برادر پیگیر درود بر تو و شرف تو
نظر من در مورد جنگ داخلی اکانت unnamed هست که موقعیت رو چند روزی پاک سازی ne گذاشته بود همین طور اکانت Avenger که گفته بود ساید ارزش بازی کردن نداره و دنبال کسی بود که اکانت رو بهش بده درسته ساید ماNW هست ولی به شما ها از خودتون نزدیک تریم
مولتی بازی رو هم از اکانت unnamed می تونی یاد بگیری که میومد به ما نامه می داد اقا خواهشا یه روز شما اثر هنری بخرید یه روز هم ما دیگه همه می دونن اثر هنری تو سرور از زیر چکش چه کسایی رد می شه اما روزی که نوبت ما می شد با اکانت های مولتی خودش میومد رو چکش ما می زد و چکش ما رو می برد بالا سری پیش هم امار یکی از مولتی های ساید رو تو اتحاد خودتون بهتون دادم مرد مومن مولتی باز اون اکانتی هست که یه روزه 500 تا پاپ می زنه تو یه دهش نه تو تاپ تن هست نه با تعداد دهی که داره عقلانی در میاد اینجوری پاپ بزنه هر چی من حساب کردم نشد شما هم می تونی یه نیگا به رنک یک سرور بندازی حساب فیدر ها و منابعش رو در بیاری بعدا می فهمی کی مولتی بازی می کنه
نتیجه گیری از روزی اطلاعات هم از نامه هایی که بچه هاتون بهموم می دن و می گن این وضعne بر می دارم
با دیدن این عکس جذابی هم که گذاشتی می تونم بهت بگم از سایدتون اکانت هایی که دارن حذف می کنن و می رن نیروهاشون رو می کوبن به ما هر موقع خواستی بیا گرنا از بچه ها لینک ها رو دریافت کن
- - - Updated - - -
درود (ویرایش شده توسط مدیریت) اگر یه نیگا به تنها دهی که ما ازش غارت می کنیم بندازید می بینید که اکثر بچه های ساید تو 20 خونه ما هستن یعنی تو منطقه یک نمی شه با همه این کارو کرد که خجالت بکشید اقااااااا
(ویرایش شده توسط مدیریت)
مگه تو این سرور جنوبی هم در کار هست؟؟؟؟