[QUOTE=SohraBR;1767]دوست همیشه ادعا و با ادب من ، داخل همون لینک نوشته شده داخل دهکده ناتار سرعت ساخت ۲برابر هست
خواهشمندم خود رو نخود هر آش نکنید[/QUOT
عجبا
هه هه هه هه
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=SohraBR;1767]دوست همیشه ادعا و با ادب من ، داخل همون لینک نوشته شده داخل دهکده ناتار سرعت ساخت ۲برابر هست
خواهشمندم خود رو نخود هر آش نکنید[/QUOT
عجبا
هه هه هه هه
اوووووووووووووووووووووو
خسته نشدی این همه تایپ کردی ارش جان:دی
خلاصه بگو دیگه
نژاده رومن بدرد اخر بازی میخوره که عمرا هرکسی نتونه باهاش خوب بازی کنه
نژاد گول هم از نظر من بدرد ترسو ها میخوره
نژاد توتن هم که بهترین حجومی در کل بازیه تو این سایت دژکوب هم توتن برنداری میخورنت :دی
سلام دوستان
یکی لطف میکنه روال کامل تسخیر دهکده سرزمین متروکه رو توضیح بده
؟؟؟
منظورت دهکده جدید زدن؟
یه اقامتگاه 10میکنی 3تا مهاجر میسازی میری قسمت امتیاز فرهنگی ببین امتیاز فرهنگیت رسیده اگه نقره داری میری یه کم اثر میخری زود برسه اگه هم نداری صبر میکنی تا برسه بعد وقتی 3تا مهاجر اماده شد روی سرزمین متروکه کلیک میکنی خودش یه گزینه برای ساخت دهکده اضافه میشه اون رو میزنی مهاجر ها رو میفرستی
سلام دوست عزیز این که چطور پلیری باشی رو توی بازی باید بقیه بگن نه خودت به قول معرف مشک ان بود که خود ببوید نه ان که عطار ببوید
بعد در مورد نظم بخشیدن به دهکده هات اگه منظورت نظم بخشیدن به ساختمون هاست خوب سعی کن ساختمون هات رو تنظیم کنی که توی هر دهکده ات همون مدل و شکل باشن یعنی سر جایی خودشون
در مورد نظم بخشیدن جمعیت دهکده هات میتونی اسمشون رو از جمعیت بالا مثلا 1 2 3 ... بزاری در مورد منطقه هم باید بگم که این مورد به خودت بستگی داره
دوست گلم بهترین بازیکن یه لقب هست که باید بازیکن بدست بیاره
ولی از نظر من اونی که100میکنه یا صفر میشه یا تاپ غارت و هجوم یا پاپ و دفاع مهم نیست مهم اخلاق و رفتار و منش و مرام طرف هست که باعث میشه که دوست زیاد دورش جمع بشه و زیاد ازش تعریف بشه
به نقطه ی درست اشاره کردی ولی باید تجربه رو کنار بزرگان بدست بیاری و بیشتر به دردت بخوره
خیلی ها خیلی وقت بازی میکنن ولی هنوز چیز زیادی از بازی یاد نگرفتن
یه سوال دیگه چیفر چیه؟؟؟
همون سناتور رییس قبیله و ایناست؟؟؟
برای چیف دهکده ای که قبلا جانشینش بودی چقدر باید بگذره تا بشه چیف کرد؟