در ضمن توی پست های خیلی قبل خوندم که به لیدری افراد سن کم اصلا اعتقادی نداشتید. بنده ۱۸ سالمه و تونستم تا حدودی جنوب شرق رو جمع کنم...
از این به بعد رو افراد با سن کم اینجوریا حساب نکنید٬ چون آدم داریم تا آدم...
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان بیت شوتر کو ؟
آه چه بد شد
سرور داغون شد ها بازیکن های خوب یکی یکی دارن میرن ها
زیاد دوست ندارم اینجور حرف زدن رو
ولی چاره نیست
چون اینا رو از منطقه خطر دور میکنم
در ظاهر این یک صحبت کلنگی هست
ولی اینا ادامه بدن اینجور و کسی مثل من نباشه
دیدی اینطرف یکی شب بی خوابی کشیده زده حذف
حمله هاش کجا میره ؟
رو سر این بنده خدا
من همیشه دنبال اجر معنوی این چیزا هستم
وگرنه حرف ایما برا من در حد هیچی هست شاید هم منفی
به خاطر اجر معنوی از منطقه خطر دورشون میکنم
اینم خفت امروز
فایل پیوست 394
دوستان نزدیک لطف کنن از ساعت 3 به بعد حداقل از 1 ساعت یه بار چک کنن خودشون رو
01:50:00 فاصله
بدون پیاده نظام 50 دقیقه خالص
نخوابید
کل بچه های شمال غرب شبا چراغشون آبیه
باور کنید
طرف چنان تو پروفایلش نوشته تحت فرمان روایی yayae که هرکی ندونه فکر میکنه خود yayaeزمانی که بوده چه کلی سر سرور زده بوده!
هر کی ندونه ما خوب می دونیم که زمانی هم که بود اکانت خودشم نمی تونست بچرخونه چه برسه اونایی که تحت فرماین رویایی اون هستن الان که حتی خودشم فرار کرده !
http://dejkoob.ir/ir/report/1062585ea7e
من دارم داخل ذهنم یه محاسبه اجمالی میکن راجب دفی که ما جمع کردیم و این دف...
دیدم اینجا ۴۴ ک گندم خور داره دفش اما توی پدر بزرگ ۸۳۷ ک فقط منفی گندمش بود ٬ میدونید که ۱۵ کراپ سطح ۱۷ چقدر تولید داره؟!
طی یه محاسبه اجمالی ۸۰۰ تقسیم بر ۴۴ برابر شد با حدودا ۲۰... :D
این تفاوت ماست که منو امید وار کرده به اول شدن توی این سرور!!!
پ.ن: هی ما میخوایم بریم ٬ نمیشه !!!!!! ;)
فایل پیوست 395
دوستان اونطرف چه خبری هست؟! چیکار میکنید که اینقدر بچه هاتون رو رنجوندید؟! دوستان این یک بازیه فــقـــــط!!!! نظرتون رو به پروفایل زیبای دوستمون جلب میکنم اگه هنوز ندید!
سایدهای دیگه بهتره به مسایل خودشون رسیدگی کنن اینا به شما مربوط نیست که اگه زیادی بخواهین این وسط از آب گل الود ماهی بگیرین بساط سایدهای دیگه تا قبل واندرها جمع میشه از ما گفتن بود
فایل پیوست 396
اوکیه ٬ اما فقط یاد آوری میکنم همین دیروز سه ٬ چهار تا از پلیر های خوب شما حذف کردن ٬ ما شمال غرب قوی رو بیشتر میخوایم تا یه ساید ضعیف و منزوی برای زمان واندر٬ در ضمن از آب گل آلود اگه ما میخواستیم ماهی بگیریم بعد این اتک http://dejkoob.ir/ir/report/1062585ea7e ما میزدیم و کتیبش رو بلند میکردیم ;) . امیدوارم مشکلات شما نیز مثل ما حل بشه ....
