سلام
شما هم رفتید این سرور؟
چه خبره همه رفتن ام 1
کدوم ساید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه
آقا من یه سوال دارم .
اومدن و توی سرور L1 تجارت با ناتار رو گزاشتن . سوال اینجاست که چرا توی بقیه سرور ها این قضیه رو نمیزارین ؟!
الان من توی M1 چند روز باید صبر کنم واسه اینه یکی بخره ببره ؟
امید عزیز امکانش هست اینجا هم بزارین و یا یه کاری کنین که توی همه سرور ها باشه .
آنتی : http://m1.x.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7
سلام و خسته نباشید به همه رفقا تو m1
عاقا ما ام از این به بعد رو اکانت Mental kabir همراه افشین :) بازی میکنیم
امیدوارم سرور جذابی باشه
کوچیک همگی
میلاد 200t
دوستان شلوغ نکنید من اومدم!!
سرور نرمال دیگه شده راه دست خودمون
با اجازه من شمال غرب استارت زدم!
بعد از سرور فینال اسم اکانت اینجا رو اعلام میکنم!
امید وارم دوستان در قطب هاب دیگر مثل فینال در نرن!!!!!!!!!!!!!!!
Nw 4 Ever
داشتم پروفایل بعضی از بازیکن ها رو نگاه میکردم دیدم خیلی از دوستان اسپید باز هم اینجا حضور دارن مخصوصا اسپید 1000 و 500 با مدالهای رنگارنگ
فایل پیوست 2518
سلام و عرض ادب
خب خب خب اولین کاتاهای ما داره میره واسه پاک سازی یه 15کراپ
موفق و موعید باشید
خدا رو شکر دهه منو نمیزنی :D
هر چند مهم هم نی بزنی چون تو دیواری:p
درود
آقا چرا سایت باز نمیشه؟
این سری سوم چهارمه که تو این چند روز میخوام وارد بشم صفحه کلا لود نمیشه
چندتا دیگه از بچه ها هم این مشکل و داشتن
رسیدگی کنید دیگه بیکار نیستیم هی بشنیم ریلود کنیم آیا باز بشه یا نشه
چند ماه دیگه هم همر ها سنگین تر بشه این وضع واقعا دردسر ساز میشه تکلیف مارو مشخص کنید الکی هزینه و وقتمونو نذاریم
خب داریم میریم برای تارگیت دوم کاتا کسی نبود بیاد؟
درود با کمی تاخیر اعلام حضور میکنیم به عنوان یه دفساز ساده تو سرور ایشالا که سرور با کیفیتی باشه :D
آنتی شایان ;) :یه جورایی سرور زیادی خلوت نیست؟یا من توقعم زیاده؟ تیم اکتیوی تو اس ای بازی میکنه که به فروم هم سربزنه؟
زاوش
SeekNDstroy اسم اکانته راستی نگین فردا چادر به سر اومد به یک عدد همبازی هم نیازمندیم اگه آشنا باشه که چه بهتر :)
سلام و صبح بخیر به همه دوستان و دشمنان :)
آقا فروم خیلی ساکته و بنده به عنوان یه اسپمر اصلا دوست ندارم این وضعیت رو . در نتیجه یه خورده عکس از وضعیت سرور میزارم تا شاد شیم :)
اول از همه باید بگم که:
بازیکنان ثبت نام کرده 652
بازیکنان فعال 251
بازیکنان آنلاین 105
بازیکنان 5 دقیقه اخیر 62
و نسبت (نصبت ، نثبت ) :d نژاد ها هم از این قراره :
رومن ها 188 28%
یاغی ها 190 29%
شکارچیان 270 41%
با توجه به اینکه سرور گریز واسه همه دهکده ها داره میشه نتیجه گرفت که حداقل نیمی از این گول ها دف ساز و یا مولتی هستن :)
این 20 اتحاد اول سررو :
فایل پیوست 2528
شمال غرب 61 پلیر توی اتحاد هاش داره . جنوب غرب 78 پلیر . شمال شرق 53 و جنوب شرق هم 27 نفر !
