دوردی دیگر بر دلاوران:cool:k1
اقا باز تو تاپ خبرایی هست پیشاپیش تبریک میگم هم به مهاجم هم مدافع فقط لینک بدید لطفا
فایل پیوست 1896
مسعود جان اونقدر پلن رفتی اخرش خودتم زدن:cool:
به به لینکشم اومد بازم تبریک
قربونتون محمدرضا SPARTAN
نمایش نسخه قابل چاپ
دوردی دیگر بر دلاوران:cool:k1
اقا باز تو تاپ خبرایی هست پیشاپیش تبریک میگم هم به مهاجم هم مدافع فقط لینک بدید لطفا
فایل پیوست 1896
مسعود جان اونقدر پلن رفتی اخرش خودتم زدن:cool:
به به لینکشم اومد بازم تبریک
قربونتون محمدرضا SPARTAN
محمد رضا جان هر گردی که گردو نیست
این Brain اون Brain نیست
جا داره که تشکر کنیم از زحمات اکانت Ryan . بای بای Ryan و شاید بای بای ne
شما خواهشا یکم کمتر پاپ بازی کن ممدرضا جان :d
چقدر تند تند میری بالا :d
سلام سلام
آقا این چه پلنیه ؟
تبری دیوار شده یا دف خفت کردید ؟ میشه یه جوابی به من بدی ؟
هرجوره نگاه کردم چیزی نفهمیدم.
درضمن راجع به مجتبی خواستم بگم که انداز همه ی ما که دژکوب بازی کردیم اون بازی کرده ...
قدیمیای آی آر میشناسنش..
الان هم سربازه ولی داره یه کمکی میکنه :)
درست نیست بگی با کی کار داره چی کار داره ..
جلوی نووب موبای سایدتونو بگیرید پست نذارن فروم اینجوری نشه:)
پ.ن :خیلی همر دارین ؟ همر زیاد دارین ؟ بازم خیلی همر دارین ؟هنوزم همر زیاد دارین ؟ زیاد شده همرا ؟ بله بله . درسته :))
سجاد
سجاد جان ما به این جور پلن ها می گیم پلن خداحافظی
امیدوارم که بچه های ne قصد رفتن نداشته باشن . چون من تازه می خوام بیام (j1 داره تموم میشه)
البته که با این متای دو یک یک موافق نیستم و به نظرم نامردیه ولی امیدوارم که همه تا اندگیم بمونن تا بازی جذاب تر شه. آخرش اینه که میزنین مارو ولی تا موقعی که هستیم و دف و همر داریم se حیاط خلوت هیچ سایدی نمی شه.
سلام مصطفی جان
خیلی حال کردم با جمله ای که گفتی . Se حیاط خلوت هیچ سایدی نمیشه :)
این جملت انرژی داد بهم ..
خوشم میاد از سبک بازیت امیدوارم موفق باشی ..
منم با متا دو یک یک موافق نبودمو نیستم . چون اصلا بالانس نیست .
فقط میخواستم ببینم شمال میخواد به این متا ادامه بده یا نه. که معلومه هرکس به فکر منافع شخصی خودشه ...
پلن های زیبایی اجرا کردی .دمت گرم :)
تبریک
ســـجاد
سلام به همه
میگن دیشب دوباره لیدر شمال شرق بصورت یهویی اومده و یکی رو زده . اونم نه هر زدنی ، اینجوری زده
فایل پیوست 1906
http://dejkoob.ir/ir/report...5e,17614659735
حالا باز یه سری آدم میان و میگن شمال شرق همر نداره و مهاجم ضرر ککرده و این چیزا :)
- - - Updated - - -
مدافع خودش بیاد و آمار بده . با کتک نیایم بگیریم
جمعی از دوست داران مسعود برین
سلام آقا افشین..
میشه عکس از اون همری که زخمی شد توی این پلن بدی ؟ (منظورم همر Avenger) چون مهاجمینش رفت بالا ..
چرا لینک میزاری کامل نمیزاری ؟ این کار اصلا درست نیست :)
اما بازم خسته نباشید به پلنی که زدید ...
راهتونو ج.غ گم کرده بودین مثل اینکه :
فایل پیوست 1909
به هر حال خوشحالم کردید :)
یکی از لیدرا پلن میزنه . یکی پست میزاره .
یکی دفا میکنه . پلیراشو آماده جمع میکنه .
