عالی هیجان اومد به سرور
نمایش نسخه قابل چاپ
عالی هیجان اومد به سرور
33 تا کتیبه چکمه و مرتاض و جنگ آموز تو سرور پخش شده ؛
3 تاش منحصره که هیچ کدوم شمال شرق نیوفتاده ؛
در کل از 33 تا فقط 7 تا شمال شرق اومده !! یعنی 1/5 !!!!!
بعد کتیبه راز معماری و امثال این 2 تا 2 تا افتاده :|
بعد جالب اینجاست مولتی هانتر هم اعلام میکنه که کتیبه ها عادلانه پخش شده :|
پ.ن: خفت جالبی بود فکر کنم یه همر کتیبه زن خفت شد ...
بهرحال با این تعادلی که مثلا برقرار شده باید منتظر جنگ زودتر از واندر باشم چکن عملا شمال شرق چاره ایی جز حمله به یه سری از سایدها و گرفتن کتیبه های مورد نیازش برا واندر نداره حالا این وسط یا موفق میشم و کتیب ها رو می گیریم و قوی میشم یا نمی تونیم و......
بهر حال دو تا ساید احتمالا از همین الان خارج میشن از بازی وسلام
اولین کتیبه رو جنوب غرب زد ...
خب اینجور که پیداست کتیبه ها تقریبا جمع شده و وضع همه ساید ها اوکی، جز ش.ش که هیچ منحصری و یا کتیبه باحالی توش نیوفتاد :(
(اصلا از اول در حق ساید ما کم لطفی شده بود اینم اضافه شد:| )
دم ظهری داشتم حساب میکردم که خرج گلد همر های این همه اک چقدر زیاده و تا کی قراره این خرج ادامه پیدا کنه! از طرفی دیگه هم بازی فوق العاده کسل کننده شده آدم حوصلش سر میره بخدا !!!
یهو یه فکری به ذهنم رسید بیام و چند تا پلن بریم و همر ها رو خرج کنیم سایدای دیگه زدن تو دف ناتار ما هم بزنیم تو دف پلیر، ماشاا... همه ساید ها هم پر بار و پر از کتیبه های رنگ و وارنگ هر سمتی نگاه میکنم چند تا کتیبه خوب میبینم :p:p:p
کسی هم که تا الان برای متا به ما نامه ای نداده پس دستمون بازه :rolleyes: :rolleyes:
خب دیگه خیلی واضح گفتیم، دفاع ثابت هاتون شروع کنید ریختن که داریم میایم، یا دیوار میشیم و ناز شصت دیوار کننده، یا میزنیم، روال بازی همینه دیگه کسی ناراحت نشه خواهشا!
پ.ن 1 ؛ یه نفر نامه داده بود چرا از ساید ما کتیبه زدید :| بیاین و پس بدین :| !!!! این مدل جدیده تا حالا ندیده بودم :|
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
بنده هم به نوبه خودم متای غرب رو تبریک میگم و امیدوارم پایدار باشه تا پایان سرور
خب بریم سروقت کتیبه ها
از نظر من ساید sw موفق ترین ساید تو جمع کردن کتیبه ها بود و خیلی خیلی زود تر از بقیه ساید ها کتیبه هارو جمع کردیم و حتی 2تا
کتیبه از ساید se هم توسط بازیکن های ساید sw بلند شد
در جواب این دوستانی که میگن کتیبه ها منصفانه پخش نشدند و باید تو ne بیشتر کتیبه میومد و میان خط و نشون میکشن تو فروم باید
بگیم که:
اولا به نسبت پلیر های هر ساید کتیبه ها واقعا منصفانه تقصیم شد چون به نسبت پلیری که تو ne بود مثلا اگر مرتاض یونیک میومد اونجا دیگه زدنش توسط بازیکن هایه یک ساید دیگه خیلی خیلی سخت بود ...
