واسه واندر دوم هم حاضرم جایزه بذارم
پایه هستین؟؟
پ.ن. منصور میتونی بیا 0 کن :دی
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه واندر دوم هم حاضرم جایزه بذارم
پایه هستین؟؟
پ.ن. منصور میتونی بیا 0 کن :دی
بزرگواران چیزی که ملموس و قابل عنایت است ، بهبود پتانسیل دفاعی ساید هست که در این مدت ریکاوری خوبی شده خصوصا با جنگ آموزهای بزرگ و نیز توجه به این مضمون که دفاعی که تو واندر Blueboy بوده بعلاوه دفاع ریکاوری شده درون واندر بعدی قرار خواهد گرفت نتیجه مشخص هست ، اگر همری توان زدن Blueboy رو داشت توان زدن واندر دوم و سوم رو هم خواهد داشت.
منتهای مراتب پتانسیل هایی در درون ساید هست و هنوز برخی همرها رونمایی نشده اند خصوصا که برخی اکانت هایی که در تاپ غارت حضور دارند 2 یا 3 همر سنگین دارند نه آنکه از هر ده گرزی بی هدف ساخته شده باشه ، که این همرهای هم همگی تحت کنترل منظم شورای لیدری شمال غرب هست و دوستان هم همگی قابل اعتماد هستند.
انشالا که این سرور تمام می شود و دوباره به زندگی سلام میدهیم :o
سرتون رو بدرد آوردم.
ارادتمند
درود.
امیر عزیزم مثلی هست که می فرماید!
رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رَود رهرو آن است که آهسته و پیوسته رَود
لـــــــــــذا تو گر دست محبتت را بر ، احساسم بنهی ، هر آنکار غیر ممکن ، میسر خواهد بود.:دی
ایام بدی است ای کاش تابستون می بود تا وقت پا می داد و حماسه های دفاع اول سرور رو می آفریدیم.
من حیث المجموع زندگی جاریست هرچند که واندرها 0 باشند و دلها بتپند ، تپیدن رمز ماندگاریست ( همیشه در تپش ها باقی بمانید{ هندیش کردم!})
پی نوشت : جهت تنویر افکار بازیکنان عموم سرور و اُنس و الفت بیشتر بعد این انشالا پروفایل Gosfande_Shoja دوباره به سبک و سیاق قبل مزین به مطالب طنز خواهد شد تا تلخی برخی حوادث ناگوار سرور جبران شود( الان ادمین میاد میگه همش که گیر دادی به این سرورهای ما! جواب: منظورم حملات درون سرور بوده است)
با احترام و ارادت.
پی نوشت هرکس بمن نامه بده به ازای هر نامه 5 تا گلد بهش میدم ( البته اسپم نکنید ها نامه رفاقتی ) :p
:confused:
سلام
فکر کنم دوستان باخت را قبول کردند و بدون زدن اتک قرار واندر دوم و سوم 100 بشه