شما ابتدا دقت کنید وقتی یک متن رو میخونید ، که بعد وقتی برداشت اشتباهی ازش میکنید و جوابی میدین ، تضاد پیش نیاد .
من همونطور که گفتم در جواب آرتمیس که گفتن در محل ساختِ ساختمون اصلی میشه ساختمونهای دیگه ساخت ، شرح دادم که نمیشه . و گفتم که خودم امتحان کردم . اصلا بحثی روی محلهای ساخت دیگه در دهکده نداشتم که نمیشه اونجا ساختمون اصلی زد یا میشه زد ! اینجا رو دقت نکردین شما ؛)
شاید بشه در محلهای دیگه اون ساختمون رو زد ، ولی در محل خود ساختمون اصلی ، فقط میشه ساختمون اصلی رو زد با توجه به چیزی که من دیدم . بله برای من هم اون گزینه ها که شما گفتید اومد . پرچین و انبار و غیره . ولی هر کدوم که انتخاب میکنید برای ساخته شدن در محل ساختمون اصلی ، وقتی صفحه رفرش میشه ، میبینید چیزی در محل ساختمون اصلی ساخته نمیشه .
در مورد صحبتی هم که برای شمال غرب بودن من داشتید ، میذارم به پای طنزی که میخواستید توی صحبتاتون داشته باشید . چون ربطی به این گفتگو پیدا نمیکرد .
موفق باشید دوست من .
-----------------------
مدیریت هم توجه کنند که این بحثها که حالت آموزش پیدا میکنه ، زیرمجموعه بحثهای خود سرور هم هست . اعضا توی مسائل خود سرور و اتکها ازش استفاده میکنند . چه ایراد داره پس ؟ وقتی چند نفر دارن با هم درست مباحثه و تبادل اطلاعات میکنند ؟
ممنونم .
- - - Updated - - -
فایل پیوست 585
اینقد درگیر بحث ساختمون اصلی شدیم که من فراموش کردم میخواستم در این مورد یک سوال بپرسم .
اینکه ،
چرا توی این گزارش ، نیروهای مدافع ، نیروهای رومن هستن ، نه ناتار ؟ نیروهای ناتار مگه فرق نمیکنه ؟
با تشکر D: