شما حرص نخور شیرت خشک میشه وقتش برسه چیفم میکنیم یه بار عکس گذاشتم که کری نخونی داداش ولی ماشاالله زبون نیست که خدا بدوررررررررر
نمایش نسخه قابل چاپ
http://8pic.ir/images/trgvigf6x0cx2l9qfpgd.png
حالا که فیک زدن یاد گرفتن بقیه چیزارو یادشون رفت
فایل پیوست 268
فایل پیوست 269
فایل پیوست 270
دوست حرفه ای من ممنون میشم یه توضیح بدین هدف مهاجم ازاین اتک چی بوده(با وجود دبل اسکاتهایی که از ایشون دیده)
یه نگاهیم به تاریخچه خزانه ها بندازی بد نیست.
اینم از دف خوشگل و مشگل و جیگری دوستمون رو کتیبه گیج کننده
آغا من موندم این گریز نبود چی میشد ؟
http://dejkoob.ir/ir/report/105781008fa
آغا تبریک میگم دوباره به 3 ساید پر قدرت
:confused:
داداش منطقی نیستی
کار سه ساید مثل این میمونه
همه میخوان برن عروسی ولی کسی دست نمیزنه
فقط شما میخوای دست بزنی
عزیز با یه نفر دست زدن کسی نمیرقصه
اینجور که پیش میرید فکر نکنم زیاد بزارن بمونی زود کاتا میشی میری رو حذف
من خودم دیشب هر کی رو گشتم که بزنم حفت کنم
تو پرفالیش زمان حذفش رو گذاشته بود
جالبه چند تاشون کتیبه هم داشتن
عزیز این سه ساید باید یه فکر دیگه بکنه نزدیک 6 ماه به آخر بازی مونده
من اگه اون ساید بودم که خوشبختانه نیستم
اینجور ول نمیکردم برم
همه چی کتیبه نیست
مشکل داره این سه ساید
مشکلاتش رو میگم ببینید چیه بلکه فرجی بشه ما هم تا آخر سرور حالمون بکشه بازی کنیم
1- تمرکز 3 ساید روی leo هست که ما چجور بزنیم چجور صافش کنیم و اون بزنه دیوار بشه بخندیم
2- به جز 2 نفر تو کل سایدتون بقیش اضافه هستن واسه شورا ها بقیشون باید برن دم خونشون تفنگ بازشون رو بکنن
3-از اول سرور تا این لحظه یکی نیومده تو اتحاد هاتون بگه کی میخواد دفاعی بزنه کی هجومه کی چه کاره هست 4 تا بازیکنتون فکر کردن رفتن تاپ هجومی سرورو فتح کردن نه عزیز اینجور نیست
4- آخرین مطلب هم این که بازم تقصیر بازیکن هاتون نیست تقصیر این نوب هاتونه که میان میگن تو اتحاد ها کارشون شده این یعنی که آغا مولتی هانتر با اوناست ساپورت با اوناست فلانی با اوناست اینا بهانه هست
این کینگ مخملتون که حذف کرد کلاً بازی بلد نبود اگه نمیرفت اون اکانت رو هم بخره صاحبش شاید بهتر بازی میکرد
اکانت کینگ اسپارت یکی از اون 2 اکانت هست که لایق شورا بودنتون بود نه به خاطر اکانتش به خاطر بازیکن های با تجربش یه نفر هم از جنوب شرق هست که سهیل هانی باله
بقیشون رو بریزید تو دریاچه خشک شده ارومیه
خخخ عزیز من king spart هستم اگه پروفایل ها رو بخونی متوجه حرفم میشی هفته 1 تا 10 یک نفر رو اک بود هفته 10 تو پروفایل 3 تا دیگه اضافه شدند اون یکی یعنی داش سعیدمون سره کار میرف و دانشگاه مرفت کلاس های دیگه داشت میرف شبم باید زود میخوابید که بره سر کار
ممنون از راهنماییت داداش حالا ادرس دریاچه رو بده بریزمشون اونجا جیگرت حال بیاد شما جون بخواه اونم
سهیل هانیبال نیستو ارش هانیباله شما که ادعا میکنی درست مدعی باش من رو کسی زوم نکرم مخصوصا leo این فانتزیای ذهن شماست که داری به خورد بقیه میدی در ضمن از ارش 3zar و همین اقای ارش هانیبال بپرس در مورد ما بهت میگن متاسفام که واقعا جلو پاتونو میبینین فقط
در ضمن اصلاح میکنم 8 ماه دیگه از بازی مونده نه 6 ماه
در ضمن ما ادعایی نکردیم شما مدعی هستین ما که گفتیم ما نوب شما حرفه ای ما ها همه صفر شما ها بی نهایت چند بار تکرار کنم بخدا خسته شدم
ما واسه همین حذف میکنیم شما حرفه ای راحت تر خاله بازی کنید
اره داداش
عزیز حالا به حرف های ما اعتماد نکن
خود سرور اون گوشه زده 93/7/20 آزاد سازی نقشه ها هست
وقتی نقشه آزاد میشه یعنی واندر 100 بشه تمومه
پس 3 ماه اینور وقت هست
فوقش دو تا همر شاخ داشته باشید هر ماه یکیشو بزنید حالا من گفتم 6 ماه
شما اگه چیزی حالیت بود میفهمیدی زمان آزاد شدن نقشه چیه تموم شدنش چیه
اون تاریخ که زده تموم شدن سرور مال اینه که
اگه کسی نتونست 100 کنه ناتار میاد 100 میکنه تموم میشه همین
من قرار نیست اینجا به کسی آموزش بدم به خصوص به شما
بعد در مورد پیام بالایی که گفتم همیشه سعی کن درست بخونی
فکر کنم یک خط در میان میخونی
در ضمن روی اکانت هانیبال سهیل هم هست شاید این سرور نباشه شما زیاد رو این قضیه تحقیق کن
منظور از خاله بازی شما همون گزینه 3 من بود اون بالا
من اهل کل کل نیستم
ولی اونجور که میبینم شما 0 هم نیستید حیفم میاد بگم منفی هستید
آدرس دریاچه ارومیه رو اسمش هست
اگه خواستی اونا رو بریزید تو دریاچه حتما بهشون جی پی اس وصل کنید
ولش کن no game اینا کتیبه دیگه ندارن همرم ندارن کاری نمیتونن بکنن دارن میسوزن اینجوری میکنن بزار برن حداقل باسطح پایین ترا بازی کنن شاید یاد گرفتن