یکی هم فقط لایک میزنه ..لـــایک .. میفهمی ؟؟ :))
من هنوز تو فکر اکانت آسمان هستم که حذف شده :)
پ.ن : محمد رضا تو بیا پاسخ گو باش. به نظر میاد بی طرفی :)
پ.ن : لایک بزن ..فـــشار نخور.. موز بخور:) دوست داشتی خیار هم بخور واسه سلامتیت خوبه :)
ســـجاد
سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان و برو بکس متامون
خسته نباشید زدید داغون کردید:cool:
اکانت هانزل که اکانت خوبی هم بود
دوسنت عزیز مبادا حذف کنی که بازی کسل میشه بزار یه طور دیگه بگم
این استقلال مثلا 6تا خورد چی شد؟ هیچ چی زندگی رو ادامه داد و 4تا دیگه خورد:cool: به قول سالگادو اسطوره رئال خوب زمان میگذرد استقلال باید به زندگی ادامه دهد تا زمانی که10تا بخورد
میدونم کلا ربطی نداشت ولی خوب کراپلاک شدی فدای سرت همرت پرید فدای سرت دفساز که میتونی باشی:cool:
اقا یکی بیاد منو بزنه دف ساز بشم علاقه شدید به دفسازی دارم
سجاد داداش سانسور جدیدا مد شده ولی نمیدونن یه نامه بزنیم مدافع خودش امار رو میده جون عمتون سانسور نکنید بزارید ما با ایک کاسه شکسته که با خود اوردیم کمی فیض ببریم
انشالاه بعد از کتیبه ها خبریهایی از سمت شمال غرب در راه هست ولی منو دیوار نکنید بزارید با این دوسه تا گرزی که برام مونده و لاست نخورده یکم خوش باشم
مسعود جان 20کی تبریت پریده چرا دست از سره اینا برنمیداری میخوای بیا یه20کی نیرو بهت بدیم بزار بازیشون رو بکنن
فوتبالیستامونم همشون ایست قلبی گرفتن
اول هادی الانم مهرداد اولادی
پ.ن: سجاد داداش هنوز هم فارمتیم فقط وقتی وارد جنگ شدیم منو بزار اخرین تارگت میخوام اسم ده همرم رو بزارم جان سخت
پ.ن: منم دیگه پینوشت نویس شدم خدا لعنتتون کنه عاقبت همنشینی رو منم تاثیر گذاشت
تو این پست یکم شوخی زیاد بود جدی نگیرید فارم همتون هستیم ما
قربون همگی محمدرضا اسپارتان
ببین بازم میگم . ریپورت ها رو Ctrl+A کزدم و زدم واسه ریپورت . نمیدونم چی مخفی شده :)
شما همون راهی که گفتم رو انجام بده . برو از مدافع لینک بگیر . در مورد کاتا هم باس بگم که من گزارش ها رو از رو ده برداشتم . یه خورده نامنظم بود اونجا . نمیدونم چرا . واسه اطلاع میگم . اول همر من خورده . بعد یه همر و بعد 2 چیفر و در نهایت 3 چیفر . گزارشا یه خورده نا مرتب خورده . شما ببخشید
- - - Updated - - -
راستی دوستانی که اینقدر دارین اشکال میگیرین در حدی که از ریپورت هم اشکال میگیرین بهتر نیست یه حرکتی هم شما بزارین . اگه لینک داشتید بیایین و به ما هم یاد بدین چجوری باس گزارش بگیریم !
فایل پیوست 1911
٧٠٪ همر سايدو زدي تو ديوار ،كلا ١ تاركت رو جيف كردي ١ تاركت كراب لاك ،از اون طرف هم كه خسارت بيشتر زدن ،جند تا ركت رو از ش ش زدن و خسارت ي به همر وارد نشد ،الانم كلي دمبايي لأ انكشتي داري ،باهاشون كتيبه بزن لا اقل يه ٢ تا دونه همر خوب بمونه بيكار نباشين ،
افشین جان چرا ناراحت میشی ؟
من اگر گیر میدم چون خسته شدیم هی اینجا شما لینک میزاری و بازم ما باید جداگونه به مدافع نام بزنیم :|
یا لینک نذارین یا اگر میذارین کامل بذارین . ما هی کنجکاو میشیم شما لینک میذاری :)
بعدشم اون ریپورت میکنه درست در میاد ماله شما اشتباه میشه ؟؟ :|
درباره آموزش ریپورت کردنم باید بگم ما به اندازه Ne همر نداریم :))
بازم همر نداریم ..زیاد همر ندارم.. و همر نداریم . خیلی زیاد همر نداریم .. و همر نداریم به اندازه Ne :(
شما بزن لینک بده ما لذت میبریم :) چیزی ازت کم نمیشه که :)
ســـجاد
عجب !!!
