سلام
میخواستم ببینم اینجا چرا میشه واندر بیش از یک دونه 100 کرد؟
آقا امید لطفا" پاسخ بدین.
ممنون میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میخواستم ببینم اینجا چرا میشه واندر بیش از یک دونه 100 کرد؟
آقا امید لطفا" پاسخ بدین.
ممنون میشم
جدیدا اکانت ها بعد از 100 کردند فریز می شوند.
بازی تا انتهای سرور تموم نمیشه.
کسی که 100 کنه دیگه نمی تونه نیرو و منابع ارسال و دریافت کنه.
خوب , چرا باید اینطوری باشه ؟
البته قبول دارم که مثل مسابقات کردین تا بیین دومی و سومی هم رقابت باشه
ولی فکر اینجاشو کردین که اون دفاعی که تو واندر نفر اول بوده بک داده بشه و به یکی دیگه کمک کنه روند بازی رو خیلی عوض میکنه !
ساید Ne داره رو واندرش کار میکنه , هر چی در توانشه رو یک واندر گذاشته و تونسته واندرش رو 100 کنه , اینکه این ساید همه ی توانش رو یه واندر گذاشته فرصت خوبی میشه برای ساید های دیگه تا مقام دومی و سومی رو بیارن اما وقتی نیرو های واندر بک داده بشه و بخوان به یه ساید دیگه کمک کنن تا دوم بشه یا اینکه یه واندر دیگه بگیرن و خودشون مقام بیارن ! (اگه یه سایدی خیلی قوی باشه میتونه هر 3 مقام رو برا خودش بیاره وقتی یکی رو 100 کنه و بره سراغ اون یکی ) این کمی عادلانه نیست
و همینطور اینکه وقتی یکی واندر 100 کرده و تلاش کرده همه ی نیرو ها رو دیوار کنه و رنک 1 مدافعیین بگیره , به نظر شما با فریز شدن این اکانت میتونه رنک 1 مدافعیین رو حفظ کنه؟
یا همچنین رنک مهاجمین
یا پاپ !
میشه ؟
حالا اگه فقط واندر بن بشه بازم تو مدافعیینش تاثیر داره چون واندر هست که تو اخر بازی بهترین مدافع رو رقم میزنه.
به نظر شما بهتر نیست همون روال .کام باشه ؟
باتشکر
آقا امید جواب ما رو میدین؟
پست بالای up
این جملتون :
به نظر شما اگه سایدی اینقدر قویه که می تونه دوتا عمارت دانش رو 100 کنه این عادلانه است که سیستم مانعشون بشه؟نقل قول:
(اگه یه سایدی خیلی قوی باشه میتونه هر 3 مقام رو برا خودش بیاره وقتی یکی رو 100 کنه و بره سراغ اون یکی ) این کمی عادلانه نیست
حرفتون منطقیه ولی به صورت کلی این 3تا واندر اصلا درست نیست به نظر من یکی از مشکلات بزرگ این سایت که امید وارم در اینده حل بشه.
یه سوال:
اون تاریخ پایان سرور هست که ناتار باید 100کنه.
ناتار یه واندر 100میکنه یا 3تا؟ :دی (اگه هیچ کدوم 100نشده باشن)
بعد اگه 3تا باقی مونده باشه اولی رو که میخواد 100کنه باید فریز بشه :دی
امید جان اگه سایدی به همین روال که گقتم قوی باشه حقشه واندر ببره بالا
اما باید به صورت هم زمان باشه تا حق کسی ضایع نشه .
3تا واندر بگیرین رو هر سه مثل باقی سایدا کار کنن و وقتی که یکی رو دارن 100 میکنن اون یکی رو 99 و یکی دیگه رو 98 کنند و واندر های دیگه که شاید بیین 998 تا 99 باشند و وقتی که واندر 100 میشه احتمال ساید دیگه 99 کنه و دوم بشه رو تخریب کنند تا وقتی واندر خودشون 100 میشه خودشون مقام دوم و سوم رو بگیرین . به این میگن عادلانه بازی کردن.
