Tamame namehaye MultiHUnter + Omid mojude
backup gereftam
+
ax madrake bug zanande
harvaght admin jorat kard biyad harf bezane
man ru mikonam inaro
نمایش نسخه قابل چاپ
Tamame namehaye MultiHUnter + Omid mojude
backup gereftam
+
ax madrake bug zanande
harvaght admin jorat kard biyad harf bezane
man ru mikonam inaro
ببین این نوع بازداشت بالای 1ساعتش رسما میتونه بازی پلیرو تموم کنه وقتی کسی بفهمه بازداشت.
هیچ جای دنیا اینجور نیست والا میخوان سایت رو شبیه دات کام کنن کلی چیز خوبش رو بر میدارن خب حداقل این مشکلاتش رو هم برطرف کنن.
حالا هرکی هرکاری هم کنه جریمش 99999999بازداشت :دی
اینایی هم که این نوع بازداشت رو دوست دارن خودشون بازداشت نشدن اینا بقیه رو که بازداشت میشن چیف میکنن حال میکنن خیلی هم راضی هستن ولی نوبت خودشون بشه وضعیت فرق میکنه دیگه میان اینجا داد و بیداد راه میندازن
sohrab jan shayad kesi andaze man sare in chiza be fana narafte bashe az bug keshidim ta hack o namardi o 1000chiz dige :D
hagh dari asabani beshi vali dorost nist har chizio inja begi hala hagh ya na hagh. admina zahmat khodeshono mikeshan vali bishtar vaghta ba mozo barkhord monasebi nadaran ke vaghean sabet shode bedon manzoor bode vaghti bugi chizi mibini mostaghim be modir fani(admin)begoo mozo ro motmaeenan zodtar be natije miresi
چرا پست هایی که سهراب گزاشته بود دیگه نیست
فیلترش کردید زشت نیست
در جواب دوستانم hadi و _ARTEMIS_ باید بگم اولا که شما میگید 50 درصد طرف مقصر نیست! یعنی شما می فرمائید تو 50 درصد از فحاشی ها طرف مقصر نیست؟ اگه این مسئله ثابت بشه که باید در دوال و جانشین رو گل بگیریم!
و در مورد ضربه خوردن به اکانت کسی که تخلف میکنه باید پی این خسارت ها رو هم به تنش بماله. بچه های مردم نیومدن اینجا از این آقایون فحش بخورن؟
در جواب اون بنده خدا که حتی حوصله نداره فارسی تایپ کنه SohraBR عزیز نامه شما هم موجوده که نوشتی "حوصله نداری جواب ما رو بخونی"!
شما به مشابه بچه ای که گوشاشو میگیره و دهنشو باز می کنه و هرچی به دهنش میرسه با ما برخورد کردی در حالی که ما صبورانه جوابتون رو دادیم و با اون نامتون متوجه شدیم که بحث با شما بی فایدست.
بعد هم شما میشه بفرمائید 3000 گلدی که رو اکانتتون بود از کجا آوردید که حالا به ما می گید کلاهبردار!!؟؟؟
آیا این شما نبودی که پیام خصوصی زدی گفتی من اکانتم حذف شده 3000 گلد داشتم یادم رفته! تبدیل به کد کنم منم گفتم با اعتماد به حرف شما و با قول به اینکه تو انجمن به بچه های تازه وارد بازی رو یاد بدی بهت 3000 تا گلد رو همینطوری رو هوا بهت دادم؟ حالا ما شدیم کلاهبردار؟
میگی طرف باگ زده مسدودش کنید بنده خدا به ایشون حمله میزده و سیستم هم اخطار نمیداده که باید اردوگاه داشته باشی. هر کسی اردوگاهشو خراب کنه میتونه به دیگران حمله بزنه و سیستم مانعش نمیشه حالا این میشه باگ زدن؟؟؟؟
_ARTEMIS_ عزیزی که چشم بسته ازیشون حمایت میکنی یه وقت هست شما چراغ قرمز رو رد میکنی این میشه تخلف یه وقت هست چراغ راهنمایی خاموشه و شما رد میشی کسی شما رو جریمه نمیکنه تو این حالت.
ما هم گفتیم خسارت شما رو میدیم اما شما تقاضاهای عجیب غریبی کردی مثل اینکه تولید سربازخونه تون به اندازه یه روز و منابعی که تاپ غارت داره چون شما قبلش تو تاپ غارت بودید، مسدود کردن کسی که به شما حمله کرده! و و و.....
