من کوچیکه بچه*های قدیمی* هستم کل حال این بازی به همین کل کلاش هست
ایشالا که همگی* موفق باشید
sepehr
green man
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
فقط NE
بهونه تراشیدم :)
حالا دعوا :)
فداتون
BaD ZaT
اینجا چرا اینطوریه
یکی جلوی مارو بگیره
هرچی میزنیم پر برمیگرده
ما که هر جایی اتک میدیم برای غارت این پیغام بهمون میده((منابع این آبادی/ناتار/فارم قبل از شما جنوب غرب اومد دزدید و رفت ))
چی کار کردین هر جایی میزنم خالی بر میگرده با این همه اتک
سلام به همه ی بزرگان
1 بار . فقط 1بار اومدیم تاپ غارت . اونم خدا سرشاهده ناخواسته . اومدن کل نیروهارو بک کردن .
اصلا برنامه ی اک ما از اول این بود که در تاپ خودمونو نشون ندیم .
اون وقت طرف آقای ( X ) که میدونم کی هستش بات میزنه هیچی به هیچی . داداش مگه داریم ؟؟؟؟
به پیر به پیغمبر دیشب از ساعت 3 صبح هیچ پلیری روی اک ما آن نشده . جالبیش این جاست که سوال انتی بات 5 صبح پرسیده شده و 50 مرتبه کلیک نامرتبط در صفحه انتی بات انجام شده که باعث بن شدن اکانت این جانب شده
بنده ساعت 6 صبح آن شدم سوال انتی بات پرسیده شد که جواب صحیح دادم .
با همه ی بچه ها هم چک کردم هیچ کس بجز پدرام روی اکانت نبوده که اونم ساعت 3 خوابید دیگه :) انتظار دارید بیدار بمونه ؟ خسته بود !!خستهههه :) حتی بنده که 6 اومدم دیدم اینطور شده .
بگذریم . ما اینو میذاریم پای فعال بودنه مولتی هانتر های عزیز که برای هیچ سروری تاجایی که در توانشون بوده کم نذاشتند . دمشون هم گرم .
فقط امید وارم این مسائل یا بهتر بگم این سوئه تفاهم ها کمتر پیش بیاد که باعث کم شدنه پلیر ها در تمامیه سرورها نشه .
یکم عقب افتادیم ولی خب فدای سره همه ی بچه های اکانت .
مخلصیم
Amir Lucky BoY
BaD ZaT
من موندم این رومن کیه که هیرو رو میفرسته پشتیبانی فارم های پاپ پایین تا هیرو لول بگیره یعنی کلی تلفات دادیم بابت این هیرو فقط هم این هیرو توی ساید ج.غ ظاهر میشه یعنی اکانت توی ساید ..... هست ما هم میتونیم این کار رو بکنیم نکنین داداش
اگه باز ببینم کل فارم های اطراف اکانت طرف رو قهرمان میریزم
للللوولللل اس ای صد میکنه شک نکنیددد