من اون همه مطلب گفتم شما گیر دادی به اینکه یه ساید قوی باشه؟
اون دفاع واندر 100 شده چی میشه؟
یا اون مدافعینی که گرفته شده؟
این روش مثل این هست که مسابقه ی کاراته هست
تو مسابقه ی اول هر کی برنده بشه میتونه تو مسابقه ی دوم که هم تیمیش باید بازی کنه بغل هم تیمیش به صورت 1v2 بازی کنه , این عادلانس؟
ببینید کسی که 100 میکنه نمی تونه نیروهاشو برای کسی پشتیبانی ارسال کنه. پس این مثالی که زدید درست نیست.
امید جان اگه میشه پاسخ همه ی موارد رو بدین .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi
تکلیف رتبه ی مدافعیین , مهاجمیین , پاپ , امتیاز قهرمانِ اکانتی که واندر 100 کرده و اکانت بن شده چیست؟
خوب اون کمکی های که رو این واندر سرمایه گذاری شدن رو میتونن رو یک واندر دیگه سرمایه گذاری کنند (یک اکانت تاثیر زیادی نداره فکر کنم) ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi
در مورد سوال اول باید هدف سرور رو مشخص کنیم. اگه هدف سرور 100 کردن عمارت دانشه که تو لحظه 100 کردن این افتخارات معنی پیدا میکنه. وگرنه وقتی سرور تموم شد کسی هم به سرور سر نمیزنه که ببینه کی تاپ مدافعه یا مهاجم.
و در مورد دوم همون صحبتی که قبلا شد صادقه. یعنی اینکه اتحادی که اینقدر قدرت داره که دوتا عمارت دانش رو 100 کنه عادلانه نیست سیستم جلوش رو بگیره.
دژکوب یه بازی گروهیه پس ربطی به کاراته نداره کاراته بازی انفرادیه پس مثال شما مصداق پیدا نمیکنه.
هادی به نکته خوبی اشاره کرد
به نظر من وقتی واندر 100 میشه باید سرور لاک بشه مثل .com و .ir!
اینجوری کسی که 100 کرده دف هارو بک میده میفرسته رو یه واندر دیگه و همون جریان مدافعین و ... که هادی اشاره کرد (منظور از دف ها دف اکانت نیست دف های اکانت های دیگه هست!)
بهتره 1 جایزه واس کسی که 100 میکنه بدن یه جایزه واس رنک 1 سرور و یه جایزه هم واس رنک 1 هجومی
ببینید وقتی یه اتحاد اینقدر نیروی دفاع داره که می تونه دوتا عمارت دانش رو پشتیبانی کنه این بی عدالتیه که سیستم مانعش بشه. وقتی بقیه اتحاد ها اینقدر ضعیف باشند نمیشه به زور محدودیت کشیدشون بالا.
اما به قول دوستمون پیشنهاد بهتر اینه که جایزه نفر دوم و سوم به جمعیت و امتیاز هجومی برسه.
ببینید باید تمامی جوانب رو در نظر گرفت. اگه سیستمی که شما میگید پیاده بشه و یه اتحاد قوی تر باشه ممکنه تو پاپ و امتیاز هجومی هم اول باشه اینطوری تمام جوایز به اون اتحاد میرسه.
یه خوبی که حالت فعلی داره تجربه 100 کردن عمارت دانش. همین الان تو انجمن بچه ها می گن تاحالا عمارت دانش 100 نکرده یا چندتا عمارت دانش 100 کردی. در حالت فعلی افراد بیشتری می تونن تجربه 100 کردن عمارت دانش رو داشته باشند و از لذتش بهره مند بشند.
شما می فرمائید اگه یه اتحاد قوی تر باشه میاد بقیه رو 100 میکنه خوب اگه روش تعیین دوم سوم رو عوض کنیم چه بسا همون اتحاد تاپ جمعیت و هجومی یا دفاعی یا هر پارامتر دیگه ای باشه.
چون جواب دادین منم جواب میدم .
مدافعیین و مهاجمین مهمه رکورد هستش ! حالا اگه میگید مهم نیست باشه مهم نیست.
