demon witch رو من برای مثال گفتم! اکثر اکانتهایی که اعتراض کرده بودن از ساید nw بودن
متای من با Se هیچ ربطی به این موضوع نداره و دیروز هم بهت گفتم فقط یکی از دلایلش اینه
نامه ی عمومی حیدرو مبنی بر به جون هم انداختن 2تا ساید Sw و Se رو بزارم کف فروم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
demon witch رو من برای مثال گفتم! اکثر اکانتهایی که اعتراض کرده بودن از ساید nw بودن
متای من با Se هیچ ربطی به این موضوع نداره و دیروز هم بهت گفتم فقط یکی از دلایلش اینه
نامه ی عمومی حیدرو مبنی بر به جون هم انداختن 2تا ساید Sw و Se رو بزارم کف فروم؟
سلام،
مثل اینکه یه نفر دیگه داره خیلی دست و پا میزنه و جوش آورده : )) عزیزم ما اصلا شما رو به حساب نیاوردیم و نمیاریم، چرا جو گرفتت ؟! دو تا تیم قبل سرور قرار گذاشتیم بیایم روبروی هم بازی کنیم، یه تیم رفت sw و ne و یه تیم رفت se، حالا به هر دلیلی تیم مقابل قبل از کتیبه ها حذف کرد و رفت و سرور از حالت عادی خودش افتاد و بقیه کسایی که در این 2 ساید بودن به ما ملحق شدن تا سرور رو باهم تموم کنیم با رفاقت، بعد این وسط شما از ته nw اومدی خودت رو ساید حساب کردی ؟!؟!؟!
آخه کسی هست که یادش نباشه خودت میومدی میگفتی nw اصلا ساید نیست ما 4 تا اکانتیم که sw بازی میکردیم قبلا این سرور خواستیم بیایم جلوی ماهان !!! : )) بعد هم که اول سرور با 4تا اتک از sw اون متحدی با ما رو بهم زدی چون فارم شده بودی و گفتی میخوام با این کار زمان بخرم : )) بعد تو خودت رو ساید حساب کردی ؟
بعد حالا تو اومدی از متای 3 به 1 حرف میزنی ؟! 4 تا اکانت رفقای ما تو ne که تصمیم گرفتن پیش ما بازی کنن وقتی تمام سایدشون حذف کردن میشه متای با ne ؟ بله ما به احترامشون از واژه متا استفاده کردیم و میکنیم، اما کدوم عاقلی به متحد شدن با 4 تا اکانت میگه متای با ne ؟
باشه بگو متا اشکال نداره، اما متای 3 به 0 هست نه 3 به 1 : )) ما 1 رو نمیبینیم،
وقتی لیدر ساید شما اینجوری mm میده دیگه باید تا ته داستان اون ساید رو خوند : ))
" ا سلام خدمت یاران به دلاوران شمال غرب
کسی حق ترک سرور را ندارد همه سر اکانت های خود بمانند
ز همت هر مرادی را می توان تسخیر کرد ...
دوستانی که توی این جمع هستند میدانند روزهای اول بازی با یک سیاست انگلیسی دو ساید قدرتمند بازی را به حون هم انداختیم و یکی از ان ساید ها هم اکنون مورد استعمار جنوب شرق قرار گرفته
با میتونیم فقط کافیه در کنار هم با مدیریت بازی کنیم ما میتونیم ما می تونیم دوستان تا میتونید دف بسازید من به عنوان یکی از لیدرهای ساید به همتون میگم که همین الان ساید ما 10 میل دف داره
از مجتبی عزیز هم خواهش میکنم که انقدر احساسی تصمیم نگره
مجتبی جان شما کسی بودی که که این ساید رو با 6 نفر پلیر فعال جمع کردی پس در ادامه هم میتونی ما رو پیروز بازی کنی ما به تو اصمینان داریم به سیاست تو و به هوش تو
ما میدانیم که شاید نتوان کاری کرد در مقایل اس ای جنایت کار ولی میجنگیم و زمین دژکوب را از لوس وجودشان پاک خواهیم کرد
زنده باد مرگ
زند باد مجتبی
زنده باد nw "
=)))))))))
یعنی طرف تو نقش خودش غرق شده باید غریق نجات خبر کنیم، میگه زنده باد مرگ : )))
پ.ن: احسان با یکی بحث کن که ارزشش رو داشته باشه : ) کسی که خودش اعتراف به سیاست کثیف داره، ارزش بحث کردن نداره.