(حالا زیاد وارد جزئیات نمیشیم )
ثانیا شمایی که میگی با هیچ سایدی متا نکردی و خط و نشون میکشی که میخوای بزنی شما اگه بزن بودی کتیبه های سایدse رو که بعضیاشون بعده 14 15 ساعت بلند شد میزدی (الکی مثلا east متا نکردن :دی)
موفق باشید
سلام و درود خدمت کلیه عزیزانی که در سرور حضور دارن
اولا یه تبریک به تیم sw بابت جمع کردن کتیبه هاشون که واقعا عالی بود
دوما هم تبریک به متای غرب
ایشالله موفق باشن و سرور خوبی پیش رو باشه
پ.ن:2تا کتیبه هم از ما بردن که میاییم پسشون میگیریم :دی
پ.ن2: دوست خوبمون یورک اینقدر استرررررس به ما وارد نکن ما حال جابه جای و دف ریختن نداریم هر کدوم بزنی بردی :)
لول:دی
منم به نوبه خودم متا رو تبریک میکم به تک تک اعضای هر دو ساید امیدوارم بتونیم در کنار هم بازی جذابی رو داشته باشیم
MoStafa
سهیل کتیبه متیبه زدی ماله منه :D
moriVIP
L0L:D
اقا ما حروف فارسی نداریم با ورود من چرا سرور گردو خاکی شد :(
یه صدای بومممم از بیشه زارای اس ای اومد نه؟ من که فقط آتیش میبینم از اینجا چیزی معلوم نیس :دی
فایل پیوست 2173
:( چه خبر شده؟؟ ما امدیم جنگ اموزو ببریم جا به جا کردین باعث شرمندگی شد یکم گندمخورتونو سبک کردیم انشا ا.. پلنهای بعدی
فایل پیوست 2175
سلام و دوستان
کم کم بازی داره جذاب تر میشه و از این کسلی در میاد
جنوب غرب داره به حملاتش ادامه میده .. حالا یه مقدار شانسم چاشنی حملاتشون بود
قطعا جنوب شرق هم با شناختی که من از پلیرهاشون دارم . پاسخگو این حملات هست
خواهشن این لینک ها هم خط خطی نکنید ما هم ببینیم
سربلند و موفق
ali.es
salt
یه 50 کیلو شمشیر دیگه این صحبتا رو نداره :)
سلام به همه
لطفا یکی عکس از کتیبه ها بزاره ما ها که بیرونیم .....
با تشکر :دی
درود به همه دوستان
آفرین به شما دوست گلم که کتیبه زدی و تو کتیبه زدن به اتحاد و سایدت کمک کردی ، واقعا عجب افتخاریه خدا نصیب ما هم بکنه :( ، اصلا میگم بیا یه مدال بسازیم بدیم بزنی به لباست هر جا رفتی بشناسنت که کتیبه زدی و تو کتیبه زدن خوب عمل میکنی،
اصلا اینا رو ولش سرور بعدی با هم بریم برای ما هم کتیبه میزنی ؟ :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
خوبه قبلا هم گفتم 33 تا کتیبه مرتاض و جنگ آموز و چکمه مجموعا در سرور وجود داره ! که 1/5 تو شمال شرق بود !! حالا بازم بعضی ها بیان و حرف در بیارن !
مهم نیست اونی که بزنه هر جای سرور باشه میاد و میزنه ؛ فقط موندم انبار این 4-5 تا همر رمر پر شه لامصاب اینقدر گندم منفیه طول میکشه یکم، ولی از قدیم گفتن دیر بشه دروغ نمیشه :)
متای غرب هم مبارک، ما هم تبریک گفتیما که یه وقت ناراحت نشین بهتون تبرین نگفتیم :D
بله بله متای غرب هم از چند ماه پیش که عارف و منصور اینجا تو فروم برای هم پست قدردانی میزاشتن معلوم بود ;);):rolleyes:
وقتی ج.ش با ج.غ از اول سرور کل کل داشته باشن مسلما با هم متا نمیکنن و سرور غربی و شرقی میشه !! فهمیدن این موضوع تو تایمی که هنوز ثبت نام سرور داشت شکل میگرفت مشخص بود،
احسن به شما دوستان تیز هوش که فهمیدین با متای غرب، شرق هم متا میکنه :rolleyes:
یه جوی هم عکس رو سانسور میکنن انگار از مدافع یا هم اتحادی هاشون نمیشه لینک رو گرفت !!! آخه مگه میشه مگه داریم آدم اینقدر باهوش باشه و عکس رو سانسور کنه بزاره تو فروم !!!!
