سلام داداش پویا هر سروی استارت زدی بگو بیام پیشت نگران نباش میارمت تاپ ، تا از سوء تفاهمت نسبت به ما برطرف بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا با رومن خیلی راحتتره توی تاپ اومدن اگه یه نفر اکانت گول داشت و از روش منصور استفاده میکرد حتما اون الان نفر اول تاپ بود
چون هم رعد نیروی ارزونتریه و هم سریعتر
در هر صورت یکم روش بچه های اکانت man.j و یکمم تلاش مفیدشون باعث شده که الان نفر اول تاپ باشن
که بهشون تبریک میگم
مصطفی خسته نباشی
میدونم کار اکانتت خیلی زیاده
دوست من سلام
خوبی؟
امیدوارم از حساب کتاب کردن واسه معادله چجوری غارت زدن و مولتی بازی و پوش کردن اکانت Man.j خسته نشده باشی
عرضم ب حضور انورت ک آره عزیز من ما هم مولتی میزنیم، هم پوش میکنیم و هر چی ک شما میگی
ولی ب قول احسان شانیز مولتی پروری و پوش کردن خودش کلی هنره
اگه قرار بود ک هر کی با حساب کتاب بفهمه ما داریم رو اکانت چیکار می کنیم ک الان همه رنک یک بودیم
بجای زوم کردن رو اکانت ما به اکانت خودتون بچسب و سعی کن ب خودت اجازه ندی ب کسی تهمت بزنی اونم تو چیزی ک توو حساب کتاب کردنش موندی
و چون نمی تونی حساب کتاب کنی اونوقت این دلیلی میشه واسه اینکه ما مولتی بازیم
چه شما پویا جان و چه هر شخص دیگه ای ک ادعای این رو داره ک ما داریم مولتی میزنیم با سند و مدرک بیاد رو کنه هم من بازی رو میزارم کنار هم اکانت رو حذف میکنیم ولی اگه مدرکی ندارین یا نمی تونین حساب کتاب کنین خواهشا بیخیال اکانت بشین و بزارین ما با خیال راحت ب بازیمون برسیم
پ . ن : ممنون از دوستانی ک از ما حمایت کردن
من هم همینو می خوام یه چیزی یاد بگیرم . سرور نرمال بعدی پس با شماییم . شما استارت بزنید من هم به عنوان یه پلیر هفته اول در کنار شما بازی می کنم
- - - Updated - - -
به هر حال من از اکانت Man.j و پلیرهاش معذرت می خوام. اگر قضاوت غلطی کردم
سلام خوبی پویا جان؟
ممنون بابت ختم ب خیر کردن موضوع
سرور بعدی هم ما در خدمتیم
ولی شما باید دم منصورخان رو ببینی
درسته ما تمام وقتمون رو گذاشتیم پای اکانت
ولی برنامه اصلی اکانت دست منصوره و ما فقط داریم پلن اون رو جلو میبریم
راستی از همین تریبون ی خسته نباشی خدمت داداش گلم مصطفی عرض میکنم
چون واقعا تمام وقتش رو روی اکانت گذاشته و این اختلافی ک شما تو تاپ می بینین هیچ دلیلی نداره جز زحمتایی ک مصطفی واسه اکانت میکشه
سلام. نمیخواستم بعد از مدتها توی سکوت فروم هچین پستی بزارم. ولی مجبور شدم. ما نمیدونیم دوستان چجوری غارت میکنن. اینجوری که از ظاهر قضیه پیداست انگار انبارای مولتی که پر میشن یهو همشونو غارت میکنن بعد دوباره میزارن که پر بشن . دوباره میزنن خالیشون میکنن باز میزارن پر شن. دمتون گرم . خسته نباشید
سلام به همه
قابل توجه دوستان عرض کنم هیچ اکانتی با رید زدن از مولتی هاش به تاپ نخواهد رسید مگه چندتا مولتی میتونه بزنه و چقد تولید دا ه مولتی ها بنظرتون؟
ما خودمون تو تاپ نیستیم اما کسانیکه این رید میزنن تو تاپ اولا از چندتا دهکده با فواصل مناسب مختصاتی از هم دارن رید میزنن و هیچ زمان نیرو تو دهکده هاشون نیست و دائم تو ریده نیرو حتی دوتا دونه هم میرسه بلافاصله لانچ میشه. شما هم اینکار بکنی تو تاپی
دقیقا :)
یکی نیست به اینا بگه اینجا سرور نرماله . یعنی تولید کپ 15 گندمی با 2 تا آبادی 50% و بقیه منابع رو هم 10 کرده باشن میشه : Σ = 14175 در ساعت و سطح 20 میشه 161831
حالا اکانت man.j همین الان 7778266 غارتشه !