تو خودتو چی حساب کردی؟ همین که از 6 تا پلیر شمال غرب ترسیدید کافیه
در ضمن تو که فیک میدی جرات ریل زدن هم دداشته باش
پس الکی نیا ساید ساید نکن. شما با 80 تا اکانت از شمالغرب ترسیدی که رفتید به شمال شرق پیشنهاد متا دادید به جنوب غرب پیشنهاد متا دادید میدونی چرا؟
برا اینکه دف واندرت برسه به 20 میلیون و همرهای این موقع سرور نتونن واندرتو پایین بیاره
عزیزم با بچه که طرف نیستی برو بزرگ شو بعد بیا
باز از حدت که بیشتر حرف زدی عموجان !
ج.ش از چیه شما میخواد بترسه ؟
شمارو که زیر پر و بال خودمون بزرگ شدین !×
اگر تا حالا هم یک همر روی شما بلند نشده به خاطر این بوده که 1% بتونین بازی جذاب کنین .
تلاش کنین شاید حریف تمرینی حساب کردیمتون :)
بچه خوبیم باشی اتحاد قهرمان جا باز میکنیم برات: دی
فایل پیوست 1817
بدون شرح
با سلامی دوباره... میرسیم خدمت اقا مجتبی :
مجتبی جان من هیچ حرفی ندارم جز اینکه شما خودت بهتر میدونی که nw چی بود.... اگر لطف sw و se نبود که شما اولین ساید بودی که حذف میکردی
اگه اشتباه میگم تصیحش کن؟
دوم: سایدی که تا به امروز سرور. یک لگد خالی ول نداده. حتی با ۴ اکانت باید خیلی بهتر از اینها میبود که نیست! زیرا که اون موقع که ۳تا ساید سرو کله همدیگه میزدن شما تو لباس دوست نشسته بودی کنار و ریکاوری میکردی... که امروز برای کسانی که به تو وقت بازی کردن دادن شاخ شی... تقصیره خودمه
که نزاشتم بچها nw رو بزنن خودتم میدونی.
و این نیز بگذرد
Ali_KinG_sE
از اینکه بچه های اس.ای تونستن بدون جنگ این سرور رو ببرن خوشحالم.البته فقط با متا با ان.ای و اس.دبلیو.خخ
ما حذف زدیم .خوش باشین
دمون ویچ
بدونه جنگ به نظرم شما صفحه مهاجمین و مدافعین سرور رو باز کن ببین چه خبره
شما از اول سرور تو غار بوودی که جنگارو ندیدی؟؟ :d
داداش حذف کن برو خدایی سرور داره روت فشار میاره یکم دیگه بگذره میای میگی سرور رو هم بردی :d
پ.ن:فرار مغز ها :d
یا ادمین:فایل پیوست 1820
فایل پیوست 1821
تو فروم کلا کل کل زیاده اما غارت و تاپ مهاحمین و ببین بعد بیا برام کری بخون
در ضمن رنک مهاجمینم بدون زدن همر هست عمویی
چه ربتی داشت؟؟ :D
شما میگی بدون جنگ بردید من واست عکس گذاشتم ببین دیگ بدونه جنگ بوده به نظرت؟؟
تاپ غارت؟؟ اونجا سربازاتون سرما نمیخورن؟؟ توو بیابوون سووز نمیاد؟؟ :D
الان من به چه امیدی باید رید بزنم؟؟ که بیام تورو بزنم؟؟ زدن داری؟؟؟
دوست من از نظر بنده شما یه بازیکن نخورده پا به فرار گذاشته ای
پ.ن: لطفن همرت لانچ کن لطفن لطفن
پ.ن2:راسی یه زمانی lion به شما فیک داده بود یادته وای که اون شب تو چقدر یه تنه مارو خندوندی یادش میوفتم میپاچم رو درو دیوار :D
خوبه نامه هات هنو هست والا به مولا :D
عمو جان توضیح میدی رنک مهاجمینو از کجات در اوردی؟؟؟ اون جاسوسا که میکشیش؟یا حیونای واحه ؟ منظور ما از پوینت جنگه حقیقی هست نه پوش برا رنک ایمیلاتون.