برا ما که مهم هست تو سرور های معمولی کی بهترینن مدافع بوده کی بهترین مهاجم سرور یا پاپ باز !
خوب گروهی هستش , فوتبال گروهی هستش آیا مثلا" ایران باید تو جام جهانی قهرمان بشه به دروازبان جام رو میدن و دروازبان بعدی رو میزارن جاش میگن برا دومی مسابقه بده؟
آقای امید من چند بار گفتم بازم میگم و میدونم شما همون حرفتون رو میگید.
باید همزمان باشه سیم تایم باشه این مقام اوردن , اگه یه سایدی خیلی قوی هستش هم زمان چند تا واندر ببره بالا و دومی و سومی رو بگیره
تو پست های قلبی گفتم بازم میگم
وقتی سایدی به اندازه ی قوی هست که میتونه 3 تا واندر پشتیبانی کنه میتونه همشون رو 99 کنه بعدش با 100 کردن یکی و تخریب کردن وانرد های دیگر ساید های با یه واندر 100
و یه واندر 99 و یه واندر دیگه که 99 یا 98 خلاصله سطحش بیشتر از بقیه ی واندر های دیگه باشه مقام های دوم و سومی رو بدست بیاره.
اینکه شما میگید یکی 100 کنه فریز میشه , خوب فریز بشه هم بازم فرقی نمیکنه چون این اکانتی که واندر 100 کرده مگه تنهای تونسته؟ هم سایدی هاش کمک کردن
نیرو های واندر رو هم سایدی ها بک میدن و میفرستن به واندر دیگه , این یعنی قدرت به نظر شما ؟ یا فرصت دادن به یه ساید و گرفتن فرصت از ساید های دیگه؟
لطفا" با دقت بخونید و کمی روش فکر کنید.
.کام که اینطوری هست دیگه نمیدونم شما چرا اینطوری کردین!
و مطمئنن شما صلاح سایتتون رو بیشتر از من میخواید و مطمئنن .کام بیشتر از شما به فکر دژکوب هست .
خوب پیشنهادتون چیه؟ جایزه دوم و سوم به چه نفراتی اعطا بشه؟
بدین به نفر اول که واندر 100 میکنه خخخخخ
ملت سعی میکنن واندر 2 3 رو 100 میکنن تموم میشه میره دیگه بخوای بدی رطبه اول پاپ که دیگه اتحادی وجود نداره همه در گیر میشن بخوای بدی نفر اول حجوم که اونی هستش که فقط همرو بکوبه درو دیوار که افتخار بزرگی نیست بخوای بدی نفر اول دفاع اونم که خود اون شخصیه که واندر 1 رو 100 کرده چون خیلی ها همراشون میاد روی اون
اومید جان خواستم دوستمونو توجیح کنم
امید جان به نظر منم یکم سیستم جایزه دادن و واندر ها باید تجدید نظر بشه توش
الان اتحاد اول 13000تقریبا گلد میگیره اتحاد دوم تقریبا 11000 و اتحاد سوم 8000 گلد که رو هم میشه 30 و خرده ای هزار
اینجوری یکم گلد سایت بی ارزش میشه البته این نظر منه و شاید واقعیت برعکسش باشه
توی انتخاب نفر اول که مشکلی نیست کسی که واندر 100 میکنه به همراه اتحادش میشه نفر اول
ولی نفر دوم و سوم رو یه فکری به حالش کنید
امید جان شما اگه به رتبه 1 پاپ هم بدین خوب میشه رقابت پاپ بازی میشه
اصل دژکوب یعنی توصعه توصعه یعنی پاپ
اگه بشه میبینی تو 1000 میبینی نفر اول 60 ده زده
به نظر من اگه به نفر اول پاپ هم یه جایزه ای بدین خوب میشه
الان 1000شده فقط نیرو
با دو ده میان فقط نیرو نیرو نیرو
هرکی به یه سبک بازی میکنه اما تو 1000 فقط باید هجومی کار کنی نمیشه مدافع باشی نمیشه نه پاپ باز نه ...
