- - - Updated - - -
از خونه 100|100 تا 0|0
شوالیه رومن : 3:01:25
رعد : 1:35:29
گرزی : 4:19:10 و شوالیه توتن : 3:21:35
تازه این سرعت مربوط به 3 ایکس هست و 5 ایکس کمتر از ایناست
اینم از شاهکار جدید دژکوب
آبشخور با دو کاربری
فقط خدا کنه به خاطر دو شغله بودن , از کار بیکارش نکنن
فایل پیوست 2689
سلام
برای دژکوب غارت اتوماتیک طراحی کردید بعد آنتی بات هم گذاشتین روی غارت اتوماتیکی که خودتون طراحی کردید
الان سه روز هست که غارت اتوماتیک آنتی بات میده و مرتب غارت میخوابه.
اینجوری اگر پیش بره ما باید تا آخر سرور قید همر داشتن رو بزنیم.
با این وضعیت بس که لاست میدیم از همرمون هیچی باقی نمیمونه.
پ ن:ما شدیم دفسازne
سلام عزیزم :)
آقا این داستان خیلی وقته هست . هر بار هم نامه میدیم به مولتی هانتر ، ایشون میفرمایند که زمان استفاده از غارت اتوماتیک نباید خودمون دستی بزنیم یا بات بزاریم :)
حالا یکی نیس بگه آخه وقتی هر 180 ثانیه داره سیلور کم میشه ، چرا باید بوت بزاریم ؟!
چرا ؟! :)
همه از دف سازی میایم و به دف سازی میریم :)
سلام
نه داداش نیست
باز خدا خیرش بده امید رو پیگیری میکنه اگر بهش پی ام بدیم. مولتی هانتر که اصلا انگار نه انگار. چیزی که 100 بار به مولتی هانتر گفتم باز حرف خودشو میزنه اما نامه دادم امید پیگیری کرد و میگه پلیر باشه نباید اکانت محدودیت بخوره اما باز همچنان میخوره اما کمتر شده این مشکل.
به هر حال امیدوارم شرایط رو حالا که نزدیک کتیبه ها هست بهتر کنن
لاگین کردم رو اکانت میبینم آنتی بات اومده خوب وقتی نبودم رو اکانت غارت خودکار بوده فقط چرا باید بیاد؟ نه جانشین میاد رو اکانت نه پلیر دیگه دارم
واقعا دیگه مسخره شده. من موندم مولتی هانتر چه حقی داره به اکانتی که پلیر داره و بازی میکنه بگه تعهد بده کسی غارتت نمیکنه تا اکانتت رو باز کنم. یعنی چی آخه؟
سلام خدمت تمام پلیر های غیور (lool) سرور k5
همچنین یه سلامی هم میکنم به بکس NW که این روزا علنا از اینکه مولتی هاشون بسته شده دارن گریه میکنن :D
یه خسته نباشید هم به مولتی هانتر میگم که به حرفهای پوچ این دوستان توجهی نمیکنه :)
عزیزان به اصطلاح پلیر . شمایی که ادعات .... با این همه اکانت تو سایدت نمیتونی یه بار بازیه سالم انجام بدی ؟؟ حتما باید سرور به گند بکشین ؟؟
البته با این سبک بازی رشد کردین شما :) و .... صفتی عادتون شده
دوستانمون توی NW از همین اول بازی دارن بازی کثیف و گندشونو نشون میدن :)) مولتی هاتونو بستن نمیتونین غارت کنید دیگه ؟! lool
تا الان توی SE اکانت های king bala (که 0 شد و توی سکوت حذف کرد و رفت) Jim Gorden و Darkoob (این 2 تارو ریپورت کردیم Ip خوردن دیگه نمیتونن بیان چراغاشون قرمزه)
الانم که دیگه اکانت ندارن شروع کردن به اکانت ها پیام میدن و شماره میدن واسه خریدشون :))
پ.ن : دوست نسبتا محترم همه مثل شما نیستن که توی خرید و فروش باشن :) هر چیزی خریدنی نیست :) البته شما اینجوری بزرگ شدین گناهی ندارین
این یه نمونه از 100 تا پیام این عزیزان :)
فایل پیوست 2704
دوست عزیزمون محمد هی رو زحمت این کار سخت رو به دوش میکشن و پیام میدن واسه خرید
اینم پیامشون توی تلگرام
فایل پیوست 2705
این کارا واسه یه مدال و رنک این چیزا واقعا ارزش داره ؟! فکر کردی ما نمیتونیم اینجوری بازی کنیم ؟! البته شمام گلد م منبعتون جای دیگس :)) شما ها (زیرشاخه های ایشون) هستین :))
پ.ن: زیر شاخه ها :D :D :rolleyes:
اینم یه نمونه ی دیگه از بازیه دوستان معترضمون :))
فایل پیوست 2706
پ.ن : منظور از 4 اکانت دیگر اکانت های Faint - Sarah - xDD - Beresha است :)
البته قبلا هم این اکانت های NE به خود من پیشنهاد شده بود ولی متاسفانه ما نوبیم :) شما شــــاخــیــن :)
فایل پیوست 2707
اینم جهت خنده دوستان
فایل پیوست 2708
اینا فقط یه بخشی از بازیه سالم و فوق العاده ی دوستان توی NW هست .
