شما هم واسه ما عزیزی
BaD ZaT
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه
خوشحالم که حده اقل باعث شدم فروم از آروم و سوتو کور بودنش در بیاد
پرچمه همتون بالاست
یا علی
BaD ZaT
با سلام
خدمت همه عزیزان و دوست عزیز و کنجکاو من GREEN MAN
یک سوال ازت دارم شما چند سالتونه؟؟؟
دوم: این داستان صد شدن اولین واندر تو ایران که عرض کردین می تونم ببپرسم اون سرور اسپید بود یا نرمال؟؟؟؟
نکته:3تا حالت داره این داستان شما:اول (یا اینو از کسی شنیدید )دوم (یا بودید تو اون سروری که 8سال پیش بود)(یا فراموش کار شدید)
می دونی چرا؟؟چون اولین سرور ایران 1xبود 6ماه بعد اولین سرور 3xایران راه اندازی شد که واندرش توست تیم KAMRAN9Xصد شد ...
امید وارم متوجه شده باشد و الکی مثل کمک داور های دسته فوتبال ایران پرچم بالا نبرید که باعث دعوا بشه..
لطفا پیش من دیگه ادعا الکی نکنید.
عارف
عزیزم بله اولین سرور ۱x بود اما اولین سروری که تموم شد و واندرش ۱۰۰ شد اسپید بود گلم از ۴تا بپرس میگن بت شما مثه اینکه فراموش کار شدین
از اونجایی که نرمال ۱ساله هست و اسپید ۴ماه خب :D
خلاصه ما کوچیکه بچه*های با سابقه دژکوب هم هستیم کل کلم نکردم فقط یاد آوری کردم
SEPEHR
GREEN MAN
عزیزم وقتی میگم بعد شیش ماه از شروع سرور 1xسرور 3xشروع شده یعنی چی ؟؟
سرور3 ایکس فوقش 5 ما طول میکشه.
نتیجه میگیریم سرور 3ایکس زوتر تموم میشه .
اندرستن؟؟؟;)
عارف _naruto
عزیزم نگو که بت میخندن
عزیز دلم تنها سروری که دژکوب تو صفحه ورودیش تبریک زد و نوشت اولین واندر ایران در اتحاد فلان توسط بازیکن فلان ۱۰۰شد من نمیدونم شما یادت نیست حالا زور زور می*خوای زور چپون کنی* باشه آقا شما قدیمی* ما پلیر ۱روز کل کل الکی* نکن عزیزم
sepehr
green man
سلام
اقا سپهرم قابل احترام هستش مثل بقیه
من اگه از چیزی خبر نداشته باشم ازش حرفی نمیزنم
من تو ne,se,swبازی کردم تو 2ایکس راند دو ایران که بهترین اکانت مقدماتی فینال 2012 روساختم ,همون موقعه لیدر های SE زمان کتیبه از من ایمل خواستن که موجب شد 0 بشن.
راستی حرف از مهدی ان 2000 شد :d
جالب انقد نارو از مولتی هانتر های ایران دیدم که قد یک کتاب میشه.
چند وقت پیش که با اشکان در تماس بودم طرف از دست همین ادما دله پوری داشت .
انشلا همه تو زندگی واقعی موفق تر باشن اینجا یک بازیه نه بیشتر.
من اکانتم اوله سرور پرید و دوباره به خاطر ماهان برگشتم و خوشحالم قدیمی هارو میبینم.
یک معذرت خواهی از سپهر بکنم که ازو دل خور نباشه .
عارف