حالا تاپ اتحاد ها :)
فایل پیوست 2529
و در نهایت تاپ و 20 نفر اول پلیر :
فایل پیوست 2530
فایل پیوست 2531
- - - Updated - - -
دوستان سرور اگه همینقدر خلوت بمونه . بعد کتیبه ها باید 4 ساید متا کنن تا بتونن یه واندر 100 کنن . والا این سرور ناتار پیروز میشه :)))
ممنون از همه دوستانی که بدون چادر میان :)
فایل پیوست 2532
اونجا چخبره ؟ منم این بازی رو دوست دارم :)
یک قانون داریم میگه البته قبلا بوده حالا رو نمیدونم
اگر تو سرور کسی نتواند واندر 100 کنه
البته در زمانی سرور بیش از حد طولانی بشه
کسی بالاترین سطح واندر رو برده باشه بالا نفر اول انتخاب میشه
انتخاب میشه یا جایزش نصف هست یا کامل بسته گی به سایتش دارد
البته برج 8 هستم و برج 9 خلوت تر هست 10 و اما 11 و 12 شلوغ تر میشه که کاملا طبیعی هست
با سلام
هر سرور زمان شروع و زمان پایان دارد كه در كنار اكانت شما نوشته شده، در صورتی كه واندری قبل از زمان پایانی اعلامی 100 شود سرور به پایان خواهد رسید، در صورتی كه تا زمان اعلام شده واندری به لول 100 نرسد سرور تمام میشود و تعیین برنده با مدیریت كل سرورها خواهد بود كه معمولا واندر پیشتاز به عنوان برنده معرفی خواهد شد
این اتفاق در سرور 5 راند 3 آی آر رخ داد 20 روز پایانی سرور ناتار شروع به ارتقا واندر كرد و درنهایت ناتار 100 كرد و اكانت sawyer از شمال شرق با واندر 58 ( سطح واندر رو خیلی مطمین نیستم) به عنوان برنده معرفی شد
د
سلام شایان جان
واندر حمید لول 11 بود که ناتار 100 کرد و بازی تمام شد. رامین نجفی توتال اس دبلیو که روی اکانت هولدر با حمید پلی میداد عکسشو داره.
درسته واندر توی شمال شرق بود ولی کلا حمید با ما بود و با همکاری اس دبلیو برنده شد.
واسه این سایت هم من سرور قبلی K1 از مولتی هانتر میپرسم اگه کسی نتونه 100 کنه ناتار 100 میکنه؟
گفت نه اصلا واندر بالا نمیبره سرور طبق تاریخ پایان سرور تمام میشه
گفتم خب اگه کسی 100 نکنه اون واندری که لولش بالاتره برنده محسوب میشه دیگه؟
گفت نه بازی بدونه برنده تموم میشه
من:(
ناتار;)
1سال سرور نرمال:confused:
حالا چرا گیر دادید به ناتار :( ایشالله nw 100 میکنه :)):p اگه اگه سرور بدون برنده بمونه چرت میشه که :confused: یه سال وقت و پول اخرش هیچی به هیچی:confused:
خاطره بازی
http://uupload.ir/files/gia_payan..jpg
http://uupload.ir/files/1v5w_sawyer.jpg
موفق موید باشید
سلام و خسته نباشید به همه دوستان
آنالیز الکی برای خالی نبودن فروم :) :
رنکینگ اتحاد ها :
فایل پیوست 2549
اتحاد های ne با : 55 اکانت ، اتحاد های nw با : 56 اکانت ، اتحاد های se با 25 اکانت و اتحاد های SW با : 78 اکانت
جنوب شرق کمترین پلیر و جنوب غرب بیشترین پلیرو داره
از لحاظ پاپ :
اتحاد های جنوب غرب : 60000 پاپ
اتحاد های شمال غرب : 40000 پاپ
اتحاد های شمال شرق : 38500 پاپ
اتحاد های جنوب شرق : 15000 پاپ
تاپ غارت اتحاد ها :
فایل پیوست 2550
ساید sw با : 48.200.000 غارت
ساید nw با : 41.600.000 غارت
ساید ne با : 29.600.000 غارت
ساید se با : 10.000.000 غارت
که ساید sw با توجه تعداد پلیر و تعداد زاد و ولد ناتار ها، بیشترین غارت رو داره
رنکینگ 20 پلیر اول:
فایل پیوست 2551
ساید sw تعداد 9 اکانت
ساید se تعداد 1 اکانت
ساید ne تعداد 7 اکانت
ساید nw تعداد 3 اکانت
تاپ غارت اکانت ها :
فایل پیوست 2552
شمال غرب 3 اکانت
شمال شرق 3 اکانت
جنوب شرق 1 اکانت
جنوب غرب 3 اکانت