همون دوستانی که از بسته شدن مولتی هاشون دارن گریه میکنن :) عزیزم اول سبک بازیتو اصلاح کن بعد اعتراض کن با این سبک بازی حق اعتراض که هیچ حق اظهار نظر هم نداری :)
احتمالا با این وضع بازیو ادامه ندیم بشینید با مولتی هاتون بازی کنید اخرشم واندرو 100 کنید :)) :D
خوش خدمتی هم که کردین گلدتونم میگیرن :)) مبارکتونم باشه ما سطح بازیمون پایینه به شما نمیخوره :)
اینم چند تا عکس دیگه جهت فان و خنده
در اخرم امیدوارم مولتی هانتر مولتی هاتون رو باز کنه :D ما که احتمالا بریم یکی باشه ازش غارت کنید.
_ARTEMIS_
با سلام خدمت نیما آرتمیس اسطوره کثیف بازی در سرورهای دژکوب
فکر کنم اون ایمیل که بن شد مال شما بود نه ما
این وصله ها هم به شمالغرب نمیچسبه ما اونقدر اکانت داریم که نیاز به اکانت ساید دیگه نداریم در مورد مولتی و غیره هم ما تمام اکانتامون پلیر داره اما اگر توی دهات شما به اکانتی که 10 تا ه و 400 کی دف داره مولتی هست آره داداش ما از مولتی ها زیاد داریم
داداش داری اشتباه میزنی یا بهتره بگم چی میزنی؟ این آی دی اصلا ممد هیرو نیست:d
بهتره یکم تو جنگ روانی راه انداختن دفت بیشتری کنی
رفیق باختو قبول کردید دارید از راه های عصبی وارد ذهن میشید تا جایی که خودمو دوستانم در جریان هستیم من عکس پروفایلم اون نبوده حالا نمیدونم چطوری اون شده دیگه کار خداس!!!!!!!
اگر دوس دارید تا منم از این پی ام ها خب بلدم بسازم برات یه بیست سیتا بسازم
نظرت چیه؟
ا
اولین ایمل برای بچه های nw بود مجتبی جان سرور d3 یادته که !!!
یعنی من الان برم یه اکانت با 12 تا ده بخرم یا بکشم بالا بعد دفاع بسازم تو فیدراش و کپش و رید برم تو دهات شما بهش میگن سینگل؟
خدایی داره کاملا درست میزنه شما هم داری درست میزنیا ولی به کوچه علی چپ میزنی!!!
--آرمان
عزیز اولا من نیما نیستم
دوما شماره رو توی پیام روی اکانت دادن میتونید راحت بزنید و ببینید !!!
نمیدونم دارید کیو گول میزنید وقتی شماره از رو اون اکانت فرستاده شده بازم میگید اون شماره ما نیستیم :) ؟
حتما عمه ی منه لوگین داره رو اکانت firebomb !!!!
- - - Updated - - -
عزیز شماره از اکانت شما فرستاده شده ! یعنی میگی از اکانت شما پیامی نیومده ؟ و شماره ندادین ؟؟؟ !!!
نمیدونم کیو میخوای گول بزنی ولی دروغم بلد نیستی بگی عزیزم
موف باشی
- - - Updated - - -
عزیز یعنی میگی از اکانت شما به JSSZ پیامی نیومده و شما شماره ندادین به jssz من کاری ندارم که اون شخص کی بوذه اصل ماجرا اینه که از اکانت شما بوده
من ثابت میکنم که اون پیام از اکانت شما بوده ؟ شما و اقای مجتبی حاضری واسه این ادعات که میگی پیام هارو ساختم استدلال بیاری ؟
من حاضرم خود اقای امید وارد بشه و ببینه که پیام ساختگیه یا نه : )
قبل از اینکه حرف بزنی فکر کن برادر عزیزه من
باشه نیما نیستی
این مسخره بازیا رو بزارید کنار میخوای منم عکس بدم این اکانت نامه داده اکانت میفروشی؟ اگر میخوای بزارم اینجا
در ضمن اگر از شمال غرب اکانتی تو هر سایدی خریداری شد کافیه با مدرک ثابت کنید خودمون اون اکانت رو 0 میکنیم یا میگم اونی که خریده اکانت رو در اختیار اون ساید قرار بده.
ما اگر نیاز به اکانت تو هر سایدی داشته باشیم میایم اکانت میسازیم و پلیر میزاریم روش
عزیز من علیرضام نیما دیگه بازی نمیکنه !
منم به هیچ وجه منظورم شما نبودین
ولی من عکس دادم که توی بازی پیام دادن شماره فرستادن
اینکه میای میگی ساختگیه حرف منطقی نیست
اگر مایل بودی و این قضیه رو قبول کردی کامل این قضیه و باقی حرفارو واست توضیح میدم
و در اخر اینکه میگی از این پیام ها بسازم ؟!؟!؟! من پیام توی خود بازی فرستادم شما یدونه پیام اونجوری از اکانت های ما بده
عزیز ساختن چیز سختی نیست
بیا فتوشاپ هم نیست به خدا
فایل پیوست 2709
در ضمن گفتم اکانت از ساید شما خریداری شد با مدرک ثابت کن اکانت رو بهتون بک میکنیم بدون هیچ هزینه ای