چند تا کپ با شرایط بالا داره ؟ :))
نزنین این حرفو . این سرور نرماله عزیزان . مولتی فقط به درد دف کشیدن میخوره
برین بشینین غارتتون رو بکنین
- - - Updated - - -
راستی دکتر جان اون صندلی یخ زده است . مسعود هم فراریه . میگن لب مرز ترکیه دیدنش :)
یکی رو با کتک بیار بنشون
درود بر دوستان عزیز و تمام پلیر های سرور l1
اولین پستم هست تو این سرور(بدلیل شلوغ کاری و کل کل ابتدای فروم ترجیح دادم پستی نزارم)(البته الان خیلی سوت و کور شده و خبری از دوستان عزیز سوپر پلیر و پلنر و لانچر و انالیزور های عزیز نیست )
(دوستان پیشاپیش تمام صحبت های شما رو قبول داریم از جمله منطقه رید-نیرو های ما نوشابه خوردن سریعتر میرن-لباس گشاد تنشونه بیشتر منابع میارن و ما ریدمون فرق میکنه :دی)
و در نهایت دوستان این تنها یک بازی هست به همراه ریاضی و محاسبات و iq و eq و سیاست
یه مطلبی درباری نحوه ی رید و تاپ مهاجمین و تاپ غنیمت گران باز شده بود که ادامه ی این مبحث رو جالب دونستم
دوستان همه که اطلاع دارید هفته ی اول بازی همه در حمایت هستند و به اصطلاح همه ی دوستان عزیز مشغول واحه خالی کردن در منطقه ی خودشون
روز اول بازی نوسانات زیادی رو در تاپ غنمیت گران مشاهده میکنیم که احتمالا با توجه به ماجراجویی قهرمان و اوردن قفس و یا دادن نیرو بستگی داره و همچنین قرار گرفتن واحه ها (تعداد و نوع انها (25 % و 50 %))
در 2 روز بعدی شاهد یه تغییرات دیگه هستیم که یه سری افراد جدید به تاپ اضافه شدن و سریعا در حال افزایش غارت هستند
(که باز هم یا شاهد این هستیم که قهرمان قفس اورده که بیشتر از 30 40 جدیدا نمیاره با توتن ها با گرزی ابادی خالی میکنن و
یا دوستان مولتی باز عزیز قفس های مولتی هاشونو جلو زن نیروهاشون میکنن و غارتشون چند برابر میشه که در سرور های انجا زیاد شاهد این قضیه بودیم)
از روز 4 تا 7 بازی هم کسانی اندک راهی برای دوستان عزیز گلد خرج کن باز میشه که اییییی چند چکشی بر سر این حراجی ها میکوبن و قفس و پماد و سطل و 100 البته کتیبه جمع میکنن که در هر سرور 2 3 نفری هستن که نزارن کسی چیزی بخره و همه رو خودشون درو میکنن)
2نکته ی خیلی مهم اینجا هست
1.کسانی که پوش میکنن و توی تاپ و توی چشم هستن خودشون اکانت خوب بالا میشکن در ابتدا و قبل از عملیات پوش(پس تروپ ریدشون بدک نیست)
2.عملیات پوش زمان بندی داره و پوشر حرفه ای همیشه پوش نمیکنه بلکه در پاره ای از زمان این کارو انجام میدن(منظور ساعت پوش نیست..:دی )
خیلی از پوشر های عزیز سریعا منابع ده 1 رو 10 کرده و ده دوم روبنا میکنن و با 2 3 بار انتقال منابع از ده 1 به کپ/کپ دیگه خودش با گلد کراپ میاد بالا و حالا زمان این هست برای ده 1 یک عدد وا حه گرفته شود و در لیست فارم گذاشته بشه و زده بشه که هم کم زده بشه و هم همیشه زده بشه)
مجموع میانگین یه ده 6-4-4-4 8/5کی تا 9 کی منابع در ساعت با توجه به ابادی گرفته شده(نکته ایلتسی بود )
که در روز میشه حدودا 200 کی و اگر بیشتر باشه که معمولا حداقل 2 تا 3 تا تا 15 تا ده 1 مشابه وجود داره(این موارد دیده شده)
و یه غارت نجومی به افراد میده
خب بعد از یک هفته کافی هست چون با توجه به نیرویی که داشتن و پوشی که انجام دادن تروپ دوستان بیش از سایرین شده و با رید معمولی هم به راحتی پیشی میگیرن
البته دوستانی مشاهده شدن که عطششون نسبت به این کار زیاد بوده و این کار رو ول نکردن و اختلاف چشمگیری ایجاد شده
پ.ن1:در طی بحث های شگفت انگیزی که در پست های قبل بود یکی از دوستان پرسیده بودن بنده مهاجمین بیشتر از بازیکن x زدم ولی بازیکن x 2 برابر بنده رید داده؟ بعد از جلسات متعدد دوست عزیزی فرمودند به دلیل سرعت بالا شوالیه و تند تند زدن لیست فارم 1 بار نیرو رو میکشه و بقیشو منابع میاره :))
دوست عزیز همانطور که میدونید تولید ابادی در ساعت برای واحه 50% 25% و 25%25% مشخص هست و اگر شما هم 100 بار رید بدی بیشتر منابع نمیتونی بیاری و همچنین تولید نیرو های ابادی
همچنین حدود منابع ناتار و تولیدش هم توی هر سرور با شرایطش مشخصه
پ.ن2:خیلی دوستان شکایت داشتن درباره ی تولید ناتار ها و تلفات
دوستان عزیز اگر از ابتدای سرور نسبت به مورال پاپ توجه بیشتری میفرمودین و ساختمون های الکی بنا نمیکردید و گلد و منابع رو الکی هدر نمیدادید
الان خیلی راحت با توجه به هر نژاد رید با تلفات خیلی خیلی کمی داشتید(بعضی ناتار ها نون ندارن بخورن لامصبا پاپشون از 70 80 فوقش 85 نمیاد بالاتر
پ.ن3:خیلی از دوستان در ابتدای سرور بسیار جو زده عمل کردن و بسیار ساید و اکانت های خودشون رو خفن معرفی کردن و سعی در تحقیر ساید های دیگه داشتن
همانطور که دوستان عزیز با تجربه تر از بنده میدونید سرور 1 ایکس فرسایشی هست و لیدر ی هم پیدا بشه که ساید رو یکپارچه و هماهنگ کنه چه بسا کم
پس تا وضعیتتون ثبات پیدا نکرده لطفا جو زده نشید