فقط هجومی
اگه مدافع باشی پس قارت نداری پس اونی که هجوم کار میکنه 50برابر تو نیرو میده بیرون پس الان کی بازندست مدافع
اینو همینطوری گفتم
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
شاید توی سرور هایی که شما بازی میکنید (500 و 1000) واس رنک 1 همه هم دیگه و بزنن (که اونم باعث میشه بازی جذاب تر بشه) ولی توی سرور سرعت پایین فکر نکنم این اتفاق داخل ساید ها و اتحاد ها بیوفته! چون 1 سال با هم بازی کردن و نون و نمک هم دیگه خوردن :d
در مورد رنک 1 هجومی هم یادم هست اون زمان هرکسی رنک 1 میشد کلی حال میکرد و افتخار میکرد! از واندر 100 کردن هم افتخارش بیشتر بود :))
در مورد دفاعی هم با شما موافق هستم در مورد اون صحبتی نیست
والا یارو که میگفتی اونموقع ها حال میکرده الان هر جوری فکر میکنم دیوونه بوده البته بجزئ شماخخخخخخ
چون بازی کنی وبه که نه تو تاپ دفاع باشه نه حجوم
الان فکر های باز تر و تیم های روشنفکر ترین با سک های جدیدی دارن بازی میکنن من خودم الان تو .com یکی از بهترین سبک هارو دارم کهاز نظر من یه تیم خوب اینو باید اجرا کنه یعنی تو پاپ بازی و توسعه دهندگان بهترین باشه همینطور در غارت مدال های دیگه ارزششون از نظر من 0 هستش
الان تو سرور 1000 من بازی کردم این هفته وی ای پی نبود خدای خیلی سخت بودش ولی با این حال 100میل دف دادم شما بیا اگه تونستین این کارو بکنین!
کلی خواستم عرض کنم که از اوردن مدال های دیگه خوش حال نباشید باید ناراحت هم باشی که سربازاتون از دست رفتن
والا نمیدونم شما قبلا سرور هاir رو بازی کردین یا نه
ولی توی سرور های سرعت پایین واندر 100 کردن افتخارش برا کل ساید هست نه اکانت! اصلا معمولا اکانت هولدر مولتی هست و اکانت شخصی نیست!
اما پاپ و هجوم اول شدن افتخارش شخصی هست نه واس ساید!
در ضمن واس رنک 1 هجوم شدن معمولا اون کسی اول میشه که یا خوب خفت کنه یا همر سنگین بکشه!
واس مثال سرور 10 دژکوب یه بنده خدا حتی 1 اتک هم نداد اخر بازی همر سنگین کشید با همون همر شد رنک 1 هجوم!
باقی سرور ها هم معمولا همین جوری بود!
البته اینا رو که گفتم همه مال سرور سرعت پایین هست سرعت بالارو خبر ندارم کی به کیه:d
اخه مگه مجبورین حتما به 3نفر جایزه بدین :دی
سرور های ایران که تموم میشد قبلی ها برترین مدافع رو میزد+برترین مهاجم+3تا پاپ باز اول رو+واندر :دی
حالا میخواین جایزه بدین بین اینا انتخاب کنید.
یا اینکه بیشترین جایزه رو بدین به کسی که واندر 100کرده بقیش رو مساوی تقسیم کنید بین اینا.