پ.ن ؛ ای بابا ، پست با لحن نامناسب نزارید حذف نشه ما بیایم یکم کل کل کنیم دیگه !!
پ.ن ؛ ممد داداش خیلی خاطرت رو میخوام بخاطر شوخی هام از دستم دلخور نشی :p
پ.ن ؛ یکی گفت که یکی دیگه میخواد ما رو چیف کنه ! کسی که میخواد چیف کنه تو راه چیف نشه صلوات !!!
- - - Updated - - -
خوب عزیز دلم شمایی که میایی اینجوری میگی و مسخره میکنی sw کتیبه هاش تقریبا تو 5 6 ساعت اول بلند شد در حالی که
ساید ne تقریبا دو برابره بقیه ساید ها (اکانت های اصلی + مولتی) پلیر داشت و حتی ساید nw هم زود تر از ساید ne کتیبه هاشو جمع کردن
فقط به 1 دلیل تو فروم اینو اعلام کردم اونم این بوده که مخفی کاری هایه ne و se و کم کاری هایه خودتون رو علتش رو پخش شدن نا مساویه کتیبه ها ندونید
موفق باشید
حالا خدائيش كتيبه هار خوب جمع كرديد ايولا داره لايكم داره هماهنگيتون قشنگ بود اميدوارم تا اخرش همينجوري قشنگ ادامه بديد سرور جذاب تر ميشه ولي يادتون باشه سرور واس ماس يعني كلش واس ماس ne ثابت شده اس (مديوني اگه فكر كني منظورم از اين جملات آخر كم كردن ارزش جمع آوري كتيبه هاتون بود والا)
- - - Updated - - -
يعني مرگ بر آمريكا
مرگ بر اسرائيل
آقا دمتون گرم ولي من مطمئنم اين يه اشتباه سهوي بوده چون كتيبه قشنگ جابجا شده هيچ دفي هم نبوده دليلي هم برا دف كردن نبوده خوب با يه جاخالي ساده همه چي بدون خون و خونريزي حل ميشد اما بازم دمتون گرم واقعا يه همر كوچيكو خفت كردين(حالا انگار ما خيلي همرمون گنده تره از اين حرفهاس)
آقا راس ميگه ديگه york رو عصباني نكنيد ......
راستي چرا همرتون رو خط خطي كرديد خوب
کل سرور واس ؛ ماست قیمه ان ای هست :دی
خوب همراتون بدون مرتاض فک نکنم خیلی بزرگ شن در همون حد کوچولو میمونن :دی
کلا از اول سرور این فرومه جای منم منم کردن ان ای بود :دی آخه بازی به پاپ بازی و مولتی غارت کردن نیست که شما وقتی نتونی کتیبه های مورد نیاز و لازمتو جمع کنی پاپت به درد نمیخوره و دیدیم که طبل تو خالی هستید هم جنگ داخلی دارید هم هیچ کتیبه استراتژیکی ندارید مرتاض و معماری یونیک اینوره
اس ای هم کم کم از دور خارج میشه
یه دید به کتیبه ها بزنی کلا متوجه میشی سرور واسه ماسته کیه :دی
فعلا 2 روز از تایم 3 4 ماه تایم کتیبه ها تا نقشه ها رفته
هنوز خیلی وقت هست واسه زد و خورد کتیبه ها و . . ..
بزارید خدایی کتیبه ها فعال بشن بعد کل کل کنید
پ.ن:خدایی بعضی ها یه جور پست میزارن انگار با 2 تا خفت بازی تموم شدست و فردا واندرشون 100 میشه و . ..