پ.ن4:دوستان برادران منظور بنده به شخص خاصی نبود چون وضعیت در سرور های 1 ایکس دژکوب به همین گونه هست و هر سرور تکرار میشه فقط و فقط اسم اکانت ها فرق میکنه
دوستان اصلا حوصله نوشتن نداشتم بخاطر همین 2خط نوشتم 2 خط ننوشتم و اینکه فلسفه ی پوش و مولتی بازی بسیار زیاد است و در یک فصل نمیگنجد فقط این مبحث جهت اشنایی دوستان بود که علت رید های ناهمگون در بعضی سرور ها و توسط بعضی دوستان رو متوجه بشن
حرفی خاصی به کسی زده نشده و روی زمین نمونده لطفا کسی بی جهت به خودش نگیره و صرفا جهت جواب دادن و انکار کردن پست نذاره
و در انتها از استاد عزیز سهیل رپتور جهت ادامه ی مبحث و توضیحات تکمیلی دعوت به عمل میاید
در ضمن کلاس های تست و نکته توسط اینجانب و زیر نظر استاد عزیز سهیل جان پس از اتمام مبحث برگزار خواهد شد
از دوستان عزیز برای ثبت نام دعوت به عمل میاید
با تشکر لول:دی
همه پست رو ریپلای نکردم که خواننده ها خسته نشن :D
پ.ن1:در طی بحث های شگفت انگیزی که در پست های قبل بود یکی از دوستان پرسیده بودن بنده مهاجمین بیشتر از بازیکن x زدم ولی بازیکن x 2 برابر بنده رید داده؟ بعد از جلسات متعدد دوست عزیزی فرمودند به دلیل سرعت بالا شوالیه و تند تند زدن لیست فارم 1 بار نیرو رو میکشه و بقیشو منابع میاره :))
دوست عزیز همانطور که میدونید تولید ابادی در ساعت برای واحه 50% 25% و 25%25% مشخص هست و اگر شما هم 100 بار رید بدی بیشتر منابع نمیتونی بیاری و همچنین تولید نیرو های ابادی
همچنین حدود منابع ناتار و تولیدش هم توی هر سرور با شرایطش مشخصه
با سلام خدمت شما دوست عزیز ممنون از توضیحات و وقتی که گذاشتین و این پست به این قشنگی رو واسه همه گذاشتین ولی این بند اول پی نوشت شما رو من قبول ندارم درسته واحه و ناتار تولید مشخصی دارن ولی غارت پی در پی یه ابادی با یه بازه زمانی مشخص خیلی فرق داره با 100 بار رید پشت سر هم شما خودت رو معرفی کن چون من شما رو نمیشناسم ( شرمنده ) بقیه رو من خدمتت عرض میکنم که چه جوری میشه غارت زد .
MoStafa
سلام دوستان
چه خبره اينجا
آقا تو هر سروري هميشه چند پلير پيدا ميشن كه اول سرور كل سر و صدا مي كنن اما به وقتش معلوم ميشه كه چند چندن يكي از دوستان گفته بود رومن هيچ وقت هفته اول تاپ نمياد چرا من چند سرور ديدم كه اومدن تاپ ولي خيلي سخته (دوستان اكانت man.j يه وقت فكر نكنيد قصد تهمت زدن به شما رو دارم فقط مي گم بچه ها به جاي اينكه اين همه تهمت بزنن يكم صبر كنن تا آينده كه پلير و پوشر مشخص ميشه )
s.i
به به مصطفی جان
نمیدونم شاید یه خورده دیگه داری کم لطفی میکنی یا زمان زیادی گذشته ولی فکر کنم بازی کردیم تو یه 3 تا سرور
g1.kharzoor
j1.l0l:D
k1.goodf3llas
یه بار هم تماس تلفنی داشتیم...دیگه فکر کنم یادت بیاد
پ.ن:بنده شوق زیادی برای یادگیری دارم /دوستان لطف کنن شیوه های نوین خودشون رو در فروم مطرح کنن که هم بنده و هم دیگران استفاده کنیم و استادان انالیز به نقد بکشن و سطح سرور و فرومش بیاد بالا اخه خدایی خیلی خلوته
پ.ن2:وضعیت بقیه سایدا چطوره هر کس یه اعلام حضوری کنه ببینیم بعد از 1 2 هفته امدیم واسه کتک خوردن حریف های قدر فرار نکردن
به قول یکی از دوستان --> شادزی مهرافزون
همیشه تو هر سروری همه میان رنک یک و دو غارتو مهاجمینو میبرن زیر سوال
تو سرور k1 هم اکانت ما یکسره درحال آنالیز بود که خوشبختانه ایام صلح یک هفته بودو ما ثابت کردیم حدس و گمانهای همه ی دوستان اشتباهه
من سر اکانت خیلی از پلیرهای خوب تو سرورای مختلف لاگین کردم
ونحوه ی بازیشونو دیدم
اما به جرات میگم هیچکس مثل man.j نبوده تا حالا
اگه میخوایین رومن باز خوبی بشید
حتما با منصور یه بار پلی بدید
آقا نوید اینجا همرتو به کی میخوای بزنی؟؟؟ :-)
اره ماشاله آقا منصور یه دونست . موقعی که من ir فارم بودم یادمه اسمش روی رکورد های رومن بود تو پروفایل ها
کارش درسته
k1 هم باهاش حرف زدم با اکانت arlad200chin که به ما بازی با رومن یاد بده
نامرد یاد نداد :)
ما ام کلا در حال آموزش دیدنیم
ولی بهترین غارتگر از نظر من آرمان گانز :) guns
اصلا از فارمیاب استفاده نکرد سرور i3 و بدون مولتی ! فک کنم تنها اکانت تاپ غارت بود که بدون مولتی تو تاپ غارت بود و نفر اول با اختلاف
به ما ام بازی یاد نمیدن نامردا :)
آقا مانی پارتیزانم وقتی خاکستری بازی میکنه خوب رید مزنه با چکمه یونیک و شوالیه :) هر 30ثانیه :)
ولی جدا از تعریفا ما که چیزی بارمون نیست ولی همه بازیکنای خوب و قدیمی مثل ماهان سپهر آرش آقا شایان آقا مانی آرمان تموچین آرمان گانز آقا عارف لوسیفر آقا منصور ممد اکس علیرضا بنیتو هومن پومز و و و ...... ، میتونن توی همین فروم یه بخش آموزشی بزنن و خیلی خوب و دقیق بازی رو به همه به صورت حرفه ای یاد بدن و سطح همه ی سرور ها بیاد بالا و هیجان بازی چند برابر شه
مطلبی که چند وقت پیش آقا عارف پست هم گذاشت واسش و 50 تا لایک و تشکر خورد ولی کسی پیگیرش نشد ! :)
عزیز دلی شما داداش کلم.
