درود و وقت بخیر خدمت دوستان و عزیزان گرامی،
با اعلام حضورتون در سرور AR50 خوشحالمان کنید.
کیا هستن کیا نیستن؟ :confused:
با توجه به ثبت نام 515 نفریه تا به اینجای کار، حتما تایپیک شلوغی خواهد شد! :ddd:
نمایش نسخه قابل چاپ
درود و وقت بخیر خدمت دوستان و عزیزان گرامی،
با اعلام حضورتون در سرور AR50 خوشحالمان کنید.
کیا هستن کیا نیستن؟ :confused:
با توجه به ثبت نام 515 نفریه تا به اینجای کار، حتما تایپیک شلوغی خواهد شد! :ddd:
نه اتفاقا نزدیم و نمیزنیم چون سرور پشت سرهم زیاد میزارن و توانی برای ادم نمیمونه همه مردم ک بیکار نیستن یا کم سن سال که وسط ی سرور ی سرور دیگه بازی کننن ..
هنوز سرور 3 تموم نشده ما بینش 100 گذاشتن و دوباره 50
ی تیم هایی هستن تا تایم کتیبه جلومون نمیتونن بمون میرن استراحت برای اینجور سرور ها استراحت کافی کردن اما ما چی؟ ب هر حال ما ادمیم خودمون پلی میدیم بات نداریم مثله بعضی پلیرهای مشخص شده ک با همون باتم تهش تا تایم کتیبه هم جلومون نمتونن دووم بیارن:confused::ddd:
سلام
چند نفری به یاد قدیم میایم sw
چقدر فروم سوت و کور شده
متاسفانه من تنها هستم و شمال غرب رفتم (NW)
و از همه بدتر اینه که دسترسی به ایمیل ندارم
اکانتم رو ساختم ولی فک کنم چندساعت بعداز شروع سرور پاک بشه
شاید به دوستم بگم اکانت بسازه و این سرور رو اکانت اون بازی کنم.
بهرحال، موفق باشی عزیز :flower:
هر روز به امید فروم و صحبت میام ولی واقعا دیگه مثل قدیم فکر نمیکنم بشه!
یه تشکر ویژه دارم از مولتی هانتر بابت افزایش تولید منابع و تعداد فیدرهای ناتار توی سرور
انقد خوب منابع داره میده که تمرکزم رو از مولتی هام برداشتم و به اکانت اصلیم دارم میرسم، انگیزه بازیم چند برابر شده
مطمئناُ بقیه پلیرهایی هم که مولتی بازی براشون سخت بود و مشکل منابع داشتن الان تا حدود زیادی این مشکل براشون حل شده.
سرور هم سرور تقریبا سنگینی هستش و به امیدخدا سرور رو جارو میکنیم که پلیرهای ساید مقابل از کار و زندگیشون نیوفتن پای بازی :ddd:
سلام
این سرور مدیریت گام بسیار مثبتی برداشت و منابع ناتارها افزایش داد با اینکه اکانت ما اصلا ناتار نمیزنه :دی اما به بالانس بازی و تشویق پلیر ها کمک میکنه
همگی خسته نباشید. :flower:
سرور شلوغ و جذابی بود
فایل پیوست 3396