سلام چطوری علی جان خدا خفت نکنه باز شروع کردی:D:D
خوشحالم هستی:D همیشه برام سوال بود تو لعنتی اینقد دف از کجا میاری اخه:cool:
نمایش نسخه قابل چاپ
فدات ، عزيزي ، دلم برات با اون صدات تنك شد ،ديدم جندتا قديمي هستن ، منم اومدم ،
جون طرفدار زياد دارم مجبورم اول به دف فكر كنم بعد همر ،*
مثل اينكه بايد شخم بزنم كل سايدشونو جاش شلقم بكارم تا اين .... بفهمن دارن سر به سر كي ميزارن ،
سرور جديد يا كام خواستين برين به منم بكين
داداشای گل جریان این فیک های اکانت Ryan رو اکانتای se چی بود. پس کجا ریل بود؟ شرمنده من دیروز تو راه شمال بودم زیاد در جریان سرور نبودم این 2 روز.
Old man چرا تو مدافعینه پس؟ به ما فیک دادن اونوقت رو sw ریل رفتن؟
دررررررود پیمان جان دمت گرم پست دادم زودی مارو هم یاد کردی یاد قدیمای ای ار افتادم;)
حاجی اسپید باز نیستم واس همین فینالم حذفیدم ولی سرور نرمال خواستی بری حتما خبرم کن که در خدمت باشیم
حاجی قوانین که نمیزارن ;) فقط یه سوالی برام پیش میاد این وسط
وقتی همه دارن بات میخرن و استفاده میکنن و راید هاشون اوتوماتیک میره اینا چرا اینقدر رو ما فقیر فقرا حسسا میشن یدفعه مسئله آنتی بوت رو هم بیخیال بشن بزارن بازی کنیم
همین طور بعضیام هستن500تا اک مولتی دارن به قول یکی از بازیکنان میرن تاپ پوشرا;) خوب اینطوری هست حداقل بیان مسئله ای پی رو بردارن باز دست ما فقیر فقرا رو بگیرن;)
قربون همتون
محمدرضا SpaRtaN
دقیقا مهم ترین بحث همینه
سیستم قوانین این سرور ها باید عوض شه . اما اینجا جای بحثش نیست . همین پست هم شاید پاک شه :)
در باره پوش نامه دادیم خیلی . تنها یه جواب دادن . غارت توافقی ! :)
غارت توافقی فقط و فقط زمان کتیبه ها معنی داره که من جنگ آموز دارم و متحدین منابع میدن که من حداکثر شارژ رو انجام بدم و بدم کتیبه رو بره :)
اما اینجا یک لانچر نمیتونه روی چندین اکانت بره و پلن رو اجرا کنه تا بعد کتیبه ها . پوشر بعد از اتمام حمایت ها میتونه رید بزنه :)
سرور آی آر اولین باری که خواستم همر بکش مثل بقیه و بیام توی تاپ . کلی مولتی کشیدم و غارت میکردم . اولین مدال رید من همانا و بن شدن همان ! :))
آخرش هم تمام اکاننت های مولتی رو مثل بچه آدم حذف کردم . اکانتم باز شد :)
دوست عزیز مطمئن باش که هم مدافع و هم مهاجم دلایل داشتن که دفاع کن و مهاجم حجوم خواب دلایل مدافغع
گرفتن چند همر تقریبا بیگ
تلاش برای از دست ندادن روحیه
وایجاد روحیه ی خراب برای تیم مقابل
و بده جلوه دادن تیم پلنر حریف یعنی اعتماد پلیر ها از پلنر ها گرفته شه
حفظ ابرو خودشون
دلایل مهاجم
نابود کپ
ایجاد حس پیروزی بعضی از دوستان فکر می کنن که دژکوب به نیرو است همش نه وااقعا دژکوب نیرو توش مهمه اما نیرو زمانی به ایجاد می اد که بازیکنان روجیه داشتهه باشن یعنی به لیدر خود اعتماد داشته باشن و بازی براشون جذاب باشه
جبران شکست های قبلی مانند جریانت اک سهیل و نور مور
تلاش برای نابودی همر یا حداقل همر اسکات که اخر سرور تبدیل به چیز سختی می شد
این ها همه در حدد فریضن ولی به نظر من حتما ازاین دلایل در زدن اتک وجود داشته
اقا برو و عکس بگیر تا برا همه مشخص شه بالاخره.
اینم همر اکانت dr.z
فایل پیوست 1642
میزان لاستی که ما بر اثر گندم دادیم بیشتر بود تا لاست بخاطر حمله این دوست عزیز :)
خسته نباشید میگم اول از همه به مسعود بعدش تمام ساید شمال شرق و مهاجم عزیز بابت تست استحکام دیوار شمال شرق