و البته جناب ادمین - طلا رو من نخریدم. مانی خریده که میگم بیاد.
نمایش نسخه قابل چاپ
و البته جناب ادمین - طلا رو من نخریدم. مانی خریده که میگم بیاد.
برادرم ایمیل سازنده اکانت فرید بوده که تا امشب آن نشده بوده.
خوب بهشون بگید در صورت دزدی شدن طلا به مولتی هانتر پیام بدن تا کد طلای انتقال یافته شده برگشت بخوره.
همچنین ازشون بخواهید که پسورد ایمیلشون رو هم عوض کنند.
از ایمیل سازنده به ایمیل ثبت نام پاسخ بدید و درخواست بازگشت کد طلا رو کنید. اگه از ایمیل سازنده اکانت ایمیل بفرستید نیاز به ارسال اطلاعات خرید نیست و کد طلای دزدیده شده اکانت شما برگشت می خوره.
گفته خواهد شد
با تشکر
لطف کنید سریع نامه بزنید تا طلا مصرف نشده برش گردونند.
داداش من اونقدری از کامپیوتر حالیم هست که کسی نتونه هک کنه سیستممو و اگه هک هم بشم زمین و زمان رو بهم نمیریزم و همه رو مقصر نمیدونم میرم و مشکلمو حل میکنم خودم
در تایید صحبتهای دوستمون امید هم بگم که بعضی وقتا شده تا ساعت 5 صبح ما با مولتی هانتر نامه نگاری میکردیم و سر یه مشکل تا قانع نمیشدیم با حوصله جواب میدادن
حدود 1000 تا گلد از اکانت ما منتقل شد به یه سرور دیگه که احتمالا کار یکی از دوال ها بوده که با نامه دادن به مولتی هانتر اقا امید یا حامد هر 1000 تا گلد رو برگردوندن به ما در صورتی که 300 تا گلدش هم اون اک مصرف کرده بود
پس این کارا یعنی اهمیت دادن به کاربرای سایت
اگه هم میبینی حساسیت به خرج میدن سر این چیزا میخوان که حق کسی دیگه ضایع نشه
شما ثابت کن حرفاتو با مدرک اگه جوابی نگرفتی بیا هر چی میخوای بوگو
دوست گل سینا جان
حق با ادمینه دیگه. به فرض کارت بانکی پدرتون دست شماست بعد رمزشو فراموش میکنی. میتونی بری بانک قصم بخوری، چند تا از دوستاتم ببری شهادت بدن که این کارت رو پدرتون داده به شما یا اینکه بگی یعنی چی پس تکلیف پولام چی میشه که به کارت ریختم و رئیس بانک فکر همه جوانب رو باید بکنه؟!!
گیریم شما خواستی دور از جونت کارت باباهرو خالی کنی. :d
به هیچ عنوان تا خود پدرتون با کارت ملیش (اینجا ایمیل) مراجعه نکنه بانک هیچ کاری نمیکنه. رئیس بانکم میگه این ما نیستیم که باید فکر همه جوانب رو بکنیم (البته منظور مشکل مشابه مشکل شماست وگرنه بانک باید فکر همه جوانب رو بکنه) میگه این شمایی که باید فکر همه جوانب رو بکنی که پولات چی میشه وقتی به کارت یکی دیگه میریزیشون.
تنها راه منطقی و عملی واسه مشکل شما همین هست که ادمین گفت.
صاحب اکانت درخواست تغییر رمز بده اونم به ایمیل خودش همون که باهاش ثبت نام انجام شده.
بیشتر از اینم خودتو اذیت نکن چون حالا شما رو نمیگم ولی در کل این چیزی که شما میخوای خودش هک حساب میشه.
ازونجاییم که اطلاعات کامپیوتری بالایی دارم اینکه میگی پسوردت چندین بار لو رفته دو تا حالت بیشتر نداره:
1. ویروسی شدن سیستمتون توسط کی لاگر ها
2. گفتن رمز به کسی.
که هر دوی اینام یه نوع هک کردن
من هیچ گونه قصد توهین به امید جان و ادمین و صاحب سایت نداشتم. من فقط چندیدن احتمال رو بازگو کردم که ببینم اگه اون موارد پیش بیاید چه باید کرد.
و مستر جان تمام حرفت را قبول ندارم. اگه تو فقط همین 2 احتمال را پیش میاری باید بگم از 3 تا رمز فقط من و مانی خبر داشتیم. نه هیچ کس دیگه. پس فقط یک مورد پیش می اید:
ویروسی شدن سیستممون توسط کی لاگر ها
من واقعا متوجه نمیشم که چرا باید یه بازیکن دژکوب بیاید یک کی لاگر بنویسد برای یک بازی :دی !
باز هم از ادمین ، امید جان تشکر میکنم بابات جوابگو بودن.
تتشکر
اقا امید من طلا نخریدم اما اثر هنری ساعت 2-3 شب میخریدیم و به قیمت 100 طلا ( 200 کیلو نقره ) میفروختیم
فقط طلای خریداری شده مهم نیست
سینا جان من که دوستان شما رو نمیشناسم. حمل بر توهین نشه. احتمال دادم میتونه از افراد مورد اطمینان هم باشه.
ادمین عزیز امید جان داشتن رمز ایمیل هم از همون دو روش خارج نیست. یا هک شده یا به کسی که نباید گفته شده.
عجب بحث الاکی شده ها
عزیزان امید جان که گفتن بهتون ، ایمیل عوض نشده ، مگه ایمیل ماله دوستتون نبود ؟
رمز رو بگیرین ، باهاش پیام بدین هرچی گلد انتقال داده شده رو ۱ اکانت دیگه بهتون بر میگردونن
دیگه بحث چیو میکنین ؟ هی احتمالاتی که ممکنه پیش میاد رو میگین چیکار :دی
18741351558876019586
54299357833575035917
64132235695858285561
92827697376621327673
83872218200822582863
رو هم میشه 113 گلد :|
هکر : اقای dadashi از سرور aa1000
لطفا با ایمیل یا خود اکانت به مولتی هانتر نامه بزنید.
با سلام
آقا من یه انتقاد اساسی از سرور500دارم
داداش الان اگه نگاه کنی سرور رو دیگه کسی نه گلد میخره نه پاپ میزنه
همه دارم 1دهکده ای بازی میکنن
چرا چون نه نیرو ها میمیره-نه نیرو ها خفت میشه-نه دهکده نابود میشه
طرف رو میزنی صفرش می کنی ولی بازم همر داره
قدیما یه تایم خاصی داشت گریزلشکریان
مثلا اگه بین اومدن نیروها فاصله زمانی کم بود نیروها گریز نمیکرد
یا و نیروها توی ده میموند
همه مجبور بودن مواظب اکانت خودشون باشن و مثل الان نبود که طرف 1همر اینجا ساخته بعد توی یک اکانت دیگه هم همر میساخت
آقا یه فکر به حال این قضیه بکنید
اگه همون روش قدیمی بود خیلی خوب میشد و میشد کانتر کرد حمله ها رو
یا گریز لشکریان رو محدود کنید به اردوگاه که اگه اردوگاه نباشه لشکریان گریز نکنن
یا اگه ده صفر باشه لشکریان گریز نکنند
با تشکر