اکانت Mental Kabir غارتش : حدودا 2 برابر نفرات چهارم و پنجم و حدود 3 برابر نفر آخر تاپ غارت :)
اکانت Ryan و Tundar هم همیشه بالای تاپ قرار دارن
اکانت های kill و Unforgiven و morgheatash و amjon و France به طور مداوم در تاپ غارت بودن
تاپ هجوم اکانت ها :
فایل پیوست 2553
اکانت های Mental kabir و Rome و morgheatash و 2pac اکانت هایی هستند که بدون تلفات ( یا کمترین تلفات ) توی تاپ مهاجمین قرار دارن ( باتوجه به نژادشون)
اکانت Ryan دارای بیشترین پوینت هجومی و بیشترین تلفات بوده
دیگه همین کارای الکی از دستمون برمیاد
کوچیک همگی
میلاد از اکانت Mental Kabir
با تشکر از دوستمون یه نکته بود گفتم
بگم شاید به دردتون بخوره:
راجب امتیاز هجوم من تویه سرور دو میل رعد داشتم با 400 ک شوالیه غول
یه لیست فارم زده بودم کلا ابادی بود
اول ویرایش کلی می کردم رو 3000 شوالیه غول اون ابادی هایی که پره پره حیون
بودند رو می زدم بعد ویرایش می کردم رو 3000 رعد اون ابادی هایی که کمتر حیون
داشتند رو می زدم با رنج بیش تر.
(البته یه پلیر هم بود لانچ دستی ناتار می زد رو همون اک مشکل گندم رو حل می کردیم
تنها ابادی نبود)
تو چند هفته پلیرهایی بودند که 200 ک گرز تو حمله دیوار شده بودند
جالب بود امتیاز هجومشون کمتر از اکانت من بود.
تو همون هفته تعداد رعد و شوالیه غول من بیش تر هم شده
یعنی 2 ک لاست اگه داده بودم 4 موتوره 3 ک شارژ کرده بودم.
گفتم بدونید اونی که تو تاپ مهاجمین هستش شاید لاست کمتر داده
با تعداد بالا ابادی زده.
ببخشید کوتاه کردم که زیاد پست طولانی نشه
دوست عزیز . تشخیص اینکه کی بیشتر لاست میده برمیگرده به نژاد اکانت
در مورد همین سرور میگم فقط . الان دوستان توتن دارن با 4 تا 6 گرزی میزنن و اگر که 1 دونه موش توی آبادی باشه حداقل 1 دونه گرزی لاست میده
حالا مایی که با رعد میزنیم . دیدیم تا 1 دونه گراز رو لاست ندادیم و زدیم .
ناتار تنها مشکل اکانت های گول هست واسه اینکه دفاع در برابر سوارشون خوبه که اونم اگر چند سطح اسلحه سازی رو ببری بالا مثلا 6 مشکل حل میشه
الان اکانت ما در هر هفته که تاپ ریست میشه در مجموع 10 دونه لاست نداره . اما توتن ها خیلی خیلی لاست دارن
تو خوب بودن رعد برای غارت هیچ شکی نیست ولی رعد برای وقتی خوبه که توتن گریز نداشته باشه الان خفت کردن دیگه تقریبا معنا نداره براش تو حملات عادی هم نیزه بچینی جلوش فنا میره !!!
عزیز دل مرسی از توضیحاتتون، ولی سروری که شما بازی میکردی سرور بی پایان بود (end less)
اون سرور هر ناتار رو با تعداد 1000تا هم بزنی باز هم پر برمیگردن
فلسفه بازی تو سرور نرمال کلا فرق داره با بازیی که شما کردین توی بی پایان
سرور بی پایان برای کسانی درست شده که سرور اولشونه و میرن اونجا که یه بک راندی از ماجرای دژکوب داشته باشتن بازیشون
مثلا اینجا کسی تا آخر سرور 2 میلیون رعد با 400ک شوالیه گول نداره به هیچ عنوان !
اکانت Ryan هم که گفتم بیشترین تلفات رو داده ، با توجه به اینکه سبک بازیشونو میدونم و اینکه با خودشون در ارتباطم گفتم که بیشترین تلفات رو داده
شما چند سرور ، به جز سرور بی پایان بازی کنین ، متوجه همه ی تفاوت های سرور بی پایان و باپایان میشین :)
موفق باشین
میلاد
بحثی توش نیست . اما خوب من از اولش هم اعلام کردم به عنوان دفساز میام توی سرور و صرفا واسه پیشرفت داریم یه غارتی هم میکنیم :)
حتی خودمم شخصا فکرش رو نمیکردم در این حد غارت بیاد بالا .
