سلام
از دیروز که این اتفاقا افتاد جندتا پست گذاشتم اما دیگه سکوت کردم و لی دوست عزیزی که حتی پست شما رو ریپلای هم نخواهم کرد باید بهتون بگم که جنوب غرب چیزی نداشت؟ شما اگر مطمئن نبودید که جنوب غرب میتونه کمکتون باشه باهاش متا نمیکردید پس کمتر بیا اینجا بالا پایین بپر که کار بعضی افراد رو توجیح کنی. همونطور که توی متا من 700 کی گرزی زدم و چکمه یونیک رو شما استفاده کردید طبق توافق جنگ یونیک برای ریکاوری دست من اومد پس شما اصلا لطف نکردید بلکه این ما بودیم که بهتون لطف کردیم و زمانی که شرق باهاتون دشمن بود باهاتون متا کردیم و کمکتون کردیم
شما یه جنگ آموز که کلا 5 روز هم دست من نبود دادید بعد میگید کمک؟ چقدر از دف ما دست شما بود؟ چند تا از همرهای ما به نفع شما خرج شد؟ آره عزیزم خودتون گنده نکنید که اگر جنوب غرب نبود الان شرق با خاک یکسانتون کرده بود. شمایی که سر دف با هم دعوا داشتید و ما بودیم که تو همه شرایط کمکتون کردیم نه شما . بنابراین دیگه پرو نشید چون جنوب غرب همین الان هم نسبت به شما بهترین عملکرد رو داره و داشته.
موندم چرا بعضی ها الکی دوست دارن بگن جنوب غرب رو ما بزرگ کردیم. نه آقایون حنوب غرب همیشه بهترین پلیرها توش بودن و در همه حالت هم همه ازشون میترسیدن. نمونه بارزش توی 3 شب چند تا همر ازتون پروندیم ؟ پس حد خودتون رو بدونید شمایی که متا براتون معنی نداره و میخواید برنده بازی به هر قیمتی باشید. یاد فرشید پاستیل بخیر، مرد بود اگر حرف میزد سر حرفش میموند. والا یه زن بیشتر از شما سر حرفش هست
پ.ن:: الان زدن من اینقدر عقده شده؟ آخیییییییییییییییی میخوای یکم همر هم بزارم بگید از نیرو پروندیم؟
پ.ن: بابا همر های منو خودتون زدید تو درو دیوار دنبال چی میگردید دیگه؟ نیروی غیبی؟ ما نداریم مثل شما
- - - Updated - - -
دوست عزیز که میگی من چراغ چک میکردم لطف کن بیا ثابت کن وگرنه ساکت باش و حرف مفت هم ؟؟؟؟ نزن
کسانی که منو میشناسن میدونن اصلا با چراغ و این حرفا هم رابطه ای ندارم
من اصلا این سرور پلن 0 کردن نرفتم عزیز دل برادر
فقط یکی رو 0 کردم که تو جنوب غرب بود و اکانتش رو به خودمون میزد
احتمالا تو خواب داشتی پلن منو اینسرت میکردی. نکنه ویوایی که بعد از برداشتن جنگ آموز شمال شرق روت بود رو میگی؟ اون بزرگ پلنر شمال غرب مهدب مورچه زده بود نه من. اگر اینسرت نمیکردی جای تعجب بود اون اتکها
هیچوقت از این کارها دفاع نکردیم و نمی کنیم چون میدونیم کثیف بازی چه ضربه ای به پلیری که چند ماه زحمت کشیده میزنه
در ضمن برو ببین پسورد رو بی کی داده بودی که اون پسورد بقیه رو از روی اکانت شما برداشت و جانشین هات رو زد. خواستی بیا بیشتر روشنت کنم