ولی به دلیل ناسالم بودن محیط و جو فروم من از فروم نویسی صرفنظر کردم و کلا دیگه برام مهم نیست فروم.ولی اگه کاری داشتی که بتونم کمک کنم خیلی خیلی خوشحال میشم. البته اطلاعات من زیاد کامل نیست در بازی ولی در حدی که میدونم و میتونم حتما کمک میکنم به هرکس که بخواد
شرمنده من ماموریت بودم
دیروز اومدم مرخصی
عزیزم همیشه بهترین مهاجم بهترین غارتگر نمیشه
من از تلفاتم عاصی شدم واقعا خیلی زیاده تلفاتم
نمیدونم شما چطور میزنی ، امیدوارم درست غارت کنی کمتر تلفات بدی
- - - Updated - - -
سلام مخلصم
والا تروپمون نصف اون چیزیه که انتظار داشتیم
تلفات نمیزاره رشد کنیم
- - - Updated - - -
ما هرچی باشیم شاگرد شماییم سیستر
- - - Updated - - -
عزیزم ایشالا یه سرور باهم پلی میدیم میبینی قضیه چیه
در ضمن کی گفته من دارم رید میدم؟
مصطفی و مرتضی هستن رو اک
من فعلا فقط مشاوره میدم
ایشالا قبل کتیبه ها میام
- - - Updated - - -
شک ندارم دوستان پوش میکنند
اما اصل پوش هاشونو میتونیم زمانی ببینیم که مولتی هاشون به حد کافی رشد کنند
شاهد پوش های میلیونی خواهیم بود
- - - Updated - - -
همین جا بگم که اکانت Man.j رو مصطفی و مرتضی به اینجا رسوندن
ایشالا منم میام مصطفی
زیاد حساس نشو
برگشتم عکس غارت 4000.000.000 هفته ی 36 رو میزارم که دوستان رو 20 میل زیاد حساسیت نشون ندن
:))
- - - Updated - - -
نوکرتم
خودتم که همیشه زحمت میکشی
گرفتار شدم به خدا
تو اون بیابون نت ندارم
خیلی ناراحتم که شما و مصطفی اذیت میشین
- - - Updated - - -
هر کسی لیاقت شیوه ی بازی من رو داشته باشه خودم بهش اصرار میکنم باهم بازی کنیم
فعلا 5 نفر هستن تو این سرور دژکوب که با من بازی رو شروع کردن و اولشو دیدن
هر کی هرچی میخاد بگه
شما جوابشونو بدی فک میکنن خبریه سیستر جان
اتفاقا برای اینکه بیشتر ناراحت بشن همین جا اعلام میکنم که وضعیت اکانت 30% اون جیزیم نیست که میخاستیم باشه
ولی اگه فرصت باشه بازی کنیم قطعا 100% ش میکنیم .
متاسفم که فکر میکنن که غارت یک اکانت نشون دهنده ی قدرت اکانته
ممکنه کسی تو تاپ نباشه ولی تروپش و سیستم بازیش از ما بهتر باشه
ایشالا همدیگه رو تو درگیری های سرور میبینیم
اونجا عیار بازیکن معلوم میشه نه تو تاپ ها
اینم بگم هر همری زدیم هر جایی زدیم و خواهیم زد، اولین اولویت موقعیت همر برای جنگ بوده نه غارت
نمیخام کوری بخونم ، چون حتی نصف کسایی که میان صحبت از پوش میکنن یا تحلیل های علی اصغری میزنن رو نمیشناسم
اگر سوال فنی دارین در خدمتم
اما این چه سوالیه
طرف میپرسه چطور رفتین تاپ به ما توضیح بدین
اصلا چرا بهت توضیح بدم
؟
بازرسی؟
مفتشی؟
درود بر دوستان عزیز
این جلسه گفتم اندکی در مورد پوش در روز های صلح صحبت کنیم(بچه ها اشاره ی کوچکی در مورد روز صلح داشتن)
در روز های صلح بدین ترتیب هست که
در ابتدا یکی از واحه های متوسط(زیاد درشت نباشه) اکانت فارمتون چند موج رید با تعداد نیروی مناسب سپس در لحظه ی رسیدن واحه رو تسخیر کرده و عملیات برداشت رو انجام میدید
سپس واحه رو از تسخیر در میارید و دوباره این عملیات رو انجام میدید
2 نکته داره این روش
نکته ی + این هست که شما در روز های صلح هم میتونید پوش کنید و ریدتون نمیخوابه
نکته ی _ این هست که دیگه از پوش های خمره ای و این چیزا خبری نیست و باید هر دفعه این عملیات رو به صورت دستی انجام بدید
تا جلسات بعدی همه ی شما رو به خدا میسپارم
برگرفته از کتاب تحلیل های علی اصغری جلد 2 فصل 5 تیتر 2
با تشکر-لول:دی
شادزی مهر افزون بهقول اون رفیقمون :دی
اگه هم تراز بودیم حرف میزدیم
سلام خدمت دوستان عزیز
از سر بیکاری داشتم رنک 1 تا 40 نگاه میکردم دیدم یه سری ها علاقه به اون ته نقشه دارن (هویچ بکارن)
به نظر من یکی از این 2 حالته یا میخوان واندرکوب بدن بیرون یا ترس از زد و خورد دارن
از نظر من اشتباه هست اینکار درسته یه مزیت هایی داره اول سرور کمبود منابع هست
میتونن غارت بهتر نسبت به بقیه کنن و اینم اوایل بازی خوبه جواب میده چند تا آبادی میخوان خالی کنن
500 تا 1000 تا چند تا ؟ من یکی که حال 50 تا خالی کردن هم ندارم دییی
یه چیز به ضرر شون هست اینه که اونجا ناتار نیست که ریدشون بدن بجز چند تا که بیخ ده خودشون رشد میکنه
الان ناتار تولید کمی داره ولی هرچی جلوتر بریم بهتر میشه اینکار میشه تو مختصات 100-100- انجام داد تا اینکه بری ته نقشه
و اینکه اونجا چنذ تا همر میخوان بسازن؟ گندم آیا تامین میشه ؟ هرچی فیدر بزنن باید خرج همر بشه
چیزی برای دف کشیدن باقی نمیمونه با توجه تولید که ناتار داره بعد کتیبه ها هم میتونن راحت نیروسازی کن
و بدون احتیاج به فیدر راحت گندم 200کی هم میتونن تحمل کنن با ناتار بجای 1 همر یا 2 تا میتونن 4 تا هم بکشن
دف سازیشون رو هم دارن خوب هرکی سبک بازیش فرق میکنه این طرز فکر من هست شایدم اشتباه باشه :)
کسایی که اینکار میکنن 100% تو فکر پارکینگ هستن تک اکانت نیستن :d
پ ن :کسی به خودش نگیره این نظر شخصی خودم بود
- - - Updated - - -
کوتاه گفتم طولانی و خسته کننده نشه
چه جالب انواع روش هاي دور زدن و تقلب كردنو بلديد
ولي ما وقت اين كارا رو نداشتيم و نداريم
يه بار درست و حسابي از روي أصول بازي رو ياد بگير ديگه نياز به اين همه صرف وقت نيست
موفق باشيد
در مورد اکانت Man.j مسئله اینکه تو تاپ رنک1 باشن کاملا طبیعیه و اصلا عجیب نیست، من نمیدونم چرا ملت تعجب کردن :)
این اکانت حداقل در 3 نقطه داره غارت میزنه. حالا شاید بعضی جاها کمتر، بعضی جاها بیشتر، پس اگر در 3 تقطه غارت کنید، خیلی راحت تو تاپ میاین بالا و اصلا مسئله خاصی نیست که بخواین تعجب کنید یا اتهام پوش بزنید! خیلی ساده تر از این حرفاست این قضیه، به عکس زیر نگاه کنید:
فایل پیوست 2023
حالا حساب کنید فاصله دهکده ها رو. ده اول با ده دوم حدود 85 خونه فاصله داره. اگر نیرویی که به غارت میره شوالیه رومن باشه، با احتساب سرعت 14 خونه در ساعت ( میدون تمرین رو کلا در نظر نگرفتم) هر غارت تا فاصله ده بعدی، ماکزیمم 6 ساعت و چند دقیقه طول میشکه. حالا اگر نصف کنیم فاصله رو چون قاعدتا اون دهکده دوم هم میخواد یه تروپی توش ساخته بشه دیگه :) این تایم رو نصف کنید. یعنی ماکزیمم 3 ساعت از لیست ده اول.
حالا حساب کنید هر شوالیه چقدر منبع جابجا میکنه. بعدش برین تراکم واحه های منطقه رو بررسی کنید و میزان ناتاری که هست اونجا و همینطور تعداد غارتگر های فعال
اگر خوب بررسی کنید متوجه میشین نه تنها خوب رید نمیزنن، بلکه افتضاحه غارتشون! :( یاد وقت کم میزارن یا حوصله بازی ندارن، ولی در کل من که میگم ضعیف دارن کار میکنن نسبت به چیزی که باید باشه.
دوستان برای محسابه مسافت بین دو نقطه چند روش وجود داره من 2 تا از آسون ترین روش ها رو میگم که به کارتون میاد تو بازی:
1- از لینک محاسبات فاصله Kiriloid استفاده کنید
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/dista...boots=0&left=0
2- ذهنی حساب کنید منتهاش باید بدونید چجوری هست روش حساب کردن.
ببینید همه درس خوندین و یادتون قضیه فیثاغورث چی بود :) در مثلث قائم الزاویه، مربع طول ضلع مابل به زاویه 90 درجه، برابر بود با مجموع مربع 2 ضلع دیگر مثلث.
حالا این چه ربطی داره به اینجا؟ ببینید صفحه بازی ما دارای 2 بعد طول و عرض هست. پس هر نقطه دارای طول و عرض منحصر به فرد خودش هست. برای اینکه بتونید وضعیت فاصله دو دهکده نسبت به هم رو بررسی کنید خیلی راحت، برآیند طول و برآیند عرض رو حساب کنید 2 تا عدد بدست میارن. حالا اگر این 2 دهکده رو 2 تا راس مثلث قائم الزاویه در نظر بگیریم، فقط کافیه زاویه 90 درجه رو خودمون به صورت فرضی بسازیم و محاسبات رو انجام بدیم
مثلا همین اکانت Man.j مختصات دهکده اول و دوم روی همون عکسی که نوشتم:
طول: 60=67-127
عرض: 61=65-126
خوب این 2 عدد میشن طول دو ضلع مثلث.، حالا دیگه خیلی راحت میتونید فاصله رو حساب کنید. کاقیه مثل عکس زیر یه مثلث تو ذهنتون بکشید:
فایل پیوست 2024
به همین روش میتونید خیلی راحت بدون نیاز به ابزار خاصی فاصله ها رو حساب کنید، چندتا رو حساب کنید روش کار رو یاد میگیرین خیلی آسونه.
توانایی حساب کردن فاصله خیلی کار آمد هست تو بازی اگر اهل آنالیز مسائل مختلف بازی باشین چرا که بعد از عنصر زمان، عنصر مکان و فاصله ، مهمترین رکن محاسبات بازیه
انشالله مثل سرور های قبل اخر بازی خودمون همه رو تراز میکنیم
پس همه سوپر پلیرا پلنرا خفنا انالیزورا اتحاد خفنا و . . . تا ته بازی باشید
شماها خودتون روی غارت اکانتتون گیرید وگرنه هر سرور چند نفر اون بالا هستن ولی اصل استفاده ی صحیح از همر هستش حالا چه 10 کی چه 100 کی
واینکه حواسشون باشه همرشون نپره :))
البته دوستان در مناطق دوردست در حال کشاورزی میباشند
به هر حال اصل درست همر کشیدن گرچه در تاپ نباشی واینکه بتونی ازش درست استفاده کنی
موفق باشیــــــــد لول:دی
موافقم :) استفاده مهمه اگه بتونی استفاده کنی اونم درست
منتهاش اگر قرار باشه به حریفی بخوری که بازی بلد باشه و بدونه دقیقا داری چیکار میکنی، بهتره یکم سعی کنی بفهمی اوضاع از چه قراره
مگر اینکه بخوای اینقدر صبر کنی تا همه ول کنن برن و کسی نباشه اون وقت بیای و اکانت های بدون بازی کن رو بزنی که در این امر نه لذتی هست نه افتخاری. قشنگی و لذت بازی به اینکه وقتی بازیکن خوب هست جلوت و داره فعال بازی میکنه، بتونی شکستش بدی نه اینکه وقتی هیچی کس نبود! اونم که نشون داده شده گاهی وقتا همونم در توان دوستان نبوده :)
100% موافقم
اگر حریف درست حسابی باشه و تا اخرش هم باشه مثلا مثل سرور j1 که واندر ها حداقل 4 دور امدن پایین و دارن میرن بالا خیلی هم لذت میده حتی در صورت باختن و 0 شدن
داشتم یه سری چیزا مینوشتم ولی نشر قبر میشد و دوست ندارم بحث سرور های دیگه به جز این سرور باز بشه
پس خلاصه کلام
کسی که یه سرور رو شروع میکنه اعم از پلیر لیدر پلنر و و و و موظف تا اخرش وایسه در هر صورت که نتونه ادامه بده فکر نکنم خدشه ای به تیم مقابل و طرز عملکردشون وارد کنه
حالا یه سرور مثلا ما اینجور میشیم یه سرور دیگران
بنظرم بهتره فوکوسمون رو بزاریم رو این سرور حداقل برای بنده این هست یه خورده یاد میگیرم ترازم میاد بالا ولی میترسم مثل والیبال ایران یه دفعه بد جور بیاد بالا همه تراز بالا ها چپ و راست بخورن
البته نترسید ما هنوز در مرحله یادگیری هستیم :))))))
لول:دی
سلام مصطفی عزیز
والله نمیدونم چرا همه در مورد اکانت man.jصحبت میکنن طی پیامی هم که به هم دادیم بهت گفتم که اصلا به من مربوط نیست نحوه ی رید زدن اکانت های دیگه و و و
حرف از پوش و غارت غیر سالم شد دیدم بعضی از بچه ها تو فروم همینطور گیج موندن گفتم یه اموزشی بدم که حداقل با این روش ها هم اشنا بشن
(البته تعهد گرفتم که به هیچ عنوان کسی انجام نده) که پس فردا یه جایی دیدن همین طور حیرون نمونن
حالا بعض ها عشق تاپن دیگه دوست دارن اینکارارو کنن:دی(الکی مثلا ما حودمون دوست نداریم)
در کل فکر کنم فروم هم گذاشتن واسه صحبت پیرامون سرور حالا اوایل سرور صحبت پیرامون یه سری چیزا میچرخه موقع کتیبه ها هم همینطور موقع نقشه و واندر هم همینطور
پ.ن1:وقتی صحبتی پیرامون مسئله ی خاصی میشه نگفتن حرف رو زمین مونده جواب ندی کوچیک میشی/فروم صرفا جهت جذاب تر شدن بازی و بازی از حالت سردی خودش در بیاد فعلا خو نمیشه لینک گذاشت :دی
پ.ن2:دوستان بنده در صحبت هام از اکانت خاصی اسم نبردم (تا جایی که یادمه) کلا داشتم در مورد عدد های عجیب غریب صحبت میکردم
