محمدرضا جان الان باز میان و یه لینک به سورس اینگلیسی میزارن و میگن قانونیش همینه !
ما نمیفهمیم ! :)
پ ن : بایدم خلوت شه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست گرامی به ساید خودت چرا حمله میکنی اون هم با دو سه ساعت فاصله خب فکر نمیکنی وقتی صبح تشریف بردی دانشگاه یا اداره طرف میتونه راحت بیاد سراغت و صفرت کنه یا شب که خوابیدی ساعت چهار صبح روی سرت اوار بشه فرصت دف چیدن پیدا نمیکنی عزیز دل برادر
سلام به همه دوستان ؛
یک سری پست دوستان عزیز رو میخوندم نکاتی رو دیدم که نیاز دونستم بیام و یه پستی بزارم ؛
1.
این سرور اگه یادتون باشه ارزش مدال و جایزه هاش دو برابره ، پس یکم فکر کنیم میبینیم منطقی هست که سخت تر باشه ؛
اینکه ناتار ها تخم ریزی شدید تری دارن نشون دهنده اینه سایدتون چقدر غارتگر داره ؛ چرا تو ش.ش منی که با 4 تا شمشیری غارت میزنم به ناتار از روز اول سرور تا الان 3 تا شمشیری هم لاست ندادم !!! :confused:
یکی بیاد منو توجیه کنه که آیا من با ادمین رفیقم یا فامیل کسی هستم که من لاست نمیدم تو غارت و بقیه میدن !؟؟!؟! :D
والا ما از خود شما هم کمتر سرور بازی کردیم ! عیبه زشته از این حرفا میزنید یکی میاد میبینه خندش میگیره :cool:
2.
(شایان و عارف) عزیز ، اشاره کردن که گندم کمتر بهتر ، منم دقیقا این موضوع رو تایید میکنم ؛
چه وضعی بود هر سرور بازی میکردیم همه توتن میساختن با 5 تا همر جنگی تازه می اومدن مینالیدن که چرا میزان تعداد حمله روی 10 هزار قفله و نمیشه بیشتر غارت زد !! بسه دیگه اینجور همر های تخیلی کشیدن ، اینجا اینقدر اوضاع منابع غارتیش خوبه هیچ کی دیگه همر کپ و 3 چیفر و ... نمیساخت همه نانکپ میساختن با 10ک کاتا سر حرف هم میشد میگفتن بجا چیف میریم صفر میکنیم همر زیاده !!
یادش بخیر اون موقع که دژکوب آی آر تازه بسته شده بود یه سرور 8 دات کام رفته بودیم غارت که میزدیم کل منابع غارتی از ناتار یا آبادی سر جمع 10 تا دونه هم نمیشد !! اونجا بود که یه همر ارزش داشت انصافا ،
از قدیم گفتن هر چیزی که تعدادش زیاد بشه بی ارزش میشه :)
3.
یکی از دلایل متاسفانه خوب و بد این دژکوب اینه که ؛
یک سری امتیازات مثل مدال بیگ همر و رتبه یک مهاجم و قهرمان و ... گذاشته که درسته باعث انگیزه میشه ولی از یک طرفی بازی رو کسل کننده میکنه ،
چون منی که مثلا یک همر شاخ کشیدم اینو هیچ وقت دلم نمیاد جایی بزنم و فقط میخوام هی بسازم و بیشتر کنم اصلا هیجان بازی و ... برام مهم نیست فقط میخوام رکورد بزنم و مدال بگیرم رتبه های ایمیلم بره بالا ؛ حالا فکر کن تو سرور چند نفر دنبال بیگ همر هستن ؟ درسته همه شاخ های سرور دنبال همینن وقتی همر های سنگین هیچ وقت بلند نشه و همه به فکر رکورد باشن 100% بازی کسل کننده میشه ؛
4.
در مورد لاست نیرو ؛ اون مقدار نیرویی که در دهکده همیشه موجود است لاست میده !! شاید همر شما 40ک گرزی و 5ک کاتا ؛
حالا 39ک گرزی شما تو غارت هست یا داره میره یا داره میاد خب موقع لاست بشه از اون 5ک کاتای تو ده و 1ک گرزی لاست داده میشه !
