ماشاله . از همین الان برنده سرور مشخص شد :) هنوز 10تاش رو 16 مونده فدات شم . اونا رو هم 17 کنی برنده ی سرور بعدی هم میشی :)
عوامل شادی ما در دژکوب :)
http://uupload.ir/files/1n37_1111.jpg
برا منم داره خوب آپ میشه :)
آقا آرش دمت گرم صورت کش آوردی :)
نمایش نسخه قابل چاپ
ماشاله . از همین الان برنده سرور مشخص شد :) هنوز 10تاش رو 16 مونده فدات شم . اونا رو هم 17 کنی برنده ی سرور بعدی هم میشی :)
عوامل شادی ما در دژکوب :)
http://uupload.ir/files/1n37_1111.jpg
برا منم داره خوب آپ میشه :)
آقا آرش دمت گرم صورت کش آوردی :)
وااااای میلاد 200لیتری تو چی میخوای از جون ما عزیزم بیا بروووو تا دوباره بن نشدم :d
حالا چون کپ آرش 18 هست تو باید ازش بری بالا عزیزم از خودت برو بالا
- - - Updated - - -
جووووووووووووون به بچه ها sw خدا بَـــــــــــــــرِکـــــ ــــــــــــِـت بـده
با سلام و عرض خسته نباشید!
دوست عزیز کراپ یکی از مهم ترین مسایل در سرور های دژکوب است که اول سرور هرکس کراپ سطح بالاتری داشته باشد میتواند همر بهتزی شارژ کند بنا به چند دلیل!
1.شما همر کپ 2موتوره میتواتید شارژ کنید و از نظر من ارزش آنچنانی برای مید گیم ندارد!مگر برای اند گیم استفاده بشود!به این دلیل که در ضورت لاست در پلن مید گیم جبران تایم عقب افتادن سخت است!
2.شما با میزان تولید کپ میتونید به راحتی یک همر بدون غارت 4موتوره شارژ کنید.و همر نان کپ خواهد بود و تولید گندم شما در پایتخت هم چنان باقی خواهند ماند برای شارژ و نیاز به غارت نیست!
3.بچه های تیم ما بدون نقص بازی میکنند!و این که دوستان کاملا طبق برنامه ای که داده شده به هر اکانت پیش میروند!پس جای هیچ ایرادی نیست!
4.همر کپ برای خفت کردن خیلی سخت تر تا همر های دیگه هست!زیرا در این سرور همر کپ گریز دارد با در جواب تیکه 1700گرزی که لقمه چربی است!باز هم میگم مخالف همر کپ هستم!
موفق و پیروز باشید
علیرضا ایران
سلام
ما به برنامه های علیرضا ایران ایمان داریم، همیشه برنامه هاش دقیق و طبق اصول بوده و همیشه ام جواب داده...
تا علیرضا ایران است ساید ان ایی قهرمان است :)
اکانت zapata...رنک 1 بود که جمع شدیم:)))تعدادمون کم بود!
اینجا اس دبلیو :دی
من خودم به شخصه یه مرتاض کوچیک یه انبار کوچیک و احمق و مرتاض یونیکو زدم کصافطا به منم رحم نکردن :دی
آنتی اسپم :دیhttp://l1.x.dejkoob.net/dorf1.php
خوب جهت شادی روح فروم اینم یه خفت کوچولو :دیفایل پیوست 2040
آقا چه خبره تو این سرور *
اتحاد ما ۴۸ ساعته تاسیس شده *
۲۴ ساعت از ریست تاپ میگذره
با ۸ اکانت هجومی و بقیه دف ساز اینقدر اختلاف زیاد نیست ؟
فایل پیوست 2049
علیرضا چیکار کردی با اینا
آقایون شماها چیکار میکنین ؟
یعنی بقیه همه پاپ بازن ؟
سلام افشین جان
اول بچه ها یه خسته نباشید که همه دارن ۲۴ساعته زحمت میکشن و کاملا به حرفام گوش میدن متشکرم ازشون!
دوم این که بچه های ما با برنامه هرکس توی مختصات هایی که بهش داده شده داره رید میزنه که قاطی نشه رید هامون!
سوم بچه های ما که میرن بیابون برنامه دارن ایشالا تا کتیبه ها دهکده های بچه هارو میبینیم که دیگه کجا های ساید پخش شدند!
چهارم بازم خسته نباشید به بچه ها و مرسی که کاملا جز به جز حرفامو گوش میدن!
سلام به همه
مخلصم افشین جان.
