احسنت رفاقت خوب چیزیه احسنت
سال نو همگی مبارک
- - - Updated - - -
احسنت عید شما هم مبارک:دی
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلم کیه پوشر نداره با بازی
صادق صمدی
مهرگان هفت
سهیل اقا ریس جمهور
خلاصه داستان: در رابطه با پوشر هایی است که ادعا دارن پوشر ندارن.
اکران نوروزی اغاز شد .
بشتابید
عیدتون مبارک
باگ جدید سرور
تو منطقه خاکستری ده زدم بگین خب
همه اسلاتها رو پر کرده بگین خب
همه منابع رو 1 کردم بگین خب
ده بگین خب
هیچی دیگه ناتار با 13 تا اتک ده رو دیستروی کرد
حالا موندم ناراحت اتک 14 ناتار باشم که جایی رو نزده یا نگران اینکه کاتای ناتار داره که داره 3 هدفه میزنه
ناتار داره 3 هدفه میزنه تو خاکستری ده نزنین
ده برای نابود نشدن باید دارای جمعیت باشه
گندمزار سطح 1 هم اگه داشته باشی همه اسلات های جمعیت دار دهکده بخوره دهکده از بین میره !
مشکل از منطقه خاکستری نیست !!
مورد بعدی در مورد پوش ! کلا تو این سایت کسی پوش نمیکنه !! فقط تصادفا بعضی از دوستان تو ایام صلح ترجیح میدن استراحت کنن غارت نکنن ! بعضی هم مثل بنده تاپ ندیده هستن ! روز صلح شروع میکنن غارت کردن !:d
پ .ن.1 قدیما یه رسم تو فروم ای ار بود که تارگت از تو فروم انتخاب میشد فکر کنم سنت پسندیده ای بود باید احیا شه
خدایای رحمان نوید میلاد سال نو را بر دوش نسیم بهاری گذاشت تا این امانت سبز را به رسم آغاز به خالق سپارد.حلول سال نو و تولد دوباره طبیعت، عید فرخنده و کهن نوروز باستانی را که یادگار نیاکان و پیام*آور دوستی، عشق و محبت، با لطافت گیاه و خرمی طبیعت، و تحول به مراحل نیکوتر و برتر است.
سلامت
سعادت
سیادت
سُرور
سَروری
سبزی
و سَرزندگی
هفت سین سفره ی زندگیتان باد
از خداوند منان برای دوستان و خانواده عزیزتان چه در دژکوب و چه بیرون دژکوب در سال جدید سلامتی و عاقبت بخیری را آرزومندم.
از طرف تیم DoG.Style
پس اگه اینجور باشه مشکل داره ولی فک کنم شما اشتباه میکنین چون قبل از لین من دو تا ده دیگه گرفته بودم ولی دچار این مشکل نشده بودم واسه ده سوم اینجوری شد کلا اگه حتی یه مخفیگاه سطح یک یا یه گندمزار سطح یک تو ده باقی بمونه نباید ده دیستروی بشه
مگر اینکه دوستان برنامه نویس همت کنن و این مشکل رو حل کنن
مورد دیگه که جدیدا رو اکانت چن تا از بچه ها تو سرورهای مختلف دیدم وقتی تو خاکستری ده میزنی اخرین جایی که کاتا میشه مخفیگاهه انگار اصلا تصادفی نمیزنن