هادی جان با اجازه ! خونمون رو گذاشتیم رو تخریب. میخوایم بازسازی کنیم. گفتم یه سری بهت بزنیم از تنهایی درت بیاریم. دوماد خو نمیشی !!!! حداقل تنها نباشی که فکرایی بد بد به سرت نزنه !:دی پیمان فردا بساط یادت نره بیاری! بچه هارو هم خبر کن یه دست کانتر بزنیم. !!!!
آخیش پیمان با اجازت صندلی که روش نشسته بودم تو باغ که به صندلی داغ مشهوره رو هم اوردم اینجا. به دوستان خبر بده نرن تو باغ که ضایع میشن فحش ما میدن !!!!! خوب پیمان دی3 چه خبر وقت نکردم برم تاپیکش. خلاصه مفید برامون بگو :دی
نامردا تنهایی میاین مهمونی ؟!! بگین ما هم بیایم !! حالا که اینطور شد بس میشینم اینجا کسی اومدم ما هم باش بیایم :دی
هادی من فیک هام امروز میرسه به دهش. گفتم تو جریان باشی :دی
اونجا در مقابلت یه مشت نوب بودن !! نه من و هادی که 10 ساله تو فکر اینیم که ترک کنیم !!!!!(کف کردی جمله رو !!!!:دی) جوری کاتا بزارم روت دهت که هیچ ده های همسایه هاتم 0 شن !!!!! هادی کی شروع کنیم ؟؟!
49 تاشو فیک میندازیم !! یکیشو تو بنداز کلش 0 شه !!!!!!!:دی من عــــــــــــــــــــــــ اشقه فیک انداختنم !!!!!:دی(
چی شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــده ؟!!!!!! کاتا ؟!!!!! یه موج 50 تایی میزاریم روش. چطوره ؟؟!
)))) کم مونده امید هم بیاد اینجا اطلاعیه های جدیدی رو بنویسه !!!!!!!!!:دی
علی جای اشتباهی ننوشتی ؟؟!! !!!:دی
از همه بیشتر خو امیده. چون اولی تا حالا همیشه میاد و همیشه پست میزاره.(معلومه دیگه!) ولی اونی که کمتره الان یه آی دی میسازم که کسی ندیده باشه !!! در نتیجه کمترین خواهد بود !:دیـــــــــــــــــی ولی رتبه بندیش میشه برنامه نویسی فروم که شدنی باس باشه. من تو این زمینه تخصص ندارم. پیش امید پیشنهادشو بدیم. :دی