چطوری علی رضا جان روبراهیhttp://www.millan.net/minimations/smileys/inlove.gif؟ دلم تنگ شده بود واست باورکن.
داداشی عمدا گذاشتیم اتحادی که درست کردی و مفت نمیرزهhttp://www.pic4ever.com/images/128fs318181.gif، یه گذری تو تاپ داشته باشین روحیه بگیرین معروف شین داداشی.http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif من جا تو بودم لات بازی درنمیاوردم و خودم میزدم کوچه علی چپ و در میرفتم بنا به این دلیل=»http://www.pic4ever.com/images/sheikhHessam.gif. دیییی
بیا و مردونگی کن با سایدت درگیر نشو، ننگی نکن.حاضریم ماها از ساید دشمن پادرمونی کنیم یکبارم شده تو ان ای چندتا اکیپ خوب جمع بشین و بشکل نیمه متمدن لااقل درکنار هم به غار نشینی در کنار هم دووم بیارین. جدا علیرضا خواسی بیام پادرمونی نکنه با با قسم و ایه و گریه و زاری نکنه کارساز شد. دییی
جدا از شوخیی خوشحالم که هستی این سرور هم داداشی. خیلی مخلصیم http://www.pic4ever.com/images/thankyou.gif
دکتر از شما بعیده
درگیری چیه باو
اتحاد دوستانست * . هر کسی با برنامه خودش میره جلو اما مطمعن باش در نهایت همه میشن یه ساید :)
تو هم بیا لینکا دفاعتون رو بزار حال کنیم :)
ماشاالله اینقدر دزد تو شمال جمع شده که بچه های ما رفتن ساید همسایه رو غارت میکنن
اینجوری زشته خداییش * شما هم غارت کنین . بیاین مارو بندازین بیرون از تاپ :))
پ ن : منم دوست دارم دکتر . حتی اگه تو ساید رقیب باشی
سلا پیمان جان ما که خوبیم خداروشکر!امیدوارم توام خوب باشی!
ما سایدمون با کسی فعلا مشکل نداریم مگر واسمون مشکل درست کنند!فکر نکنم نیاز باشه کسیم پا درمیونی کنه به اندازه کافی همو میشناسیم:))
دوما جیگرتو بیا لینک بزار از غار نشینی غیر متمدنتون که درگیر شدید ببینیم شاد شیم:ی
پ.ن:منم دوست دارم حتی وقتی دشمنی!
سلام
همونطوری که همه میدونن دیپلماسی غارت اصولی باعث پیشرفت میشه اما به چه قیمت؟
یه بار یه جایی خوندم هر کاری اگه به قصد مدال باشه، ضرر مالی داره. راست هم میگفت بنده خدا
الان مثلا همین افرادی که برای گرفتن مدال هجومی با هم رقابت می کنن ابادی تسخیر نشده میزنن که امتیاز هجومی بگیرن! و البته بعد از پایان هفته هم فقط یه روبان/مدال گرفته می شه و کلی ارتش از دست رفته.
یکی از همین افراد تاپ هجوم میگفت این مدال خیلی تأثیرگذار چون تو دل بازیکنان تازه وارد ایجاد رعب وحشت میکنه میگه اینا خیلی نیرو دارن همه حساب میبرن :D
خدا خیرش بده با این حرفش تا یه هفته میخندیدم:o
البته خیلی از اینا بیابون نشین هستن فکر اینده رو میکنن( قبلا اساتید محترم درباره این موضوع بحث کردن) به تنهایی ابادی های خالی شده رو غارت کنن یه ارتش بزرگ بسازن
درضمن این احتمال هم باید در نظر داشته باشن اگه یه هفته نتونن به اکانتشون سر بزنن به صورت خودکار ابادی ها پر جونور میشه
اونوقت علی میمونه حوضش:rolleyes:
سلام خسته نباشید
آبادی زدن و ناتار زدن عزیز من روش داره که لاست ندی!اتحاد ما رومن هامون که بدون لاست غارت میکنند!توتن ها فقط گرزدار لاست میدند و سبک داره غارت کردن!سعی کنیم از ایریل لوید بیشتر استفاده کنیم و ببینیم چطور میشه غارت کرد که لاست نداد!خواستید یه آموزش میدم بهتون راجب این که چطور بزنیم لاست ندیم!
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/warsim2....#d:p80r4#r4u1U
این فقط روش غارت زدن ناتار با توتن گفتم لاست ندیم!!!
اگر چیزا دیگه خواستید بگو همه رو بگم!
باشد که رستگار شویم!!!