ببین از روز اول نشستین فارم ویل بازی کردین . اگه این تایمو ما داشتیم ۸ تا سرورو سوراخ میکردیم . سرور 3ایکس چند ماه ریکاوری شده این!!!!؟
این سرور هم اگه موندید چون مجتبی خیالش از ما راحت بود ... الانم که دارید میرید چون حمایت کسی رو ندارید میرید.خیلی خوشحال میشم بمونید تو زمین بازی با هم صحبت کنیم نه از فروم.
حق نگهدار
Ali
عرفان جان بیخیال اینا خود شاخ پندارن کل swوneبه خاطر مسائل مدیریتی سایت حذف کرده اینا به خودشون گرفتن :)))
ولی باحالن یه جوری حرف میزنن که انگار الان با پلناشون باعث حذف پلیرای ne v sw شدن:)))
ولی الان نسبت به 2 ماه پیش حرفه ای تر شدن دیگه اینجا اتک دستروید 1 ثانیه دیدن :))))
اگه اتک زدن روتون رو اون دهی که تایماش در رفته دف بریزید اینا 2 تا موجم تو یه ثانیه نمیتونن بزنن کل پلناشونم چیف .
بچه های se انصافا روز معلم کادوی ماهان یادتون نره
باتشکر
سلام ناشناس (یعنی انقدر ترسویی که ناشناس میای کف فروم؟)
ناشناس جان من اگه به خاطر مسایل مدیریتی توی یه سرور از یه سایتی حذف کنم دیگه توی اون سایت بازی نمیکنم چون مدیریت که یکی هست این سورور اون سرور نداره خواهر گلم (نمیدونم پسری یا دختر بی ادبه نشه)
اینم اون یکیشون جناب زیر پرچم
کماکان زیر پرچم تشریف دارن
نمیگه دیگه نمیخوام بازی کنم میگه تا فینال تابستون نمیخواستم ولی الان میخوام
هم سایت مشکل مدیریت داره ما حذف میکنیم هم سایت مشکل مدیریت نداره ما بازی میکنیم
خوش گذشت
قبل از هر چیز با عرض معذرت از مدیریت قصد توهین به سایت رو نداشتم بازم عذرخواهی میکنم
با سلام و تبریک سال نو به همه دوستان
با توجه به برخی مسائل من به عنوان عضو کوچک و قدیمی شمالغرب ترجیح دادم از اول سرور وارد هیچکدام از اتحادهای شمالغرب نشم و به تنهایی بازی کنم
بعضی از دوستان متاسفانه حد رو رعایت نمیکنن و در جواب باید بگم
شما نمیخواد بگی شمالغرب چی بود و حرف از لطف کردن بزنید ، مشکلتون بــا شخص هست ولی به ساید شمالغرب توهین میکنید فکر میکنم قبل از زدنِ هرحرفی کمی تامل جایز باشه
هر وقت پلیرهای شمالغرب ( اسپید سابق ، آی آر ) یک سرور اومدن بازی کنن فروم پست بذارید و منم منم کنید
از 3 راند آخر 2 راند شمالغرب بود که 100 کرد اونم ســـه واندر ِ بالا رفتیم و 100 کردیم و راند آخر هم که لیدرهای ما به علت مشغله کاری نبودن و اکانت سلام سوسیس 100 کرد
این همه ادعا ، این همه تحقیــر هم دیگه بخاطر چی؟
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دانی که پس از عمر چه ماند باقی؟ / مهر است و محبت است و باقی همه هیچ
پایدار و سربلند باشید
Cherry
سحر جان اینکه شما از پلیر های خوب و قدیمی nw اسپید هستید هیچ شکی نیست و کل بچه های اصلی شمالغرب اسپید شایسته احترامند
ولی وقتی توی یه سرور یه سری ناخالصی ها وارد یک ساید میشن و اکثر پلیر های اصلی اون ساید بازی نمیکنن طبیعی هستش که ساید از پتانسیل بالایی برخوردار نباشه و از طرف ساید های دیگه مورد تمسخر قرار بگیره , البته تمسخر مختص همین سروره و به گذشته ی بازیکنان ساید و سرور مربوط نمیشه و چیزی از ارزش هاشون کم نمیکنه
ایشالله درکنار شما, سینامی , فرشید پاستیل , کارو چپدست ,میلاد امپرور,علی nini3 و خربالدار واکبر... سایر بازیکنان nw تشریف بیارن و شاهد یه سرورجذابی باشیم
خانم سحر شما که میگی مشکلات بخاطر شخص هست آیا همین شخص که شما میگی اول از همه جنگ آموز رو به شما نداد؟ اکانت برای پوش بهتون نداد؟ مجتبی چقدر روی اکانت شما اومد کمک کرد؟ فکر کنم بالای چندین بار میخواستید حذف کنید اما مجتبی میخواست اکانتت رو در اختیار ساید بزارید اما قبول نمیکردید و زمانی که قرار به حذف میشد به بازیتون ادامه میدادید. تقصیر شما نیست همه اینا تقصیر مجتبی هست که به شما به عنوان پلیر قدیمی شمالغرب بها داد.