پ.ن3:بعضی دوستان نکات جلسه اول بنده رو گوش ندادن/پوش رو همیشه انجام نمیدن مثلا اول سرور انجام میدن که اکانت سریع بیاد بالا حالا یا با تاجر منابع میفرستن یا قفس میزنن و . .. وقتی هم اکانتی هم بیاد بالا دیگه نیاز نداره همیشه پوش کنه بلکه کراپا فارما رو میاره بالا واسه زمان کتیب ها(البته به کار گروهی اعتقاد دارم ولی جدیدا کارگروهی رو فقط خلاصه شده در یک نفر روی چند اکانت)
پ.ن4:دوستان یه موضوعی هست که میگن هیچکس نمیگه من از همه خوشگلترم هیچکس نمیگه من از همه خوشتیپترم ولی در مورد نوع تفکر و تصمیم گیری که میشه به نظر طرف هیچکس رو دستش نمیتونه بلند بشه
پ.ن5:این بازی به نظر من نوپا (اساتید لطفا نظر خودشون رو ارائه بدن) اولا یه بازی و ریاضی هست
دوما بر میگرده به هوش هیجانیت و دقت و هوشت و لزوما کسی که بیشتر از همه بازی کرده یا قدیمی تر هست به این شکل نیست که از همه بلدتر هست
بنده همینجا اعلام میکنم به عنوان کسی که سرور اولی هست میخوام هم تو این سرور بازی یاد بگیرم هم خودمو با این درشتاش محک بزنم :دی
پ.ن6:بدجور به پدیده در هر رشته و هر چیزی معتقدم
لول:دی
عزیز اینکار بعضی وقتا واقعا لازمه . درسته روز صلح گندم منفی مهم نیست ولی سرور i3 ما 7تا همر داشتیم که 5تاش فقط با پوش شارژ میشد و آبادی براش خالی نشده بود , چون دها دور از مرکز بودن ناتار هم به اون صورت نداشت . ماهم مجبور بودیم اینطوری به مدت 24ساعت که سهله 5روز کامل هر ساعت آبادی های 16تا اکانت رو بگیریم ول کنیم تا بتونیم b s gb gs wرو شارژ نگه داریم
نترسین ما میمونیم تارگت شما میشیم ببینیم چه استفاده ی صحیحی میخاین بکنین از این همرایی که دارین و خیلیم خفنن
این از این
عارف جون ریپلای نمیکنم چون خودت میخونی اینو:
منم اعتراف کردم خوب رید نمیزنیم
اما مقصر منم
درستش میکنیم ایشالا
نه برای تاپ غارت البته ،برای ساخت تروپ به منابع نیاز داریم چون هنوز gb,bs استارت نشده
قاعدتا باید از روز 45 بازی با سطح 20 gb.gs تروپ شارژ بشه
خیلی عقبیم ولی داریم روش کار میکنیم
بازم سلام
يا ايها الذين تسخير واحه
جون مادرتون سر جدتون شما رو قسم به قهرمانتون آبادي تسخير مي كنين نامه بزنيد ، نامه نمي زنيد 24 ساعت وايسين بابا خب هر روز رفرش ميشه به خدا ما هم اتحادي هستيم هدفمون مشتركه يه نامه بزنيد لاست نديم خب با تشكر
s.i
منصور جان یک سوال
ده های شما اکثرا با فاصله 100 خونه تو بیابان هست
فرض کنیم 5 تا همر میکشید
بعد از کتیبه ها با کتیبه چکمه اتک دیستروی بیان روی همه دهکده ها چی کار میکنی فرض کنیم دوتا خط شکن 60 کیلو گرزی هم بزنن !
خودت هم که استادی زمانی که با چکمه لانچ بشه با فرض اینکه درجا هم اتک رو ببیتی با توجه به دوری از دفاع ساید دفاع سخت بهت میرسه !
قاعدتا نباید بگم
اما 2 روش ترکیب خواهیم کرد
ما بعد کتیبه ها احتمالا مقدار قابل توجهی دفاع ثابت خواهیم داشت تو همر ها و کنار هر ده چند ده دف ساز برای اینسرت میزنیم
تجربه نشون داده که همر های ما یا 0 نمیشن(که تا الان نشدن ، اگر کسی همری از ما 0 کرده یا حتی شنیدین که 0 بشه خوشحال میشم بگین)
یا اگرم 0 بشه قطعا 4 همر مثل خودشو دیوار میکنه بعد 0 میشه
این سرور کمی به مشکل میخوریم برا همین رد نمیکنم احتمال 0 شدن همری رو
ولی قطعا ساده و بدون هزینه نیست درگیری های اینجوری
اصل حال بازی به مید گیم و جنگ هاشه بیشتر،نه واندر
سلام به همه
راستش منصور جان با سعید وایتبرد حرف اکانت شما رو میزذیم و اتفاقا بحث ریزش زیاد نیروهای شما در رید بود و بنظر شخصی بنده ارزشش نداره این تلفات واسه رومن.
البته شما خودت خبره ای و میدونم تماما محاسباتی عمل کردی و میکنی و پیشینه بازی شما رو میدونیم کم و بیش شاهد بودیم و بحثی نیست حقیقت. فقط چون شما خودت هم اشاره کردی به ریزش نیرو دقیقا حرفش بود اتفاقا:o
بهرحال هم مخلصیم و هم خوشحال که این سرور هم شما حضور داری هم اکثر پلیرهای بدرد بخور سابقه دار !
باز یکاری میکنه این سرور بعد مدتها قلم و کاغذ لازم شه و یه چرتکه واسه فصل دو ببعد ! دییی
- - - Updated - - -
به مانی خان عزیز چطوری سالار
میگم مشخصه داری به چی اشاره میکنی فقط صراحتا نگفتی که بذا من بگم.