بله شما درست می فرمایید استاد
اما انگار بقیه رو دست کم میگیری
صرفا جهت اطلاع قابل توجه بعضی ها:
http://8pic.ir/images/at1rsjuwbqdxmleehf1o.jpg
موفق باشید
زیاد تفاوت آنچنانی باهم نداریم میتونیم بگیم که این دوستان چون در بیابون هستند مجبورند آبادی بزنند و اینطوری تقسیم نمیشه بین چند نفر تعداد مهاجمین هفته!اما مرکز تفاوت داره!!!سعی کنیم با تحلیل صحبت کنیم نه با تخیل!جایی 20تا همر رید میدن بین 20تا اکانت تقسیم میشه مهاجمین اما جایی 2تا همر غارت میکنه بین 2نفر تقسیم میشوند!
پ.ن:حداقل فکر میکنم سابقه بیشتری توی دژکوب .ir و .comدارم!شروع پروفشنال شدنمون از dejkoob و ویرایش شده توسط Mod AnonYmousنبود!
پ.ن2:پلیر NE هستید اگر کمی آدم درک کنه متوجه میشه که ما هم NE هستیم و رنک 1 هستیم یعنی NEبهترین ساید بازی است در حال حاضر در آمار!یک اتحاد پاپ باز رنک یک و چهارم غارتگران!یک اتحاد رنک 1 غارت و 5 پاپ باز ها!
فکر میکنم بد نیست کمی به پست توحه کنید منظور چه سایدیه!
پ.ن3:NE مثل همیشه نیست...
فایل پیوست 2050
پ.ن:حداقل فکر میکنم سابقه بیشتری توی دژکوب .ir و .comدارم!شروع پروفشنال شدنمون از dejkoob و warian نبود!
------
سلام علبرضا جان
اینطورم که فکر میکنی نیست در مورد سابقه حرفی نمیزنم چون اصلا افتخاری نیست .
به این اکانت و اون اکانت نامه دادن که داداش بیا تلگرام شمارمو سیو کن که برنامه نیست !!!
بیخیال داداش شما با سابقه ... اصلا شما خدای .com
یادش بخیر یکی از دوستان داشت در مورد خاطرات دژکوبش صحبت میکرد .. که چه کارهایی تو سرور .com کرده ..
بهترین خاطرش , یه دختر اسرایلی کاتا کرده بدشم گذاشته رو حذف .. دیگه بعدشو نگفت .. خلاصه کلی خندیدیم:ِD
--اخه ایرانی و برنامه ریزی اصلا با هم جور در نمیاد !!!
با تشکر
--ALI.ES
--(SALT)
اون نامه هارو دیشب دادن برای خرید اکانت ها بوده از اکانت من زدن نامردا :)))))))گفتم اکانت میخرم:))به چهارتا سایدم دادن!بن نشیم صلوات:||||
دوما خاطرات شما از این دختر اسرایلی است و بس!نه ماها!
سوما توی مپ باز کنی و یه چرخ بزنی راجب دهکده های که اتحاد ما گرفتن اگر کمی آنالیز بلد باشیم متوجه برنامه میشیم!
چهارما من نمیفهمم شما با شمال شرق مشکل دارید یا با سایدای دیگه؟:|چون تیم ما اومدن دارن واسه سایدای دیگه کل کی میکنند چهارتا به اصطلاح تاپ پلیر و لیدر شمال شرق میان پست میزارن که داداش شما بازی لاست میدید:|||||||
بابا این مسخره بازیا چیه آخه!ما نفهمیدیم شما چند چندید با خودتون!دوتا اکانت های اونور فروشنده بودن گفتیم تا سایدای دیگه نخریدن خودمون برداریم!
و نکته آخر میلاد با من صحبت کرد راجب اتحادا و نمیدونم الان مشکل شما با شما شرقه با خودتونه با ماست؟با کیه؟:ی
اسکات میکشید کاری نداریم!فیک میزارید چیزی نمیگیم!میگیم همه ما شمال شرقیم و نیاز پرچم شمال شرق بالا باشه!نه دو سه نفر از ساید خودمون که هرجی باشه به نفع خودمونه! بیان پست بدون تحلیل و آنالیز بزارن شماها دارید عین ... لاست میدید همر ندارید:|
کمی تفکر و بصیرت خواهشا!!!
پ.ن:اتحاد ما یه نفر نام ببر که رفیق شما بوده و یا این که شما لیدرش بودی سه تا سرور باهاش بازی کردی ما آوردیمش اینجا!یه نفر فقط ها!!!ایه آنالیز کوچیک و کوتاه...جای بححثی نیست واقعا دیگه شمال شرق ریپلای نمیکنم!