نه داداش اینجورا نیست
ما از همه چی خبر داریم
خوشبختانه ساید ما مثل ساید شما نیست
از چه نظر ؟
از همین 800 کی ها نداریم واسه کسی
ساید ما شیوه بازیش دفاع انفرادی هست
خیلی سخت به هم کمک میکنیم در مورد دفاع
یکی الان رو بنده هم حمله کنه درخواست دف کنم شایید تا شب 500 تا سرباز پیاده بیشتر نیاد
چون هم هبازیکنای ما دف خودشون رو دارن
اما پدر بزرگ شما
قبل آتش بس ما زیر نظرش داشتیم اون موقع 280 کی فقط خودش نیزه دار داشت فکر کنم اینقدر بود
حالاب عد این مدت شاید بشه 400 کی مال خودش
از کل سایدتون 400 کی دف رفته روش
این خوبه ولی یه ضعف هست
شاید الان کل دف ساید ما رو جمع کنیم بیشتر از 1الی 2 میلیارد بشه
این طرف ما اکانت داریم 950 کی فقط سرباز پیاده داره اسم نمیبرم ولی شخصا دیده ام
ولی به کسی 1 دونه هم نمیدن
حتی شخصا ازش دف خواستم گفت برو دم خونتون بازی کن :دی
حتی دوستان میگن از این بیشترش هم هست
ما برنامه های خاص خودمون رو داریم
شاید تو اون حمله ای که به پدر بزرگه شد 50 الی 100 کی دفش بپره
این واسه جنوب شرق خیلی هست از جنوب شرقی که کل بازیکنش رو جمع کنی 100 نفر نمیشه
دیوار شدن 30 کی گرزی علی دیجی فجیتر با بقیه مخلفاتش واقعا چیزی نبود
یه مثال دیگه بگم بحث رو تموم کنیم اینجا وارد جزئیات نشیم
همین XSAYARSHAH عزیز
تا اینجای سرور چیز خاصی ازشون ندیدید
ولی مطمئنا زمانش نرسیده خیلی از ها وجود داره شمال غرب که هنوز دست نخورده هستن
چون نیازی به استفادشون نبوده
و زمان استفاده اینا خیلی کم مونده وقتی میان بیرون
سرور فکر کنم تاریک بشه :دی
:)
خوب پس می خواید بدونید چی شد؟
اولا که میگید کتیبه رو میبریدم:) چه کشکی چه دوغی چه ابی؟ کتیبه قبل از رسیدن اتکش رفته بود یه جا دیگه دوباره برگشت:) یعنی من فقط دفاع یک دهکده رو جلوش گذاشتم و کلا هم نمزاشتم مهم نبود ولی گذاشتم که دفعه بعد اگر خواست بزنه هم راحت دیوار شه هم امارش دستمون باشه
درضمن این که میگید پدربزرگ 17هست سطح گندمزاراش جدیه؟چون واقعلا زحمت کشیده خخخخخ
یه چند دیقه دیگه یه عکس براتون میزارم بهتر بخندید
http://www.axgig.com/images/75650830865415635016.png
خوب یه توضیح ریز میخوام بدم فقط:)
اتک اولی کتیبه رو نمیتونه ببره چون قهرمان توش نیست اتک دوم هم که قهرمان خالی زده ولی غارت زده و راحت هم اگر به خوایم اینسرت میشه و اتک بعدی کتیبه تو دهکده هست و نمیتونه ببره و باز هم قهرمانی توش نیست و قشم هم با اون دهکده دیوار شده و هم این که قهرمانی تو اتکاش نیست:)
الان یکی به من دف بده این می خوان کتیبه منو ببرن:)
این گندم زار و انبار غذای بزرگم 0 کنن ککم نمی گزه:)
سام عیلک میبینم که باز شلوغ بازی راه اندختین نه عزیزان این ور هیج خبری نیست یه توضیه کچلو میدم که دوستان روشن بشن .....اکانت تک سوار که شخصا خودش دفاع ساز شخصی بنده بود در سرور تو راند 3 و 8 راند 1 به پشنهاد خود من هم آمد این سرور و یه عده پلیر سر کش هم با خودش اورد اگه دوستان یادشون باشه اتحاد تک سوار همون زمان منطقه بندی مال رب جدا شد و با چندتا بچه خورده مثل همی دیجی یه جا جمع شدن که اکانت بیشوتر هم جز اینا بو د من چند بار بهش تذکر دادم ولی گوش نکرد از اونجای که پلیرهای ما میدونن من با کسی شوخی ندارم 80 ساعت بهش فرصت دادم حذف کنه با کل دوستانش در غیر این صورت اتحادشو به ویرانی تبدیل میکردم که زلزله بم پیش لنگ بندازه اونم با شناختی که از من داشت و میدونست این کار رو میکنم حذف کردن این از این ....