شما اگر پلیر واقعی شمال غرب بودی زمانی که شمالغرب پلیر کم داشت نمیرفتید برای پلیرهای ساید دیگه مولتی بالا بکشید
شما هم بهتره بری تو اتحاد برنده حتما قبولت میکنن به هر حال هم از صدقه سری مجتبی کلی دف داری هم یه نیمچه همر ( هر چند همر دیگه به کار نمیاد) هم اینکه براشون مولتی بالا کشیدی
اولا سحر برای من یدونه مولتی بالا کشید نه ساید دیگه , اونم از لطفش بود
ان دبلیو این سرور پلیر کم نداشت پلیر خالص کم داشت
اگه هرکی واسه ساید خودش بازی کنه همچین مشکلاتی پیش نمیاد. حداقل سحر به رزومه بازی از خودش داره توی این سرورا هم حداقل یبار بیگ همر گرفته
اگه کل افتخارت به اینه که 700 800ک پوینت هجومی بدون زدن همر داری, سرور g3 تقریبا 2میلو200 پوینت ما فقط با خالی کردن 5ک آبادی بوده
برای من جالبه که این همه آدم جمع شدید و دارید در مورد یک بازی انقدر تو سر و کله هم دیگه میزنید ، اگر همه ما درک کنیم که این فقط یه بازیه که باید توش با همکاری به موفقیت رسید دیگه انقدر برای همدیگه شاخ و شونه نمی کشیم . کلا برای تفریح بازی کردن از یادمون رفته .
خدائی روتون می*شه اینارو به اسم همر بلند کنین ؟
http://dejkoob.ir/ir/report/1739486f5c2
پلیر تنهای http://www.pic4ever.com/images/Ghelyon.gifse
سلام
من که شما رو نمیشناســـم و پست من هم خطاب به یکی از دوستان در اس ای بوده و شما اصلا طرف حساب من نیستی این ضرب المثله چی بود نخود و آشو اینا داشت :D
و ظاهرا از ضعف در بینایی بسیار رنج میکشید ، مشکلتون ( خصومت داشتن ) با شخص هست با مشکلات بخاطر یه شخص هست از زمین تا آسمون فرق داره این کجا آن کجا :D
شروع پست که این باشد راست و دروغ ادامه پست هم معلومه
احترام احترام میاره ، مدال احترام نمیاره و احترام هم مدال نمیاره جمله سنگین بود به مغزت فشار نیار ، چَشم حتما اتحاد برنده هم میرم .
پایدار و سربلند باشید
Cherry
فایل پیوست 1835
سرفا جهت اطلاع
فروم شده خاله خاله بازی
قبلا یه حرمتی داشت هر کسی رو راه نمیدادن تو فروم ،
خب دیگه . دلیل اینکه شما وضعیت سایدت اونجوری و ما اینجوری اینه که شما فک رنک و مهاجم و بیگ همر هستین
ولی بچه های ما دنبال این چیزا نیست و هر کسی یه گوشه کار رو گرفته تا متای 2.5 به یک حذف شده
ولی همین اکانت Xyster اکانت لب مرزی ما بوده و باهاش 10 12 تا تا پلن موفق زده شده . این یعنی کار تیمی . بیشترین تلفات رو داده ولی بدون منت
اینه که شما رنک و مدال رو میبینی
بچه های ما رفاقت و از خودگذشتگی
موفق باشین
اولا وقتی توی یه سروری نقشی نداشتی حرفی نزنی سنگینتری , از خود ماهان که پلنر اون ساید بود میتونی بپرسی توی جند تا تارگت ما دف ثابت بود
من اگه با شما حرفی هم زدم به اصرار ماهان بوده که باهات کنار بیام اون سرور که وقتی شخصیت سینامی رو دیدم ترجیح دادم متارو با اون ساید ببندم نه ساید شما حتی در صورت شکست :)
حرفایی که بین منو تو و ne زده شد بعد از بسته شدن متای ما با اس ای مورد تبادل نظر گذاشته شده نه قبلش (حتی بعد از اینکه ان ای با اس ای متا بسته بود)
اونایی که شمارو باید بشناسن از روزی که روتون 4تا پلن رفته شد شناختن, من هنوزم توی اس ای با بعضیا شاید مشکل داشته باشم ولی طرف حساب من لیدر سایدشونه نه کس دیگه ای
اون مولتی رو سحر خودش بیاد کامل تعریف کنه ماجراشو بهتره!
