سرور 200 كي ران ميشه؟
چند هفته هس كه منتظر سرور 200ايم
نمایش نسخه قابل چاپ
سرور 200 كي ران ميشه؟
چند هفته هس كه منتظر سرور 200ايم
اتفاقا صحبتش هست که یه 200 ران کنیم. انشالله اطلاع رسانی میشه.
كاش زودتر ران شه خداييش بد جور تو كفشم
اینجا قوانین خودشو داره. مشکل شما اینجاست که جار میزنید آقا توی دات کام بدون اردوگاه نمیشه حمله زد؟ خوب به ما چه که نمیشه زد مگه ما گفتیم اینجا دات کامه؟؟؟
شما توی دات کام 30 تا گلد می خری 3 دلار یعنی حدود 10 هزارتومان اینجا رو هم بیا جار بزن خوب؟ شما که میگی می خوای اینجا مثل دات کام باشه اینشم بگو.
کجا نوشتیم هرجا مثل دات کام نبود بیاید فحاشی کنید ؟
شما یه بار دیگه قوانین ثبت نام رو بخون تا روشن شید.
در ضمن رعایت ادب رو بفرمائید. ادب شما ویترین تربیت خانوادگی شماست.
البته بحث با شما بی فایدست به اذعان خودتون شما حوصله خوندم جواب رو ندارید!
البته اقا امید من با این استدلالتون خیلی موافق نیستم
الان یکی یه تفاوت با دات کام پیدا کنه که بشه بدون منابع ساختمان آپ کرد نمیگید باگ زده و باید بن شه؟ یا میگید خب ما مثل دات کام نیستیم؟
چیزی که شما میگید در صورتی صحیح هست تمام قوانین نوشته شده و مشخص باشه در غیر این صورت وقتی باگی پیدا شه از کجا بدونیم باگه یا تفاوت با دات کام؟
جواب سادست شما اگه رفتی تو ساختمون آپ زدی منابع کم نکرد ما نمیایم شما رو مسدود کنیم چون این یه نقصه تو هر بازی چه دات کام چه بازی آنلاین دیگه. اما اگه شما با یه روش خاص و استفاده از کد خاص اومدی اینکارو کردی شما باگ زدی و با شما برخورد میشه اتفاقا بازهم در هر بازی آنلاینی.
این مسئله خیلی سادست.
رقیب ایشون نیومده کد بزنه یا روش خاصی اتخاذ کنه تا حمله بزنه. اومده حمله زده مثل وقتی که اردوگاه داره کار خاصی انجام نداده. شما کافیه در پنجره پلاس روی دکمه لشکرکشی کلیک کنید و مختصات بدید. این یه روال عادی در بازی پس ایشون متهم به سو استفاده از باگ نیست که بخواد مسدود بشه.
امیدوارم روشن شده باشید.
ما هم این مشکلات رو می فهمیم و سعی میکنیم به سمت دات کام بریم اما وقتی سیستم مشکلی داشته باشه مثل همین مثال شما کاربری که بدون استفاده از کد یا روش های خاص روال عادی بازی رو انجام بده مسدود نمی کنیم.
امیدوارم واضح و ساده توضیح داده باشم.
البته تا اونجا که میدونم تو اکثر سایت ها استفاده از مشکلات سایت هم مثل استفاده از کد و باگ جریمه های سنگینی داره و اگر شما ببینی همچین چیزی باید گزارش بدی و استفاده نکنی.
ظاهرا اینجا همچین قانونی نداره و مشکل دیدی نباید صداش رو در بیاری و استفاده کنی چون بعدا هم کسی نمیتونه چیزی بهت بگه.
ما هم قصد برگردوندن خسارت رو داشتیم اما ایشون درخواست های نجومی داشتند.
مثل سرباز به میزان شارژ یه روز سربازخونه!
یا منابع بیشتر از تاپ غارت!
ببینید ایشون اومدن حملات این اکانت رو خیلی بزرگ جلوه دادند. می گن نیروهای ما تو گریز بوده نمی تونستیم غارت بزنیم! خوب غارت میزدید تا نره تو گریز.