هنوز خیلی موندههه
موفق و سربلند باشید
لول:دی
- - - Updated - - -
به به
اقا زورتون نمیرسه بگید خدایی
یا زورتون میرسه ولی باز میترسید بگید
دیگه میاید خزانه صفر شده با تک قهرمان که اونم لینکش نیست میبرید؟
دمتون گرم
فایل پیوست 2176
این همه ادعا و از این کارا کردن زشته
والا ما که لینکی نداریم
نمیدونیم خزانه هم چه جور صفر شده
اتکی هم با کاتا که رو اکانت نبوده--
پ.ن:از این به بعد شبا نباید خوابید دزدی ها و کثیف بازی های دوستان شروع شده
دوست عزیزمون که کتیبه رو برده یا لیدرشون لطفا بیاد لینک کاتا رو بزاره تا ببینیم تا شک که نه یقینمون به دزدیتون از بین بره
لایک دارید
به جان ممد قصد مسخره کردن نداشتم :| کمی مزاح کردم ؛
رو شناختی از سرور E1 بهت دارم میدونم خیلی بچه باحالی هستی باهات شوخی کردم وگرنه قصد پایین آوردن ارزش کار کسی رو نداشتم و ندارم !
حالا انصافا یه سرور با هم بریم قول میدی برای منم کتیبه بگیری ؟! چون اینجا که کتیبه ندارم فقط علکی دفاعشو از قبل ریختم رو اکم :(
دس خوش به پلیر های ش.غ و ج.غ که سریع تر از ما کتیبه هاشونو جمع کردن، عاشق این رفلکسشونم امیدوارم همینجوری پیش بره :)
در ضمن اون دوست عزیزی که یهو از حاشیه های نمیدونم کجا وارد میشه و میپره وسط فروم و درخواست ماست و قیمه میکنه ،دوست گلم اولا سلام !!
دوما گفتی جنگ داخلی داریم ؟ دقیقا کجا جنگ داخلی شد اینو اعلام کنید ما هم بدونیم :confused:
کسی کسی رو زد ؟! کسی تو تاپ هجوم و دفاع همزمان تو این ساید رفت که بگیم کسی کسی رو زده ؟!
نه خوشم امد نوید چرا ساید شما تا یکم کم میاره و فشار وارد میشه بهش میاد میگه لینک بدید فلان نکنید بیسار نکنید خدایش واقعیت را قبول کنید که دارین بهانه گیری میکنید تا پشت بهانه ها پنهان بشید الان یعنی چی مثلا ما دست بردیم تو بازی؟ حکایت سرور c1 شد که تا دو نفرو زد جنوب سپهر امد تو گارنای اتحاد میگفت (,ویرایش توسط مدیریت) بس کنین تورو جون هرکی دوست دارین
سلام نوید جان زیاد جو نده هر کی من رو بشناسه میدونه اهل کثیف بازی نیستم داداش لینک رو با تک هیرو زدیم درست برو کتیبه های دیگه هم چک کن ما از وقتی کتیبه ها اومدن رو اکانتها جمعیت ده ها رو زیر نظر داشتیم بری ببینی کتیبه اکانت چشمان هم تک هیرو زدم اون هم کم شده دو تا دیگه هم زدم رو چکمه ها چک کن بازم اون رو شانسی زدیم نه اینکه بگیم پلنریم نه داداش شانسی زدیم همین رو ای ار قدیم یه بار فقط امتحان کردیم و جواب داد اینجا هم همین کار رو کردیم که یکیش اوکی شد لینکم ما داشتیم نیمدونم کی پاک کرده ولی اونور رو من نمیدونم .
صحیح :o
پس عوض شد لینک سبز رفت تک قهرمان
شما هم فقط با رصد جمعیت متوجه همه چیز شدید صحیح صحیح نوش جونتون گوشت رونتون
درست میگید :D
ما هم تو E1 همینطور از wonder بردیم اونموقع کثیف بود ؟؟؟ ( جاست کتیبه )
moriVIP
کدوم سهیل ؟
- - - Updated - - -
مگه دارم ؟
درود
از قدیم گفتند مالتو سفت بچسب؛ همسایتو دزد نکن.
کتیبه بردین از رو پاپ فهمیدین ؛ تبریک میگم به ریزبینی و دقت نظرتون.
