مکالمه بین Omid و GAM

5 پیغام بازدید کنندگان

1. سلام امید جان
    میشه لطفا ظرفیت انبارهارا در کلیه سرورها افزایش بدهید؟ مثلن 4 برابر
  2. سلام امیدجان
    یه قانونی توی این سرور اجرا میشود که بنظر من به شیوه جهانی یا همون دات کام این قانون اجرا شود خیلی بهتر است و اون قانون مولتی اکانتی است....طبق قوانین سرور جهانی دژکوب هر نفر با یک کامپیوتر فقط یک اکانت میتواند داشته باشد ولی طبق وانین سایت شما هر آی پی یک اکانت ...این هم به ضرر شماست هم به ضرر کاربران شما..من ارشد دانشگاه تهران میخونم خیلی از دانشجویان طرفدار بازی دژکوب هستند حالا اگر مثلن در یک خابگاه 100 نفر بخان بازی کنند با این قانون شما فقط یک نفر باتوجه به آی پی میتواند بازی کند درصورتیکه با قوانین جهانی همه 100 نفر میتوانند بازی کنند...من الان در خانه با برادرم نمیتوانیم هر کدام بازی کنیم با توجه به اینکه نژادهای موردعلاقه هر کدام فرق میکند مجبوریم یه اکانت بسازیم و ....بنظر من این قانون اصلاح بشه خیلی خیلی بهتره هم برای شما و سایت خوبتون هم برای سایر پلیرها
  3. سلام امیدجان...مشخصات سرور فینال رو اعلام نمیکنی؟ زمان و سرعت بازی
  4. سلام امید جان...آقا دو تا پیشنهاد دارم برای بهبود سایت خوبتون ...من سرورای دات کام بازی میکنم و سرورای ایران زیاد بازی کردم...الان ورژنی که شما اجرا کردید ورژن نیمه 4.4 است و کامل نیست...چیزی که در ورژن 4.4 باعث زیبایی این ورژن نسبت به ورژنهای قبلی شده نقشه زیبای بازی است که امیدوارم شما هم هرچه زودتر از این ورژن در سایتتون اجراکنید تا هزاران نفریکه در سرورهای خارجی بازی میکنن و بازیکنان حرفه ای و البته مایه داری هم هستند به این سرور بیایند..
  5. سلام چجوری میتونم به مدیریت نامه بدم؟
نمایش پیغامهای بازدید کننده 1 از 5 تا 5