فایل پیوست 1912
سلام عزیزم
توی تلگرام هم جواب دادم .
اگر بخوای عکس همه ی هیرو های جنوب غربو میگیرم که اونموقع توی بیس بودن :)
قهرمان خودم ماجراجویی بود :)))
گفتم که کی این اتک و زده پس دیگه لازم نمیبینم توضیح بدم اینجا..
دلیل اینکه جنوب متا نمیبندیم . به 2دلیل :
اولا متی شمال اصلا بالانس نیست :)
دوما ج.ش متا نمیبنده با جنوب غرب چون اونا هم همین نظرو دارن :)
دیگه فکر نمیکنم نیازی به متای پشت پرده داشته باشیم . چون متا باشیم یا نباشیم تفاوتی نداره واسه شمال :)
- - - Updated - - -
مثل اینکه عکسو واسه عارف سگ سیبیل فرستادی :))
تو فکر اینی متارو قوی تر کنی ؟ یعنی میخوای محکم محکم کنی :)
نه عزیز ما دف نفرستادیم . قهرمان هم ندادیم :)
شاید بچه ها هم دیدن اتکه خواستن لول آپ بشه هیرو :)
حالا چرا اینقد اصرار میکنی به Nw ? شما که همر زیاد داری ؟؟
ســـجاد
درود
در جواب دوستمون :
بای بای Ryan ?!!! یا خودتون رو گذاشتید سر کار ... یا واقعا نوبید
آرین بای بای ؟!!! ;)
آرین بای بای رو به زودی متوجه میشید ... و میگید Ryan سلام ;)
NE بای بای ... ؟!!! نه خوشم میاد اعتماد به نفستون زیاده خداییش :eek:
یادتون نره NE آشیانه عقاب هاست
خوب دوستان این آخرین پست من بود ، از این به بعد بنده ترجیح میدم اینجا فقط نظاره گر باشم ، اگه حرفی هست آقا افشین
فقط خواهشن حرمت هارو نگر دارید ، سر بازی بهم توهین نکنید ارزش نداره .
یه سری از دوستان میفهمن ، ماهم میدونیم که میفهمن ، ولی خودشونو میزنن به نفهمی ، توقع دارن ما هم مثل خودشون نفهم باشیم ، ولی اینطور نیست داداش گلم ؛ تو این دوره زمونه آب بخوری همسایت خبردار میشه ؛ حرفام سنگین بود و مخاطب خاص داشت .
پ.ن : یه سوزن به خودت بزن ، 10 تا سوزن به بقیه ، تو که عرضه ی هیچ کاری رو نداری پس سکوت کن ببین بقیه چیکار میکنن ، اگه حرفی واس گفتن داری تو عمل نشون بده ، اگه نداری بشین سرجات حرف مفت نزن بی عرضه ( اینم مخاطب خاص داره )
پ.ن: افشین جان برات آرزوی صبر دارم :دی راستی افشین خبر داشتی دهی که چیف شد فیدر بود و هیچی توش همر نبود :دی کراپ لاکی هم که کردیم یارو کراپ هاش روی 10 بود :دی کلا واس ما همیشه خار داشته :دی
خیلی حرف واس گفتن دارم و اگه بزنم شاید خیلی ها خراب بشن ، ولی فعلا چیزی نمیگم ببینم آخرش چی میشه ، خوش بگذرونید به موقعش همچی معلوم میشه :دی
کوچیک همتون
مسعود
فایل پیوست 1919
فكر كن جشم بصيرت داريم
سلامی به گرمی این خراب شده ای که امروز توش بودم ، لامصب پختم از گرما :)
اولا که کلا درگیرم خیلی رو اکانتا نمیام ، ایشالا کتیبه ها بیاد بیشتر باشم :)