من چهارساعت برای شما سرور تست ساختم و شرایط رو شبیه سازی کردم شما حتی جواب نامه های ما رو نخوندید.
اکانتتون هم مسدود شده به دلیل اینکه تبلیغات نرم افزار تقلب میکنید.
همش که فحش خوردن نیست 1000تا موضوع دیگه هست امید جان این یه کم غیر منطقیه خیلی جای فکر کردن داره این نوع بازداشت اگه اینجور اوکی بود که تو همه سرور های دژکوب اینجور بازداشت میکردن دیگه.ولی درست جواب سوالم رو اخر ندادی که ایا منطقیه؟
امید جان من از کسی حمایت نکردم ولی موقعی که یه باگ تو سرور ادمین باید برطرفش کنه.
شما که شرلوک هلمز نبودین از کجا فهمیدین طرف راست میگه که از باگ سو استفاده نکرده :دی
این فارمیاب رو محدود کردین این نرم افزار ها اومدن روز به روز هم بیشتر میشن یه چیزی کاملا روشن بود مشکل اینه دارین چیز های خوب سایت رو بر میدارین به نقاط قوتش خودتون ضربه میزنید خبر هم ندارین.
شجاعت شما رو هم در این پست می بینیم
شما داری تخلف میکنی تا بن بشی بعد بگی منو بن کردند چون راست می گفتم!!!
می خوای با این روش کثیف واسه خودت اعتباری کسب کنی. اگه دنبال جواب هستی تخلف نکن تا جواب بگیری.
جلو نرم افزارتون هم اگه وجود داشته باشه تا ساعاتی دیگه گرفته میشه.
تمام تلاشتو بکنید. شما ضربه بدی دیروز خوردید و اگه اینطوری خودتون رو خالی نکنید ممکنه به جامعه آسیب برسونید.
ما درکتون می کنیم.
شما با نرم افزار سعی در تقلب در سرور داشتید که یه اکانت با جمعیت صفر اومده صافتون کرده. باز اگه سالم بازی میکردید اینقدر حالتون گرفته نمیشد.
من به شما حق میدم.
منطق اینه کسی که تخلف کرده بازداشت باشه با حمایت تا معلوم بشه بی گناه یا گناه کار همین.
اگه گناه کار بود همینجوری بازداشت کنید همه چیفش کنن ولی بی گناه بود که نباید اکانتش به فنا بره.
سایت رو دارین با دات کام تطبیق میدین این یه امتیاز منفی براش خلاصه با ادمین های دیگه یه کم دربارش حرف بزنید هر تخلفی حکمش اعدام نیست
اشتباه شما همینجاست که فکر میکنید ما رو گزارشات کسی رو مسدود میکنیم. ما تا جرم ثابت نشه و مدرک نداشته باشیم کسی رو مسدود نمی کنیم.
تنها حالتی که ممکنه به ضرر کاربر باشه اینه که اکانتش هک شده باشه. در این صورت هم اکانتش مسدود بشه بهتر از اینه که نیروهاشو بزنن به ناتار.
کسی که هک میشه سریع نیروهاشو میزنن به ناتار مثل اکانت خودم یا اکانت تیتان سرورa5(رنک 1و2 سرور) که بازداشت بشه دهکده هاش رو میان چیف میکنن تیتان از رنک 1اومد الان رنک بالای 100ولی هنوز 1هجومیه :دی
امید جان اشتباه پیش میاد یه سری قربانی میشن.
اصلا یه سوال:
کسی که جرمی انجام میده رو اگه بگیرنش تو دنیای وافعی بعد چند روز به یه گوشه ی خیابون ببندش تا زمان دادگاهش ایا سنگ رو سنگ بند میشه؟ :دی
مثال بهتر از این نمیشد زد دیگه :دی
به خدا دژکوب مهربون تره :دی
دنیای واقعی هم گرگش بیشتر هم رایدرش :دی
اره جای سو استفاده داره طرف میاد به اکانت خودشون یا نه به مولتیه انتر فحش میده بازداشت بشه که نزننش.
یا طرف کتیبه داره این کارو میکنه که کتیبه رو نبرن.
حرفتون کاملا درست ولی مولتی هانتر هر لحطه که جواب پلیر بازداشت شده رو نمیده.