ماشالا تا اینجا انقد حرف برنامه و برنامه ریزی شنیدیم که هول ورمون داشته
آخه مگه داریم انقد برنامه؟!
رشته تحصیلیشون برنامه نویسی نباشه ... صلوات بفرست
شما میتونید به این فکر کنید چطور توی دو شب میشه ۷تا ده آدم که ۶تاش همر بپره فکر کنی و راجبش برنامه بریزی!
و این که چطور میشه دروغ بهتری گفت وسرط اردو تیم ملیم آنلاین نبودم بعد سرور ۵۰ایکس بازی کنی اونم سرعت بالا!
گاهی بهتر برنامه بریزیم کمتر اکانتمون تو یه شب طوری نشه زحمت ۹ماهمون رو حذف کنیم بریم!برنامه ریزی کنیم!!!
متشکرم
پ.ن:دوستان امیدوارم کسی ناراحت نشه صرفا جهت گرم شدن سرور یه سری عکس و اینا میزاریم!و یاد آوری خاطرات میکنیم برای خنده:)
خوبه والا ایدین یه برنامه ریزی یاد اینا داد !!
طرف زیر پرچم ne بازی میکنه به خاطره اینکه زیر ام ام اموزشیش اسمشو ننوشتن
کل ne ریخته بهم رفته اتحاد تشکیل داده به اسم IRAN TEAM بعد میگه شما چند چندید با خودتون !! یه کمی تفکر !!
جالب اینجاست اعضای اتحادش نامه میزنن به ما اسکات دارید !!
ما که پاپ بازیم ...
موفق باشید
--ALI.ES
--SALT
دوستان خوبم عزیزانم
سعی کنید مسائل داخلی سایدتون رو بین خودتون و در محیط خصوصی پیگیری و رفع کنید.
اینجا به رحاتی سوءاستفاده میشه از این حرف های شما
برنامه ریزی و پلن داشتن برای اکانت امری طبیعیه. لازم نیست کسی بگه من برنامه دارم یا ندارم، چرا که هرکس داره بازی میکنه در حقیقت برنامه داره!
یکی برنامه اش اینه بیاد سوپر همر بکشه، یکی میاد تا میدگیم بازی کنه، یکی میاد یه مدت بازی کنه و هرجوری شد بازی بقیه رو خراب کنه، یکی هم میاد واسه سرگرمی یه گوشه مشغول میشه کلم و هویچ و صیفی جات میکاره :)
خلاصه هرکسی یه برنامه ای داره و با هدفی بازی میکنه. سعی کنیم به اهداف و برنامه های همدیگه احترام بزاریم و در عین حال اگر به نظرمون نیاز هست بعضی از دوستان اصلاحاتی انجام بدن، در قالب پیشنهاد سازنده نه مخرب و توهین آمیز، نظرمون رو اعلام کنیم.
ایول چه قدر آشناست
دو خط اولی که گفتی راجب اون سروری نیست که واندر اولش نوشته بود:خوش گذشت..این سرور دیگه تموم شدس... ما صد کردیم و از این حرفا...
بعد یک ماه رفیقامون پیام دادن مجید اون بنده خدا رو زدیم الانم واندرش صفره منتها هنوز نمیدونیم چرا پروفایل رو عوض نکرده...
جمع شده بودیم گارنا هر کی بیار میخوند میزدیم زیر خنده :d
یادته؟! :)
ُســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــلام
بچه های شمـــــــــــــــــــال شــــــــــــــــــــرق
خواهشاّ درباره مسائل ساید در فروم صحبتی نکنید
من با این که همیشه شمال شرق بازی میکردم و 3ایکس بازی میکردم الان که اومدم نرمال ادعای لیدری ندارم.
شما که دیگه از سرور 1000 اومدی اسم خودتا نزار لــــیدر
سربلند باشید
l1::big_mans
عجب اگه شما BiG_MaNs هستی پس این کیه:confused:
جهت اطلاع:
http://8pic.ir/images/wx13w7dkyfq93xm7er52.jpg
موفق باشید
سلام محمد رضا جان
قرار شد دیگه جواب این افراد ندیم
اینا در همین سطح هستن
اصن اینا نرمال باز ما 1000 باز
ول کن برادر
موفق باشید
--َali.es
--salt
اون 1700 گرزی رو توی پایتختت زیادش کردی یا نه اینقدر کراپ نبر بالا تا برسی به مید گیم و همر درست کنی میزنن ناکارت میکنن از ما گفتن بود به قول قدیمیا الخفت و الخفتان