دوما از متا تا به اینجا چه استفاده ای شده :) بیشتر شبیهنپ هس :) ولی بالاخره وقتی یکی یه مسئولیتی تو ساید داره ، باید سیاستش هم داشته باشه ، یکی مثه مسعود رو من این سرور شناختم ، ولی کی مثه صادق که دوستم هست رو سال های گذشته :دی بچه های خوبیم بودن :) میشد با ج.غ متا بست به شرط این که یهو نیاد 2 خونه ای دهی که زدم :) حالا زد :دی خب منم این طوری کردم دیگه ، اصن دوس داشتم توازن سرور رو خراب کنم ، اصن عمدا بهم زدم سرور خراب شه ، اصن مریضم :)))) متا محکم هس نیازی هم به تقویتش نیس ، قرار باشه بهم بخوره همینجا میگم ، مطمئنا همون طوری که متا بستم و دوستیم با بقیه بهم نخورد ، متا هم بهم بزنم باز دوستیم با مسعود بهم نمیخوره ، یه حرف جالب شنیدم ، قراره ش.ش دیوار کنم بعد با یه ساید دیگه 100 کنم :دی !؟ عالم و آدم میدونن هیچ وقت نتونستم سرور رو با یه متا تموم کنم =))) حالا اینجا 4تا رفییق جدید باحال گیر اوردیم ، هی تعویض متا کنم :دی !؟ نکنین زشته :دی قشنگ هم معلومه کی این حرفا رو زده ، دیگه ضایع س خدایی این کارا ، ir هم تو ساید من جواب نمیداد عزیزم ، دیگه اینجا که حجمش کمتره :دی
یه سوال جالب واسم پیش اومده ، حالا قبول ، شما نگفتی هیرو بفرستن ، اصن باشه :دی ، اصن هر چی شما میگین درسته منم نمیفهمم ، الان دوستان جنوب شرقیمون خودشون دفاع نمیتونن کنن از چیف شدنشون که بچه های ج.غ دفاع میکنن :) !؟ 2تا کپ پریده ، یه ده چیف شده ، 60 70 % دف ج.ش از بین رفته ، بعد اومدی میگی 20کی تبر پریده با 7 8 کی شمشیر زن !؟ کلا 15 کی شمشیر بوده ، اگه واسه زدن نبوده واسه چی بوده پس :) ایشالا که من اشتباه فهمیده باشم ، ولیryan هم که به زودی رو میشه چجور شده که دف شده :) حالا به هر حال ، یکی دیگه دف میکنه یکی دیگه ذوق میکنه ، اون یکی چیف میکنه من باید بیام دفاع کنم :) بچسبین به ساید خودتون بابا ، آقای سجاد خان حالا فهمیدی چرا سرور 10 متا نمیکردم :) چون توازن بهم میخورد ، اینجا هم با هر ساید دیگه ای متا میکردم همین داستان بود ، هر 3تا ساید هم آمادگی متا داشتن ، متا شرق به غرب توازن نداش ، ضربدری هم که نداش ، شمال جنوب هم که میگین نداره ، خب بگو همه جمع شیم ش.غ رو بزنیم دیگه :) هر 3تا ساید هم گفتن متا میخوان ، حالا هرکی نگفته بیاد اینجا جیغ و داد کنه تا مدارک رو کنم :)
مطلب آخر قبل از پینوشت ها :دی
خوب حال کنین ، 10 روز اخر بازیه =)) بزنین یا بزنم حذفا دیگه شروع میشه ، این هفته آخریم عشق کنین ، یکی هم که یهو زد در و دیوار پوش :))) هفته شروع نشده 5 میل رید زد ، خدا قوت پهلوان :)))
پ.ن 1 : خزانه 20 ها رو تصمیم گرفتم نزنم ، خبر رسید کلا یه ساید حریف 4تا و دیگری 3 تا خزانه 20 دارد =)))
پ.ن 2 : اتفاقا منم همر زیاد دارم :) اگه نیس لینک کتیبه رو بدین لا اقل خالی کنم ، رو زمین نمونه یهو یه غریبه بیاد آبروریزی شه :))))
پ.ن 3 : با تشکر از پلن های خوشگل NE ، بله مگه شک داشتین فیدر خالی زدین ، طرف نفر اول رید سایدشون بوده ، بعد نه همر داشته نه کراپ ، بازی با اعداد بوده تو تاپ 10 :))))
پ.ن اصلی : دوستان عزیزم ، لطفا دوستی هاتون رو فدای یه سرور نکنین ، همون طور که تو سرور دیگه من و سجاد و عارف و علی ستاره ها تو یه سایدیم ، لزومی هم نداره سر این سرور رفاقت ها بهم بخوره :)