بخدا از بعضی ها این حرفا بعیید بود !! :|
ولی در مورد این موضوع که چرا پشتیبانی لاست نمیده و نیروی خود دهکده لاست میده !! اولین باره میشنوم !! مگه داریم مگه میشه ؟! :confused:
اگه واقعا همچین چیزی باشه که باید بگم ایراد و باگ بزرگی هست :|
5.عارف عزیز درگیری ها دیر انجام نمیشه برادر من ؛
درگیری ها بعد کتیبه ها باید انجام بشه که مسلما میشه ؛ باید ساید مقابل یه همر تپل داشته باشه که من به فرض پلنر یه دوز ار خواب و خوراک خودم بزنم بشینم پلن بریزم وگرنه چی الان بیام 10ک گرزی رو بپرونم ؟! :|
یه دوتا کتیبه خوب و همر تپل باشه ارزش پلن و درگیری رو داره ، وگرنه پلن زدن خودت در جریانی بهتر میدونی یه سری مراحل باید طی بشه وقت گیر هست یه اتک می افته 9 شب یکی 5 صبح باید مثه جغد بیدار موند تا یه پلن اجرا بشه ! :rolleyes:
ارادتمند همگی
Milad/WolFlanD
پ.ن ؛ دوستان موقع امتحاناته دانشگاه هست تا 5 تیر نیستم درست حسابی ، یهویی نیاین هی ریپلای باران کنید ما رو :D
پ.ن ؛ گفتم سرور کمتر بازی کردم ولی همشون رو تا ته بازی کردم مثه یه سری ها پلیر مید گیم و نیمه راه نیستم :)
سلام دوستان نظرتون در مورد گرافیک بازی چیه من که گرافیک قبلی بیشتر میپسندیدم این گرافیک اذیت میکنه چشم رو وقتی زیاد رو اکانت باشی
گرافیکه جدیده از قبل بود ولی ما نرفتیم اون موقع حق انتخاب داشتیم و از .net میومدیم خیلیم راضی بودیم این گرافیک سبزش تو چشم میزنه :l
پ ن : امروز این گرافیک جدیده رو یکی از همکارام دیده رو سیستم میگه عروسک بازی آنلاینه ؟ :(
عجب چمنی داره سعید
بیا بریم یه دست فوتبال بزنیم :)
من یه پیشنهاد دارم آقا یه دامداری هم به سرور اضافه کنید بزاریمشون هم علف ها بچرن هم بدیم سربازا جون بگیرن :cool:
فکر کنم بخاطر جام یوفا هست:| ست کردن با اونا :|
سعید زشته با این سنت عروسک بازی میکنی:پی تو الان اگه زن داشتی دخترت داشت دانشگاه درس میخوند:| اونوقت تو عروسک بازی انلاین میکنی:))
آقا یکی بگه این گرافیک رو چقد باید تحمل کنیم:| اگه اون قبلی دیگه نیس بگین تا بریم دنبال زندگیمون:(
اتفاقا بنظر من گرافیک جدید بهتره خیلی ارامش بخشه شاید بخاطر اینکه من از رنگ سبز خوشم میاد:)
دوستان از دامنه dejkoob.ir استفاده بکنید من با این میام همون قبلیه
دوستانی که مشکل گرافیک دارند تا چند ساعت آینده فیکس میشه. منتظر باشید.
این داد و ستد با ناتار چیز خوبیه دستتون درد نکنه مخصوصا برای بازیکنایی که نزدیک مرکز نقشه هستن خیلی راحت میتونن معامله کنن
سلام دوستان
خوبین؟
یادمه ی زمونی بحث سر چجوری رید دادن اکانت ما تو هفته های ابتدایی بازی بود ولی الان می بینم ک دوستان روش های جدیدی رو واسه غارت سالم یاد گرفتن که ازشون ممنون میشم بیان اینجا و مث ما ک شیوه غارتمون رو توضیح دادیم بگن روششون چیه ک تونستن این اختلاف رو تو تاپ ایجاد کنن
دوستدار شما و دوستداران شما
Man.j
پی نوشتش رو اینجا میگم
شبای قدر نزدیکه برین از خدا بترسین ک چوبش صدا نداره :d:d:d:d
ممنون مجید جون . والا همر ما از 50کی گرز و 8کی تیکا رسید به 25کی و 3 کی . کلا رو لاست بودیم . واندر رو کلین کردیم که حداقل یه استفاده ایی کرده باشیم . از اول هم اومده بودیم واندر بگیریم و بعدش کلا دف سازی کنیم
در مورد غارت اکانت kodoeen هم بهتون قول میدم سالم ترین نوع غارت رو داره . من رو اکانتش رفت و آمد دارم :)
میخواین بیاین تلگرام . مسیجی که 1 ساعت مونده به ریست تاپ رو بدم بهتون :)
شبای قدر نزدیکه ، بیاین همه با هم واسه درمان معتادین دعا کنیم :)
سلام ب همگی
خواستم از همین تریبون سوء تفاهم ایجاد شده رو برطرف کنم
من هیچوقت منظورم به اکانت کودوئین نبود چون اختلافی زیادی با هم نداریم و یه چیز طبیعی هستش وقتی از چندین و چند نقطه ساید دارن اتک میدن این اتفاق بیافته
منظور من با اون اختلاف زیاده هستش
پ.ن : هر کسی شیوه بازی خودش رو داره و ب خودش مربوطه ما فقط محض اطلاع و یادگیری پرسیدیم
پ.ن : شب های قدر رو وقت صعود خودمون قرار بدیم نه فرود
و من ا... التوفیق
درود
میتونید برید توی پروفایل قسمت اکانت و وضعیت گرافیک قدیم رو انتخاب کنیــد
سربلنــد؛پیــروز ودنباله دار باشید
سلام :دی آقا چه میکنه این ناتار در عرض دو ساعت چه تروپی ساخته !!! کار از سرباز خونه سطح بیست و سربازخونه بزرگ سطح 20 هم گذشته فک کنم جنگ آموز دارن :/ جالب اینجاس حتی 1 دونه منبع هم نداده :دی یه فکری به حال این یهوویی ها بشه :(( سزارام مردن
فایل پیوست 2102فایل پیوست 2103
متاسفانه عده ای بطرز وحشتناکی مشغول شخم زدن سرور و غارت منابع هستن و امثال من نیرو به غارت میفرستم و میبینم پوچ برمیگرده تعداد نیروها رو زیاد میکنم میبینم باز هم تاثیر چندانی نداره
درورد
به نظر میاد یه بنده خدایی خفت شده
لینک بذارید لطفا
سلام و درود به همه
فایل پیوست 2114
بچه ها ماجرا این مهاجمین و مدافعین چی هست ؟یکی بیاد یه لینکی بزاره
اگر خفت کرده پس چرا هنوز شاتر ایلند تو تاپ رید هست؟
بیایید یه توضیحی بدید :دی
- - - Updated - - -
البته اینم جالب هست
یعنی واندر زده ؟
فایل پیوست 2115
- - - Updated - - -
البته یه چیز دیگه
حس میشود حمله درون سایدی بوده :پی
فایل پیوست 2116
فایل پیوست 2117
فایل پیوست 2118
پ.ن:راستی پیروزی se تو سرور j1 رو به همه ی بچه های se تبریک میگم.. بالاخره حق به حق دار رسید
پایدار باشید_لول:دی
http://dejkoob.ir/ir/report/1889452d063
ناتارا چی زدن خدایی؟ یهو این همه نیروسازی؟
با سلام خدمت همه دوستان
خواستم از همینجا اعلام کنم که من و شایان اومدیم به این سرور و بر روی اکانت Master در خدمتتون هستیم
البته حدودا 3 هفته ای می شه که اکانت رو تحویل گرفتیم و قرار بود به صورت موقت بر روی اکانت باشیم که از امروز قرار بر این شد تا پایان سرور در خدمت دوستان باشیم، برای همین لازم دونستیم که بقیه دوستان رو هم در جریان بزاریم
با آرزوی لذت بردن از بازی در کنار دوستان
یکی از دوستان زحمت کشید بیگ همر اکانت sorrow به فنا(ضربه ی سنگین) داد موقع که رمز رو بدست میارن وارد اکانت میشن و گندم هارا صفر میکنه و هرچی نیرو تو دهکده داره رو میزنه به اکانت ما
سلام خدمت همه دوستان دوست عزیز این نیرو خرد شماست پس همرتون حتما خیلی سنگین باید باشه معنی نیرو خرد و هم فهمیدیم شک داشتیم پس سرور واقعا سطحش خیلی بالاست که این تعدادنیرو براش خرد حساب میشه گرچه بیگ همراتون بعدا رونمایی میکنید خدا به داد بیگ همرا برسه منتظر روزهای خوش آینده باشید.