منظورت دقیقا اینه که منصور داره از تمام دهکده هاش فقط سواره میزنه جهت رید و همر رو زیاد توجه نداره فعلا که متمرکز تر باشه و سبک تاپ بازها داره عمل میکنه که فقط به عشق تاپ پلی میکنن؟
اما میدونیم که بازی منصور اصلا اینشکلی نیست و هیچ کاریش بیحساب نیست مگر که هم تیمی هاش یه شیوه هایی رو ادغام کنن با پلی منصور. البته بگم تک و توک پیدا میشه تاپ بازی که متمرکز ترین بیگ همر سرور رو هم ساخته و دوتا جی بی هم روشن کرده
دوستان جمیعا سلام
عاقا از شما چه پنهون که میتونم بجرات بگم بهترین نیرو سواره متمرکز در حال حاضر تو اکانت کبیر ماست و تا خرخره هم دف داریم و یجورایی هاریه گرفتیم چندتا دونه نیرو دیدیم و از همین تریبیون با ۶ تا ساید اعلام جنگ سفت مینماییم. اصلا هم شوخی نداریم:)
سعید داداش http://www.millan.net/minimations/smileys/wavesmile.gif از کجای سرور شروع کنیم شخم زدن جاش ذرت بکاریم؟ بنظر من http://www.millan.net/minimations/sm...xplanation.gif از اکانت عارف شروع کنیم شخم زدن و به اکانت مزخرف هادی مِنتال بدین شکل=»» http://www.pic4ever.com/images/boxing.gif تو ان ای تموم کنیم. با امید هم میتونیم قُنترات ببندیم بابت شخم زدن http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-sick028.gif
ادمین اینجارو نیگا شما تا ما اسپم کنیم یه خورده :
;):D
دکتر مختصات بده یه خورده گاو آهن و کود شیمیایی بفرستم واست . موقع شخ زدن کم نیاری :)))))))
منم میگ سنگین ترین پیاده سرور رو داریم
اینقدر که نمیتونیم نون دفاع رو بدیم .دف نداریم !
یه سری گاو آهن و ستون چوبی هم علیرضا ایران آورده گزاشته وسط دهکده . میگه برا کشاورزی لازم میشه :)
ممنون از لطفت
اگه بگم برای ما تلفات مهم نیست خنده دار ترین حرف ممکن رو زدم
ولی فکر میکنم بین کسایی که سالم رید میزنن از بقیه تلفات بیشتری نمیدیم
مخصوصا از هفته ی پیش کنترل کردیم تلفات رو و فکر میکنم بشه غارت بهتری با تلفات کمتری داشت
مگر اینکه بخان سیستم رو بازم عوض کنن
بازم ممنون از حرفات و نظرت در مورد ما، لطف داری، قطعا هدف ما تاپ بازی نیست، اگر همر اصلی رو دور میزنیم دلیل داره
و خجالت هم نمیکشیم اگر بگیم برای صفر نشدن همر دور تر میریم
هر چقدر نزدیکتر باشیم خطر بیشتری تهدیدمون میکنه
این ده های وسط هم گذاشتیم برا رد گم کنی که بیان 0 کنن و شاد بشن بچه ها
:))
سلام به همه
هر چی دارم فکرش میکنم این وقت شبی میبینم چه سروری شود. همه پلیرهای بدردبخور اسپید و نرمال حاضری زدن. افشین داداش به علیرضا ایران سلام برسون بگو چجوری دلت اومد بدون پاپ تیمار کنه و همر تیز کنه اخه:) و چرا به فروم سرنمیزنه علیرضا؟ ارشادش کن ببینیم میشه دو روز تو فروم دووم بیاره بن نشه. گرچه علیرضا ایران تا من یادمه مادرزادی بیماری فروم بن شدن داشت. دییی
انتی فلان: دوستان یه سلفی با قهرمان و اسبش میذاشتین،
انتی بیسار: آآآآآآآی نفسسکششششش
این سرور مجالی باشه کار داریم و خاطره ها خواهد ماند و با همه سرورها فرق داره عزیزان. نگنین نگفتیااا!http://www.kolobok.us/smiles/light_skin/gamer4.gifدیییی
- - - Updated - - -
بدون من پاپ تیمارکنه من جا انداختم قدرت خدا. دییی
پاپ زدن گلد میخواد !
بخدا یه جوری اینا میان چکش میزنن که آدم وحشت میکنه . امسال علیرضا ایران دانشجو شده ! اونم از اونایی که هر ترم 8 میلیون خرجشه !
منم که اگه خدا قبول کنه متاهل شدم و متعاقبا باید آدم شم که هنوز دارم مقاومت میکنم :))
اینه که میخوایم با همین 4 تا دهکده ادامه بدیم فعلا . هروقت امتیاز به صورت خودجوش جور شد ما دهکده اضاف میکنیم :))
ما فعلا میام و رو بچه ها کار میکنیم و التماس میکنیم تو آبادی دف نچینن ! :))
عکس یادگاری با هیرو : فایل پیوست 2037
آنتی اسپم
فایل پیوست 2038
سلام دوستان
خب خب کسی هست کراپش 17 باشه؟؟؟؟؟؟
روووووووو کنین :cool:
سلام دوست عزیز در راستای شلوغ کاری جو فروم یه امار ریز لو میدیم با اینکه عادت نداریم ، ما رو در شادیتون سهیم بدونین :)))
http://8pic.ir/images/ewkkt7ve0g4t456yxvb7_thumb.jpg