حرف من الان اینه طرف رو اولش با حمایت بازداشت کنن با مولتی هانترمشکلش رو حل کنه اگه مولتی هانتر دید داره سواستفاده میکنه ای گناهکار باز از همون روش بازداشت خودتون استفاده بشه ملت زنده زنده بخورنش :دی
خلاصش اینه میشه بازداشت رو 2تا پروسه کرد:
1.یه زمان محدود با حمایت تا برسی بشه کارش
2.همون حبس ابد خودتون بدون حمایت که خورده میشه طرف :دی
حداقلش اینو که میشه انجام داد
شاید این روش در ir قدیم جواب میداد چون پلیر ها به هم و به مدیر اعتماد بیشتری داشتند. اما نمی دونم این سایت های دژکوب که مثل قارچ زیاد شده یا سایر بازی های آنلاین با پلیرهاش چه کار کرده که کافیه یکی بره تو حمایت میان فحش زیر رو روی سرور رو میکشن :
* اوه آره مولتی هانتر دستش با اینا تو یه کاسه است.
* مولتی هانتر اینو برد تو حمایت خبر دارم مسدود نیست داره منابع آپ میکنه جمعیتش هم زیاد شده غارت هاشم
داره میره بالا!
* آقا درسته میگن اگه پول بدیم میریم تو حمایت؟ می تونیم به بقیه هم بعدش فحش بدیم؟
فلان و فیسار....
اول معذرت میخوام پست شما رو کوتاه کردم.
دوما" خواهشا" امید جان این جور بحث ها رو کش ندین جو فروم خیلی بهم خورده ! یکی انگلیش تایپ میکنه یکی اسپم میکنه یکی ... ول کنید ترو خدا , دو سه تا ادمین بزارید تو فروم !
و اینکه اصل موضوع
امید جان شما پست منو به طور واضح خوندین؟
جواب شما:
جواب سوالمو با سوال جواب دادین که !
آقای امید ما نمیگیم دوال یا جانشین مقصر بوده ! ما میگیم باید همه ی شرایط رو در نظر گرفت به قول دوستمون آرتمیس هر جرمی حکمش اعدام نیست.
ما نه طرف کسی که فحش داده رو نگه میداریم نه طرف کسی که جرمی کرده رو .
هر کسی هم جرمی انجام بده باید به فکر عواقبش هم باشه .
آقای امید لطفا" به دقت این نوشته های منو بخونید
شما میگید تا وقتی جرم کسی ثابت نشده ما بن نمیکنیم :
خوب یکی فحش داده و شما هم قرار نیست که به صورت خدادی بفهمید و بن کنید.
یکی ریپورت میده و وقتی هم ریپورت میده شما در جا بن نمیکنید که اول تحقیق میکنید ببینید این گزارش درست هست یا نه .
فحاشی باشه نامه ی طرف هست مدرک که به شما ارسال میشه و پیگیریش براتون راحت هست.
مولتی باشه ای پی ها هستش برای پیگیری
خلاصله هر کسی جرمی انجام بده قبل بازداشت و جریمه , اول شما مدرک جرمش رو جمع میکنید.
تا این جای کار کسی رو جریمه و بن نمیکنید پس تا اینجا مشکلی نیست.
مشکل بعد این هست که شما میگید هر جرمی بازداشت داره به صورت حمله آزاد
(اینم تو پرانتز اضافه کنم که از این روش شما سواستفاده هم میشه کرد باز , طرف میاد با هماهنگی قبلی با تیمش به یک نفر در ساید مقابل فحش میده و فردی که فحش خورده میاد گزارش میده و شما میگید تا اخر سرور ایشون بن هستن , بعدش حالا که فکر میکنه وقت حمله هستش , حمله میکنه ؛ از طرفی این فرد که فحش داده با هماهنگی سایدش دفاع میزاره جلو این فرد حمله کننده , گندوم هم میشه تامین کرد چون ارسال ازاد هست , بعدش حمله ی طرف که میشینه میبینه دیوار شده , حالا میاد میگه چی شد شما که گفتین بن شده کو ؟ منو دیوار کرد که ! شما هم نمیتونید اثبات کنید که طرف رو بن کردین , شاید بتونید اثبات کنید که بن شده ولی بازم جای شک وجود خواهد داشت. خلاصله بگذریم)
خوب الان فرد متخلف بازداشت شده و شما میگید اگه با حمایت باشه سو استفاده میشه , منم میگم قبول درست حرف شما . ولی شما به من بگید این بن تایم های کوتاه مدت بدون حمایت چه ضرری به اکانتی که تخلف کرده میزنه ؟
و بن تایم های مادامالعمر چه ضرری میزنه؟
آیا این دو بن تایم رعایت انصاف و عدالت هست؟
و آخر سر پیشنهاد من که دو بار بهتون گفتم ولی بازم شما اخرش گفتین سو استفاده میشه :| :mad:
پیشنهاد من اینکه :
یک سری جرایم داریم که این جرایم رو هم میشه طبقه بندی کرد که میشه برای هر نوع از این تخلف ها چند نوع جریمه ی مرحله ی در نظر گرفت مانند .آی آر ؛ اما بدون حمایت و حتی بن
فحش :
معمولی
بار اول پانیش جمعییت , بار دوم پانیشن جمعییت به همراه 0 شدن منابع به جز گندوم , بار سوم پانیش جمعییت و نیرو و 0 شدن منابع به جز گندوم , بار چهارم بن بدون حمایت تا آخر سرور
رکیک:
همون جریمه های معمولی با شدید بسیار زیاد
البته میشه این دو رو با هم مخلوط کرد و یک جریمه ی میانگین در آورد.
