سلام دوستان
شايد بدونيد اخيراً در .كام نوع جديدي از سرور ها راه افتاده به نام ancient europe كه كلاً سبك جديدي از دژکوب رو ارايه مي ده
مي خواستم اگه ممكنه از اين سرور ها هم بذاريد تا ما هم بتونيم اين سرور ها رو با دوستان تجربه كنيم
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
شايد بدونيد اخيراً در .كام نوع جديدي از سرور ها راه افتاده به نام ancient europe كه كلاً سبك جديدي از دژکوب رو ارايه مي ده
مي خواستم اگه ممكنه از اين سرور ها هم بذاريد تا ما هم بتونيم اين سرور ها رو با دوستان تجربه كنيم
ممنون
برادر من این سرور معمولیش هنوز داغونه بعد می خوای اون مدلی استارت بزنن
خخخخخخخخخخخ
بهداد راس میگه !!! این سرورارو هم هنوز باگ هاشو نبستن. بخوان برن 4 تای دیگه بزنن که دیگه کلا برشکست میشن. !!!
دوستان عزیز حتما توجه داشته باشن که همین سرورهایی که میبینین تا جند وقت پیش اصلا وجود نداشت و امثال من ارزومون بود یکبار دیگه این بازی و فرومش ارائه بشه. این برنامه و تنضیمات مربوطه به اون بسیار تخصصی و سخت هستش و بنده خودم صدها نفر رو دیدم که سرور رو ران کردن اما همیشه مشکل داشت.
این پرتال و این سرورها یکی از بهترین سرورهایی هستش که بصورت مجزا ارائه میشه و با این کیفیت ! و تیم برنامه نویسی و ادمینی همینطور که هممون دیدیم همیشه در جهت ارتقا و رفع ایرادات مطابق با میل و صلاح جمعی پلیرها پیش رفتن.
پس خواهشا با صبر, درایت و شکیبایی خودتون کادر مدیریتی و برنامه نویسی رو تشویق به بهتر اداره کردن زیرساخت سرورها کنید.
با تشکر و تقدیم احترام