خوب سلام دوباره بعد از سه جهار روزی که واقعان حتی حوصله خودم رو هم نداشتم چه برسه به دژکوب برگشتم به احتمال زیاد هم آخرین سرور دژکوبی من باشه
چند تا نکته کوچولو
یک سری چیزها کاملا عرف هست و جای بحثی هم نداره
اکانت gholam داخل ساید شمال شرق بوده ولی از اتحادهای شمال شرق خارج شده به هر دلیلی و ارتباطش چه از طریق نامه و یا تلفن تا قبل از لند اتک های شمال غرب قطع شده بود وقتی ما رو یک اکانت نظارت یا دخالتی نمیتونستیم داشته باشیم طبیعتا اگر تو دیوار میرفت همون تروپ ها و یا مثل الان موفق میشد چه شکستش و چه موفقیتش به پای مجموعه شمال شرق نوشته نمیشه ! هرچند نظز شخصی من این بود با توجه به تلفات داده شده پلن امتیاز قبولی میگیره
مورد بعدی دیوار شدن اتک های جنوب شرق بود که یک تارگت بد انتخاب شده بود ! دوم لانچ واقعان بد بود و سوم عکس العمل بچه های جنوب غرب هم جای تبریک داشت
مورد سوم در مورد دیوار شدن مجدد بوگاتی سوار فعلی ! خوب یه سوال ساده شما که این رعد ها رو نساختی بری تو دیوار رفتی باهاش حفت کنی موفق نشدی پس اینجا باز هم fail
مورد آخر چه خوب و یا چه بد !
سرور 10 ایکس چه قبلی و چه فعلی فعالترین و پر پلیرترین سرور موجود این سایت هست و بعبارت ساده تر اگه بخواید یه سرور شبه ای ار رو تجربه کنید
باز باید با هم بازی کنید ! در نتیجه اخلاق رو رعایت کنید و برای یه لحظه فکر کنید این سرور اگه رقیبید سرور بعدی ممکن هست تو یه ساید باشید پس جوری پست بذارید که روتون بشه تو بازی به هم نامه بدید
کار خوب رو باید تبریک گفت و کار اشتباه رو هم باید پذیرفت
شاد باشید و خوش
با احترام
مانی