سلام.
دوستان یه چند روزی حالم خوب نبود. فایل پیوست 1337 همش نشسته بودم پایه فروم که گیر بردن به یکی. دیگه زمین گیر شده بودیم کاری نداشتیم که.فایل پیوست 1332
دقت کرده باشید چند رروزی بود نه توی گارنا منو میدیدید نه توی فروم.چون به خودم اومدم. دیدم توی چند روزی که مریض بودم چه کردم .
دیشب با زاووش جان حرف زدیم .اولش کلی بدو بیرا گفتیم فایل پیوست 1333 اما آخرش با خنده و شوخی تموم شد و با بچه ها کلی خندیدیم و دیدیم که ما اصلا مشکلی نداریم با هم.فایل پیوست 1334
بعضیا از اعصبانی و توی حال خودم نبودن من سو استفاده کردن حالا اونا بماند. میزارمش به حساب سیاست بازی.
بله شایان جان مرسی که این پست گذاشتی و از طرف من معذرت خواهی کردی.بعدا از خجالتت در میایم. فایل پیوست 1335
به ادمین فروم آقای MOD CorLeone پیام شخصی دادم که اگر میشه تمام پست های این دو روز منو پاک کنید. ولی گفت چون بعضی از دوستان ریپلای کردن نمیشه.یه دقتی کردم و دیدم بله ریپلای شده. بلاخره یه بحران زمانی پیش اومد و یک سری اتفاقات افتاد .بعضیا اومدن آروم کردن عین یک دوست بعضیا اومدن انگشت کردن که شخصیت واقعی خودشونو به من نشون دادن.
زاووش جان پستی گذاشت اما دلیل نمیشه کسی بخواد سو استفاده کنه و از آب گلالود ماهی بگیره.شاید اونم اعصابش خورد باشه. و من کاملا درکش میکنم.
ممنونم از اونایی که جواب منو ندادن چون ممکن بود من توی عصبانیت حرفی بزنم که حرمتا شکسته بشه و بعدا پشیمون بشم.
اما اونایی که جواب دادن دیگه حرفی ندارم بهشون بزنم چون جوابشونو گرفتن.
و یک جمله میگم واسه پایان حرفایی که زدم :
دوتا برادر گوشت همدیگرو می خورد اما استخونشو رو پرت میکنن. فایل پیوست 1336
پ.ن : از حرفای این چند روز یک وجه مشترک همشون داشتن. اینکه ماجرای اکانت wonder تقصیر من بوده .
من دیگه حرفی ندارم . فایل پیوست 1338
سجاد