ما روی همه این دها فیک گذاشته بودیم و همه احتمال 0 شدن میدادن. در چند که رو رضا تروپهای مارو دیوار کردند ولی اتکا صبح زده شد و سر شب دوستان همراشونو کوبیدن واندر
نمایش نسخه قابل چاپ
ما روی همه این دها فیک گذاشته بودیم و همه احتمال 0 شدن میدادن. در چند که رو رضا تروپهای مارو دیوار کردند ولی اتکا صبح زده شد و سر شب دوستان همراشونو کوبیدن واندر
سلام
تبریک میگم به چهار ساید(شمال شرقم بازی بدیم:))
بچه های پژی خسته نباشید
هرچی میدگیم کسل کننده ای داشت اندگیم جذاب شده
ما هم بازی بدید:)
پ.ن:محسن سامان میگه دستم به لباس زیرت آشتی کن:)))))))
سلام به همه
دقیقا منم موافقم چند روزه مدیران فروم بیکارن و نه اینکه ماشاا.. شما زیادی سرشناسی و اوازه نحوه بازی و پلن های متفکرانه تون در این چندین سال در ترنومنت های جهانی غوغا گردیده ازین باب دشمن زیاد دارین و این باعث میشه مدیران تشویق کنن حریفان شما رو درسته؟ دیییی.
اما جدا از شوخی مدیر گفت گزارش های سرور همیشه بذارین منم موافقم باهاش من حالا نفعی دارم از سرورتون چون موافقم؟ دوستان لطفا همیشه گزارش بذارین ببینیم حال کنیم اینه نفع من یکی بقیه نمیدونم.
حرفایی میزنینا. شما هم گزارش هات بذار مصطفی جان خوشحال میشم فتح فتوحات تو بازی تون رو ببینیم نه چرت و حرف سد من یغاز. بچه ها همیشه باید ظرفیت باخت رو داشت چون گزارش بضرر شما بوده گذاشته نشه؟ یا مدیر داستانی داره؟
عذر میخوام خلاصه گزارش همیشه بذارین. فروم جای گزارش و تحلیل بوده شما که باید بدونی استاد.
انتی فلان: یه عکس تاپ بذارین ببینیم چخبره ممنون میشیم
سوراخ میکنم واندرو جوری که تهران بلرزه مصطفی جان. البته با اجازه اقا ناصر
مهدی لوسیفر دیشبم هم زیاد سوراخ.سوراخ میکردی البته به نحوی دیگه که مطعنم اینجا نمیتونی اونطور حرف بزنی وگرنه همونطور صحبت میکردی
متاسفانه شما فرق بازی (دنیای مجازی )و حقیقی نمیدونی دیشبم گفتم بهت حق بی احترامی نداری.اما حدتو گذروندی.چون تو بازیم به سبک بازی کردن جوابتو میدم
اشتباه فهمیدی عزیزم جوش نیار