تبصره پیرامون پ.ن اصلی : سجاد جان فضای فروم رو تره باری نکن ، من نمیدونم چرا یه سری حرف ها زده میشه بعدم که زه میشه توسط عزیزان پاک نمیشه ، تیر بعدی که سمت یه نفر از بچه های سایدم پرتاب بشه ، با توپ پر این بار شلیک میکنم ، نه همر :) خوب هم میدونین که خیلی با اعصاب نیستم :)
پ.ن مدیریتی : لطفا پستای فوتبالی پاک شود بالخصوص این عزیزان لنگ پوشمون که بعد 10 سال باز یه بردی داشتن ریختن تو خیابونا =))) نوش جونتون حق و نا حق برد رو کاری ندارم ولی خوب پیشرفت کرد تیمتون یهو ، ایشالا اگه خدا بخواد سال دیگه باز میرین آسیا ، فقط خدا کنه به الغرافه نخورین :))
پست های فوتبالی پاسخ داده نمیشود =)))
با تشکر
به قول ممدرضا عزیز امیدتونو از دست ندین تو بازی مثلا استقلال 6 تا خورد دووم اورد دوباره 4 تا خورد و دووم میاره تا 10 تا بخوره
این قابل توجه کیسه کشا :)
پ.ن»:شمارش معکوس واسه اومدن کتیبه شروع شد ارش جون تو هم کیسه ای :d
بله بله درسته :)
اصلا پستتو نخوندم زیاد بود حوصله ندارم :)
تو تلگرام جواب دادم بهت عزیزم ..عشقمی آرش جون :)
فایل پیوست 1924
اتحاد :
فایل پیوست 1925
تو این سرور که وضعیتش مشاهده میشه حتی -صفر- بشم فرقی واسم نمیکنه. و چیزی از من کم نمیکنه :)
ما هیچ کاری به متای شمال نداریم .فقط برای بقیه گفتیم :
دلیل متا نشدن جنوب به خاطر یک طرفه بودن بازیه . وبا اینکار یعنی موافقت کردیم با این متا :)
پ.ن 1 :آرش جان بیا بزن ؛خیلی وقته میگم بزن آقا . شما دنبال بهونه ای بگو خودم اولین اتک و بزارم !!!
هرچی زود تر بزنی بریم پی کارمون بیشتر خوشحال میشیم . چون جذابیتی برامون نداره اینجا بازی کردن.
پ.ن 2 : یه شعریو اینجا میزارم .نه مخاطب خاص داره نه چیزی ..حوصله ندارم کسی به دل بگیره :)
فقط یکی از دوستان اینو واسمون میگفت دلم براش تنگ شده :)یادش افتادم :) گفتم واسه شما بزارم بد نیست یکم بهش فکر کنید...
سحـر بلبل حكایـت بـا صبـا كرد / كـه عشق روی گل با ما چهـا كرد
از آن رنگ رخم خون در دل افتاد / وزآن گلشـن بـخـارم مبتـلا كـرد
غلـام هـمـت آن نـازنـینــم / كه كار خیر بی روی و ریا كرد
من از بیگانگان هرگز ننالم / كه با من هرچه كرد آن آشنا كرد
m.7
پ.ن 4 : دیگه زیاد نیستم .پس سعی میکنم توی فروم پست نذارم به بعضی دلایل !!!!
بعضیا پست گذاشتن و کل کل فرومو این عشق و حالشو به خصومت شخصی میکشونن !!!!
لذتشو از آدم میگیرن .حرمتارو میشکونن.. جنبه نداره کسی فروم نیاد :)
موفق و پیروز باشید ;)
ســـجاد
متا بستین عزیز دلم؟ مبارکتون باشه
دیگه این حرفا چیه
دف کردیم یا نکردیم به خودمون مربوطه. اگه کپ دادیم یا همر نان کپمون پرید ، مبارک پلنر و لانچرهای ne .کسی از se تا این لحظه نگفته که فیدر بوده. ما از اونجور آدمایی هستیم که یه حداقل شعوری رو برا بقیه قائلیم. میشه از رو تاپ فهمید که فیدر نبوده . شما درگیر بازی با الفاظ بقیه نشو
و اما پوش (کاری که شما توش استادی و از اول بازی شروع کردی)
همونطور که خودت گفتی کمتر هستی تو سرور. پس قضاوت الکی نکن.