یه موردی هم هست که همین اوایل سرور باید مشخص کرد . دوستان عزیز اکانت بنده حتی 1 دونه غارت توافقی ( پوش ) انجام نداده تا همین الان و فکر نکنم انجام بدیم چون گلد نداریم حتی همین اکانت رو بکشیم بالا چ برسه به مولتی :)
هرکسی شک داره به غارت سالم ما . بنده توی سرور و یا تلگرام در خدمتم تا کامل توضیح بدم :)
چند هفته دیگه مولتی ها میرسه به سطح 17 - 16 و اونموقع پوشر ها نمایان میشن
اکانت ما هم تلفات خیلی زیاد داره توتنه دیگه باید باهاش کنار اومد ولی بازم چون سرعت تولید گرزی زیاده جبران میشه سریع
اکانت kill :)
ممنون آقا میلاد
چند سرور که جا نداره اصلا احتمالا یه ماه کلا مهمنتون باشم تو
دژکوب.
من کلا پلیر دژکوب نیستم سرور بی پایان رو به خاطر
فرید سرور فینال رو هم به خاطر ارمان بهداد و فریدی
که نیستش بازی کردم کلا یه سال نشد رو هم .
امیدوارمم سروری خوبی داشته باشید تو m1
قهرمانش هم nw باشه ;)
دوستان پیام میدن چرا پاپ نمیزنین با این همه غارت :)
فایل پیوست 2554
پاپ زدنه ما اینجوریه
هرچی که نیازه :)
اقا تاپ غارت چخبره :confused: افشین داداش اشتباه میزنی :p الان اکانت منتال کبیر تقریبا به اندازه مجموع غارت نفر 8/9/10 داره غارت میکنه :confused: جنگه مگه یواش تر :cool:
فایل پیوست 2559
سلام به همه ملت چشم دوخته به تاپ 10
چه دوستان و چه دشمنان :)
یه نیگاه به تاپ تن غارت بندازیم مجدد
فایل پیوست 2560
با توجه به اینکه ما چیزی حدود 14.000 رعد داریم و تا 60 خونه رو داریم میزنیم . سوالی که دارم اینه که بقیه دوستان چطوری دارن میزنن . از الان دارن پوش میکنن ؟ :))
اینم سند نیرو های ما
فایل پیوست 2561
پ.ن : افشین گفت بنویس: با پوشم نمیرسین :)
پ.ن2 : افشین گفت از من تشکر کن :)
14000 رعد چخبره بابا یکم غارتتونو کم کنین !!! :)
انصافا برای یک ده 14 کی خیلی زیاده واقعا برای یک دهه؟ ما گرزیمونم به پای شما نمیرسه :))
نحوه غارت رو بگیم بقیه تقلید میکنن :)
غارت سالمه سالمه بدون پوش !!!
نه عزیز . واسه 2 دهکده هستش .
در مورد نحوه غارت هم باید بگم که اولین ماجراجویی سرور به من 10 دونه رعد دادن و خوب فکر نکنم ادامش نیازی به گفتن باشه :)
همونطوری هم که میلاد گفتش ، ما داریم تا 60 خونه رو میزنیم چون رعد سریع ترین نیرو هستش و با میدون تمرین 17 سریع تر هم میشه :)
نهایتش هم البته ما 2 هفته دیگه توی تاپ رید میمونیم . بعدش دوستان پوشر میان و ما میریم
بازم کسی شک داره به پوشر بودن ما میتونه بیاد تلگرام . پسورد جانشینی بدیم بره چک کنه کامل
شاد باشید و سالم :)
افشین
سلام و خسته نباشید به همه
متاسفانه با خبر شدیم دو تا از پلیرهای خوب سرور حسین عزیز از جنوب غرب و آقا مصطفی از شمال شرق یکی از عزیزانشون رو از دست دادند
از طرف خودم و همه بچه های جنوب غرب ; ضمن عرض تسلیت به این دو بزرگوار و خانواده محترمشون برای آن
دو عزیز از دست رفته طلب مغفرت و برای بازماندگان صبر از درگاه حضرت حق و برای بازماندگان آرزوی
سلامتی دارم
به قول داداشم میگه
حدف بکنیم یا زوده !!!!؟؟؟؟