داش شما غارتهای میلیونی و میلیاردی ک میبینی طرف با برنامه میزنه!!!پبیکار نی پشت سر هم لیست فارم غارت کنه!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
داش شما غارتهای میلیونی و میلیاردی ک میبینی طرف با برنامه میزنه!!!پبیکار نی پشت سر هم لیست فارم غارت کنه!!!
درسته , اینجا چون از اول سرور سیستم به طور خودکار با برنامه ارتقاع نمیداد ناتار ها رو اینجوری شده , الان دیگه تجربه برای ادمین های ایجاد شده که چطوری از اول بازی ناتار ها رو برنامه ریزی کنند.
به خدا به همینی هم که هست راضی باشید اگه این سایت هم نبود الان رفته بودن خان وارز دوبرابر اینجا داشتین گلد خرید میکردین : )
مهلت بدین به ادامین سایت , خود .کام یهوی اینطوری نشده که طی 8 9 سال اینطوری شده !
نه همین نرمالش اوکی هست این سرور که گفتم اختصاصی دوستان بود که حال کنن ;)
ولی جالبه بهث چیزهایی که گلد میخواد که میشه
کسانی که دست به جیب هستن اولین حرفشون اینه که ادمین هم باید سود کنه دیگه میخوای همه رو رایگان کنه؟
من به عنوان کاربر منافع خودم رو میبینم شما هم همینطور ولی لطفا منافع ادمین رو بهانه نکنید که یجورایی ادمین هم بترسونید که اینجوری سودت کم میشه ها گفته باشیم ;)
والا ما که تو کف همینیم
خودمون نشستیم یه کله کلیک میکنیم
به ادمین هم نامه زدم میگم داستانه اینا چیه ربات نیست؟
غیر غارت داره یه کله هم جمعیت زیاد میشه
میگه مدرک بده بن کنم
آخه مرد حسابی میدونستم داره چی کار میکنه که خودم میکردم ;)
فقط میدونم انسان نمیتونه همچین کاری کنه حتی اگه 5 نفر رو یه اکانت خیمه زده باشن
دوستانی که مخالفند لطفا برای کاهش اختلاف بین پلیرها هم نظر بدن. یعنی اگه اینکارو نخواهیم برای کاهش اختلاف سطح نیروهای سرور کنیم باید چه کار کنیم؟
ببینید هدف کلی اینه که شکاف بین کاربرانی که به کمک فارمیاب همرهای سنگین می سازند و سایر کاربران رو کم کنیم.
اگه ایده شما اینه که بازیکنی که بلد نیست حقشه له بشه خوب ما که نمی خواهیم وقت مردم رو تلف کنیم. نذاریم پلیری که بلد نیست ثبت نام کنه!
اما اگه می خواهید سرور همگن تر باشه یا کسی که بلد نیست بازی رو یاد بگیره، امیدی برای بازی داشته باشه و حرفی برای گفتن بگید پیشنهادتون رو.
می خواهیم پلیرهای فعالمون رو زیاد کنیم نه اینکه پلیرهای جدیدمون رو قربانی کنیم!