میگم که بدونی چون می بینم نمی تونی تجزیه تحلیل کنی:
نان کپ ryan تو 11 خونه ای من پرید.
نان کپ حنظله تو 20 خونه ای من چیف شد
یه همر از اونجر لات 60 70 در صدی خورد و 2 تا همر از مسعود برین هم لاست دیدن روی دفاع ما.
اینا همه تو محدوده رید من بودن.
راستی یه نکته دیگه که یادم رفت
زودتر بیا مارو بزن بزاریم رو حذف بریم. دف زیادی هم برامون نمونده.
مثل شما یه شخصیت کاریزماتیک هم نداریم که بچه هامون هر چی گفتیم بگن خب. مثلا به حنظله گفتم که کراپ لاک که شدی رو نان کپت چینج کپ کن که چیف نشی ولی گوش نکرد و چیف شد.
سلام بر برو بکس دژکوب
تا حالا ندیده بودم کتیبه ها بیاد اینقدر سو تو کور باشه
شمارش معکوس تمام شد و همرها لانچ:cool:
دوستان هرکی از ناتارها جاسوسی هاش رسید لینکش رو بزاره فروم تا همه جاسوس نفرستیم یکی بزنه کافیه;)
قربونتون
محمدرضا SPARTAN
سلام داداش
نه سوتو کور نیست .اتفاقا همه هستن .
یه سریا پلن میریزن واسه جمع کردن کتیبه ها . یه سری هم واسه کتیبه ها ساید دیگه پلن میریزن :))
فکر کنم اوج شلوغی سرور همین الان بوده :دی
والا بعضیا دارن نمیدن (مسعود برین) :دی
اسکات خودمون خورد بهتون خبر میدیم :)
مرسی که در صحنه حضور داری :)
ســـجاد
سجاد جان کمابیش همیشه در صحنه هسیتم مگر اینکه بگن اقا تحریمی فروم نرو:cool:
یه سوال برام پیش اومد قدیما دفی که رو کتیبه منحصر بود خیلی بالاتر از این حرفا بود الان یا مقدار دفاع اشتباهه تو سرور یا اینکه من اونقدری بازی نکردم که اینو اشتباه میبینم
خودتون قضاوت کنین اینا دفشون خیلی خیلی نزدیکه یا دف کوچیک زیاده یا دف منحصر و بزرگ خیل کمه
فایل پیوست 1930
مقدار نیروی کتیبه کوچیک و کتیبه منحصر این یعنی هیچ چی :cool: منحصر باید حداقل2برابر این نیرو داشت میشه منحصر رو با
یه همر20کی تبری و5کی شوال پاکسازی کرد
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/warsi...8600,2500,1,1U
سلام خدمت دوستان عزیز
میشه بگین توی سرور شما ، نسبت ساید ها چطور هستش و بازی بیشتر به نفع کدوم ساید پیش رفته و کتیبه ها بیشتر به نفع چه سایدی هستش؟
:cool:
سلام عزیز.
چند پست قبلتر بری نسبت سایدو گذاشتم :
تقسیم کتیبه منحصر هم به این صورته :نقل قول:
آخرین وضعیت سرور و تا اینجا میزارم.
فایل پیوست 1922
فایل پیوست 1923
فایل پیوست 1924
اتحاد :
فایل پیوست 1925
احمق منحصر و گیج منحصر : NE
جنگ آموز منحصر و معماری منحصر : NW
مرتاض منحصر و چشمان منحصر : Sw
چکمه منحصر :Se
پ.ن : شما الان مهیاری یا علی آپاچی ؟
ســـجاد
دم بچه ها جنوب غرب گرم تا اینجا کار بهترین ساید جنوب غرب بوده برا جمع کردن کتیبه ها
مرتاض و جنگ کوچیک
چکمه و مرتاض بزرگ
انشالله با همین قدرت و طبق برنامه ریزی جلو برن بچه ها خسته نباشید :)
3 ساید دیگه چکار میکنن :confused:
سلا مجتبی جان
ممنونم از خودت که بزرگترین کمک و کردی .بدون همر تونستیم یک کتیبه از روی زمین بلند کنیم.