حالا در مورد قدرت شمال غرب ما اگه داریم بازی ادامه میدیم فقط برای سرگرمی من پایم شرط ببندم بدونه خدالت هیج اکانتی تنها به 5 اکانت شمال غرب کل سرور رو صاف کنم به زودی شما چیزهای میبیند که تو عمرتون ندید به خدا نه میخوام بلف بزنم نه میخوام بترسونمتون ما همین الانسش گرز بالای 500 ک داریم شزار بالای 150ک داریم پس شما نگران قدرت ما نباشید به وقتش یه سوارخ تو سرور باز میکنیم که نصف پلیر ها ازش بریزن تو یه سرور دیگه
باشد تا رستگار شوید
بعد خوندن پستتون یاد ماجرای نخ و سوزن افتادم ٬ سوزن هم توی این فکرا بود که...
و اما بعد:
امیدوارم که اینجوری که میگید باشه ٬ اگه اینجور که میگید باشه که جنوب شرق که سوپر همرش سی ک گرزیه و ده ک تی کی دیگه امیدی براش نمیمونه با زمین لرزه های ایجاد شده... پس امید این سرور به شمال شرقه بعد شمال غرب
و من الله توفیق
باشد تا رستگار شویم داداش . در قدرت شما و سایدتون هیچ شکی نیست دوسته عزیز اما لطفا آمار درست بدید دسته مردم *! گرز بالا 500 ک دارین ؟! دارین حتما ! رو کاغذ بزرگترین همر تونتنتون justfriend باید باشه با وجود کتیبش بازم تو این تایم سرور ممکن نیست مگه اینکه هیرو دوست خوبمون هر بار 10 ک گرزی از ماجراجویی بیاره واسش .
ضمنا اکانت تکسوار رو نمیدونم اما من رو بیتشوتر بازی کردم و دیدم چجور اکانتی بوده و دلیله حذفش دلسوزیش واسه ساید بود نه ترس از شما .
من یک چیزی رو یاد آوری کنم ٬ ۱۶۵ روز از این سرور میگذره
شما اگه از اول سرور با جنگ آموز کوچیک ٬ کلاهخوده عالی رتبه و همیشه هم اصطبل و اصطبل بزرگت روشن بوده باشه. طبق دژکوب کیریلوید باید ۱۴۱ ک سزار داشته باشی :دی
عنایت داری؟ از اول سرور با جنگ آموز و کلاهخود عالی رتبه تازه بدون لاست
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/off_calc...0&ac=2&hm=0,15
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/off_calc...&ac=2&hm=20,20
کلاه خود هم حساب نکردی که همشون باهم میشه 187k
http://www.axgig.com/images/63592892911701160936.png
برا شما هم همچین مشکلی تو تاریخ ساخت نیرو پیش میاد؟قانونا باید من دیروز منجنیقام اماده میشده با این نوشته. ولی تا 1ماه دیگه هم اماده نمیشه با چیزی که میبینم!