هر کاری می کنین جایزه هارو افزایشن ندین ..... به نفر دوم و سوم جایزه ندین و فقط به نفر اول ( همون اکانتی که عمارت دانش رو 100 می کنه ) جایزه بدین .... البته من خودم با جایزه دادن مخالفم ولی اگه اصرار دارین به یکی جایزه بدین , مبلغش رو طوری اعلام کنین که هدف بازی فقط بردن جایزه ( به هر روش و کثیف کاری ) نباشه .... بازم می گم سعی کنین سرورهای جدید که ران می کنین بدون جایزه باشه ... هر چه قدر به سرورهای دات کام نزدیکتر باشین , دژکوب باز های بیشتری رو جذب می کنین .... البته اگه هدفتون جذب مشتری باشه خب جایزه هم یه روشیه.... ولی اگه می خواین کاربراتون زیاد بشه باید از تجربه ی دات کام استفاده کنین و همه ی جوانب رو در نظر بگیرین و تصمیم بگیرین
اینجوری که بدتر میشه !!!! .... اگه بخوان به نفر اول هجوم جایزه بدن , حداقل چند نفری هستند که بخوان هر 13تا عمارت دانشی که دسته ناتار رو کلین کنن و
برن بچسبن رنک 1 هجوم ( حالا اگه کتیبه ها رو نخوان کلین کنن :دی فرقی هم نمی کنه کتیبه ی کدوم ساید باشه , ناتار که باشه جون می ده واسه رنک هجومی گرفتن :دی )
در مورد پاپ هم همیطوره .... می تونن آخر بازی با چندتا ده چیف کردن رنک 1 رو جابه جا کنن !
به نظر جایزه واسه اکانتیه که واندر رو 100 می کنه .... البته این خودشم اشکال داره .... یه اکانت به تنهایی عمارت دانش رو 100 نمی کنه .... ممکنه 20 - 30 نفری باشن .... تکلیف اون 29 نفر دیگه چی میشه؟! .... رفاقتی که طی 1 سال بازی با هم داشتن با 200هزار تومن به خطر می افته :| ....
برداشتن جایزه بهترین کاره
باز الان جایزه ها رو بردارند 20 نفر میان در مخالفت نظر کارشناسی میدن 3 نفر هم میان میگن نمی صرفید با کلی خخخخخخخخخخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخخخخخخ
فکر میکنم در گام اول اگه جایزه ها کمتر بشه در کنارش به رنک ها هم جایزه داده بشه بهتره.
آقا امید با این پیشنهادی که شما دادین چه رونقی شده اینجا , هر کسی یه چیزی میگه :D
پیشنهاد من اینکه طبق روال .کام بشه
هر کی 100 کرد نفر اول
و نفر دوم عمارتی که دومین سطح رو بعد نفر اول داره
و نفر سوم عمارتی که سومین سطح رو بعد نفر اول و دوم داره.
این عادلانه ترین روشی هست که میشه روش حساب کرد.
پ.ن: دوستان لطفا" الکی اسپم نکنید .
پ.ن: علی با دوستان کل کل نکن .
پ.ن : سرور t1 تابستان اگه بیام حال بعضی ها رو میگیرم.
سلام، تصمیمات خیلی خوبی با استفاده از نظر شما دوستان گرفته شد
البته قطعی نیست و هنوز هم قابل تغییر هست ولی تو ذهنمون هست که چنین چیزی رو برای جوایز سرور پیاده سازی کنیم
فقط یک عمارت دانش 100 بشه و بعد از 100 شدن اولین عمارت دانش سرور تموم بشه
اتحادی که عمارت دانش رو 100 کرده، اتحاد برنده است و بجای 500 سکه که قبل داده میشد ، 600 سکه تعلق میگیره
تعداد 3000 سکه جایزه نفر اول سرور حذف میشه و نفر اول سرور هم به مانند متحدانش 600 سکه خواهد گرفت ، ولی جایزه نقدی نفر اول به قوت خود باقیست.
دیگه اتحاد برنده دوم و سوم نخواهیم داشت،هر سرور فقط یک اتحاد برنده خواهد داشت.
به نفر اول مدافعین، نفر اول مهاجمین، نفر اول تاپ قهرمان، و نفر اول پاپ هم 500 سکه تقدیم خواهد شد
سرور هم بلافاصله پس از 100 شدن عمارت دانش اتمام خواهد یافت
این تغییرات در سرورهای جدید قرار شده که اعمال بشه و سرورهای جاری و قدیم به مانند قبل خواهد بود.
همانطور که گفته شد پیاده سازی چنین تغییراتی نیاز به زمان داره و احتمالا از سرورهای هفته اینده شاهد چنین تغییری خواهیم بود که متعاقبا زمانش اعلام خواهد شد.