مولتی بازی :
بار اول :
بن بدون حمایت تا زمانی که فرد مولتی باز یک اکانت برای ادامه ی بازی معرفی کند و پانیشن جمعییت اکانت انتخاب شده
بار دوم :
بن بدون حمایت تا زمانی که فرد مولتی باز یک اکانت برای ادامه ی بازی معرفی کند و پانیشن جمعییت و نیرو اکانت انتخاب شده
بار سوم:
حذف تمامی مولتی اکانت ها
و خیلی جرایم دیگه که میشه به این صورت دسته بندی کرد و یک محاکمه ی عادلانه انجام داد.
امید وارم با دقت خونده باشید اقا امید چون ما سعی و تلاشمون این هست که سایت شما خوب و هر روز پیشرفت کنه.
باتشکر
با دقت مطالعه کردم هادی جان.
الانم هم مسدودیت ها بر اساس تخلف هست.
فقط بحث شما اینه که ممکنه طرف مقصر نباشه.
وقتی مقصر باشه مثلا اومده فحش ناموسی داده ما نمی تونیم اکانتشو چهار روز مسدود کنیم چون روز پنجم کسی که فحش میخوره میگه این یارو باز داره به من فحش میده جمع کنید و .... کما اینکه در هنگام ارسال نامه بهشون تذکر داده شده که با شما برخورد خواهد شد پس با آگاهی از این مسئله اینکارو میکنه.
و معمولا کسانی که دیگه نمی خواهند بازی کنند اینطور فحاشی ها رو انجام میدند.
پس وقتی طرف مقصر باشه فکر میکنم از نظر شما با این سیستم مشکلی پیش نمیاد.
اما در مورد اینکه طرف مقصر نباشه همین چند روز پیش دو سه مورد در سرور a5 داشتیم که طرف فحاشی کرده بود اما چون IP های ساید رقیب و کسی که گزارش فحاشی کرده بود روی اکانت بود و همچنین اکانت نیروهاش به ناتار خورده بود طرف رو چندساعت مسدود کردیم تا بیشتر خرابکاری رو اکانتش نشه و وقتی مطمئن شدیم اکانت دست صاحب اصلیش هست اکانت رو باز کردیم.
در پیشنهادات شما هم بحثی از حمایت نشده بود یا یادتون رفته بود بنویسید پس نظر شما هم با حمایت رفتن اکانت متخلف با نظر ما یکیه.
من بحث اینو نمیکنم که طرف مقصر هست یا نه !
بحث من سر اینکه قوانین جریمه ی شما اشتباه هستش !
برای هر تخلفی فقط بن بدون حمایت در نظر گرفتین ! که به نظر من این کار فقط در اخرین مرحله باید انجام بشه.
فحش هم فقط مثال بوده , همان طور که گفتم خیلی از تخلف ها هست که برا همشون بن بدون حمایت در نظر گرفتین یا حذف اکانت به کلی ! این به نظر من درست نیست.
وقتی یکی فحش میده شاید اون لحظه تو اوج اعصبانیت خودش هستش و بعد ارتکاب جرم دچار پشیمانی بشه که با این اوضاع جریمه ی شما پشیمون هم بشه فایده نداره.
خدا و قوانین تمامی کشور ها برای هر کسی فرصتی میده تا دوباره بتونه به زندگیش ادامه بده اما شما اینو هم اینجا گرفتین.
به هر حال هدف ما توسعه ی سایت شماست و جای بحث زیاد نیست
مختارید به سایت
باتشکر
خوب تو اوج عصبانیت کاری میکنه که ممکنه باعث فیـلتر شدن سایت بشه.