خب شما نگفتید که مجموع یا تکی :دی
گفتید کسی نداره
نه کلی گفتم
فرق نداره کلی باشه یا تکی
وقتی قرار باشه بخوره به جایی 950 کی میخوره
کار ندارم با محاسباتش
ولی مثلا اگه کنار هر 50 کی گرزی 1 کی رم باشه و 1 کی شوالیه
واسه طرف بسه از 950 کی یه جا هم بهتره
البته این دوستمون تو هیچ دهی 50 کی نداره بالاتر از این میزان ها هست
آفریننننننننن به شما پلیر 950 کی خخخخخخخخ نمیگنجه =))
کوکا بچه آبادانی ؟فایل پیوست 406
خیلی عجیبه
واقعا عجیبه؟
اکانت hannibal از اوایل بازی دژکوب بازیکن های خیلی خیلی خوبی داشتن خوشحالم هنوز به بازی ادامه میدن
ولی داداش من آرش جان اکانت شما قبل همین آتش بس با همین 50 کی ها داشت کاتا می شد
حالا نمیدونم چرا بعد آتش بس هی میایید اینجا شاخ و شونه میکشید
واقعا عجیبه برام
نمیدونم به قول داداش محمد امین به 800 کی دفاع کل سادتون مینازید یا چی؟
البته قابل ذکر هست تو حملات قبلی این 800 کی کم شد
به ساید ما نمیگنجه 950 کی گرزی ولی 100 درصد به ساید شما کلا نمیگنجه حتی کل پلیر هاتون گرزی ها شون رو جمع کنن حالا شما خواستید اون نیزه دار های پدر بزرگه رو هم جمع کنید روش
همیشه ادامه میدیم
برای ساید شما یا بقیه ساید ها اینا همشون اضافی هستن
برای کلیه ساید ها 5 کی گرزی بسه
نمیدونم سوالات خودتون شفاف نیست یا جواب های ما
از هر بچه تازه واردی بپرسی میتونه بگه تو سرور معمولی نمیشه 950 کی زد
حالا شما دوستان عزیز دنبال یه سوژه بگردید که درجا ازش استفاده کنید
اگه واقعا با اینا دل خوش می شید
دوستان یه آمار جدید یکی از دوستان دیروز دیدم 900 کی سزار داشت
اگه خواستید اینم عمومی کنید تو اتحاد هاتون بازیکناتون هم دل خوش بشن
عجیبه ها
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ
بحث این چیزا اینجا بسته بشه خیلی خیلی بهتره
به نظر من دو تا دلیل میشه برا این صحبت ها نتیجه گرفت
1- یا از این آتش بس خوشتون نمیاد
2- دوست دارید آتش بس تموم بشه از طرف ما
ببینید داداش های من شما یه بازیکن نوب نیستید
برای تموم کردن آتش بس به این گزینه ها نیازی نیست
به هر حال راه اشتباه رو دارید طی میکنید
آخر نداره
امیدوارم اشتباهات لیدر های عزیز اوایل سرور تا کتیبه هاتون رو تکرار نکنید
هیچ لیدری بی اشتباه نیست و سعی میکنیم کم اشتباه ترین باشیم٬ من فکر میکنم که شما قصد به هم زدن آتش بس رو دارید!
از اتک های بیتشوتر و دی جی فایتر که بگذریم همین دیروز چهار تا فیک روی کتیبه های ما از جاست فرند اومد! یادمه توی پست های قبلی صحبت از سیبیل کردید!!!
در ضمن داداشه من قبلنا میگفتن گرزیه پخش به درد لای جرز دیوارم نمیخوره٬ تنها یک بازیکن نوب این حرکت رو میکنه که بره تو تاپ غارت فقط.
اون دف هست که مجموعش رو میگن! همر که مجموع نداره و گرنه رکورد همر میرفت دست این آقا :دی . ( البته این صحبت یک سوپر نوب هست ٬ احتمالا این کار بهترین کار ممکن بوده که بــــــــــــــــــــــــ ــــزرگــــــــــــــــــ ــان تری دات دارن اینو انجام میدن... !!!! :دی)
به هر حال صحبت کنید با پلیر های سایدتون ٬ بفهمونید بهشون که ما الان داخل آتش بس هستیم.