یا مثلا میگه 100k منابع از ما زده گزارش رو دیدیم 38k بوده که 8k اون دقیقا در حمله بعد شما برگشت خورده.
بعد هم ایشون فکر میکردند گندم اکانت مهاجم منفیه و به خاطر این خیلی شلوغش کرده بودند.
خلاصه کلام اینکه ایشون هم تو این وسط قصد اخاذی بابت باگی که به ضررشون بوده داشتند.
اون بحث گندم رو که من گفتم و شلوغش م نکردم آقا امید. گفتم شما هم تست کردید منم گفتم حرف شما سند. غیر اینه؟
اون غارت هم که میفرمایید فقط یک حملش بوده.
خسارت فقط مردن نیروها و یا غارت نیست. عقب موندن از غارت یا نگرفتن مدال یا هی خالی کردن انبار و نتونستن ساختمون آپ کردن هم خسارته که باعپش کرم ریختن یک نفره.
اینجور خسارت ها رو چجوری میشه جبران کرد؟
اصلا شما خودتون رو مسئول جبرانش میدونید؟
کجا نوشته میشه زد؟
ایشون میگن تا فیکس شدن موضوع باید اکانت ایشون مسدود میشد ما میگیم چرا باید مسدود میشد؟ کجا نوشتیم که فقط با اردوگاه میشه حمله زد که بعد ایشون رو به خاطر اینکه حمله نزنه مسدود کنیم؟
و باز هم کجا نوشتیم که فقط با اردوگاه میشه حمله زد که بعد ایشون رو به خاطر اینکه گزارش نکرده مسدود کنیم؟
جایزه اره سکه هست چنین باگی بالای 1000گلد میدن.
من شاهد بودم به یه نفر به خاطر باگ چیفر که با غارت هم چیف میکرد 1000گلد جایزه دادین :دی
ولی خسارت که باید برگشته بشه مقداریش حداقلش منابع از دست رفته+نیروش
مارو با همون باگ غارت سرور a5 همر های نان کپمون رو 3تاشو چیف کردن کسی هم جواب گو نبود بعد اون اقایی که از باگ سو استفاده کرد اومد گزارشش رو داد گلد گرفت :دی
خب همین.
من فکر میکنم مشکل از دو طرف بود که یه مقدار مقابل هم جبهه گرفته بودن.
اگه همون اول اعلام میشد ما خسارت رو جبران میکنیم فقط درباره مقدارش باید بحث بشه و حداقل حملات اون فرد تا رفع باگ که 3-4 ساعت طول نکشید بسته میشد این جو بوجود نمیومد.
من الان نه دیگه قصد خسارت گرفتن دارم نه چیز دیگه فقط چیزی که میگم غیر منطقیه؟
اولین قدم تو اون شرایط برای آروم کردن طرف مقابل باید از طرف شما و تیم شما باشه.
بازم ممنون که با حوصله جواب میدید.
عصابی دارید شماها بابا :دی
ایول مدیر ، کم نیار من خودم پشتتم داداش ، بازی رو کار ندارم اینکه واسه همه حتی اونایی که واضحه دارن چرت و پرت میگن هم وقت میزاری قابل تقدیره ;)
اون آخرش بود ساعت 1 شب. این اتفاقاتی که گفتم باید ساعت فکر کنم حدود 2-3 ظهر میوفتاد که من نامه دادم. تیم شما یه کم ضعیف عمل کرد و جو بی اعتنایی رو بوجود آورد که دیگه هی شدت گرفت.
بازم میگم من نمیخواهم کسی رو متهم کنم فقط دارم میگم شاید واسه سری بعدی تجربه ای بشه که مفید باشه.
آفرین بچه ها
سرور a5 از افتخارات این سایته هرگز نزارید فراموش بشه :cool:
به نظر شما این اتفاق منطقیه؟
شما داری تو یه سایت آنلاین بازی میکنی و اکانتت صفر شده و حمله میزنی به یه اکانت دیگه
یهو میبینی مسدود شدی و نامه میاد که چرا داری باگ میزنی؟ چون تو سایت فیلـتر شده ای نمیشه اینطوری حمله زد!
بعد با خودت نمیگی باگ چی کشک چی؟
این روال منطقی بوده به نظر شما؟