(قابل توجه کسایی که میگفتن مجتبی کیه و با کی کار داره )
سایدی که کنار عارف باشه بایدم زود کتیبه هاشو جمع کنه وگرنه چیزی نمیمونه براش :)
بازم مرسی از بچه ها که کمک کردن و همکاری :)
سلام دوست بی نام من :) اسم اکانت واقعا مناسب میباشد :) اونقدری که 30 موج سیم سکند بذارم رو کپت و کل دف سایدت جمع شه تو کپت خبر دارم :) از وضعیت دفی که made in iran کرد معلومه که اونم دفش رو بهت نداد و دف شخصیش بود !
من پوشرم :دی !؟ کاری نداره که ، رو کپ من بیا ، رو کپ توام تو نقشه میایم ، یه نقشه بزرگ میزنیم :دی دور من چیا میبینی !؟ دور خودت چیا میبینی !؟
Efes
KGB
alexi
K.K
kspcompany
golia
خلاصه که عمو جون در جریان هستم ، جیغ و داد بیشتر باعث میشه از تاپ بیفتی بیرون :) متوجه منظورم که میشی :دی
اونایی که استاد سوپر پلنر و اسطوره ت بودن ، زمانی که 3دات بودم ، چکمه یونیک رو لینک سبز دادن :)))
حذف کردنت به من ربطی نداره که عزیزم ، نخواه بندازی گردن من ، تا همین الانشم تو رودربایسی موندی :))) عاقبتم با یه سری حرفا که شما کثیف بازی میکنین ، شما این طوریین و ... مثه تمامی اساتیدی که در کنارشون هستین ، از سرور تشریف میبرین :)
اما در مورد شخصیتم که به قول شما کاریزماتیک هست :) در واقع من عضو شورای لیدری نیستم :) و اتفاقا و از اتفاقات الهی ، شما تقریبا اسم اول سایدت هستی ، در واقع تنها کسی که تمام اکسز های اتحاد رو داره ، حالا اینکه چرا حرف شما رو کسی گوش نمیده من مقصرم !؟ میخوای شما یه کاری کن ، از این به بعد کاری داشتی با بچه هات بگو من بهشون نامه میدم ، قول هم میدم انجام بدن :) ببخشید بابت شخصیت کاریزماتیکم ، شاید این طوری بتونم جبرانش کنم :)
نکته بعدی اینکه یه گاو آهن بردارم ، کل سرور رو شخم میزنم :) حالا به نظرت بردارم :دی !؟ جدی ، حال کن با بازی ، این چه استرسیه که گرفتی ، فوقش میخوره چکمه ت دیگه :) نمیدونم چرا فک میکنی با جنگ روانی میتونی من را در دیوار خود قرار بدی :))) در واقع نهایتا تو خوشبینانه ترین حالت ، میتونی یه همرم رو با کل دف سایدت دیوار کنی :دی باقیشو چی ، تازه اونم بتونی باقی اکانتا رو چی !؟ به نظرت من با یه همر بازی میکنم !؟
پ.ن 1 : مردونه بدون سرچ تو گوگل ، کاریزماتیک رو تعریف کن برام :)
پ.ن 2 : بالاخره یه سایدی تونست سخن بگوید و نیازی نیس ساید رفیقشون وکالتشون رو به عهده بگیرن :)
پ.ن 3 : آیا همری که بلند شد برای کتیبه و الان لااقل بین ما بقی همرها رنک 1 رو گرفت ، همر اصلی بوده !؟ یا به نظرتون بین همرهای اکانت لنگه دمپایی بوده :) شایدم همه ش بلوفه :دی تک همرم :دی
ختم کلام : شمارش معکوس پایان سرور استارت خورد :)
با تشکر
سلام مصطفی بی نام عزیز!! خیلی خوبه ادم بی نام باشه تا معروفیتش بخاطر فارم شدن و پروفایل نوشتن تو سرورهای c1 و e1 !!! والا مصطفی داره تک تو se بازی میکنه و من خیلی وقت بهش گفتم حذف کنه و فقط رو g1 تمرکز کنه!! ولی قبل حذفش گفته یه حالی بده به بقیه سایدا بعد حذف میکنه. زیاد شمارش معکوس نکن ارش جان یه دفه دیدی همه چی درهم برهم شد ضایع شدی!! والا بخدا راست میگن شهر که شلوغ میشه غورباقه 7 تیر کش میشه!!!
این سرور من بعنوان دف ساز در خدمت se هستم روزی یه ساعتی انشالاه از بعد g1 بیشتر تایم میزارم تا یه نظمی به این شهر 7 تیر کشا بدیم