گذاشتن عکس نامه بدون رضایت دو طرف ممنوع هست و من نمیتونم بذارم
ولی این مضمون نامه ای هست که ایشون به من دیشب دادن
"""_________________________نقل قول:
درود
اول میشه خودتون رو معرفی کنید؟ دوم : من از شما رمـــز گرفتم؟
سوم: میشه بگید من آیا لیدرم؟
چهارم من صرفا برا سرگرمی بازی میکنم و رمز خودمم در اختیار لیدرهاس حال و حوصله این بحث ها رو ندارم اصلا
سربلــند؛پیـروز دنباله دار باشید
نقل قول:
seforever :
شانگفی جان این چه وضعیتی هست توی این ساید؟پسوورد رو میگیرید بعد با سر همرارو میزنید توی درو دیوار؟اخه اسم این کار چی هست؟ زرنگی؟فان کردن؟
البته نامه ادامه داشت که دیگه منشوری بود نمیشد باقیش رو گذاشت.
ایشون از این که لیدرا با همرشون کتیبه کلین کردن شاکی بودن و در ادامه گفته بودن این کار رو جبران میکنن.
من نمیفهمم چرا ناراحت بودن ایشون ؛ ازشون همر گرفتند لیدرها به جاش جنگ کوچیک دادند نمیدونم این کجاش ایراد داشته که این دوستمون ناراحت بودن.
البته من نمیگم به شما گفتند بیاین کتیبرو ببرین ولی خوب تک هیرو زدن هر چقدر هم پاپ پایین باشه با 50 تا دونه شوالیه دیوار میشه.
امیدوارم که ادامه بازی جذاب باشه.
سربلنــد؛پیــروز ودنباله دار باشید.
با تک هیرو رفتن و کتیبه بردن چه جالب اقا به ما هم یاد بدین از این تکنیکها راستی این لینکها چرا مواقع حساس مفقود میشه :rolleyes:
جدیدا با رعد میرن نیزه دار خفت میکنن:))
دوستان حسابی دارن گندمخور آزاد میکنن :d
یا میان رعداشونو میمالن به نیزه دار یا جاسوس میکنن تو دیوار:|
آقا 4 روز دیگه این گندمخورها بدردتون میخوره نکنین اینکارارو :))
عارف جون دیوارت جنسش از چی هست اینا خوششون اومده میان میکوبن بهت :d
سلام به همه ، یه کم درگیرم کم میام فروم ! آقا دمت گرم ، شما اسطوره ی منی ، البته اسطوره دفم که هم بازیته ، همون که یه تنه همه رو دیوار میکنه :)))) شمام اسطوره پلنی منی :) یه جور میگی خیلی مونده انگار من و بچه هام اکانتمون رو فروختیم متواری شدیم :))) یعنی تا ته سرور مشاهده میکنیم این چیزا رو !؟ آقا دمت گرم ما رو عجیب غافلگیر کردی ، اسکاتات که در و دیواری شد ما نفهمیدیم اولش ، عارف زنگ زد گفت عمو رنک یک دف شدیم =))) به من میگفت اگه گفتی کجا رو زدن :))) فک کردم خفت شدیم به طور نا محسوس :)))) یه سوال دیگه ، شما با این مولتیات که میای خودت رو میمالی به دیوار و میری ، آیا غارتشون هم میکنی !؟ یعنی ممکنه مثلا علاوه بر 20 کیلو پیاده گول و اون 7 کی رعد ، کپشو رید کنی مثلا !؟ یه حس عجیبی بهم میگه روزای آخره :)))) آقا ما که دفسازیم ، میخواین بزنین هم گناه داریم :( ضعیف کشیه ، میشه ما رو نزنی !؟ یعنی این همه آدم تا حالا بلد نبودن ما رو بزنن !؟ میگم عاقبت خوبی نداره ها ، شما که لیدری باید بدونی کل کل ممنوعن :)))) مردونه تارگت بدم دف بریزی توش !؟ همونایی که میخواستی خفت کنی دیوار کنم :| پلن اکانت عوض شد :|
پ.ن سندی :دی : بعضی وقتا یه عکس از یه جا میذاریم که معمولا فتوشاپه :دی یکی دیگه هم الان میذاریم =))))
فایل پیوست 2178
من که میگم فتوشاپه ، ولی حالا در هر صورت ، کسی آنویل بالاتر دارد آیا !؟ ( آنویل عبارت هستش از نیروی متمرکز دفاعی در یک ده :)))) )
پ.ن : یه بار دیگه متامونو تبریک میگم =)))))
با تشکر