داشی من چیزی مصرف نمیکنم اما اگه بخوای ته انبارام یه کم گندم و جو هست بدم باشون حال کنی؟؟؟:دی
نمایش نسخه قابل چاپ
بعلت جنبه باخت نداشتن http://www.freesmile.ir/smiles/31013_m047.gif دی
ایندفه اخراجیhttp://www.freesmile.ir/smiles/372813_hmm.gifدیی
سلام
سوال خوبی بود
اینو خودم جواب میدم
پلیر های جنوب شرق بیشترشون زمان شروع ورژن 4 خدافظی کردن از بازی سرور 9 ورژن 4 این بحث به وجود اومد کمبود پلیر
از اون زمان به بعد پلیر کمبود داره و کمترین برد رو تو سرور ها داره مگر اسپید های بالا
به این خاطر مثلا من که پلیر متوسطی هستم تو جنوب شرق این سرور جنوب شرق باشم سرور دیگه یا مشال غرب میرم یا شمال شرق
متاسفانه جنوب غرب هم به این صورت داره میشه
و بازیکن های واقعا خوبشون دارن از بازی دور میشن
اونایی که رفتن اعتقادشون بر این بود که ورژن 4 مال بچه مایه دار ها هست و دقیقا همینطور بود
چون تو ورژن 3.6 بچه مایه دار هم باشی بلد نباشی از باز یخارج میشی
ورژن 4 رو میشه گفت فرصتی برای اونایی که دلشون بازی میخواست بود و برای صاحبان دژکوب جدب پلیر به طرف دژکوب بود که خیلی هم جذب شد
چون بازی های آنلاین فراوانی ایجاد میشد
بیشتر باززیکنای جنوب شرق اونجور که اطلاع دارم به طرف بازی گرز بود نمیدونم چی بود رفتن ولی از اونم دست کشیدن
الان هستن پلیر های وفادار به جنوب شرق که واقعا تحسین بر انگیرن مثل هانیبال یا همین Hero 1 یا پدر بزرگ و خیلی ها
ما هم یه مزانی جنوب شرق بودیم :(
سلام میگم به همه دوستان و عزیزان این سرور
اول از همه تشکر میکنم از دوستان خوبم مهدی عزیز و وحید انوسا گل بابت همر زیبای و تبریک میگم به دوستان جنوب شرق و پلیرهای اکانت هیرو وان برای دفاع خوبشون
مهدی عزیز شما هر جا که باشید در قلب ما هستید و عزیز مایید و من به شخصه افتخار میکنم به شما و در کنار شما در این چند سروری که بازی کردم همیشه لذت بردم
وحید عزیز به شما هم تبریک مخصوص میگویم و از ان تکه کلام مخصوص خودت استفاده میکنم ............ضمنا پیشاپیش تولد بچه را به شما تبرک میگم و برای هر دوی شما ارزوی شادی و خرمی و پیروزی در تمام مراحل زندگی را دارم
کوچیک شما وحید جابری
سلام و دروووووووووود به همه دوستان عزیز
کار خوووب و زیبا همه جای این دنیا خریدار داره
من هم به سهم خودم بهتون تبریک میگم هم شما هم اکانت hero1 با دفاع خوبش
کم در خدمتتون بودیم اما لذت زیاد بردیم انشالله تا پایان سرور باز هم بیننده این سربلندیها باشیم
پایدار و دنباله دار باشین
a3pik team
پدر بزرگ
سلام مجدد آره اتفاقا من یه 10-20 نفر فرستادم سر شما :دی البته نمیدونستم شمایید
پدر بزرگ اینجا به دور از بازی خوبش که بار ها دیدیم دف های سنگینش کمک هایی که به سایدش کرد در مورد همون دف که گفتم
به غیر از اینا
بازیکن با اخلاقیه شناخت من اینجوره
که بهترین سرمایه این بازیکن هست
امیدورا م هر کجا هست خوش سالم باشه
دوستان سلام
تقریبا 5 ماهه که نگار و رویا رو اکانت Man.j بازی میکنن و بیشتر وقتشون رو رو این اکانت گذاشتن،انصافا هر کدوم از بچه ها هم تو این مدت و قبل اون هم از این دو تا خواهر گل کمک خواستن ،دریغ نکردن.کسی نیست تو این سرور که ازشون کینه ای داشته باشه.بدون شک بهترین های این سرور از نظر من همین دو نفر بودن.من فقط تو این 5 ماه اسمم رو این اکانت بوده وگرنه شاید کلا 100 ساعت هم به دلیل فشار کاری و تعویض محل کار، فرصت بازی نداشتم.اگه اکانت ما با وجود غول های دژکوب ایران از سرور یک تا الان که تو این سرور جمع شده بودن،(مخصوصا تو NW) با وجود غیبت کبرای خودم ،هنوز سرپاست و جزو بهترین ها بوده ،تنها و تنها به دلیل وجود نگار و رویا بوده.
محض اطلاع بگم که 5 دهکده ی ما منفیش بالای 800 ک هست و انبارای ما نهایتا 90 دقیقه این منفی رو نگه میداره.
5 ماهه که شبانه روز تلاش این دوتا گل باعث شده حتی 1 دونه تلفات بی گندمی ندیم،نه برای ثبت رکورد،نه برای خود نمایی نه حتی برای تفریح،که فقط برای سربلندی NW این همه زحمت کشیدن. امیدوارم من و NW قدر زحماتشون رو بدونیم.
تند خویی های من رو پای این دو نفر حساب نکنید چون دوست داشتنی ترین ادمایی هستن که چه تو دژکوب وچه تو دنیای واقعی میشه پیدا کرد
بازیکنای خوب زیادی داشتیم اینجا
امیر،هادی،مهدی،علیرضا، وی وحید،گوسفند،وحید انیسا،کیهان،روزبه و بچه های اکانتش، امید،علی چیفر ،علی،nima.gh,pedar bozorg,DOOM,hero1 و حتی خودم
و کلی پلیرای دیگه که نمیشه همه رو گفت
اینا که گفتم یعنی 30% دژکوب ir واقعا
یه چشمه از کار مهدی رو دیدیم همه
blueboy که واقعا یه اعجوبست هنوز مونده تا این آب زیر کاهو بشناسین(خودمم دور میزنه)
هادی رو که از سرو یک کلاسیک باهم بازی میکردیم تو 3DOT و همیشه یه بمب بوده هر جا بازی کرده(جدیدا هم همشهری شدیم)
nima.gh که تو سرورای .com که من بودم توش و چه ir همیشه حرف اول غارت و همر رو میزد
hero1 & Pedaer bozorg هم حتی با وجود کل کل زیادی که با من میکنن،بچه های قوی هستن تو دژکوب و حرف دارن برا گفتن
و بقیه هم همینطور که تو این تقریبا 6 سال راه اندازی دژکوب ir شناختم
اما به جرات میگم نگار از هممون بهتر،دقیق تر،دلسوز تر و در یک کلام با کلاس تر بازی میکنه و رویا هم بهترین دوالشه
به زودی حاصل زحماتشون رو هم میبینید
واقعا ابروی NW و اکانت رو حفظ کردن.خدا حفظشون کنه :p
تشکر نهایی میمونه برا بعد در اومدن لینک هاشون
هر چند من چند تا همرشون رو زدم به درو دیوار ، اما ...
هر چند شک دارم حتی بیان فروم رو بخونن ولی بازم ممنون نگار ممنون رویا
Man.j