هستند کارمندان وزارت خونه ها،صداو سیما یا جاهای گردن کلفت تو سرورها بازی میکنند. کافیه یکی از این کاربران دو سه روز بعد باز فحاشی کنه اونوقت باید ما جورشو بکشیم.
اما کاربری که به کلی مسدود بشه یه سرور جدید که ران کنه میدونه باید تو اوج عصبانیت خودشو کنترل کنه.
اگه حال داری نامه رو تا اخر بخون من دست بردار نیستم :دی
الان که این کارو نمی کنید این حرفا رو نمی زنن؟
عزیزم من خودم دیروز از این بازداشت بدون حمایتتون سو استفاده ردم لینکشم میتونم بهتون بدم طرف فکر میکرد اکانت بازداشت دف ریختیم دیوار شد.
بعضی پلیر ها همینجورن فقط میخوان اذیت کنن هدف دیگه ای ندارن.
اره سایت دژکوب زیاد شده روز به روز زیاد ترم میشه ولی یه سایت همیشه از بقیه متمایز طرفداراش هم بیشتره که الان این امتیاز رو داره با متعادل کردن سرور ها طرفداراش هم بیشتر میشه.
من بار اول نحوه ی بازداشتتون رو دیدم که بدون حمایت یه هفته با مولتی هانتر دعوا کردم خداییش حالا پلیر های دژکوب قبل تازه وارد سایت بشن این رو ببین مطمعنا حمایت نمیکنن.
منطق یه چیزیه که همیشه جواب میده امید جان الان هم یه کم فکر کنید درباره این.
کسی که بازداشت میشه میتونه نامه بده بازم پس اون فحش تکرار میشه میتونه هب مولتی هانتر فحش بده اینکه نشد دلیل این پلیر که اینجور کلا هار بحثش جداست.
همون سرورa5یه اکانت دف سازگولمون با 1.5میلیون دفاع به فنا رفت اون اکانت توتن خوش بختانه اوکی شد ولی اکانت 5ساعت دست صاحبش بود ولی بازداشت بود مجبور شدیم چشم بسته دفاع بریزیم که دهکده ها رو کاتا نکنن که نصفشون کاتا شدن.
حداقل 12ساعت اول باید یه حمایتی باشه.
امید جان یه مشکل بزرگ که هست یه چیزی رو دیر قبول میکنید :دی
ببین اصلا ربطی نداره جای گردن کلفت باشه یا نه تخلفی صورت بگیره میرن شکایت میکنن نباید از این چیزا ترسید که اگه واقعا کاری انجام نداده باشین معلوم میشه همون اول قانون سرور رو میزارید که اون اقای گردن کلفت ثبت نام میکنه بعدا نتونه اعتراضی کنه اخه کجای دنیا کسی رو که فحش بده اعدام میکنن؟:دی
بعد اصلا بحث ما فحش نیست اقا بحث ما فحش نیست شما برای هر تخلفی تا اخر سرور بازداشت میکنید همه هم میتونن بزنن
بن شدن یه اکانت به دلیلی تخلف باید جوری باشه که نشه بهش حمله کرد
بعد از ازاد شدن از بن هم باید پانیش بخوره و جریمه بشه
مثلا جریمه با گلد هم میشه کرد گلد رو 500 تا یا 1000 تا منفی کنید
یا ساختمونا سطحشون پایین بیاد
یا هر جریمه دیگه ای
ولی این روش اشتباهه که اکانت بن بشه و همه بریزن سرش
با سلام من عضو جدید هستم می خواستم بدونم آیا وقتی بن میشه اکانت بازه برای دیگر بازی کنان ؟
اگر اینگونه باشد که دگر هیچ و خواهش می کنم اصلاح کنید .
دوست من وقتی تخلف بکنید چطور می خواهید گلد کم کنی دوست من باید پانیش بخوری نه گلد کم کنی .
مثال : من همه کاری انجام میدم مخصوصا تخلف هایی بد :دی (شیطون) چون پول دارم (دروغ می گم باور نکن)می گم کاری با بازیم نداشته باش از گلدم کم کن نمی شه
ببین منو نیما
مگه وقتی بن میشه یه طرفه بن میشه مگه؟
بلاخره 3 تا واندر رو هم 100 کردم سخت بود تنهای رفیقامم کمک بودنا خخخخخ
من تو اون سرور نبودم ولی مبارک