درود بر همه اساتید سرور
اولین پستی هست که اینجا می زارم و فک کنم کلا دومین پستی هست که تو کل این فروم می زارم بیشتر خواننده هستم وترجیح می دم کمتر حرف بزنم بیشتر بهره ببرم تو کل کل ها هم زیاد دخالت نمی کنم اینجا همش حرفه. عمل رو بیشتر دوست دارم سعی می کنم به اساتید تو بازی ثابت کنم کارم رو اگر اینجا حرفی می زنن تحمل می کنم و جواب نمی دم اما تو بازی سعی می کنم تلافی کنم.
شرمنده از تمامی سرور بابت اتفاقات پیش امده من حدود یک هفته هست روی اکانت کمو بیش لوگین می کنم و همر و اکانتم در اختیارساید بود که باید خیلی ازشون تشکر کنم چون همرش نصف شده بود جای تشکر فراوان داره اکانت های من با کراپای سطح 17 که قرار بود دف بزنه برای ساید بهشون داده بودم غارت می کردن اینم قشنگه!! یه چیزایی پیش بینی کرده بودم اما نه به این بدی و همه می دونن از قبل از کتیبه تو کارای لیدری ساید شمال شرق دخالت نمی کنم و کلا در جریان نبودم همچین کار کثیفی قرار انجام بشه
از دوستانم تو این سرور که من و دوست عزیزم سهیل سامورایی رو تو این جریانات سهیم دونستن از اونا هم کامل تشکر رو دارم حتی انقدر ما رو قابل ندونستند که یه زنگ بزنن و بگن همچین چیزی بوده و قضاوت نادرست در مورد ما کردن
خواهشا دیگه بهم پی ام نده .
عارف جان سهیل هر هفته میاد پیش من جمعه ها قبل از این که بیاد شمال گفت منو عارف سر این سرور یکم به اختلاف خوردیم ولی رفیق دوران تیروسنگ هستیم :D و می گفت به هیچ وجه حاظر نیستم سایدمون کوچک ترین لطمه ای ببینه برای این کلا کشیدم کنار لازم بشه بر می گردم برای کمک به عارف خواستم بخاطر این که گفته بودن
رد پای سهیل تو این قضیه هست بگم بدونی که البته می شناسی اینجور ادمیه ایا؟؟؟ پس بچه ها سایدت رو توجیه کن!!!
اما من با سند و مدرک ثابت می کنم از زمانی که بنده همچین جریانی رو شنیدم اکانت رفته رو حذف که شک این اساتید به ظاهر دوست هم برطرف بشه
فایل پیوست 1041
فایل پیوست 1042
فایل پیوست 1045
اونایی که حساب کتاب بلد هستن تایم در بیارنD
اما در مورد دفاع سایدشمال شرق که دو قسمت هست 150k دست اکانت 9.9.9 و 150k دیگه دست کل ساید که با هم برابری می کنه طبق اخرین اخبارابرومون رو بردید با این دف کشیدنتون:D
تک تک دفاع رو جلوی چشتون پرپر می کنم اساتید NEتا جیگرتون خون بشه البته یه سریش رفته تو ده هایی که اکانت 9.9.9 تو بیابون زده بک کردنش داستان هست با اون اکانتی که دفاع از اون ارسال شده برای 9.9.9 جفت اکانت ها در یه تایم حذف می شن بقیه دف هم با اون همری که برام جا گذاشتید کوبیدم که چیزی از هیچ کدوم باقی نمونه همر اکانت فرزین هم خورد خوردش کردم می کوبم تو دیوار البته کسری تبری ها رو داده تو مختصات 200 خونه sw نمی دونم پیش عارف چی دیده داره اونجا رو می زنه 20k از همر 30 ساعت دیگه بر می گرده با میدون سطح 12 :D کسری قلب منی:D
فایل پیوست 1043
این اساتیدی که این کثیف بازی رو انجام دادن کسایی هستن که گفتن ممد سکولار داره کثیف بازی می کنه می خواد از ساید خودمون کتیبه بزنه ببره تو sw بله رکوردش هم به دستم رسید علی اقا تشکر ویژه تر از شما و این حرف که تو دلم نگه داشتم و بهت چیزی نگفتم تا الان تنها دلیلی بود که اکانت 9.9.9 هیچ کتیبه ای نزد علی اقا این بود که از شورا امدم بیرون و باراهاتو دور همی هاتون گفتید باید ممد رو برگردونیم فقط اون می تونه ساید رو جمع جور نگه داره !
و در اخر بدون شرح
فایل پیوست 1044