جون ,توافقی ؟ 22 کیلو گرزی , 6 کیلو تبری , 2 کیلو شوالیه ؟ زدن ابخوری ؟ ,,,,, من دیگه حرفی ندارم ,خود شما دف ,دیوار کردن همچین دمپایی رو دارین؟ بدون کمک ساید البته
کسی مرض نداره همچین همری رو بزنه به خودش
دوست عزیز یه لینک از زدن نیرو ها به اکانت خودمون بده من حذف کنم
ولی نمیدونم چرا شما جدی گرفتی نکنه کار شماست ؟؟ (حدس نیایی بکی مدرک رو کن)
بله واندر رو همین اکانت خالی کردن هر چند حدس میزنم شما نمیدونین معنی رفیق چیه
فایل پیوست 2127
اینم همون 9 کیلو که از اریو برزن دیوار کردیم نکنه اینم توافقی بود هفته ی 9
والا نمیدونتم اون 2 کیلو رو هم نگه دارم لینکش رو
پ.ن:باشد که رسنگار شوین
پ.ن:اکانت فیک بیا نپسندین بزن
عرفان odin
درود عرفان جان
با توجه به سیر اتفاقات افتاده روی دو اکانت موصوف یه نتیجه نصفه و نیمه میشه گرفت البته صرفا حدس و گمان هست
نظر من اینه که این اکانت (مهاجم) یاغی شده بود و بهترین کاری که یه لیدر انجام میده اینه که اکانت یاغی رو میکنه تو دیوار اول باهاش رفتین واندر کلین کردین ولی بخشی از نیروش موند وقتی صاحب اکانت دیده شما با بیگ همر (البته در این زمان) رفتین واندر کلین کردین و خودتون چیف کردین صبر کرده همرش برگرده با توجه به مختصات ده همر که توی عمق هست .و فاصلش با واندر و زمان برگشتش و فاصلش با اکانت شما تایم درست در میاد از حرصش زده به شما.
اگر غیر از این بود و به قول خودتون رفیقتون بود و شما که معنی رفیق رو میدونید چیه؛ به جای این که با کمک اتحاد دیوارش کنید؛ الان که نه کتیبه ای داشتید نه اتک دیگه ای از جایی روتون بوده که بگید این جلوزن بوده میشد تک اتک رو جا خالی داد نهایت 2تا تارگت شما صفر میشد ؛ میتونستید همرتون رو پارک کنید جایی بیاد بزنه برگرده صحیح و سالم ؛ سریع هم شما رو دوستان پوش میکردن و با 40 الی 50 تا گلد دو تا ساختمونی که خورده بود بر میگشت سرجاش.
کمی به این موضوع فکر کنیم که دیگران هم بازی کردن و فقط شما بازی بلد نیستید.
سربلنـد؛پیـروز ودنباله دار باشید
پی نوشت: فکر کنم با این پست کاملا معلوم شد که توی سرور هستم و بازی میکنم اسم اکانت رو هم که محسن خان فرمودن.
دیگه شما ببخشین همینقدر در توان دستمون بود و اون موقع هرجی داشت زد :))
- - - Updated - - -
شایان عزیز اینا همش حدس گمان است و من توضیح میدم هر چند مجبور نیستم
همر ی که از اکانت به ww زد شد بدون رم و کاتا بود یعنی 12 ساعت رفت 12 ساعت برگشت بیشتر از 5 روز از چیف واندر گذشت.
در مورد قسمت رفیق دقت داشته باشین ما از اتحاد خارج شدیم و الان بدون اتحاد هستیم پس با چند نفر به مشکل خوردیم تو ساید و برای چک نشدن چراغ از اتحاد خارج شدیم و 2 روز بعد از اکانت دوستمون (حمید و محسن و علیسان ) رو ما اتک میاد ان هم با نصف نیرو های دهکده(بقیه تو غارت بودن) و خودشون خبر نداشتن و گندم دهکده صفر شده مفهمیم رمز اکانت دست یکی دیگه است و ما میتونیم جا خالی بدیم از اون ور حدس زدیم احتمال داره کار همان افرادی که باهاشون مشکل داریم باشه (جوری نتظیم میکنن که جلو شن بزشه) که اینجوری نشد و بازم رو اکانت بودیم از اونجایی که دف ثابت سنگینی رو دهکده هست با همر سنگین حدس زدیم که حدس زدن قبل اتک,اتک بیاد بک نمیدیم و نیاد بک میدیم و صبر کردن ما هم بک ندادیم و ههمین دوستان(sorrow) گفتن بزار دیوار شه چرا بک ندادیم چون دوستان مشکل دار(اونایی که با ما مشکل دارن نزدیک ما هستن) بک کردن دف و دوباره فرستادن به اندازه ی کافی فرصت برای 2 بار صفر کردن دهکده میداد که این حالت اتفاق نیفتاد در نیجه ما ریسک نکردیم چون از این همر ها زیاد داریم و ارزش ریسک نداشت همرش و دف بمقدار فراروان بود که اسیبی هم به دف نخور
پ.ن:بدون کمک از اتجاد دیوارشد با دف خودمون همین موند این موقع سرور از انحاد دف بگیرین :)
پ.ن:ما نگفتم که کسی بازی بلد نیست خوش حالیم که بازی بلدین اتفاقا ما بازی بلد نیستیم :D
و در اخر به سرور خوش امدین
عرفان odin