در این شک نیست که شما و پلیر های اکانتتون لیدری بلدید و خیلی هم خوب بلدید
نه من چه کاره هستم که به هم بزنم آتش بس رو
حتی خود هادی لئو شاهده هفته پیش بنده خودم میخواستم یه کتیبه بزرگ هدیه بدم به جنوب شرق به خاطر آتش بسی که وجود داره
ببین بیت شوتر و دی جی فایتر دیگه تو این سرور نیستن
توی این آتش بس ها همیشه ممکنه فیک بیاد حمله بیاد
انسان جایز الخطا هست و همیشه رخ داده
و وقتی میشه اونو حل کرد
شما به جای این که با لیدر اون اتحاد که بازیکنش به شما فیک میده یا حمله
مستقیم میایید تو فروم میگید از شما فیک میاد آتش بس نمیخواهید ؟
من الانش هم به این عقیده دارم گرزی لای جرز میخوره و 50کی سزار دوستان خیلی بهتر از 150 کی گرزی دوستان اعتقاد خاصی به گرزی ندارم و به قول خودتون بیشتر واسه غارت و رکورد زنی هست
در مورد آتش بس صحبتی قرار نیست بشه با بقیه دوستان
لیدر کل ساید وقتی تصمیم گرفتن آتش بس بشه آتش بس شد و تا وقتی ایشون نگن تمومه آتش بس ما به آتش بس پایبند هستیم
گفتم که داداش عزیز وقتی مشکلی پیش میاد با لیدر کل یا لیدر های بازیکن اون اتحاد صحبت کنید
مشکل حل میشه
حال به فرض من یه فیک بدم به اون طرف شما برگردید 2 تا فیک بدید این کار رو درست نمیکنه
مطمئنا ساید شما هم شلوغی زیاد میکنن
اگه آتش بس نبود خیلی اتفاق ها می افتاد
مثلا همین واندر جدیدتون که مبارکتون باشه
اینو هفته ها هست که خرمدین عزیز میخواد چیف کنه
و سیلور شما زود میاد چیفش میکنه
و فکر کنم خبر هم داشت
کار ندارم حق همه هست که چیف کنه یا نه
ولی آتش بس نبود
واندر جدیدی به اون اسم وجود خارجی نداشت
به هرح ال بهتره زیاد به این چیزا توجه نکنیم
آتش بس سر جاش هست تا زمانی که لیدر کل های دو ساید بخوان
همین
با سلام و عرض خسته نباشید ! ببخشید شما میگید لیدر کل گفته آتش بسه پس همه آتش بس هستن ؟ دم لیدر کلتون گرم و اونایی که حرفشو گوش میدن اما امثال تکسوار و دی جی فایتر و علی جاست فرند چی ؟ چرا تارگت اینا جنوب شرق ه ؟* چطوریه که حرف لیدر در مورد آتش بسو قبول ندارن اما به نفع اون کار می کنن ؟* اینا همش سواله و شما هم مسئول نیستی جواب بدی no game عزیز .
والا دادش چند مورد و عارض بشم . توقع نداشته باشید واندری که دستتون بوده و صاحبش حذف کرده رو از شما بدونیم حالا با این حال حدود 1 هفته خرمدین تو فکر چیف بوده یعنی ؟! چیفر کم داره ؟ حالا گذشته از اینا شما وقتی تو فکر چیف 1 ده اونم واندر میرید که بعد قراره پوش منابع کنیدش بهش رید میدید ؟ من ساعت 4 صبح اگه واندرو چیف کرده باشم روش اتک بود از خرمدین واسه غارت .
شما که از این طرف خبر ندارید
نمیتونم وارد بعضی از جزئیات بشم
کلا بحث چیفر نیست
بعد این خط اول شما رو کلا متوجه نشدم
ببین قضیه واندر متفاوته
واندر حق طبیعی هر بازیکنه که بره بگیره
حتی شما
حالا شما حذف میکنید دوباره یکی میاد چیف میکنه بازم حق طبیعی همه هست که بگیردش
بحث من یه چیز دیگه هست به هر حال زیاد وارد جزئیات واندر سیلور نمیشم
فقط بدونید ما اینطرف منصرفش کردیم :rolleyes: از گرفتن واندره
به هر حال جنوب شرق کل واندر ها رو هم داشته باشه
1دونش هم بالا نمیره