هر پیشنهادی دارید میتوندی این جا بنویسید
نمایش نسخه قابل چاپ
هر پیشنهادی دارید میتوندی این جا بنویسید
سلام اگه میشه طلا های که میخواین بدین رو بیشتر و قیمت های بالاتر هم بگذارید مثل 200و300و400و500هزار و 1 میلیون تومان که سود طلا هم بیشتر باشه
بعد تعداد طلا هارو بالا ببرید مثلا هر 5000 تومان 150 سکه و....
مدیران عزیز فاصله سرور های 500 و 100 در هفته خیلی نزدیک به هم هستند پیشنهاد میکنم یک سرور اول هفته شروع بشه یکی آخر هفته.
یه پیشنهاد دارم
جایزه یکی از سرور های 1X رو ببرید بالا تر یعنی از یه سرور میشه شروع کرد
البته نیاز به تبلیغات هم داره
جایزه بیشتر = پلیر های بهتر=رقابت بهتر=سطح بالاتر سرور=درامد بیشتر :cool:
راستی تم جدید خیلی ردیفه دمتون گرم:rolleyes:
آقای تامی من گلد ساپورت دارم بیکار که نیستم با هم تاحالا 86 بار واندر 100 کردیم و اول شدیم 64 بار دوم و 36 بار سوم شدیم و 1 بار هم برنده ی سرور هایی با جایزه 800 تومانی شدیم
برای من مهم نیست چقدر خرج کن موضوع برنده شدنه
سر یه سرور o1000 با دوستام جمع شدم 1 میلیون 800 خرج کردم
و جالب اینجاست که 20 نفر از 1 اتحاد که هر کدوم 100 هزار تومان خرج کردن من رو زدن و اتحاد های زیر شاخشون
اسم اکانتمم OOO بود
داداش 8 ملیونو میذاشتی جیبت از اون اول 1ملیون خرج میکردی یه سرور میزدی بهتر از دات کام :p
من خودم گیم نت دارم دستم تو جیب خودمه ,خدایی یه مشتری مثل شما بیاد تو گیم نتم همه رو میندازم بیرون فقط خودت بشینی بازی کنی...!دوتا ادم مثل شما اندازه 2000تا مشتری ارزش داره :D
داداش فکر کنم منبع درامد این سایت تویی !
یادش بخیر دژکوب کلاسیک
گلد کمتر افتخار بیشتر ....
در کل موفق باشی
اقای عزیز همچین میگی 86بار واندر 100کردم که انگار شاخ غول شکوندی سرور اسپید ک دیگه گنده اومدن نداره شما اگه راست میگی بیا نرمال 1بار اونجا 100کن:) بعد دلیل نمیشه چون شما گلدساپورت داری البته بعید میدونم اینجور گلد ساپورتی باشه بخاطره شمابیان اینجور قیمت گذاری کنن
خلاصه ک 4تا مثل شما که فقط با پول بازی میکنن باعث شده کیفیت بازیها بیاد پایین دیگه وگرنه پول خرج کردن اندازه داره
از مدیریت میخوام که هرچه بیشتر بازی رو به سمت dejkoob.ir بکشونن با جوایز کمتر
عزیزان مدیر :o یک سرور 400 VIP راه اندازی کنید اگر خواستید اسپانسر مالی یا سرور های ایران هم میشویم
نمیشه تیم طراحی یه کاری کنن قاب حرکت لشگریان وقتی لشگری میرسه یا میاد فقط آپدیت شه و کل صفحه رفرش نشه؟
حملات که بالا میره دیگه اصلا تو صفحه اصلی نمیشه رفت همش در حال رفرش شدنه.
سلام
تو مرور گر فایرفاکس رفرش نمیشه صفحه فقط قسمت حرکت لشگریان یه علامت رفرش میاد ( هم برای در حال حرکت -حمله , هم برگشت -نیرو ی کمکی)
تو مرور گر گوگلکروم هم فقط قسمت حمله یه رفش میاد جلوش اما وقتی نیرو کمکی به ده میرسه صفحه رفش میشه.
باقی مرور گر ها رو نمیدونم , اگه دوستان اطلاع دارن بگن.
( داخل اردوگاه هم برای فایرفاکس فقط حمله ها رفش دار میشن , نیرو های کمکی صفحه رو رفرش میکنه)
همی اینا برا من اینطوری هست.
باتشکر
سایت با هر دو مرورگر به درستی کار میکنه.
در صورتی که فواصل بین رفرش شدن صفحه کمتر از 5 ثانیه باشه صفحه رفرش نمیشه. اما اگه بیشتر از 5 ثانیه باشه صفحه رفرش میشه.
اگه مرورگر شما تند تند (در فواصل کمتر از 5 ثانیه) رفرش میشه بهتره افزونه هایی که نصب کردید غیرفعال کنید و مرورگر رو دوباره نصب کنید.
از نظر تکنیکی خیر. تو یه حمله ممکنه خیلی پارامتر ها عوض بشه مثلا میزان مصرف گندم. یا حتی سطح ساختمان های دهکده و غیره.
پس بهتره همه چی رفرش بشه و دوباره محاسبه بشه.
سلام
اقا امید میشه کاری کنید وقتی قهرمان میره سطح بعد نخواد همش بزنی رو+ وخودمون عدد وارد کنیم اینجور وقتی ک قهرمان زیاد لول میشه یکم سخته تندتند بزنی رو+
salam khaste nabashin agha age mishe ye server ham ba forosh manabe baraye kasani ke vip vaghei dost daran bezarin shoma ke in hame server mizarin ye vip ham bezarin mamnon mishim chon in server vip ba heivon aslan az nazar makeifiat nadare ba in ke ma 3 bar ham tosh wanderamono 100 kardim vali on keifiat morde nazar ro nadare
لطفا مسئولان سایت یه کم سخت تر بگیرن واسه تایپ فارسی هم فروم از قیافه میفته هم کور میشیم تا بخونیم.
اقا من خواستم بگم یا سرور 1000 رو تغیرر بدین خواهشا یا یه سرور فروش منابع اضافه کنین اینو دوباره نوشتم برای دوستانی که میگن فارسی تایپ کنم
جواد
زمان سرور رو درست کنید
خداییش مسخره است
سلام
وقتی اتک رو دهکده هست تو اردوگاه قسمت مربوط ب حمله ی علامت هست ک روش کلیک کنیم رنگ عوض میکنه میشه بگین واسه چیه؟؟
اگه میشه ایقد سرروهارو زیاد نکنین ک ما واسه غارت با محدودیت مواجه بشیم...خیلی اذیت میکنه!