سرور فینال تابستون آینده هم احتمال زیاد همین sw میام
درود .
خوب بجه های ش.غ هم حذف کردن ، خسته نباشین همتون .
جدا از کل کل های اینجا که جنبه فان داره ، برنده اصلی بازی بعد از ما قطعا خودتونین که با دست خالی موندین
تیمتون و این دوستانی که از ج.غ و ش.ش موندن ، شرف دارن به این رفقای فراری ج.غ و ش.ش
دوستان به دلیل اینکه باز هم آی دی فروم من مسدود شد از مهدی عزیز خواهش کردم این پست رو از طرف من بزاره
با سلام خدمت همه دوستان
بالاخره این سرور خوب یا بد برای من و تیمی که لطف کردن باهام اومدن تموم شد و علاقه ای هم ندارم که در مورد علت حذف اکانتها حرفی بزنم.
ما چه فارم چه قوی چه ضعیف و هر چی بودیم تمام تلاشمون رو کردیم تا بتونیم توی شمالغرب حرفی برای گفتن داشته باشیم و با اینکه از همون اول سرور درگیری داخلی داشتیم ولی تا جایی که تونستیم سعی کردیم کاری کنیم که از سرورهای آینده تعداد بیشتری پلیر توی شمالغرب ثبت نام کنن و امیدوارم حداقل 1درصد موفق بوده باشیم.
اینجا یه بازی و یه محیط مجازی هست و با حذف اکانتهامون اتفاقات بد و ناراحتی های توی سرور رو هم از ذهنمون حذف کردیم چون مهم دوستیها و رفاقتها هست و همین که توی این سرورو چندتا دوست جدید پیدا کردیم برامون کافیه.
کسانی که منو میشناسن میدونن خیلی اهل کل کل نیستم و سعی کردم به کسی توهین و بی احترامی نکنم اما اگر هم ناخواسته به کسی بی احترامی یا توهینی کردیم بدونید که از روی دشمنی یا عمدی نبوده و امیدوارم به بزرگی خودشون ببخشن و حلالمون کنن
انشالله اگر قسمت بود شاید باز هم بازی کردیم اما در حال حاضر قصد ادامه بازی رو ندارم شاید زمانی که مشکلات سرور از تایم کتیبه ها و نقشه ها و نوع ویو زدن ها درست شد باز هم بیایم و البته تا اون موقع معلوم نیست زنده باشیم یا مرده.
از کسانی هم که همیشه کنارم بودن مثل حیدر، محمد اسباگتی، مهدی، طاها،عرفان و... و سحر عزیز که تا جایی که بود و وقتشو داشت کمکم کرد واقعا تشکر میکنم.
یادمون نره این یه بازیه و با همه کل کل ها و دعواها نباید به هم توهین کنیم و دوستیها رو فدای یه بازی مجازی نکنیم.
باز هم از همه دوستانی که بخاطر حرفام حتی ذره ای ناراحت شدن عذرخواهی میکنم
به امید دیدار
مجتبی
MATRIX III - Hermetic
تبریک به همه se واسه پیروزیش. انشالاه همیشه سربلند باشید. سرور جذابی بود خدایی. به بچهای تیمه خودمون تبریک ویژه میگم تنشالاه همیشه سربلند باشند در همه جا. فینال تابستون منتظز دوستان هستیم
سلام
کسی نمی خواد با من متا کنه ؟
http://i3.x.dejkoob.net/spieler.php?uid=497
با تشکر
خودم