به به
خوبی ؟ سلامتی ؟
خوب بریم ؟ بسم الله ..
چند پست قبلتر عکس تمام لاست بیگندمی که دارم میخورم. با این حال ادعایی ندارم اما انصافا در حد من نیستی .
آقا reza.khan آمار همر گرزی منو یکبار دیده بود. این 1.
اون پلنی که رفتیم انگار یادت رفته خودتم قرار بود همر تبری بزنی شب خبری ازت نبود.
بعدشم یک همر از اکانت lusifer قرار بود بره که آقا reza.khan گفت نرسیدم سر تایم بزنم.
من اجرا کننده پلن یا همر زن نبودم.در ضمن پلنی نبود .6500 کی گرزی میگی پلن ؟ من و ممد بمب قصد آزاد کردن گندم داشتیم.
منم اون دهکده رو به اکانت محمد معزی برای چیف دادم.
من قبول دارم که اشتباه از منه که ریپورت جمع نمیکنم مثل شما که یک سرور11 پلی دادی زمینو زمانو به خون کشیدی. شب تو خواب خودتو دوالت میگین سرور 11 چه کردیم و چه بودیم.
خب این لینک همری که گذاشته بودی. یکم دوست دارم با ریاضیات باهات حرف بزنم .
زمانی که کتیبه جنگ آموز اومد دستت کی بود آقای حرفه ای ؟
فایل پیوست 1282
این زمانی که کتیبه اومد دستت الان چندومه ؟ 26 .. لوووول
شد 1ماه : اینم شارژ یک ماه با جنگ آموز بزرگ آقای حرفه ای :
فایل پیوست 1283
یعنی تا زمان کتیبه ها 50کی گرزی داشتی ؟ آخی..
عکس همر گرزیمو با اون همه لاست و تنهایی بازی کردن نشون سیامک فاتب و مهدی تایتان که روی اکانت بازی میکنه دادم.
دقیقا 76کی گرزی با 20 کی شوالیه زدم. فقط بدون کاتا و رم زدم که اومدم بیگ همر.
روز بعدش اکانت فاتب با همون مقدار زد فقط رم و کاتا که اومد بیگ همر.
درسته عکس نگرفتم و لینکشو ندارم.
اما خودت بگو .بدون جنگ آموز در حد من هستی ؟قضاوت با خودت.
اون قضیه شمال.
علیرضا ایران دوست منه. درست.
من به (ویرایش شده توسط مدیریت) گفتم به علیرضا ایران گلد بده واسه دف ؟ من بهش گفتم علیرضا دف ساز خوبیه.
(ویرایش شده توسط مدیریت) اومد چسبید به ما . وگرنه علیرضا با شما کاری نداشت.
علیرضا ایران اون چیزی که من خبر داشتم .با عارف صحبت کرده بودن که با اکانت ترامادول کاری نداشته باشین بزارین بیاد شمال پلی کنه .که موافقت نشد.
علیرضا ایران به من گفت از من حمایت میکنه . چون اون موقع ها روی اکانت ما اتک بود .
شما اومدی چسبیدی به ما که یه چیزی گیرت بیاد.
حالا سوال دارم ازت ؟ 1دونه نیزه دار برای دفاع اومد روی دهکدت ؟ :دی
خب حالا جواب بقیه سوالات :
دوستان زمانی که فیک رفتم روی اکانت wonder آخه فیک نبود . خخخخ
من و زاووش اکانت just2def توی گارنا نشسته بودیم و داشتیم یادی از عارف میکردیم که نیستشو این حرفا .
من گفتم میخوای عارف بیاد گارنا ؟ اومدم یک فیک غارت 20تا گرزی و 1دونه دژکوب گذاشتم . به 3 دقیقه نکشید عارف نامه داد و بلا فاصله اومد گارنا.
اگر دروغ میگم .کسایی که اونجا بودن بیان بگن سجاد دروغ میگی.
خب برادر من از چیزی خبر نداری چرا میای (ویرایش شده توسط مدیریت) میگی . از تو بعیده. شما برو تو چنلت بشین.(ویرایش شده توسط مدیریت)
جنگ آموزی که ما ندیدیم. از اول سرور انبار اولی به شما دادن . جنگ آموز به شما دادن. په نه په میخوای کمتر اینم داشته باشی.
این عکسی که از شارژ همر گذاشتم مال 1ماهه . میشه بیای بگی توی 3ماه قبلش چه میکردی ؟ کشاورزی ؟
(ویرایش شده توسط مدیریت)
راستی روی گوشی هومن هر روز زنگ نزنین. وقتی جوابتون نمیده دیگه اینقد نچسبید. آخه به تیم ما نمیخورییید.
چی بهت بگم ؟
بازم بشینم از نووب بازیایی که کردین یا حرفایی که زدین بگم ؟
در ضمن امیر عباس جان تقریبا 1ماه پیش بهش عکسی دادم برای پلنی بود .دقیقا یادم نمیاد. از خودش بخواه بهت عکس بده.
تلاش کن میرســـــــــــــــــــــ ــی بهمون.