درود مدیای عزیز
آقا عطا قبلا هم سایدی ما بود و معذوریت داشتیم تو بازار رو دستش بزنیم. منتهاش اینجا دیگه متفاوته قضیه لذا ممکنه لازم بدونم بازار رو ببندم کلا :)
ولی خداییش اینقدر هزینه میکنه، اگه 1 بار به من بگه میخوام تو 1 سرور اینقدر هزینه کنم نهایتا، خرچ گلد اکانت منم بده، میرم باهاش بازی میکنم یه سایدی بهش تحویل میدم که 3به 1 نتونن بزننش :)
- - - Updated - - -
هادی جان، طبق آخرین بررسی که کردم ورژن 4.4 هست اینجا. ببین اینجا کراپ 19 شده تو سرور قبلی تولیدات رو ببین:
فایل پیوست 1797
حالا کیریلوید:
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/villa...10,10,19&fs=31
مقادیر مساوی در تصویر و کیریلوید نشون میده با هم یکسان هستن. تولیدات منابع از ورژن 4.2 بیشتر شده.
فقط یه توضیح کوچیک راجع به ورژن 4 و 4.2 و 4.4 بدم:
اینجوری که من متوجه شدم با آپدیت شدن دژکوب به ورژن 4.4، ظاهرا دیگه ورژن های قدیمی تر هم اومدن تو همین دسته و کلا ورژن 4 یکسان شده، حالا در دژکوب هم همینطوره، یعنی فکر میکنم که دیگه کلا بر مبنای 4.4 باید محاسبات کنیم نه 4.2
اگر کسی اطلاعات کامل تری داره خوشحال میشم در میون بزاره.
پ.ن: طی نامه نگاری های خیلی کوچیک از طریق ایمیل با تیم ساپورت کام، یکی از دلایلی که 15 کراپ کمتر شده و تولیدات افزایش پیدا کرده رو اینجور توضیح دادن که به دلیل کاهش تعداد بازیکن در سرور ها، سعی کردن طبق نیاز تغییرات ایجاد کنن. متون انگلیسیش رو که خوندم، اینجور برداشت کردم که چون اکانت ها کمتر شده، تعداد 15 کراپ ها رو کم کردن تا باعث پراکندگی اکانت ها بشن و از طرفی میزان تولیدات رو افزایش دادن تا جای خالی کمبود فارم و بازیکنان دیگه رو تا حدودی پر کنن تا اکانت ها افت نکنن نسبت به قبل. البته اینو هم بگم که تیم ساپورت دژکوب که باهاشون مکاتبه کردم، متشکل از بازیکنان هست نه ادمین ها و تیم فنی. ولی تا جایی که من در جریانم و خودم زمانی ساپورت بودم تو کام، تیم ساپورت افراد خبره ای هستن و تحلیل هاشون حداقل بالای 70% درسته، من خودم چون چند ساله دژکوب بازی نکردم، از جریان مسائل خارج شدم. دژکوب هم تا جایی که من حساب کردم و مقایسه کردم، محاسبات فنی مطابق با دژکوب هست ولی در جریان اجرای بازی به صلاح دید مدیریت سرور، امید عزیز، تغییراتی ایجاد میکنن .
اینم از لیدر نوابیب مدعیه جنوب شرق
فایل پیوست 1798
تو فروم دیگه، بدون اینکه mention کنه، اسم منو برده :) یعنی همینقدر بسته نه جرات کردی لینک کنی منو به پستت، نه اینکه بیای اینجا یه رونوشت بزاری از پستت
اتفاقا ما هم هر وقت کسی داره جفنگیات میگه، میگیم بیاد با شما بازی کنه :)
گنده حرف میزنی ها! بیا اینجا پلن بزن ببینیم چیکاره ای. رفتی تو دارغوز آباد سفلی اکانت زدی، هنر کردی! چه کار شاخی کردی واقعا :) من هنوز اکانت نساختم تو L1. هر وقت شما اومدین من رجیستر میکنم :)
پ.ن 1 : چون بی ادبی کردی، Mention نکردی، منم نمیکنم :)
پ.ن 2: مث اینکه از GomBa GomBa فشار بدی بهت وارد شده که تو ذهنت مونده :)
پ.ن 3: کسی میدونه اهل کجاست این دوستمون ؟ :) نه اسمشو شنیدم نه میدونم کی هست! منتهاش اینشون خوب میدونه من کی هستم ظاهرا.
بیا آقا نترس! بیا پست بزار ما مثل شما ها 10 تا ادمین فروم نداریم تو گروهمون :) بیا اینجا آزادیه بیانه نترس :)